Parsa 23463 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 سلام دوستان ...برای این مشکل چه کار باید بکنم ؟ادرس : http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.takwarez12.in&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0Line 1546, Column 37: cannot generate system identifier for general entity "m"این لاینو اگه نگاه کنید با 17 تا ارور بعدی، همش مربوط به همین ای دی یاو هستش ... مشکلش کجاست ؟در آدرسها به جای & از & استفاده کنید& 1 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 در آدرسها به جای & از & استفاده کنید&ممنون اقا پارسا، یه مشکل دیگه هم هستش اینه که چرا از این لاین ارور میگیره ؟Line 351, Column 23: there is no attribute "data-iview:image"این کدها مربوط به اسلایدر سایت هستش. لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 ممنون اقا پارسا، یه مشکل دیگه هم هستش اینه که چرا از این لاین ارور میگیره ؟Line 351, Column 23: there is no attribute "data-iview:image"این کدها مربوط به اسلایدر سایت هستش.در طراحی از مشخصههای متفاوتی استفاده میکنند که در استاندارد معتبر نیست 1 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 در طراحی از مشخصههای متفاوتی استفاده میکنند که در استاندارد معتبر نیستخب الان باید چه کارش کنم ؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 خب الان باید چه کارش کنم ؟یا افزونه رو ویرایش کنیدیا از افزونه دیگری استفاده کنید 1 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 دوستان تو این لینک بی زحمت یه نگاهی بندازید ... http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.takwarez12.in&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0ارورهای زیر مربوط به افزونه WTI Like PostLine 686, Column 235:Line 686, Column 490Line 686, Column 510Line 686, Column 529Line 686, Column 1301Line 828, Column 387Line 828, Column 1454Line 854, Column 224Line 854, Column 1291Line 939, Column 440Line 939, Column 1506.....تقریبا ارورها همه شبیه هم هستن ولی نمیدونم مشکلشون چیه ! لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 DOCTYPE رو به صورت زیر تغییر بدین ببینید حل میشه یا نه:<!DOCTYPE html>یه بار خودم اینجوری تست کردم یه سری خطا از پلاگین ها حل شد. 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 دوستان تو این لینک بی زحمت یه نگاهی بندازید ... http://validator.w3....=Inline&group=0ارورهای زیر مربوط به افزونه WTI Like PostLine 686, Column 235:Line 686, Column 490Line 686, Column 510Line 686, Column 529Line 686, Column 1301Line 828, Column 387Line 828, Column 1454Line 854, Column 224Line 854, Column 1291Line 939, Column 440Line 939, Column 1506.....تقریبا ارورها همه شبیه هم هستن ولی نمیدونم مشکلشون چیه !متن خطا را در همین بخش جستجو کنیدیا مطرح کنید 2 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 متن خطا را در همین بخش جستجو کنیدیا مطرح کنیدLine 686, Column 490: there is no attribute "data-task"…24419&nonce=1d6da9e27f' data-task='like' data-post_id='24419' data-nonce='…You have used the attribute named above in your document, but the document type you are using does not support that attribute for this element. This error is often caused by incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Transitional" document type to get the "target" attribute), or by using vendor proprietary extensions such as "marginheight" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).This error may also result if the element itself is not supported in the document type you are using, as an undefined element will have no supported attributes; in this case, see the element-undefined error message for further information.How to fix: check the spelling and case of the element and attribute, (Remember XHTML is all lower-case) and/or check that they are both allowed in the chosen document type, and/or use CSS instead of this attribute. If you received this error when using the <embed> element to incorporate flash media in a Web page, see the FAQ item on valid flash. لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 قبلا در این مورد توضیح دادممشخصهها (پروپرتی) غیر معتبر باعث چنین خطایی میشودمصلا شما میخواهید از پروپرتی دلخواه donya استفاده کنیداین باعث خطا میشهمعمولا برای نگهداری دادههای اضافه استفاده میشه در کدراه حلی هم نداره. روشی هست که برنامهنویس افزونه انتخاب کرده 2 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 قبلا در این مورد توضیح دادممشخصهها (پروپرتی) غیر معتبر باعث چنین خطایی میشودمصلا شما میخواهید از پروپرتی دلخواه donya استفاده کنیداین باعث خطا میشهمعمولا برای نگهداری دادههای اضافه استفاده میشه در کدراه حلی هم نداره. روشی هست که برنامهنویس افزونه انتخاب کردهایا افزونه ای هستش که جایگزین خوبی هم برای این افزونه باشه ؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 ایا افزونه ای هستش که جایگزین خوبی هم برای این افزونه باشه ؟با توجه به خواسته باید جستجو کنید 1 لینک به ارسال
Silence 16 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 متوجه نمی شم چرا این ایراد رو گرفته؟...Error Line 76, Column 146: An a start tag seen but an element of the same type was already open.…Frame <div class="comment"><a title="info" id="btn" href="#">Info</a></div> لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 متوجه نمی شم چرا این ایراد رو گرفته؟...Error Line 76, Column 146: An a start tag seen but an element of the same type was already open.…Frame <div class="comment"><a title="info" id="btn" href="#">Info</a></div>بررسی کنید تگ a قبل از آن بسته شده باشد 2 لینک به ارسال
Silence 16 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 بررسی کنید تگ a قبل از آن بسته شده باشددقیقاً همین بود... لینک به ارسال
Silence 16 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 و حالا مشکل دیگه...Error Line 148, Column 88: & did not start a character reference. (& probably should have been escaped as &.)…www.coolphotoblogs.com/photoblogawards.php?do=vote&sid=19761">Vote US!</a></li>مشکل اینجاست که این کاراکتر & جز آدرس هست...برای رفع شدن این مشکل باید چی کار کنم؟... لینک به ارسال
Silence 16 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 و این مشکلات که به خاطر اضافه شدن دکمه های سایت های اجتماعی هست که با پلاگین تولید شدن...این مشکل رو چطور برطرف کنم؟...Error Line 87, Column 355: & did not start a character reference. (& probably should have been escaped as &.)…tton_count&width=100&height=27&locale=en_US&appId=187528138124753"Error Line 88, Column 127: The scrolling attribute on the iframe element is obsolete. Use CSS instead.…height:27px;" allowTransparency="true"></iframe></div><div class="really_simpl…✉Error Line 88, Column 127: The frameborder attribute on the iframe element is obsolete. Use CSS instead.…height:27px;" allowTransparency="true"></iframe></div><div class="really_simpl…✉Error Line 88, Column 127: The allowtransparency attribute on the iframe element is obsolete. Use CSS instead.…height:27px;" allowTransparency="true"></iframe></div><div class="really_simpl… لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 مورداول مشکلی نیستموارد بعدی اونهای که گفته رو از المان حذف کنید و بجاش از استایل های پیشنهادی استفاده کنید 1 لینک به ارسال
Silence 16 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 مورداول مشکلی نیستموارد بعدی اونهای که گفته رو از المان حذف کنید و بجاش از استایل های پیشنهادی استفاده کنیدمشکل اینه که این کد ها در قالب نیست...بلکه توسط پلاگین به صفحه html که برای کاربر نمایش داده می شه اضافه می شه ظاهراً... لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 مشکل اینه که این کد ها در قالب نیست...بلکه توسط پلاگین به صفحه html که برای کاربر نمایش داده می شه اضافه می شه ظاهراً...تفاوتی ندارددر صورتی که میخواهید رفع شود ٬ افزونه را ویرایش کنید 2 لینک به ارسال
M.Hajloo 466 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) درود به تمامی اساتید عزیزامیدوارم پستم را جای درستی درج کرده باشممن 1 مجله دارم که تا الان حدود 15,622 تا پست توش درج شدهمن سایتم را که چک کردم 78% سئو هستش ( تو سایت chkme.com چک کردم )حالا چند تا سئوال برام پیش امده که ممنون میشم کمکم کنید1- توی این سایت H1: Zero, that is Really Bad را به این ترتیب زده که نمیدونم این را از کجا باید رفعش کنم2- تگ HD2 و H3 را زده Good ام زیرش این متن را زده :Tips: H1, H2 and H3 are Headings. If you can maintain the same subject in all the used Headings the search engine will have a better idea of what is crawling. For Example: If your page talk about hosting try to repeat hosting in every used Heading.میخواستم ببینم این منظورش چیه و ...3- این دو خط یعنی چی :Links: 330 (Ratio: 57%). Not all the links have a descriptive title (191/330).Images: 35 (Ratio: 100%). All the images have a correct description.بعد نوشته Images: 35 images and Zero missing descriptions این 35 تا تصویر من داستانش چیه چون روی Show که میزنم چیزی را نشان نمیدهزیر همین خط دوباره زده : Images: 35 images and 32 missing titles که روی Show که میزنم تصاویر پست ها من توی صفحه اصلی را نشان میده و فکر کنم منظورش اینه که این 32 تا عکس شما عنوان ندارهحالا اگر من این تصاویر را از حالا موقع ارسال پست توی همون بخش رسانه بهشون عنوان بدم ایا این مشکل دیگه برطرف میشه ؟و از همه این ها مهمتر این هست که من با این تعداد پست روزانه بیشتر از 2 یا 3 هزارتا ورودی از گوگل ندارم به نظر شما آیا این آمار معقول هست یا اصولاً باید بیشتر باشه ؟به مشکل دیگه ای که من دارم رتبه بندی الکسا هستش - الان که به شدت آمارم به خاطر بسته بودن سایت پائین امده اما قبلاً من با روزی 17-18 هزارتا بازدید در روز رنکم توی ایران پائین تر از 1300 نمیومد اما رنک جهانیم شده بود 75 شیش هزار تاممنون میشم اگر کسی که توی کار سئو هستش بتونه بهم بگه که الان کلمات کلیدی سایت من توی جستجوی های گوگل کدومش بیشترین تاثیر را دارهممنون از وقتی که برام میزاریدآدرس سایت من : www.ariyanet.net ویرایش شده بهمن 92 توسط M.Hajloo لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 @M.Hajlooاین تاپیک برای سایت W3C هستتاپیک جدید ایجاد کنید 2 لینک به ارسال
keyvan 87 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) سلام دوستان، من تخصص زیادی ندارم و هر چی هم توجه می کنم به نتیجه نمی رسم، از دوستان کسی هست با قبول هزینه این ارور ها رو برام رفع کنه؟سایت 43 Errors, 82 warning(s) دارهاگر هم لازم هست تا در بخش خرید درخواست بدمفقط یک مورد رو هم لطف کنید، که رفع این ارورها چه مزیتی داره ویرایش شده اسفند 92 توسط keyvan لینک به ارسال
Farzad 3805 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان، من تخصص زیادی ندارم و هر چی هم توجه می کنم به نتیجه نمی رسم، از دوستان کسی هست با قبول هزینه این ارور ها رو برام رفع کنه؟سایت 43 Errors, 82 warning(s) دارهاگر هم لازم هست تا در بخش خرید درخواست بدماگر درمورد ولیدیت سوال دارید، این تاپیک مکان پرسیدن استدر غیر این صورتبخش خرید تاپیک بزنید. 4 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 سلاماین آخریشه:The language attribute on the script element is obsolete. You can safely omit it.…ir/c.aspx?Code=2854790&t=counter" ></script><noscript><a href="http://www.…ممنون لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده