kootlas 3 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 ممنوننکته خوبی بودخواهش میکنم فقط جواب قسمت اول سوالم رو ندادید کی منتظر آپدیت باشیم؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 موارد اصلی تکمیل شده.یکسری رفع باگ داریم. بعد میدیم برای تست بتا.فعلا تاریخ مشخصی نمیتونیم بگیم 1 لینک به ارسال
farnazs 2 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام منم مشکل دوستان ru6a و teh_music رو دارم و نمیتونم مطلب جدیدی روی سایت قرار بدم ... ممنون میشم راهنمایی بفرمایین لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلاممنم مشکل دوستان ru6a و teh_music رو دارم و نمیتونم مطلب جدیدی روی سایت قرار بدم ... ممنون میشم راهنمایی بفرمایینسوالتون خیلی کلی بودلطفا در تاپیک جداگانه ایی به طرح سوالتون بپردازید لینک به ارسال
پورتال دنا 86 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام بعد از یه مدت طولانی و یه غیبت دراز مدت دوباره برگشتم . واقعا دلم برا انجمن و دوستان تنگ شده بود . بسته پارسی ساز جدید رو از کجا میتونیم دانلود کنیم؟ لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام بعد از یه مدت طولانی و یه غیبت دراز مدت دوباره برگشتم . واقعا دلم برا انجمن و دوستان تنگ شده بود . بسته پارسی ساز جدید رو از کجا میتونیم دانلود کنیم؟http://wordpress.org/plugins/wp-parsidate 4 لینک به ارسال
Marya 0 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان وقت بخیراز وقتی که وردپرس سایتم و بروز کردم با مشکلی مواجه شدم! من یه سایت خبری دارم و گاهاً اخبار چند روز گذشته اون و با تاریخ روز بروز میکردم، حالا بعد از بروزرسانی وردپرس دیگه قبول نمیکنه ک با تاریخ و ساعت بروز کنم پیج ها رو !!!ممنون میشم در حل این مشکل کمکم کنید لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان وقت بخیراز وقتی که وردپرس سایتم و بروز کردم با مشکلی مواجه شدم!من یه سایت خبری دارم و گاهاً اخبار چند روز گذشته اون و با تاریخ روز بروز میکردم، حالا بعد از بروزرسانی وردپرس دیگه قبول نمیکنه ک با تاریخ و ساعت بروز کنم پیج ها رو !!!ممنون میشم در حل این مشکل کمکم کنیداز وردپرس 4 به همراه افزونه wp-parsidate استفاده میکنید؟ 1 لینک به ارسال
Marya 0 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 از وردپرس 4 به همراه افزونه wp-parsidate استفاده میکنید؟بله لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلامخطایی میده یا چیز دیگه؟کمی بیشتر در مورد مکشل توضیح بدید 1 لینک به ارسال
Marya 0 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) سلامخطایی میده یا چیز دیگه؟کمی بیشتر در مورد مکشل توضیح بدیدسلام نه هیچ خطایی نمیده! اتفاقاً مثل همیشه بعد از عوض کردن تاریخ بروزرسانی میشه! ولی پس از بروز رسانی نگاه که میکنم میبینم تاریخ همون تاریخ گذشته هستش! ویرایش شده شهریور 93 توسط Marya لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 بقیه افزونه ها رو غیرفعال و تست کنیدنشد یک تاپیک در همین بخش بزنید تا با هم بررسی کنیم 1 لینک به ارسال
Marya 0 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 بقیه افزونه ها رو غیرفعال و تست کنیدنشد یک تاپیک در همین بخش بزنید تا با هم بررسی کنیمواااااو درست شدتشکر از شمافقط حالا از کجا بفهمیم کدوم افزونه مورد داشته که اون و فعال نکنم!؟ :/آها و مسئله دیگه اینکه اگر موضوعی که اینجا مطرح کردم مربوط به این تاپیک نمیشه خیلی ممنون میشم زحمت انتقال پست ها رو به تاپیک دیگری بکشیدچون امروز دفعه اولی بود که وارد این انجمن شدم کمی برام گنگ بود که کجا میتونم سوالم و مطرح کنم باید ببخشید لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 مشکلی نیستتوی همین بخش یک تاپیک بزنید تا بتونیم ادامه بدیمبسته پارسی ساز لینک به ارسال
aquaquest 4 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 بسته پارسي ساز و مشكلات آن:امروز نسخه جديد وردپرس را نصب كردم بعد از نصب با پيغام آپديت ترجمه مواجه شدم آن را آپديت كردم و در ادامه متوجه شدم افزونه slim stat از كار افتاده است سرچي در انجمن كردم ديدم اين مشكل براي امروز و ديروز نيست اين مشكل چند سالي قدمت دارد.مشکل «بسته پارسی ساز» با SlimStat ثبت شده در 26 بهمن 92مشکل بسته پارسی ساز با افزونه WP SlimStat ثبت شده در 12 ارديبهشت 93تنها گوشه اي از تايپيك هاي ذكر شده راجع به مشكل اين افزونه مي باشد.ضمن اينكه زماني كه من اين افرونه را نصب مي كنم بخش تقويم سايتم حذف و آدرس تقويمي مطالبم را هم كه وارد مي كنم با پيغام not found مواجه مي شوم، كندي سرعت و ... اين افزونه نيز كه شهره خاص و عام است؛ اما سوال اينجاست كه چرا اعضاي وردپرس فارسي فكري به حال اين افرونه نمي كنند.البته در اين ميان يه بنده خدايي به نام امير مسعود ايراني كار دوستان را آسان كرده و نسخه ي اصلاح شده اين افزونه را قرار مي دهد پيشنهاد مي دهم يك تعاملي با هم انجام دهيد و مشكلات را با كار گروهي رفع نماييد. 2 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلامدوست عزیز به انجمن خوش اومدیدمشکل slimsat مربوط به متد تغییر تاریخ در افزونه ما هست که روی نسخه جدید رفع شده و اما....دوست عزیز موارد بعدی که فرمودید مربوط به وردپرس فارسی هست نه ما در ضمن روی نسخه جدید بسته تغییراتی رو دوستان خواهند دید که مطئمنن جلالی رو براحتی (بازهم) پشت سر میزارهپ.ن:امیرمسعود روی جلالی کار کرده بود. لینک به ارسال
aquaquest 4 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلامدوست عزیز به انجمن خوش اومدیدمشکل slimsat مربوط به متد تغییر تاریخ در افزونه ما هست که روی نسخه جدید رفع شده و اما....دوست عزیز موارد بعدی که فرمودید مربوط به وردپرس فارسی هست نه ما در ضمن روی نسخه جدید بسته تغییراتی رو دوستان خواهند دید که مطئمنن جلالی رو براحتی (بازهم) پشت سر میزارهپ.ن:امیرمسعود روی جلالی کار کرده بود.خير اگر مطلب من را با دقت مي خوانديد من گفتم با نصب نسخه جديد اين مشكل بوجود آمد؛ يعني روي نسخه جديد هم حل نشده است. لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 خير اگر مطلب من را با دقت مي خوانديد من گفتم با نصب نسخه جديد اين مشكل بوجود آمد؛ يعني روي نسخه جديد هم حل نشده است.نسخه جدید پلاگین پارسی ساز هنوز منتشر نشدهمنتظر باشید 2 لینک به ارسال
nsm1000 16 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 دروددر نسخه جدید پلاگین فارسی سازی پارسی دیت مشکل بهم ریختگی تاریخ موقع تغییر وضعیت سفارشات در ووکامرس هم حل خواهد شد؟واقعا حیفه که همچین پلاگین فروشگاه سازی همچین ایرادی داشته باشه،خواهش میکنم ازتون این مشکل رو برطرف کنین ممنونمممم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 دروددر نسخه جدید پلاگین فارسی سازی پارسی دیت مشکل بهم ریختگی تاریخ موقع تغییر وضعیت سفارشات در ووکامرس هم حل خواهد شد؟واقعا حیفه که همچین پلاگین فروشگاه سازی همچین ایرادی داشته باشه،خواهش میکنم ازتون این مشکل رو برطرف کنین ممنونممممبله این مشکلات حل میشه . موارد دیگه که دوستان گزارش کرده بودن هم حل میشه 2 لینک به ارسال
nsm1000 16 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 ممنونمشخص نیست کی افزونه منتشر میشه؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 در حال انجام کارهاش هستیمسعی می کنیم تاریخی رو برای انتشار مشخص کنیم 2 لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) سلام.ببخشید تایپیک رو بالا میارم.فقط میخواستم بدونم در نسخه ی جدید پارسی ساز مشکل افزونه wp-rss-poster هم رفع شده یا خیر.ممنون ویرایش شده شهریور 93 توسط ::AmiR:: لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 این رو هم به لیست بررسی ها اضافه کردم 3 لینک به ارسال
tablo_24 69 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 می خواستم یه تشکر از تیم وردپرس پارسی بکنمشاید خیلی از کاربر ها هنوز هم از افزونه جلالی استفاده بکنن ولی با اضافه شدن افزونه سایت به جمع فارسی ساز ها افزونه جلالی هم بعد از کلی وقت مجبور شد به روز رسانی بکنه و الان هم داره نسخه های جدیدی میده خوبی که برای کل کاربر ها داشت باعث شد یک رقابت شکل بگیره و سود این رقابت برای استفاده کننده های افزونه ها هستباتشکر از گروه برنامه نویسی 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری