Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

476 پست در این موضوع قرار دارد

درود ;

مشكلات و سوالات مربوط به تاپيك "آموزش رفع ارورهاي قالب در W3C" و مشكلا در اين مورد در اين تاپيك مطرح ميشوند ،

ويرايش اول

15

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اول اینکه واقعا ممنون! چون واقعا تاپیک مفیدی هست.

-------------------------

سوال درمورد صحبت هایی که در مورد این 2 تگ گفتید.


#class
{
}

و


.class{
}

ببینم میشه که این تگ ها در قالب نباشه؟

چون این ارور رو برای سایت من میده و در فایل style گشتم ولی این کد نبود!

و لطفا این ایراد ها رو هم توضیح بدید

ارور

"direction:rtl" is not a member of a group specified for any attribute

مربوط به اینجا <div id="myslidemenu" class="jqueryslidemenu transparent_class clearfix">

ارور

there is no attribute "target"

مربوط به .../mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open

document type does not allow element "input" here; missing one of "p", "h1", "h2", "h3", "h4", "h5", "h6", "div", "pre", "address", "fieldset", "ins", "del" start-tag

name="uri"/>

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، خواهش ميكنم ،

سوال درمورد صحبت هایی که در مورد این 2 تگ گفتید.

#class

{

}

و

.class{

}

ببینم میشه که این تگ ها در قالب نباشه؟

چون این ارور رو برای سایت من میده و در فایل style گشتم ولی این کد نبود!

اين‌ها تگ نيست ، سلكتورهاي css هستش ، حتما هم نبايد با اسم class باشه ، class رو من مثال زدم ، بايد كدهاي قالبتون رو بگرديد و ببنيد كجا از يك آيدي كه در css با # شروع ميشه و در كدهاي قالب هم به صورت


<div id="your id">

هستش 2 بار يا بيشتر استفاده شده ، يا در استايلش # رو . كنيد ، يا دفعات ديگه رو پاك كنيد ..

ارور

"direction:rtl" is not a member of a group specified for any attribute

مربوط به اینجا <div id="myslidemenu" class="jqueryslidemenu transparent_class clearfix">

ارور

there is no attribute "target"

مربوط به .../mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open

document type does not allow element "input" here; missing one of "p", "h1", "h2", "h3", "h4", "h5", "h6", "div", "pre", "address", "fieldset", "ins", "del" start-tag

name="uri"/>

مورد اول در هر div بايد يا از id يا class استفاده بشه ،

مورد دوم هم به دليل درست باز و بسته نشدن تگ‌ها هستش ..

آدرس سايت+خط ارور رو اينجا قرار بديد بهتر ميتونيم راهنماييتون كنيم ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر را ببینید یه ارور داده گفته که این کد بسته نشده این در صورتی هست که توی کدهای سایت من با < بسته شده پس چرا باز میگه خطا

http://up98.org/uplo...3budjlg3y0b.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطا از چیز دیگه ایی هست.

داره میگه المان div رو نباید داخل تگ a قرار بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید چه جوری بزارم ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یعنی کلا اینکار از نظر w3 اشکال داره و نباید همچین کدی داشته باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من آدرسمو زدم که چک کنه ولی:

Sorry! This document cannot be checked.

  1. error.png
    A fatal error occurred when attempting to decode response body from http://masjud.ir. Either we do not support the content encoding specified ("none"), or an error occurred while decoding it.
    The error was: Don't know how to decode Content-Encoding 'none'

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من آدرسمو زدم که چک کنه ولی:

در آموزشي كه قرار دادم كار شماره‌ي 7 رو انجام بديد ، و قالب رو از نو آپلود كنيد ، احتمالا حل ميشه ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من بازم نفهمیدم اینجا هایی که با قرمز نشون میده یعنی باید اون قرمزه را بزاریم یا برداریم ؟!

ادرس اون سایت چی بود ؟

ویرایش شده در توسط lawgostar
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من وقتی قرمز ها را برمیدارم سایت به هم میریزه یه توضیح کامل بدهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بازم نفهمیدم اینجا هایی که با قرمز نشون میده یعنی باید اون قرمزه را بزاریم یا برداریم ؟!

ادرس اون سایت چی بود ؟

من وقتی قرمز ها را برمیدارم سایت به هم میریزه یه توضیح کامل بدهید

ببینید بستگی داره.

بیشتر باید ویرایش و رفع خطا کنید تا حذف کردن.

در کل وقتی خطا میده معناش این نیست که اون بخش باید حذف بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اینجاست که من از کدها چیزی بلدنسیتم و دوست دارم یاد بگیرم اما الان نمیشه وقت امتحانات دانشگاهه .

اگر زحمت بکشی چندتا از ارورهای سایتم را بهم بگی تارفع کنم فعلا ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب دوست عزيز من كه گفتم براي رفع خطاها بايد با HTML , XHTML آشنا باشيد ،

من هم دقيقا وقت امتحاناتم هستش ولي خب نسبت به فرصتي كه داريم توي اين تاپيك شروع به آموزش رفع ارور كرديم ، حدودا 9 مورد گفته شده و به مرور بيشتر ميشه ، بهتره شما اون تاپيك رو دنبال كنيد ،

موفق باشيد ../.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

لطفا این ارور را هم بررسی کنید:

document type does not allow element "noscript" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag

راستی من می خوام قالبم رو به HTML5 ارتقاء بدم! مشکلی که نیست؟‍! مثلا اینو برداشتم:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

به جاش اینو گذاشتم:

<!DOCTYPE html>

و الان هم می خوام تگ های html5 رو اضافه کنم.

مشکلی نیست ؟ :rolleyes:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
Passed, 2 warning(s)

info.png Using experimental feature: HTML5 Conformance Checker.

warning.png Byte-Order Mark found in UTF-8 File.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثله اينكه موفق شديد قالبتون رو معتبر و بدون خطا ، تبريك ميگم .

در مورد

info.png Using experimental feature: HTML5 Conformance Checker.

warning.png Byte-Order Mark found in UTF-8 File.

شماره‌ي 7 كه توي تاپيك آموزشش گذاشتم رو انجام بديد رفع ميشه ..

اگه دوست داريد ميتونيد ساير ارور‌هايي كه رفع كرديد + نحوه‌ي رفعش رو در تاپيك آموزش به اشتراك بزاريد تا دوستان ديگه استفاده كنند ..

موفق باشيد ../.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا سعید لطف کنین و در مورد رفع ارورهای css هم توضیح بدیم. http://jigsaw.w3.org/css-validator

ببینم آقا سعید میتونیم همین جا سعالات مربوط به css رو هم بپرسیم؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا سعید لطف کنین و در مورد رفع ارورهای css هم توضیح بدیم. http://jigsaw.w3.org/css-validator

ببینم آقا سعید میتونیم همین جا سعالات مربوط به css رو هم بپرسیم؟

ممنون

فعلا داريم روي xhtml و فايل‌هاي خود قالب كار ميكنيم ، اين مورد اگه تموم شد و عمري بود به ترتيب و بعدش ارورهاي css رو آموزش رفعش رو قرار ميديم ، همه‌ي اينا مستلزم آشناييت داشتن با CSS و HTML هستش ، چون توي هر موردش بينهايت ارور و خطا ممكنه به وجود بياد و گفتنه دونه دونشون امكان پذير نيست ،

بله بپرسيد تا جايي كه امكانش باشه جواب ميديم ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

دو تا مشکل :

اول اینکه سایت ولیداتور کمی هنگ کرده. سایتم رو توش چک می کنم میگه 91 eror ولی وقتی از تب سوم (Validate by Direct Input) استفاده می کنم 1 ارور نشون میده، قبلا این طور نبود، مال شما هم همین طوره ؟

اگه این طور نیست یه رحمت بکشید این سایت ما رو چک کنید ببینم واقعا یه ارور داره :

http://afghandownload.net

دوم این که من توی فوتر <html/> رو گذاشتم ولی وقتی سورس سایتم رو نگاه می کنم نمیاد . اون یدونه ارور هم که در بخش بالا میاد مربوط به همونه .

حالا چی کارش کنم؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان برای من پیغام زیر و می ده :

  1. error.png
    Sorry, I am unable to validate this document because on line 1214 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
    The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicode

تو لاین 1214 من که چیز خاصی پیدا نکردم..!

؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

دو تا مشکل :

اول اینکه سایت ولیداتور کمی هنگ کرده. سایتم رو توش چک می کنم میگه 91 eror ولی وقتی از تب سوم (Validate by Direct Input) استفاده می کنم 1 ارور نشون میده، قبلا این طور نبود، مال شما هم همین طوره ؟

اگه این طور نیست یه رحمت بکشید این سایت ما رو چک کنید ببینم واقعا یه ارور داره :

http://afghandownload.net

دوم این که من توی فوتر <html/> رو گذاشتم ولی وقتی سورس سایتم رو نگاه می کنم نمیاد . اون یدونه ارور هم که در بخش بالا میاد مربوط به همونه .

حالا چی کارش کنم؟

ممنون

مهدي جان سايت شما 91 ارور داره ، از قسمت Validate by Direct Input حلقه‌ها و تايع‌هاي وردپرس كامپايل نميشن و اجرا نميشن و اين سايت فقط XHTML رو چك ميكنه ، به همين دليل ممكنه تعداد ارورها برابر نباشه ، مثلا ممكنه در يكي از حلقه‌هاي سايت شما يا ... اروري وجود داشته باشه كه از قسمت Validate by Direct Input شناسايي نشه ..

در مورد تغييراتي هم كه ميديد و انجام نميشه به دليل افزونه‌ي كشي هست كه نصب داريد ، بهتره بهد از تغييرات كش رو خالي كنيد يا در هنگام انجام كار افزونه رو به طور موقت غير فعال كنيد ..

سلام دوستان برای من پیغام زیر و می ده :

نقل قول

  • error.png
    Sorry, I am unable to validate this document because on line 1214 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
    The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicode

تو لاین 1214 من که چیز خاصی پیدا نکردم..!

؟

سلام دوست عزيز ، به انجمن خوش اومديد ..

شما در اين تاپيك آموزش شماره‌ي 7 رو انجام بده ، مشكل حل ميشه ..

موفق باشيد ../.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توی تاپیک قبلی اعلام کردم که :

من توی فوتر <html/> رو گذاشتم ولی وقتی سورس سایتم رو نگاه می کنم نمیاد . اون یدونه ارور هم که در بخش بالا میاد مربوط به همونه .

حالا چی کارش کنم؟

حالا افزونه های کش رو هم پاک کردم و از طریق ویرایشگر خود وردپرس <html/> گذاشتم.

باز هم نمیاد و هنوز یک ارور دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با کمک یک برنامه ورایشگر تگ <html/> رو به فایل فوتر اضافه کنید.

اضافه میشه. ویرایشگر وردپرس بعضا مشکل داره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزيز ، به انجمن خوش اومديد ..

شما در اين تاپيك آموزش شماره‌ي 7 رو انجام بده ، مشكل حل ميشه ..

موفق باشيد ../.

آقا سعید ممنون از کمکت این کار و انجام دادم ولی بازم همون ارور رو می ده...؟

  1. error.png
    Sorry, I am unable to validate this document because on line 9 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
    The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicode

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abdananbimeh
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم
       
    • توسط iritteam
      سلام دوستان
      وقت بخیر
       
      یک قالب از یک شرکت خارجی خریدیم که بجز pages و posts بخش های دیگه ای مثل services و landings و ... بهش اضافه شده. در اصل به صورت post_type جدید موارد landing و... رو به قالب اضافه کردن.
      آدرس صفحات لندینگ در حال حاضر به این شکله: http://example.com/landing/landing-page-name و میخوایم که عبارت landing در وسط URL حذف بشه و آدرس به این شکل بشه: http://example.com/landing-page-name
      سعی کردیم با استفاده از تغییرات htaccess و قوانین rewriterule ها این کار رو انجام بدیم که متاسفانه با خطای too many redirection مواجه شدیم.
      در مرحله بعد هم در متد register_posty_type() با استفاده کد زیر:
      'rewrite' => [ 'slug' => '/', 'with_front' => false ] سعی کردیم این کار رو انجام بدیم اما متاسفانه همه صفحات و پست ها رو دچار مشکل کرد و مجدد نتیجه ای نداشت.
       
      کسی هست که بتونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنیم؟
    • توسط Rezasafari
      با سلام بنده بخاطر اینکه سورس سایتم پاک شده بود مجبور شدم سایتو به بک آپ پنج روز قبل برگردونم.و چون سایت من خبری هست و هر روز پنج خبر گزاشته میشه.آیا الان من باید اقدامی کنم که توسط گوگل جریمه نشم یاخیر؟؟
    • توسط faradm
      با سلام. وقت بخیر!
      من قصد دارم فرمی طراحی کنم که کاربر تاریخ تولد یکی از دوستان یا نزدیکانش را وارد کنه و وقتی کسی فرم تولد را پر میکنه برای شماره ای که وارد کرده، در تاریخی که مشخص کرده، (یکروز/دوروز/سه روز) زودتر یک پیام تبریک به همراه کد تخفیف از طرف سایت ارسال بشه.
      آیا این امکان از طریق فرم گرویتی وجود داره؟
      یا افزونه خاصی برای اینکار باید نصب بشه؟(ممنون میشم اگر افزونه مفیدی در این زمینه میشناسید معرفی کنید)
      ضمنا قالب سایت وودمارت هست و افزونه پیامک فارسی هم روی قالب نصبه.
    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(: