رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. asadiy4n

    asadiy4n

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      52

    • تعداد ارسال‌ها

      1,605


  2. فرشاد گوهری

    فرشاد گوهری

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      19

    • تعداد ارسال‌ها

      1,122


  3. yazdaniwp

    yazdaniwp

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      11

    • تعداد ارسال‌ها

      620


  4. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      7

    • تعداد ارسال‌ها

      20,591


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان 30/12/99 در همه بخش ها

  1. - ابتدا از فایل هاتون یک بکاپ بگیرید . 2- از طریق phpmyadmin یک بکاپ از دیتابیس بگیرید 3- فایل ها رو به هاست جدید منتقل کنید . 4- دیتابیس رو از طریق phpmyadmin ایمپورت کنید
    3 امتیاز
  2. سلام به انجمن خوش اومدین داخل فایل wp-config.php که در public_html هاست شماست خط زیر رو اضافه و ذخیره کنید: define('FS_METHOD','direct');
    3 امتیاز
  3. سلام، این مشکل نیست و الکسا کلا اینجوری هست، زیاد جدی نگیریدش و روش انرژی نذارید؛ رنک الکسا به پارامترهای مختلفی بستگی داره، تعداد بازدیدتون، بانس‌ریت‌تون، لینک‌ها، نرخ تولید محتوا و... اما خب از اونجایی که الکسا هیچ ابزار دقیقی برای اندازه‌گیری آمار سایت‌ها نداره (مگر اینکه سرتیفیکیتش رو بخرید) زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد و معمولا برای رتبه‌های بالای ۵۰۰۰ این نوسانات رو داره؛ الکسا رو سعی کنید فقط از پیشنهادات کلمات کلیدی، لیست سایت‌های مشابه، کیورد گپ‌ها و... که بهتون میده استفاده کنید برای بهبود سایت خودتون و زیادی کاری به آمارش نداشته باشید؛ یه چیزی که تجربه کردم و به تثبیت الکسا کمک می‌کنه،
    3 امتیاز
  4. 2 امتیاز
  5. سلام به انجمن خوش آمدید فایل های هسته وردپرس رو مجددا کپی و تست کنید
    2 امتیاز
  6. سلام به انجمن خوش آمدید میگه یا سطح دسترسی به wp-config.php رو تغییر بدید که افزونه بتونه ویرایش کنه یا اینکه خودتون این کدها رو به wp-config.php اضافه کنید
    2 امتیاز
  7. سلام همونطور که جناب @Mr-Tarah فرمودند چراغ سبز به هیچ وجه ملاک نیست گفته جناب @mir.seyyed کاملا درست هست و سرعت سایت تاثیر بسیار زیادی داره اما شما اگر در 3 سال گذشته نتیجه نگرفتید حتما نیاز هست با یک متخصص سئو صحبت کنید
    2 امتیاز
  8. فایل wp-config,php رو هم باید با کاربری و رمزعبور جدید دیتابیس اصلاح کنید بله همین موارد کافیه، اگر مشکلی در حین کار پیش اومد تایپیک ایجاد کنید
    1 امتیاز
  9. با وجود دیتابیس امکان پذیره
    1 امتیاز
  10. از دیتابیس سایت هم بک آپی دارید؟
    1 امتیاز
  11. سلام به انجمن خوش آمدید منظورتون چیه درست کار نمیکنه ؟ من اینجا مشکلی نمیبینم یه نکته هم بگم خدمتتون نیاز به ارسال پیام خصوصی نیست و به همه سوالات پاسخ داده میشه پیام خصوصی فقط در صورتی هست که کار شخصی داشته باشید
    1 امتیاز
  12. سلام این سایت باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
    1 امتیاز
  13. سلام این موارد رو چک کنید https://fa.wordpress.org/support/topic/بازنشدن-صفحه-مدیریت-سایت/
    1 امتیاز
  14. سلام، به انجمن وردپرس خوش اومدید، الان در حال حاضر جی‌تی‌متریکس داره از سرویس لایت‌هاوس گوگل استفاده می‌کنه، من نظرم اینه که سایتتون رو اینجا تست کنید و سعی کید اینجا رو بهینه کنید (قابل فهم‌تره ارورهاش) اینجا رو که بهینه کنید، جی‌تی‌متریکس هم خودبه‌خود حل میشه: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ در مورد رفع خطاها، خب همونطور که می‌دونید تعداد خطاها زیاده و یکی دوتا نیست که بشه توضیح‌شون داد، ولی توی خود آدرسی که دادم، زیر هر خطا توضیحاتش رو میده و حتی برای بعضی‌هاشون پلاگین وردپرسی هم معرفی می‌کنه، به‌نظرم شما روی ابزار بالا تست کنید سایتتون رو، بعد هر خطایی که باش
    1 امتیاز
  15. با سلام قصد فروش یک عدد دامنه 4 حرفی دات کام رو دارم به خاطر قوانین انجمن آدرس دامنه رو نمیذارم از دوستان کسی قصد خرید داشت پیام خصوصی بده
    1 امتیاز
  16. سلام به انجمن خوش آمدید کلا در مواردی که مزتبط با تغییرات ظاهری هست، همیشه کش رو خالی کنید کش رو پاک کنید و با یه مرورگر دیگه هم امتحان کنید
    1 امتیاز
  17. سلام مشکلتون بخاطر استفاده از محصولات نال شده هست تمامی افزونه ها و قالب های نال شده رو پاک کنید، این مورد شامل افزونه ها و پوسته هایی که از وبسایت های ایرانی خریداری کردید هم میشه
    1 امتیاز
  18. سلام دقت کنید وبسایتی که دادید اصلا با وردپرس نیست و درصورتی که بخواید اینطور سیستمی رو با وردپرس پیاده کنید حتما باید به کدنویسی تسلط داشته باشید شاید بشه تا یه حدودی از طریق افزونه ها به چیزی که میخواید نزدیک بشید اما اگر بخواید تمام نیازتون رو براورده کنید حتما باید به کدنویسی تسلط داشته باشید
    1 امتیاز
  19. سلام لطفا محصولات نال شده رو پیوست نکنید در صورت تکرار برخورد میشه
    1 امتیاز
  20. سلام این کار باید با javascript انجام بشه ربطی به css نداره این یک نمونه ساده هست https://www.w3schools.com/howto/howto_js_copy_clipboard.asp
    1 امتیاز
  21. سلام اینکه صفحات شما ایندکس نشه یه بحثه و اینکه در صفحات اولیه نباشه یه بحث دیگه اگر صفحات ایندکس شدن باید منتظر بمونید یک مدت روندش طول میکشه
    1 امتیاز
  22. سلام احتمالا از قالب باشه قالب پیشفرض و تست کنید ببینید پاسخ داره یا نه
    1 امتیاز
  23. حقیقتش با المنتور کار نکردم و در جریان نیستم سایر دوستان اگر قابل انجام باشه حتما راهنماییتون می کنن
    1 امتیاز
  24. اگر منظورتون تنظیمات ظاهری هست از قسمت تنظیمات>نمایش>نمایشگر پوسته را انتخاب کنید و از اون قسمت تنظیمات مربوط به هرصفحه رو که میخواهید میتونید تغییر بدید فقط قبلش از قالب و سایت بک آپ بگیرید که به مشکلی خوردید برگردونید
    1 امتیاز
  25. سلام ! با این کد میتونی اون 45*45 رو حذف کنی ! add_image_size('45x45', 0, 0, true ); یه یه افزونه هم بود میشد اینکارو کرد ! برا هر سایزی که میخای غیر فعال شه اون 45x45 رو عوض کن ! کد رو هم تو فانکشن اضافه کن
    1 امتیاز
  26. سلام اگر از قالب نیست پس از سمت افزونه هاتون هست،یک بار تمامی افزونه هاتون رو غیر فعال کنید و بعد یک تصویر رو آپلود کنید ببینید سایز های اضافه آپلود میشن یا خیر
    1 امتیاز
  27. سلام. البته بی دلیل نیست. ابعاد مختلف در مکانهای مختلف نمایش داده میشن. مثلا داخل لیست بلاگ یا محصول، ابعاد کوچیکتر لود میشن تا هم سرعت افزایش پیدا کنه و هم استایلها بهم نخوره. حذف اینها واقعا کار درستی نیست. پوسته ها دارن از این ابعاد استفاده میکنن ولی بهر حال اینجا میتونید مستندات حذف ابعاد رو ببینید.
    1 امتیاز
  28. افزونه Advanced Custom Fields رو دانلود کنید https://fa.wordpress.org/plugins/advanced-custom-fields/ یک گروه زمینه ایجاد کنید داخلش فایلد ها رو ایجاد کنید بعد هم خروجی رو با the_field نمایش میدید بخش خروجی رو هم میتونید به هر شکلی که دوس دارید سفارشی سازی کنید
    1 امتیاز
  29. سلام نمونه های زیادی موجود هست با استفاده از css می تونین اینکارو انجام بدید https://codepen.io/tag/button%20hover?cursor=ZD0xJm89MCZwPTI= https://codepen.io/Marina_Os/pen/OJyWPbL https://codepen.io/animationbro/pen/dyoVQRz https://codepen.io/avvign/pen/NVJzQW
    1 امتیاز
  30. 1 امتیاز
  31. تغییراتی که شما میخواید مصداق بارز نال کردن محصول هست. امکان تعریف پروژه های این چنینی داخل انجمن وجود نداره.
    1 امتیاز
  32. سلام. به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدید، بزرگوار تاپیکهای قدیمی رو بالا نیارید برای پاسخ. در ضمن شخصی که شما دارید براشون توضیح میدید، حداقل 15 ساله که دارن وب کار میکنن. اگه ناراحت نشن میشه گفت پدر وردپرس ایران هستن اینجا مجبوریم سوالات کلی رو تا میشه شفاف کنیم تا بتونیم دقیق تر کمک کنیم.
    1 امتیاز
  33. سلام. شما همون ادمین پوینا نیستید احتمالا؟ جدای از اینکه متاسفانه دانش توسعه دادن وردپرس رو نداره ادمین این کانال و کلا از بیسوادی یه عده داره رشد میکنه، ولی جوابتون اینه که خیر نمیشه این کار رو کرد. برای محصولات دانلودی میشه یه کارهایی کرد و برای محصولات فیزیکی، فقط برای افرادی که حداقل یه خرید داشته باشن امکانش هست منتهی ارزش کدی که میخواید بیشتر از 200 تومنه بزرگوار
    1 امتیاز
  34. هسته وردپرس چند سالی هست که روی react js هست. ویرایشگر گوتنبرگ همینه. پوسته های زیادی هم هست که یا کاملا بر همین مبنا هستن یا از گوتنبرگ استفاده میکنن. فریمورکهای دیگه هم میتونن از REST API وردپرس استفاده کنن برای توسعه و در عمل میتونید با هر زبان، فریمورک و روی هر دیوایسی، فرانت وردپرس رو غیر فعال کنید و خودتون بنویسیدش. یعنی هسته وب اپ، وردپرس باشه ولی کاربری و حتی مدیریتش با هر تکنولوژی دیگه ای که با REST API کار میکنه.
    1 امتیاز
  35. خب شما داخل فانکشن چیزی وارد نکردی که این مثال خوبیه مشابه مشکل شماست https://wordpress.stackexchange.com/questions/231777/metabox-saving-values
    1 امتیاز
  36. طراحی قالب اینجانب هستم! لطفا مدیران پست رو حذف نکنن! قالب دانلیون یک قالب وردپرس سایت دانلود مخصوص سایتهای دانلود نرم افزار و بازی کامپیوتر و اندروید است. قالب Downlion یک محصول ایرانی است طراحی این قالب وردپرس به شکلی است که میتوان از آن در انواع سایتهای دانلودی یا حتی وبلاگی استفاده کرد. کلیه اصول سئو در کدنویسی رعایت شده تا قالب نهایی دارای سئو عالی باشد. همچنین دارای استانداردهای گوگل لایت هاوس است و به جرات میتوان گفت بهینه ترین قالب سایت دانلودی فارسی است. امکانات قالب دانلیون کدنویسی استاندارد و بهینه رابط کاربری زیبا و کاربرپسند سرعت بارگذاری عالی
    1 امتیاز
  37. ترجیحا این‌ها رو فارسی ترجمه نکنید پارامتر CLS چیزیه که باهاش مشکل دارید، یکی از فاکتورهای تجربه‌ی کاربری محسوب میشه و داره میگه سایت موقع لود نباید تغییرات ظاهری زیادی داشته باشه، مثلا فرض کنید بالای سایت تصویر داشته باشید که در نگاه اول لود نشده باشه یا مثلا کدهایی CSS رو پایین صفحه گذاشته باشید و بعد از لود صفحه اعمال بشن، این کار باعث میشه که سایتتون در نگاه اول یک پرش داشته باشه که تاثیر بدی در تجربه‌ی کاربری داره و گوگل از همین ایراد می‌گیره، مقدار CLS هرچه کمتر باشه، بهتره؛ مقدارش رو باید زیر 0.1 نگه دارید. راه حلش هم اینه که برای تصاویر بخش بالای صفحه از لیزی‌لود استفاده نکن
    1 امتیاز
  38. سلام قوانین بخش بحث آزاد در حال تغییر هست، و احتمالا به زودی قوانین جدید اعلام میشه قفل کردن تایپیک ها به دلیل اسپم هست فعلا تایپیک رو باز میذارم ولی در صورتی که در این تایپیک اسپم بشه تایپیک قفل و بایگانی میشه
    1 امتیاز
  39. سلام. باید برای باکس اول چک کنید که والد داره یا نه: <select name="filter_design"> <?php $args = array( 'orderby' => 'name', 'order' => 'ASC', 'parent' => 0, ); $cats = get_categories( $args ); ?> <option value="0">انتخاب دسته بندی</option> <?php foreach( $cats as $cat ) { sprintf( '<option value="%s">%s</option>', $cat->term_id, $cat->name ); } ?> </select> حالا دو حالت دارید برای نمایش فرزندها: 1- کل زیر دسته ها فارغ از اینکه چند سطح باشن رو لیست کنید: <?php $args = array( 'c
    1 امتیاز
  40. البته بچه های استودیو بهتر، از قدیمیهای تم فارست بودن که متاسفانه مارکتهای زرد ایرانی محصولاتشون رو فروختن و اقدام که کردن از نظر قانونی، مارکتها گزارش ایرانی بودنشون رو به تم فارست دادن و کلا حذف شد از تم فارست. بنظرم بعیده که الان هم افزونه نال شده بفروشن. خیلی از قالبهای تم فارست، محصولات رو برای ارائه داخل قالب خریداری میکنن. خیلی متداوله. الان رو نمیتونم با قطعیت بگم ولی قبلا که داخل تم فارست بودن تابع قوانین اونجا فعالیت میکردن.
    1 امتیاز
  41. اطلاعات میتونه از داخل دیتابیس فراخوانی بشه البته توضیحاتتون در مورد چیزی که میخواید خیلی گنگ هست اما به نظر باید کدنویسی بشه، در صورتی که تسلط ندارید از طریق بخش انجام پروژه درخواست بدید تا با پرداخت هزینه براتون انجام بدن
    1 امتیاز
  42. بله حق با شماست حرف های ضد و نقیض زیاده در موردش چند روز پیش یکی از سایتهای ایرانی که داره نال شده میفروشه کامنتهارو خوندم نوشته بودن رمز رو میدزدن! فروشنده گفته نه تا حالا نبوده همچین چیزی عکس رو پیوست میکنم تنها چیزی که آدم رو به شک میندازه اینه، شرکت هندی و ایرانی هست، گفته میشه کامپوزر هم برای هند هست، اگه دروغ بگن مگه اونجا بهشون گیر نمیدن؟ ایران نیست که! مگر اینکه کامپوزر نسخه بی نهایت داشته باشه مثل بعضی افزونه ها، مثلا المنتور 1000 نسخه سایت داره؛ بعد استفاده کنن، اینجوری باز میشه قبول کرد که برای توسعه دهنده میصرفه، چون دلار تو ایران گرونه، برا اونا که
    1 امتیاز
  43. نه به خاطر حق کپی رایت و غیره در مورد محصولات تجاری در انجمن بحث نمیکنیم قوانین رو یکبار بخونید https://wp-parsi.com/support/topic/63-قوانین-کلی-انجمن/ و اینکه اگر میگم رایگان بگیرید و یا از سایت اصلی بخرید چون خطراتی داره تو لینک زیر کامل توضیح داده شده https://wp-parsi.com/support/topic/55430-احترام-به-کپی-رایت-و-خطرات-استفاده-از-محصولات-نال-شده/#comments فروش یک قالب نال شده یعنی کلاهبرداری، هاستینگ رو هم خودتون از شرکت های فروش هاست میتونستید خریداری کنید و نیازی به واسطه نبود شما در حقیقت برای یک محصول نال شده که به صورت رایگان در اینترنت موجود هست هزینه ک
    1 امتیاز
  44. کلاس date رو به 100% تغییر بدید .date { width: 100%; float: right; direction: rtl; font-size: 8pt; color: #243d3c; }
    1 امتیاز
  45. سلام ممکنه خود پوسته تون این قابلیت رو پشتیبانی نکنه. باید ببینید وقتی ستون پیش فرض رو کپی و جای دیگه استفاده میکنین خروجی میده یا خیر.
    1 امتیاز
  46. خیر اینطور نیست _price = قیمت محصول، فروش ویژه باشه محصول قیمت فروش ویژه رو نشون میده و اگه فروش عادی باشه قیمت عادی رو نشون میده _sale_price = قیمت فروش ویژه _regular_price = قیمت عادی
    1 امتیاز
  47. سلام @esiwp-parsi در مرحله اول افزونه هایی مثل W3 Total Cache رو نصب کنید و تنظیمات مربوطه رو انجام بدین که آموزشش در سطح نت موجوده در بعضی مواقع عدم پشتیبانی از php session ها در برخی از سرویس های میزبانی چنین مواردی رو به وجود میاره که به ندرت چنین میزبان های وجود داره که باید این کد رو جهت تست در فایل wp-config.php دقیقا بالای کامنت /* That's all, stop editing! Happy blogging. */ قرار بدین و ذخیره کنید define( 'EDD_USE_PHP_SESSIONS', false ); در صورت استفاده از وب سرور های nginx تنظیمات متفاوتی برای رفع این مشکل باید انجام بشه و در آخر اگر باید گفت افزونه هایی ام
    1 امتیاز
  48. درود مجدد مورد ساده ای هست مثلا فرض کنید برای دسته بندی ای که آیدیش 6 هست میخواید یه صفحه اختصاصی درست کنید برای این کار یه فایل به فایل های قالبتون اضافه میکنید به اسم category-6.php. حالا هر چی توی این فایل قرار بدید وقتی میرید توی اون دسته نمایش داده میشه و دیگه استایلش رو از فایل های index.php و archive.php و category.php به ارث نمی بره. موفق باشید
    1 امتیاز
  49. یه قدم شما برداید ما هم برمیداریم شما اول فرم ثبت نام بسازید و بعد درباره این مسائل صحبت کنید چون نمیدونیم شما چجوری دارید استفاده میکنید شما موقع ارسال میتونید همه این کارا انجام بدید ! یعنی فیلد که مربوط به چیزی که میخواهید وصل کنید برای update_user_meta میشه کارا کرد
    1 امتیاز
×
×
  • اضافه کردن...