Morteza 34190 ارسال شده در دی 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 اولین بازخورد یکی از فعالان شناخته شده وردپرس در مورد بسته پارسی ساز:http://wptavern.com/new-plugin-adds-persian-calendar-and-language-support-to-wordpress#comment-50872 15 لینک به ارسال
Poriya 90 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 جا داره یک خسته نباشید و تشکر ویژه کرد 3 لینک به ارسال
webmaster 55 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 دست همتون درد نکنه خسته نباشید 3 لینک به ارسال
mortezafox 335 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 دروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود ایول دمتوگرم 3 لینک به ارسال
Mobin 1669 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 نسخه 1.1 منتشر شدلیست بروز رسانی ها1.افزودن اعداد پارسی به the_excerpt2. مشکل راست چین و چپ چین در ادیتور3.مشکل تداخل با "wordpress seo" و "google sitemap"4.حذف تبدیل ئ به ی در تنظیمات حروف عربی5.ترمیم یک باگ 19 لینک به ارسال
romila 44 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 سلام واقعا دست برو بچه های وردپرس پارسی درد نکنه،انشاءالله که شاهد پیشرفت روز افزون این گروه باشیم.خدا قوت. 5 لینک به ارسال
sytaco 2 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 سلامدستتون درد نکنهخیلی به درد بخوره 2 لینک به ارسال
Mazandaranweb 30 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلام نام تابع اعداد فارسی تو این افزونه چی هست...چون دارم یه قالب شخصی می سازم میخوام اعداد رو فارسی کنم...لطفا پارامترهاشو با یه توضیح بگین...در ضمن اگه این افزونه رو داشته باشیم دیگه باید با wp-jalali خداحافظی کرد..درسته؟ لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 لطفا در ادامه این تاپیک به شرح سوال نبپردازید جواب سوال شما در لینک زیر داده شده قبل از ارسال مطلب در انجمن حتما جستجو نمایید توضیحات و مستندات "بسته پارسی ساز" 2 لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 بسته پارسی ساز جایگزینی مناسب برای وردپرس فارسی و افزونه جلالی 3 لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 آقاا خدا قوت.من که خدارو شکر بدون هیچ مشکلی نصب کردم.خدا کنه که دیگه با مشکلات ارور 503 روبرو نشیم.جلالی واقعا یک جهش بود اما کار شما فوق العاده. خسته نباشید. 2 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) با تشکر فراوان از زحمات شمادوتا نقطه ضعفی که داره:1- برای تنظیم تاریخ و ... باید کلی توی کدنویسی ها دستکاری کنی که این کار رو برای افرادی که مبتدی هستند سخت میکنه. باید مثل جلالی یا پرشین با همون کدهای پیش فرض بتونه کار کنه2- نقطه ضعف اصلی این افزونه نسبت به پرشین اینه که زبان مدیریت و پوسته از هم مجزا نیستند. در افزونه پرشین به راحتی میتونی تنظیم کنی که مثلا زبان بخش مدیریت پارسی و زبان پوسته انگلیسی باشه و ...اینها رو هم اضافه کنید معرکه میشه ویرایش شده بهمن 92 توسط دکتر مهندس 4 لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) 1- برای تنظیم تاریخ و ... باید کلی توی کدنویسی ها دستکاری کنی که این کار رو برای افرادی که مبتدی هستند سخت میکنه. باید مثل جلالی یا پرشین با همون کدهای پیش فرض بتونه کار کنهبسته پارسی ساز خیلی راحت با توابع پیشفرض وردپرس هماهنگ هست حتی بهتر از جلالی.من خودم امتحان کردم که می گم ویرایش شده بهمن 92 توسط سعید شعبانی 2 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 بسته پارسی ساز خیلی راحت با توابع پیشفرض وردپرس هماهنگ هست حتی بهتر از جلالی.من خودم امتحان کردم که می گم ولی روی یه قالبی که جلالی به راحتی کار میکرد من تست کردم عمل نمیکرد.خود آقا مرتضی هم در توضیحات افزونه نوشته اند که باید فلان توابع رو جایگزین کنی! لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 بله با توابع جلالی کار نمی کنه ولی با توابع پیشفرض وردپرس به خوبی کار می کنه. در اصل اون قالب غیر استاندارد بوده که اومده کدنویسی را طبق یک افزونه خاص نوشته نه بسته پارسی ساز 3 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 2- نقطه ضعف اصلی این افزونه نسبت به پرشین اینه که زبان مدیریت و پوسته از هم مجزا نیستند. در افزونه پرشین به راحتی میتونی تنظیم کنی که مثلا زبان بخش مدیریت پارسی و زبان پوسته انگلیسی باشه و ...اینکار باعث فشار مضاعف میشه و اصلا درست نیست و اگر قرارهست زبان فارسی بشه درستش اینه که کلا فارسی بشه (استانداردش همینه) 7 لینک به ارسال
NWWG 21 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 از افزونه خوبتون متشکریمیک نکته: اعداد نمایشی در افزونه های مختلف پارسی نمی شوند مانند افزونه پر مخاطب wp-postview لطفا تمهیدی برای این بخش در نظر بگیرید. 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 باید خروجی این افزونه ها رو با تابع اعداد پارسی فیلتر کنیددر تاپیک مجزا مطرح کنید تا راهنمایی کنیم لینک به ارسال
hostdg 29 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلام من سيستم وردپرس شبكه دارم بسته wp jalali را پاك كردن و بسته فارسي ساز شما رانصب كردم آيا براي پيوندهاي يكتا وبلاگ ها در گوگل مشكلي پيش نمياد تغييري در لينك ها ي گوگل پيش نمياره ؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 خیر اگر پیوندها به درستی کار کردن خیر مشکلی نداریددوستان لطفا سوالات رو در تاپیک مجزا مطرح کنید تا راهنمایی کنیم 1 لینک به ارسال
hostdg 29 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 خیر اگر پیوندها به درستی کار کردن خیر مشکلی نداریددوستان لطفا سوالات رو در تاپیک مجزا مطرح کنید تا راهنمایی کنیمبا تشكر از افزونه شما ميزان استفاده از رم با افزونه شما 30% كمتر ميشه تا wp jalaliبه سيستم هاي وردپرش وبلاگ دهي پيشنهاد ميكنم لینک به ارسال
hostdg 29 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 يك مشكل نام ماه ها را بصورت نصفه نشون ميده بهمن را به مهم يا ارديبهشت به اردو كامل نشون نميده لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 يك مشكل نام ماه ها را بصورت نصفه نشون ميدهبهمن را به مهم يا ارديبهشت به اردو كامل نشون نميدهقبلا توی تاپیک سوالات جواب دادیم لطفا مرور کنید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری