hostdg 29 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 قبلا توی تاپیک سوالات جواب دادیم لطفا مرور کنید.پيدا نكردم اگه ممكنه ادرسش رو بگيد لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 دوستان برای سوال دیگه توی این تاپیک مطرح نکنیدسوالات در این تاپیک پاسخ داده نمیشنبرای سوالات تاپیک جدید بزنید 2 لینک به ارسال
rasivell 352 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 سلام ، دوستانشرمنده ، یه مدتی به انجمن سر نزده ام ، میخواستم بدونم که ترجمه خود گروه پارسی ، روی افزونه سوار شده یا نه هنوز از ترجمه وردپرس فارسی استفاده میشه؟ و خورده مشکلاتی که بوده حل شده!؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 ترجمه بزودی زودی.... 3 لینک به ارسال
Milad123 285 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلامببخشید خواستم بدونم تابع فراخوانی آرشیو ماهانه ی شمسی چیه؟! الان توی قالبم با این تابع آرشیومو فراخوانی کردم اما میلادیه :<?php wp_get_archives(); ?> ویرایش شده فروردین 93 توسط Milad123 لینک به ارسال
Mekaeil Andisheh 346 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 سلامببخشید خواستم بدونم تابع فراخوانی آرشیو ماهانه ی شمسی چیه؟! الان توی قالبم با این تابع آرشیومو فراخوانی کردم اما میلادیه :<?php wp_get_archives(); ?>مستندات:کلاس bn_parsidate : کلاس اصلی برای شمسی سازی و تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و برعکس می باشد. این کلاس کاملا تابع date در زبان php را پیاده سازی کرده و می توانید براساس مستندات این تابع در سایت php.net از خروجی های آن استفاده کنید.نحوه استفاده از کلاس:$bndate = bn_parsidate::getInstance();$bndate = $bndate->persian_date($input,$datetime,$lang);echo $bndate;نمونه برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی:parsidate('Y m d',$datetime='now',$lang='per')کامل توی مستندات هست 3 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 فایل زبان نسخه جدید اضافه شداما ترجمه ها هنوز تکمیل نشده و امروز تا فردا تکمیل میشهفایل زبان تستی هستنسخه جدید با فایل زبان کامل منتشر شد 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 نسخه جدید با فایل زبان کامل منتشر شد 2 لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام و خدا قوتاگه لطف بفرمائید بگید این به روزرسانی مربوط به چه امکاناتی بوده ممنون میشم. ویرایش شده فروردین 93 توسط ::AmiR:: 1 لینک به ارسال
iMajid7 31 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 نسخه جدید با فایل زبان کامل منتشر شدسلامآقا مرتضی خسته نباشی دستت درد نکنهولی همچنان این مشکلاتی که قبلا در این تاپیک ذکر کردم هست...""آقا این 3.9 قسمت گالریش امکانات زیادی داره ولی هیچ کدومش برای من کار نمیکنه ( این جا توضیح داده ) مثلا شما میتونید عکس را ادیت کنید ، کسی این قابلیت براش کار میکنه ، این لینکی که فرستادم رو مطالعه کنید می فهمید چی میگممثلا وقتی عکس میزارم اینگونه نشان داده میشود ( عکس زیر ) :قسمت گالری هم اینگونه است :وقتی روی عکس یا گالری کلیک میکنم برای ویرایش هیچ چیزی نشون داده نمیشه و اینکه وقتی از تگ ادامه مطلب استفاده میکنم هیچ چیزی نشون نمیده که این تگ اضاف شده یا نه ( همه این مشکلاتی که گفتم در قسمت ویرایش دیداری متن است ) ، من از افزونه wp-parsidate برای فارسی سازی وردپرس استفاده میکنم ...اگر میشه راهنمایی کنید ، این جوری برای پست زدن بد طوری داره اذیتمون میکنه"" لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 سلام و خدا قوتاگه لطف بفرمائید بگید این به روزرسانی مربوط به چه امکاناتی بوده ممنون میشم.فایل زبانباگ های و مشکلات قبلی که گزارش شده رو در حال کار هستیم و بزودی تکمیل میشنآقا مرتضی خسته نباشی دستت درد نکنهولی همچنان این مشکلاتی که قبلا در این تاپیک ذکر کردم هست...بله برای نسخه جدید این مشل بود که الان رفع شدهبروزرسانی کنید 4 لینک به ارسال
iMajid7 31 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 بله برای نسخه جدید این مشل بود که الان رفع شدهبروزرسانی کنیدمرسی آقا مرتضی درست شد و خیلی هم باحال شده ، مرسی از شما لینک به ارسال
mr.browser 24 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 سلامآقا این قسمتش فارسی نیست، و چجوری میتونم تاریخ آرشیو رو به میلادی برگردونم. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 سلاماین ابزارک پیش فرض هست؟ لینک به ارسال
mr.browser 24 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 سلاماین در قسمت "نوشته ها" هست در بالا یک سری منوها وجود دارد که این هم جزء منوهای موجود است. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 این توی فایل زبان نیست لینک به ارسال
mr.browser 24 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 یعتی راهی نیست بشه تاریخ آرشیو رو به میلادی برگردوند؟یعد یک سوال در خوصوص ویرایشگر وردپرس وقتی دار ی مطلبی رو مینویسی بعضی مواقع که به سطر بعدی میری یعنی یک سطر خالی و یا بیشتر ایجاد میکنی کلی چند کلمه از مطالب سطرها که سمت راست یا همون راست چین صفحه هست دیده نمیشه انگاری اسکرول صبفحه رو کشیدی جلوتر... لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 آرشیو بخش مدیریت خیر به همین صورت هستدر مورد ویرایشگر هم یک تاپیک بزنید و اونجا میتونیم ادامه بدیم 1 لینک به ارسال
site 79 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 سلامنسخه فارسی وردپرس 3.9.1 چه زمانی توسط تیم شما ارائه می شود ؟آیا وردپرس را به 3.9.1 تغییر بدم یا نه ؟ لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 سلامنسخه فارسی وردپرس 3.9.1 چه زمانی توسط تیم شما ارائه می شود ؟آیا وردپرس را به 3.9.1 تغییر بدم یا نه ؟آپدیت کنید. مشکلی نیست. 2 لینک به ارسال
mr.browser 24 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 این توی فایل زبان نیستیعنی منظورتون اینه که تو افزونه wp-parsidate تعریف نشده این قسمت ؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 کلا توی فایل زبان وردپرس نیست 1 لینک به ارسال
mr.browser 24 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 ولی من وقتی این افزونه رو غیرفعال میکنم اون قسمت فارسی میشه! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 افزونه رو حذف و مجدد نصب کنی.مشکل باید رفع بشه 1 لینک به ارسال
Mobin 1669 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 با سلامنسخه 1.3.4 منتشر شدمشکلات اصلی نمایش تاریخ حل شدانشالاه در نسخه بعدی با ووکامرس - بادی پرس-بیبی پرس سازگار خواهد شدو مشکلاتی که با یک سری از پلاگینها داشته حل خواهد شد 18 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری