S A J J A D 98 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلاماقا مرتضی نسخه جدید رو نصب کردم احساس میکنم هنگام کلیک روی افزودن نوشته با کندی صفحه لود میشه ، بنظرت مشکل از اینترنت هست یا در این نسخه افزونه اینجوری شده؟ممنون لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 فکر نمیکنم کندی از سمت افزونه باشهروی سایت دیگه ای دارید که تست کنید؟ 2 لینک به ارسال
hamed afk 2 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام،لطفا تو ورژن بعدی بسته پارسی ساز، تو فایل fa_IR.po ، عبارتTags:رو بهبرچسبها:تغییر بدید(بعد از علامت : یه فاصله هم وجود داره که تو عبارت های بالا نمیشد نشونش داد)موفق باشید 2 لینک به ارسال
پورتال دنا 86 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 با افزونه فارسی آماره مشکل داره لینک به ارسال
S A J J A D 98 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 فکر نمیکنم کندی از سمت افزونه باشهروی سایت دیگه ای دارید که تست کنید؟تو ساب دوباره وردپرس بالا اوردم ، زیاد فرقی نکرد ، قسمت های دیگه رو خیلی سریع لود میکنه ،فقط قسمت افزودن نوشته این مشکل هستش لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 با افزونه فارسی آماره مشکل دارهچه مشکلی داره؟تو ساب دوباره وردپرس بالا اوردم ، زیاد فرقی نکرد ، قسمت های دیگه رو خیلی سریع لود میکنه ،فقط قسمتافزودن نوشته این مشکل هستشافزونه ای برای ادیتور نصب دارید؟ یا چیزی که به بخش ارسال پست مرتبط باشه؟ 2 لینک به ارسال
پورتال دنا 86 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) چه مشکلی داره؟افزونه ای برای ادیتور نصب دارید؟ یا چیزی که به بخش ارسال پست مرتبط باشه؟چه مشکلی داره؟مطالب ارسالی رو میزنه 5 ساعت پیش و اگه افزونه آماره غیرفعال بشه درست میشه.افزونه ای برای ادیتور نصب دارید؟ یا چیزی که به بخش ارسال پست مرتبط باشه؟ ویرایش شده تیر 93 توسط پورتال دنا 1 لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان. متاسفانه با افزونه Easy Digital Downloads هم مشکل داره و edd فارسی نمیشه. صرفاً ادمین فقط فارسی میشه. لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان. متاسفانه با افزونه Easy Digital Downloads هم مشکل داره و edd فارسی نمیشه. صرفاً ادمین فقط فارسی میشه.مشکل ندارهافزونهها از توابع پیشفرض استفاده نمیکنندبه همین دلیل تبدیل به تاریخ خورشیدی نمیشه لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 من درمورد تاریخ صحبتی نکردم. گفتم کلاً با EDD مشکل داره، اصلاً اونو فارسی نمیکنه. مطمئنید توی تابع get_locale تغییر ایجاد کردید؟ لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 من درمورد تاریخ صحبتی نکردم. گفتم کلاً با EDD مشکل داره، اصلاً اونو فارسی نمیکنه. مطمئنید توی تابع get_locale تغییر ایجاد کردید؟احسان جون درست تست کردی ؟من الآن تست کردم مشکلی نداشت فقط ترجمه های مربوط به خود edd فارسی نمیشن که اونم طبیعیه که برای خودش فایل زبان جداگونه داره 1 لینک به ارسال
Mehr@ban 122 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 من که کلی با افزونتون حال کردم و دارم رو سایت همه کاربران و مشتریام از همین استفاده میکنم و این باعث خوشحالیم هست که یه کار استانداردی کلیک خورده!ولی در بخش ترجمه گاها با مشکلاتی و ایراداتی رو به رو هستم به عنوان نمونه همین %s که همه جا یه نشونی ازش هستاز پیشخوان گرفته تا فهرست و لیست پست ها و برگه ها و ... 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 فایل زبان برای وردپرس نسخه 4.0 به افزونه اضافه و افزونه به روزرسانی شد.همچنین افزونه روی نسخه جدید وردپرس تست شده و قابلیت های اصلی افزونه بدون مشکل هستن.نسخه جدید افزونه با باگ فیکس های جدید (که گزارش شده بود) و تغییراتی جدید بزودی منتشر میشه. 17 لینک به ارسال
MJP 272 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام و عرض ادب خدمت بزرگواران.یه سوالی پیش اومده، با توجه به نسخه 4 وردپرس و این امکان که میشه مستقیما وردپرس رو از مخزن انگلیسی وردپرس دریافت و به صورت فارسی نصب کرد، بدون در نظر گرفتن امکان تقویم خورشیدی، چه لزومی در استفاده از پلاگین پارسی ساز هستش؟ممنون 2 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام و عرض ادب خدمت بزرگواران.یه سوالی پیش اومده، با توجه به نسخه 4 وردپرس و این امکان که میشه مستقیما وردپرس رو از مخزن انگلیسی وردپرس دریافت و به صورت فارسی نصب کرد، بدون در نظر گرفتن امکان تقویم خورشیدی، چه لزومی در استفاده از پلاگین پارسی ساز هستش؟ممنونتاریخ شمسی لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 همچنین فایل زبان نسخه 4 وردپرس هنوز اپدیت نشده!و امکانات بسته پارسی ساز برای نسخه جدید شما رو مجاب به استفاده می کنه 3 لینک به ارسال
ru6a 1 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام و خسته نباشیدمن ب نسخه 4 بروز کردم.اما از وقتی بروز کردم تو ارسال مطلب اصلا هیچی نشون نمیدهاصلا ویرایشگر که باهاش کار میکردم بالانمیاد.و افزونه yoast seo هم بالانمیاد تو ارسال مطلب.لطفا کمک کنید.مرسی 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلاموردپرس رو بروز کردید این مشکل پیش اومد؟ لینک به ارسال
Teh_Music 7 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 منم وقتی آپدیت کردم ckeditor به حالت دیداری نمیره اینجوریم نمیشه پست داد مشکل از چی میتونه باشه ؟ 1 لینک به ارسال
Teh_Music 7 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 آقا کلا پست جدید هیچیش کار نمیکنه این قسمتایی که واسه ویرایش زمان و اینا هست هم کار نمیکنه 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلاممن الان تست گرفتم نتیجه رو بصورت عکس پیوست کردمافزونه رو یکبار غیرفعال/فعال کنیداگر درست نشد یک تاپیک جدید بزنید (در همین بخش) تا مشکلتون رو پیدا کنیممشکل از یکی از افزونه ها یک بخشی از پوسته تون هست. 1 لینک به ارسال
kootlas 3 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 ورژن جدید با ووکامرس قسمت زمانبندی فروش ویژه ست نیستبا افزونه wpsocial deals هم مشکل دارهفک کنم قرار بود تو ورژن جدید مشکل عدم همخوانی با افزونه ها رفع بشه لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلاماین آپدیت برای فایل زبان بود.نسخه جدید رو هنوز منتشر نکردم. داریم با وردپرس 4 و مشکلات احتمالی جدید ست ش می کنیم. 2 لینک به ارسال
kootlas 3 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 نسخه جدید کی منتشر میشه؟راستی یه چیزی رو هم تو نسخه جدید در نظر داشته باشید، من الآن به واسطه سایتی که میخوام با وردپرس راه بندازم مدت زیادی(چند ماه) هست دارم روی قسمت زمانبندی فروش ویژه افزونه ووکامرس کار میکنم. این قسمت کدش باید طوری نوشته بشه که فقط انتخابگر تاریخش شمسی باشه و بعد از انتخاب همون تاریخ میلادی توی دیتا بیس وارد بشه، در غیر اینصورت این قسمت با افزونه های زیادی مشکل خواهد داشت. گفتم اینو هم در جریان باشید. 2 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 ممنوننکته خوبی بود 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری