mehran242 0 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 با تشکر مجدد از پیگیری شما، چرا با کپی کردن این کد قبل از تگ بادی تعداد ارورها بسیار کاهش یافت؟ با توجه به فرمایش قبلی شما تگ time را که فرمودید پیدا نکردم دقیقا این تگ در کدام قسمت قرار دارد؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 تگ تایم یعنی توی کدهای شما نیست؟ 1 لینک به ارسال
mehran242 0 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 متاسفانه هر چی گشتم پیدا نکردم!! تگ time دقیقا کجاست؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در در ۱۳۹۵/۱۰/۵ ه.ش. at 14:45، mehran242 گفته است : با تشکر فراوان از راهنمایی مفید شما، سایت من ورد پرس هست و زمانیکه این کدها را : <p>We open at <time>10:00</time> every morning.</p><p>I have a date on <time datetime="2008-02-14 20:00">Valentines day</time>.</p> در قسمت header.php و قبل از تک body کپی میکنم ارورها برطرف می شود ولی در صفحه اول سایت در بالای هدر به این صورت : We open at 10:00 every morning. I have a date on Valentines day. در سایت نشان داده می شود دلیل این مساله چیست؟ شما اینجا گفتید کد فوق رو توی سایتتون کپی می کنید. منظور من این بود که شما تگ time رو کجا قرار می دید؟ لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در در 12/31/2016 at 20:27، mehran242 گفته است : متاسفانه هر چی گشتم پیدا نکردم!! تگ time دقیقا کجاست؟ ادرس سایت رو برای بررسی دوستان قرار بدین لینک به ارسال
rezasharafi 1 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید برای رفع این خطاها A document must not include both a meta element with an http-equiv attribute whose value is content-type, and a meta element with a charset attribute. A document must not include more than one meta element with its name attribute set to the value description. Element div not allowed as child of element ul in this context. (Suppressing further errors from this subtree.) Bad value ss for attribute required on element input. Element style not allowed as child of element body in this context. (Suppressing further errors from this subtree.) لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 (ویرایش شده) سلام نقل قول A document must not include both a meta element with an http-equiv attribute whose value is content-type, and a meta element with a charset attribute. این یعنی شما توی فایل HTML تون هم <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"> دارید و هم <meta charset="UTF-8"> یکیشو پاک کنید توصیه من اینه که اولی رو پاک کنید. نقل قول A document must not include more than one meta element with its name attribute set to the value description. این یعنی که دو یا چند تا از <meta name="description" content="توضیحات"> توی فایل HTML تون دارید که خوب باید یکیشو نگه دارید و بقیه رو پاک کنید. نقل قول Element div not allowed as child of element ul in this context. (Suppressing further errors from this subtree.) این یعنی توی یه جایی از کدهای HTML تون تگ div رو گذاشتید توی تگ ul که خوب اشتباهست. فقط تگ li میتونه فرزند تگ ul باشه. نقل قول Bad value ss for attribute required on element input. این یعنی برای اتربیوت required تگ input مقدار ss رو تعریف کردید که احتیاجی نیست. اتریبیوت required مقدار نداره مثلا به شکل زیر باید باشه: <input type="text" name="usrname" required> نقل قول Element style not allowed as child of element body in this context. (Suppressing further errors from this subtree.) اینم یعنی تگ style رو درون تگ body تعریف کردید که باید درون تگ head تعریفش کنید. موفق باشید ویرایش شده شهریور 96 توسط mehran-b 1 لینک به ارسال
rezasharafi 1 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در 21 ساعت قبل، mehran-b گفته است : سلام این یعنی شما توی فایل HTML تون هم <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"> دارید و هم <meta charset="UTF-8"> یکیشو پاک کنید توصیه من اینه که اولی رو پاک کنید. این یعنی که دو یا چند تا از <meta name="description" content="توضیحات"> توی فایل HTML تون دارید که خوب باید یکیشو نگه دارید و بقیه رو پاک کنید. این یعنی توی یه جایی از کدهای HTML تون تگ div رو گذاشتید توی تگ ul که خوب اشتباهست. فقط تگ li میتونه فرزند تگ ul باشه. این یعنی برای اتربیوت required تگ input مقدار ss رو تعریف کردید که احتیاجی نیست. اتریبیوت required مقدار نداره مثلا به شکل زیر باید باشه: <input type="text" name="usrname" required> اینم یعنی تگ style رو درون تگ body تعریف کردید که باید درون تگ head تعریفش کنید. موفق باشید خیلی ممنون از لطفتون حل شدن 1 لینک به ارسال
tahmine1373 0 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام خسته نباشید.ممنون از مطالب خوبتون. اگه میشه یه زحمت بکشید این ارور های سایت منو بررسی کنید بگید چجوری رفعش کنم.این ارور ها در توضیحاتتون نبود. Www.bestdesignerr.ir و اینکه رفع warning ها برای سئو مهم هست؟ لینک به ارسال
MortezaAfshar 1 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام سایت من اینارو داده به عنوان هشدار؟ خطریه؟ باید چیکار کنم؟ لینک به ارسال
hasanataie 10 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در 13 ساعت قبل، morteza3375 گفته است : سلام سایت من اینارو داده به عنوان هشدار؟ خطریه؟ باید چیکار کنم؟ سلام دوست عزیز تلگرام پیام بدید واساون حل کنم @hasanataieir لینک به ارسال
akbar-pc 0 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 سلام خسته نباشید دوستان این دو ارور رو چطور برطرف کنم لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 سلام و درود در 2 دقیقه قبل، akbar-pc گفته است : سلام خسته نباشید دوستان این دو ارور رو چطور برطرف کنم مورد اول میگه تگ style ای توی کدهاتون دارید که فرزند تگ noscript هست که اشتباهه باید مستقیم داخل تگ head قرارش بدید تگ style رو. مورد دوم هم میگه اتریبیوت type برای تگ استایل احتیاجی نیست و باید حذف بشه. موفق باشید لینک به ارسال
akbar-pc 0 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است : سلام و درود مورد اول میگه تگ style ای توی کدهاتون دارید که فرزند تگ noscript هست که اشتباهه باید مستقیم داخل تگ head قرارش بدید تگ style رو. مورد دوم هم میگه اتریبیوت type برای تگ استایل احتیاجی نیست و باید حذف بشه. موفق باشید ممنون از پاسختون تمام کد ها رو کشتم از صبح تک style اصلا ندارم توی کد های قالب اتریبیوت type همون ارور بالا رو یگه ؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 درود مجدد نقل قول تمام کد ها رو کشتم از صبح تک style اصلا ندارم توی کد های قالب بالاخره همچین چیزی هستش توی خروجی سایت که داره ازش ایراد میگیره. نقل قول اتریبیوت type همون ارور بالا رو یگه ؟ بله همون تگ style ای که توی تگ noscript هست این اتریپیوت رو داره. لینک به ارسال
akbar-pc 0 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 در 20 دقیقه قبل، mehran-b گفته است : درود مجدد بالاخره همچین چیزی هستش توی خروجی سایت که داره ازش ایراد میگیره. بله همون تگ style ای که توی تگ noscript هست این اتریپیوت رو داره. پیداش کردم از یه پلاگین بود حل شد ممنون که جواب دادین لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 در هم اکنون، akbar-pc گفته است : پیداش کردم از یه پلاگین بود حل شد ممنون که جواب دادین خواهش میکنم. موفق باشید لینک به ارسال
sajadzangene 2 ارسال شده در بهمن 96 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 در در 6/8/2012 at 14:02، Morteza گفته است : ببینید بستگی داره. بیشتر باید ویرایش و رفع خطا کنید تا حذف کردن. در کل وقتی خطا میده معناش این نیست که اون بخش باید حذف بشه. سلام. بنظر شما اصلا این کار لازم هست؟ راهنمایی کنید لینک به ارسال
tourkadeh 5 ارسال شده در بهمن 96 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 خیلی ممنون اطلاعات خوبی بود لینک به ارسال
اُتوناین 0 ارسال شده در آبان 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 97 من قالب و مجددا دانلود کردم اما درست نشد لینک به ارسال
رمان ایران 2 ارسال شده در آذر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 97 (ویرایش شده) The itemprop attribute was specified, but the element is not a property of any item. Bad value for attribute href on element a: Illegal character in query: space is not allowed. سلام دوستان این مشکللات را چه طوری حل کنم ویرایش شده آذر 97 توسط رمان ایران لینک به ارسال
smd9782 1 ارسال شده در بهمن 97 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 97 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشید لطفا سایت منو چک کنید دو تا ارور رو به من بگید چجوری رفع کنم wastep.com با تشکر ویرایش شده بهمن 97 توسط smd9782 لینک به ارسال
bartarinfun 10 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 سلام من با ارور زیر مواجه میشم در تستی که در سایت https://search.google.com/structured-data/testing-tool# انجام دادم این ارور هستش attribute.itemtype چه کاری باید انجام بدم لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 اگر درک مطلب انگلیسی تون مناسب باشه می تونید از مقالات زیر هم استفاده کنید https://yoast.com/w3c-validation-seo/ https://code.tutsplus.com/tutorials/how-to-effectively-validate-a-wordpress-website--cms-20529 1 لینک به ارسال
mahdi_mh 0 ارسال شده در تیر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 98 سلام بچه ها واقعا کسی به این سایت خدایی اهمیت میده؟ از نظر من خیلی مهمه کلا بنده وسواس دارم توی ارور ها. من یه سایتی زدم راجب تعمیر لوازم خانگی جالبه بدونید حتی یک خطا نداره همه رو اصولی نوشتم. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده