برترین های انجمن

  1. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      12

    • تعداد ارسال ها

      19,375


  2. Mobin

    Mobin

    استاد


    • امتیاز

      7

    • تعداد ارسال ها

      880


  3. فرحان

    فرحان

    عضو افتخاری


    • امتیاز

      2

    • تعداد ارسال ها

      805


  4. site-tehran

    site-tehran

    عضو سایت


    • امتیاز

      2

    • تعداد ارسال ها

      5



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 20/07/98 در همه بخشها

  1. 4 points
    سلام دوست عزیز قبلا توی اینجا بحث شده بود.
  2. 2 points
    سلام. میتونید با افزونه گرویتی فورمز این کارو بکنید. یه فرم بسازید که هیچ فیلدی نداره و با افزونه های درگاه های پرداخت هم راحت به درگاه های واسط بانکی میشه وصلش کرد.
  3. 2 points
    این هوک رو تست کنید function update_time( $formdata, $tableId ) { $time = time(); $get_current_user_id = get_current_user_id(); $formdata['userid'] = "$get_current_user_id"; $formdata['time'] = "$time"; return $formdata; } add_filter('wpdatatables_filter_frontend_formdata', 'update_time', 10, 2);
  4. 2 points
    کد زیر رو تست کنید function update_time( $formdata, $rowId, $tableId ) { if ($table_id == 121 ) { $time = time(); $get_current_user_id = get_current_user_id(); $formdata['userid'] = "$get_current_user_id"; $formdata['time'] = "$time"; } return $formdata; } add_filter('wpdatatables_after_frontent_edit_row', 'update_time', 10, 3);
  5. 2 points
    میتونین از کد زیر استفاده کنین $text = 'اکبری: این یک نوشته تست است.'; preg_match('/^([^:]+):/iu',$text,$match); if(!empty($match)){ $text = str_replace($match[0],'',$text); $text .= "<br />نقل قول از $match[1]"; } echo $text;
  6. 1 point
    حتما دلایلی برای بروز نکردن دارید!! بنابراین از توصیه بروز کردن وردپرس صرف نظر میکنم. همه متن‌های وردپرس در فایل زبان وردپرس موجود می‌باشند و شما میتوانید فایل مربوطه (با پسوند po/mo) را پیدا کرده و معادل فارسی آن را وارد کنید. ضمنا با تغییر کد فوق قطعا به مشکل خواهید خورد. هیچ وقت کدهای مربوط به هسته وردپرس را بطور مستقیم ویرایش نکنید.
  7. 1 point
    گفتم شاید کسی بعدا دچار این مشکل بشه واسه همین نحوه رفع مشکل رو توضیح میدم کاری که ما کردیم : دسته بندی های حدود 5000 تا بود که همشو به برچسب تبدیل کردیم (با افزونه) , از قبل هیچ برچسبی نداشتیم (صفر) قالب هم یخورده ویرایش کردیم , کدهای مربوط به لینک های تصادفی یخورده فشار میاورد , در واقع این کد از بین 5000 دسته به صورت تصادفی چند تا رو نشون میداد که کلا حذفش کردیم کش سایت رو هم قوی تر کردیم و چند لایه علاوه بر اینها دیتابیس رو هم به طرق مختلف بهینه کردیم (با افزونه + دستی) در مورد دیتابیس جداولی از افزونه های قبلی وجود داشت که به صورت دستی حذف کردیم
  8. 1 point
    درود قالب های زیر به درد میخوره و اگه مورد نظرت نبود در نت قالب خبری و فروشگاهی سرچ کن... قالب آریایی مگ قالب مجله خبری و فروشگاهی رایکا قالب مگانو قالب بولد نیوز
  9. 1 point
    اینجا کدش هست: https://github.com/dornaweb/product-specifications
  10. 1 point
    شما افزونه مدنظرتون رو نصب و تست کنین. اگر به مشکل خوردین اینجا مطرح کنین تا در مورد سرور و بقیه موارد توضح بدم.
  11. 1 point
    ببینید سایتها تغییر دسته میدن، ریدایرکت میکنن، و شاید برای مدتی روی سئوتاثیر بزاره ولی چون ریدایرکت انجام میشه گوگل کم کم آدرس جدیدها رو میشناسه و مجدد سایت اوکی میشه.
  12. 1 point
    مسلما روی سئو اثر میزاره. اما اگر میخواید ریسک نکنید، خب نباید این تغییرات رو داشته باشید. اگر تغییر نامک هم بدید بازهم روی سئو تاثیر مزاره چون آدرس‌ها تغییر میکنن. اگر نامک دسته توی آدرس نیست خیر از نوشته‌ها چیزی 404 نمیشن.
  13. 1 point
    بله تنظیمات یا درست نیستن یا با تنظیمات سرور تداخل دارن.
  14. 1 point
    سلام راهکار همینی هست که گفتید و بجز این نمیشه کار دیگه‌ای انجام داد، راه دیگه‌ای به ذهنم نمیرسه. اگر هم ریدایرکت یا 301 انجام می‌دید سئو آنچنان آسیبی نمیبینه چون در هر صورت دارید با اینکار مشخص می‌کنید که این دسته‌ها تغییر کردن و آدرسشون عوض شده.
  15. 1 point
    سلام به انجمن خوش اومدین دوست عزیز پیشنهاد می‌کنم افزونه super cache یا w3 total cache رو تست کنید. برای این موردی که گفتید هم تنظیم دارن.
  16. 1 point
    اگه فورمت تو دیتابیس datetime هست تاریخ رو به صورت زیر وارد کنید $time = date('Y-m-d H:i:s');
  17. 1 point
    خب خود پوسته توضیحی مستنداتی نداشته؟
  18. 1 point
    سلام تا جاییکه میدونم از نظر سئو تفاوتی نباید داشته باشه. چون در هر صورت ربات میاد و مارک‌آپ‌هایی که تعریف کردید رو میبینه و مشکلی از این جهت نیست.
  19. 1 point
    سلام عکس اولی برای همین پوسته‌ای هست که فعال کردید؟ یا میخواید مثلش ایجاد کنید؟
  20. 1 point
    سلام بخاطر این کد شما در استایل هست: .avia_transform .avia_animated_image { opacity: 0; }
  21. 1 point
    منم از هتزنر استفاده میکنم مشکل توی لود سایت نیست اصلا
  22. 1 point
    کد سادش به صورت زیر هست کد html <input type="text" name="keyword" id="keyword" onkeyup="fetch()"></input> <div id="datafetch">Search results will appear here</div> کد ایجکس <script type="text/javascript"> function fetch(){ jQuery.ajax({ url: '<?php echo admin_url('admin-ajax.php'); ?>', type: 'post', data: { action: 'data_fetch', keyword: jQuery('#keyword').val() }, success: function(data) { jQuery('#datafetch').html( data ); } }); } </script> تابع wp ajax که تو فایل function.php قرار میگیره // the ajax function add_action('wp_ajax_data_fetch' , 'data_fetch'); add_action('wp_ajax_nopriv_data_fetch','data_fetch'); function data_fetch(){ $the_query = new WP_Query( array( 'posts_per_page' => -1, 's' => esc_attr( $_POST['keyword'] ), 'post_type' => 'post' ) ); if( $the_query->have_posts() ) : while( $the_query->have_posts() ): $the_query->the_post(); ?> <h2><a href="<?php echo esc_url( post_permalink() ); ?>"><?php the_title();?></a></h2> <?php endwhile; wp_reset_postdata(); endif; die(); }
  23. 1 point
    راحترین کار استفاده از پلاگینهای جستجوی ای جکس هست https://wordpress.org/plugins/ajax-search-lite/ https://wordpress.org/plugins/searchwp-live-ajax-search/ https://wordpress.org/plugins/ajax-live-search/
  24. 1 point
    بهترین سایت آپلود عکس و فایل رایگان و دائمی آپلود سنتر ایران بلاگ هست آدرسش اینه: up.iranblog.com من که خیلی راضی ام