رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. asadiy4n

    asadiy4n

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      84

    • تعداد ارسال‌ها

      1,236


  2. yazdaniwp

    yazdaniwp

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      49

    • تعداد ارسال‌ها

      515


  3. فرشاد گوهری

    فرشاد گوهری

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      30

    • تعداد ارسال‌ها

      1,106


  4. mir.seyyed

    mir.seyyed

    عضو سایت


    • امتیاز

      24

    • تعداد ارسال‌ها

      358


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان 27/10/99 در همه بخش ها

  1. آموزش کامل نصب ویدیو https://www.aparat.com/v/8ctJk/آموزش_نصب_وردپرس_روی_لوکال_هاست_توسط_XAMPP_(زمپ)
    5 امتیاز
  2. سلام، به انجمن خوش اومدید برای ویرایش اون فایل می تونید از ادیتور خود ویندوز -note pad- هم استفاده کنید ولی من این برنامه رو بهتون پیشنهاد می کنم: https://notepad-plus-plus.org/downloads/ شما که فعلاً روی لوکال هاست کار می کنید و نمیتونید به دامنه متصل بشید
    5 امتیاز
  3. سلام. باید برای باکس اول چک کنید که والد داره یا نه: <select name="filter_design"> <?php $args = array( 'orderby' => 'name', 'order' => 'ASC', 'parent' => 0, ); $cats = get_categories( $args ); ?> <option value="0">انتخاب دسته بندی</option> <?php foreach( $cats as $cat ) { sprintf( '<option value="%s">%s</option>', $cat->term_id, $cat->name ); } ?> </select> حالا دو حالت دارید برای نمایش فرزندها: 1- کل زیر دسته ها فارغ از اینکه چند سطح باشن رو لیست کنید: <?php $args = array( 'c
    4 امتیاز
  4. ببینید، وبسایت مثل یه خودرو هست. نمیشه بگید برام طراحی میشه و بهم میدن و دیگه کاری نداره. خودرو هم نیاز به روغن و آب و چکاپ داره. وبسایت هم همینه. مسئله اینه که اگه توسعه دهنده درست و حسابی وردپرس پیدا کنید که فول استک باشه، یک پنجم هزینه تیم توسعه رو باید پرداخت کنید. تازه اکثر برنامه نویس ها اصلا قواعد hardening رو بلد هم نیستن. داخل وردپرس اینها رعایت شده. خیلی از مواردی که داخل سئوی وردپرس حل شده هستن، داخل وبسایتهای بزرگ کشور حتی هنوز معضل هستن. تگها و ... دیگه معنایی نداره روی سئو، سئو داره به سمت تجربه کاربری میره. اصلا گوگل مستنداتی داره که میگه شما اگه از html5 استفاده میکنید، نیازی ن
    4 امتیاز
  5. سلام https://www.w3schools.com/charsets/ref_emoji.asp https://www.w3schools.com/charsets/ref_utf_symbols.asp
    4 امتیاز
  6. سلام دوست عزیز پیشنهاد می کنم روی موارد زیر هم فکر کنید و بعد جمع بندی کنید 1- آیا اصلا برای کسب و کار و شرکتتون نیاز هست در شروع کار حدود 20م تومن هزینه کنید و یک سایت وردپرسی اورجینال بالا بیارید؟ (استفاده از سایت سازها، قالب های نال شده، قالب های اورجینال ایرانی یا ... هم باید بررسی شوند، نمیشه گفت این موارد 100% مضر هستند) 2- به تفاوت زمانی و هزینه طراحی CMS اختصاصی فکر کردید؟ شما برای این کار به نیروهای بک اند، فرانت، طراح UI و حتی UX مطمئنا نیاز دارید، معماری دیتابیس و فریمورک مورد استفاده و ... هم نیاز به بررسی داره تا بعدا نیاز نباشه تغییر بدید، از نظر زمانی هم فکر نمی ک
    4 امتیاز
  7. دوستان نظرات متفاوتی داشتن اما از نظر کلی: برچسبها یک مدل تکسونومی هستن مثل دسته ها، تفاوتش در نحوه ایجادشونه که دسته ها از پیش تعریف میشن ولی برچسبها در زمان ویرایش یا نوشتن محتوا میشه تعریف بشن. اصلا تعداد مشخصی نداره. اینکه بگیم 5 تا برچسب باشه معنی نمیده. دقیقا باید همون رفتاری که با دسته ها میشه با برچسب هم بشه. یعنی منِ کاربر وقتی روی یه برچسب کلیک میکنم باید محتواهای مشابه رو ببینم. اگه برچسب غیر مرتبط یا تکراری با دسته، عناوین یا عبارات کلیدی تعریف بشه باعث کنیبالیزیشن میشه. یعنی بجای اینکه سایت من با سایت رقبا رقابت کنه، صفحاتش با همدیگه رقابت میکنن و این اصلا خوب نیست. نبای
    4 امتیاز
  8. سلام به انجمن خوش آمدید والا چون شما توسعه دهنده هستین و بلدین فک میکنین همه بلدن نه والا الان من نمیدونم چجوری دور بزنم در ثانی مگه چقد از کاربرای شما توسعه دهنده وردپرس هستن که بتونن دور بزنن و تازه وقت هم داشته باشن و حوصله که بخان دور بزنن به نظرم همون بهتره
    4 امتیاز
  9. سلام به انجمن خوش آمدید این مورد که به نظرم اصلا کاربر پسند نیست - اجبار برای کاربر به نظر من کار درستی نیست افزونه ای برای این مورد ندیدم ولی به نظرم بشه با جاوا اسکریپت از طریق همون پاپ آپ یا ریدایرک اینطور کاریو انجام داد حالا اینکه شما پاپ آپ رو نمیپسندید اگر افزونه ای هم موجود باشه به احتمال زیاد از همین روش ها استفاده کنه
    4 امتیاز
  10. اصلا چنین اجازه‌ای ندارن، به شکل غیرقانونی لایسنس رو برمیدارن، ضمن اینکه خیلی‌هاشون اصلا قالب‌ها رو نمیخرن و از سایت‌های روسی یا چینی به شکل نال‌شده دانلود می‌‌کنن.
    3 امتیاز
  11. سلام، اگر می‌دونید غیر اخلاقیه پس بهتره که انجامش ندید اینکه میشه یا نه هم بستگی به اون قالب و شرکت سازندش داره، گاهی وقتا فقط پشتیبانی بهتون نمیدن (روی دامین‌های متفاوت) گاهی وقتا یکسری از امکانات قالب کار نمی‌کنه (مثلا ایمپورت دمو) گاهی هم ممکنه کلا فعال نشه و کار نکنه روی دامین‌های مختلف (این موضوع در مورد هر دو سوالتون صدق می‌کنه)
    3 امتیاز
  12. <?php $site_url = get_bloginfo( 'url' ); if ( is_user_logged_in() ) { echo '<a href="'.$site_url.'/my-account">ورود / عضویت </a>'; } else { echo '<a href="'.$site_url.'/profile">پروفایل </a>'; } ?>
    3 امتیاز
  13. سلام 1. ووکامرس حتمی نیست، بستگی به نیاز شما باید یه پلاگین فروش یا پرداخت نصب بشه، شما بفرمایید برای چه منظوری لازم دارید تا بهتر راهنمایی بشید 2. این مورد رو دوستان راهنمایی میکنن 3. زرین پال خوبه، درگاه زیاد هست ولی خب باید برید امکاناتش رو بخونید، پی هم خوبه اما به هر سایتی نمیده، با تراکنش زیاد همکاری میکنه، به نظرم زرین پال خیلی عالیه، بیت پی هم خوبه و قطعی نداره، اما امکانات کمی داره
    3 امتیاز
  14. پس از این سایت باید copy/paste کنید.
    3 امتیاز
  15. خواهش میکنم. ببینید، محتوا فقط یه بخش از اقیانوس سئو هست. باید پرسید هدف از تولید محتوا چیه؟ متاسفانه داخل کشور و خیلی از مطالب آموزشی برای موتور جستجو تولید محتوا میشه. در صورتیکه گوگل همیشه میگه باید محتوا ارزش داشته باشه یا اصطلاحا value. ارزش محتوایی از نظر گوگل مطابقت با الگوریتم نیست، مطابق با ارزشی هست که برای کاربر ایجاد میکنه. تمام الگوریتمهایی که ایجاد میشن برای نزدیک کردن بررسی موتور جستجو به رفتار کاربره. متریکهایی رو بررسی میکنن که کاربر عادی یا همون average user براش مهمه. شما محتوایی تولید کنید که همه best practice ها رو داخلش رعایت کنید، چگالی عبارت کلیدی درست باشه، جمله بندی د
    3 امتیاز
  16. بستگی به نوع افزونه و مشکلی که پیش اومده داره ، الان نمیشه چیزی گفت
    3 امتیاز
  17. خواهش میکنم در استارت ویندوز سرچ کنید Character Map خودش میاره در پنجره باز شده میتونید فونت مورد نظر رو انتخاب کنید مثلا arial اشکالی میاره و بعد شکل مورد نظر رو انتخاب کنید و دکمه کپی رو بزنید و ببرید تو برنامه مورد نظر
    3 امتیاز
  18. سلام. این افزونه رو نصب کنید و بررسی کنید که حل میشه و یا خطایی میده یا نه. خطا رو اینجا ارسال کنید.
    3 امتیاز
  19. این افزونه رو روی لوکال نصب کنید، بعد یه پکیج بسازید و آپلود کنید روی هاست. طبق آموزشش روی هاست نصب کنید.
    3 امتیاز
  20. آموزش تصویری داخل گوگل موجوده https://www.aparat.com/v/7hZQB/انتقال_سایت_وردپرسی_از_لوکال_هاست_به_هاست اگر موفق به انجام نشدید پیام خصوصی بدید تا براتون اکی کنم
    3 امتیاز
  21. سلام به انجمن خوش آمدید آدرس آنلاین و یه اسکرین شات از اون بخش قرار بدید
    3 امتیاز
  22. من به شخصه تمرکزم رو روی دسته بندی ها میذارم و معمولا اجازه ایندکس برچسب ها رو نمیدم، البته به بسته به نوع مطالب سایت برای هر سایتی میتونه متفاوت باشه به نظرم اگر از برچسب ها فقط برای ارتباط محتوای ما مورد استفاده قرار بگیرند میتونن خیلی مفید تر باشن و به سئو هم لطمه وارد نکنن ( نظر شخصی ) اگر قراره برچسب ها ایندکس بشن باید تمام جوانب در نظر گرفته بشن.
    3 امتیاز
  23. متاسفم نمیدونستم المنتور هم جز محصولات تجاریه
    3 امتیاز
  24. سلام، نمی‌دونم درست متوجه منظورتون شدم یا نه، اما اگر درآمدهای سایتتون رو منظورتونه، هزینه‌ای که مشتری پرداخت می‌کنه به حساب بانکی شما یا درگاه بانکی واسطی که استفاده می‌کنید منتقل میشه، مثلا اگر از زرین‌پال استفاده می‌کنید، باید وارد پنل زرین‌پال‌تون بشید و درخواست برداشت بدید، اگر هم از درگاه‌های مستقیم استفاده می‌کنید که به حساب بانکی که بهشون دادید، براتون واریز میشه.
    3 امتیاز
  25. سلام. ووکامرس فارسی با ووکامرس متفاوته. اصلا ووکامرس فارسی الزامی به نصبش نیست.
    2 امتیاز
  26. سلام. خواهش میکنم. برای گام اول که کلا نیازی به کد خودتون نیست. کل کد رو براتون نوشتم. برای بخش دومش هم باید با jquery روی رویداد change مربوط به select اولی، مقدار انتخابی رو بگیرید و بفرستید. بعد کد دوم یا سوم رو بذارید بدون sprintf و با یه متغیر که اطلاعات رو هر دفعه بهش اضافه کنید و در آخر خروجی رو بفرستید برای صفحه.
    2 امتیاز
  27. سلام همه بانک ها خودشون این قابلیت رو دارن چه نیازی به سایت های دیگه هست ؟ برنامه های آپ، آیوا، و غیره هم که خیلی وقته جا افتادن
    2 امتیاز
  28. سلام <?php if ( is_user_logged_in() ) { echo '<a href="../my-account">ورود / عضویت </a>'; } else { echo '<a href="../profile">پروفایل </a>'; } ?>
    2 امتیاز
  29. سلام به انجمن خوش آمدید مورد اول شما از قالب تجاری استفاده می کنید احتمالا افزونه ای که دانلود کردید هم یک افزونه نال شده بوده و مشکلات پیش آمده هم به همین دلایل هست طبق قوانین انجمن بحث در مورد محصولات تجاری و نال شده در انجمن ممنوع هست این تایپیک رو مطالعه کنید هرچی افزونه و قالب نال شده دارید حذف کنید
    2 امتیاز
  30. تست نکرم ولی به فارسی تو گوگل سرچ کن GooGle D0rk : "اسکريپت Veno File Manager" من با اين اسکريپت نه کار کردم نه تجربه استفاده ازش رو دارم نه چيزی فقط معرفی ميکنم خودت بری و کشفش کنی ! اگه همونی بود ميخوای اگه برات مقدور بود همينجا بيا و برای ما هم بنويس که چه امکاناتی داره و ازش راضی هستی يا نه
    2 امتیاز
  31. اگه فقط برات ديتابيس و فايلهای سايت فقط مهمه ... چرا .... ميتونی با اف تی پی روت دايرکتوری سايتها رو دانلود کنی و بعد بری تو phpMyAdmin و ديتابيس هر کدوم از سايت هارو اکسپورت بگيری
    2 امتیاز
  32. دور از جون، کروم سرطانه. انشاءالله گوگل تموم کنه این شوخی کثیف رو بازم کرومیوم اج که مایکروسافت توسعه داده خیلی بهتره
    2 امتیاز
  33. سلام. این تیک فایل robots.txt رو ویرایش میکنه و به خزنده ها از جمله گوگل میگه که سایت رو بررسی و ایندکس نکنن. اینکه چقدر اونها به این قواعد احترام بذارن مشخص نیست شما کلا نباید سایت اصلی رو از دسترس خارج کنید. اگه روی سابدامین دارید کار میکنید باید password protect کنید اون مسیر رو که برای دسترسی رمز نیاز داشته باشه. برای افزونه های سئو هم طبق روال بقیه انتقال ها هست. اگه دیتای سایت اصلی داره نغییر میکنه اصلا نباید دیتابیس تغییر کنه روی نسخه‌ی در حال توسعه. در کل سوالتون خیلی گنگه متاسفانه.
    2 امتیاز
  34. خواهش میکنم. داخل ویندوز 7 اسم این ابزار on-screen keyboard هست. این مقاله گفته چطور میتونید فعالش کنید. در مورد نمایش هم اصلا ارتباطی به ویندوز کاربر نداره. جزء کاراکترهای اسکی هستن و همه سیستم ها نشونش میدن.
    2 امتیاز
  35. ویندوز 10 یه touch keyboard داره. ویندوزهای قبلی هم داشتن. میتونید از اون استفاده کنید خیلی ساده تره.
    2 امتیاز
  36. من اگر جای شما باشم با همین وردپرس کارم رو انجام میدم اگر جایی نیاز بود که کدنویسی بشه خب میدید اختصاصی براتون طراحی میکنن ( هزینش خیلی از cms اختصاصی کمتر میشه ) حالا همه اینا بستگی به مواردی داره که نیاز دارید در مورد اینکه پشتیبانی درست بدن 1: با ادم یا شرکت درستش کار کنید ( معتبر باشه ) 2: اگر خودشون هم انجام ندن مطمئنا رفع اشکال از سمت یک برنامه نویس دیگه هزینش به اندازه ساخت یه پلاگین نیست قیمتا بسگی به نوع طرح داره و زمانی که برنامه نویس صرف میکنه با توجه به تورم و مشکلات اقتصادی این روزا الان یک پلاگین ساده رو بخوان براتون بسازن شاید 1 تومن بگیرن تازه اونم
    2 امتیاز
  37. هاستتون بشدت ضعیفه، من سایتتون رو باز کردم و 503 میده که مربوط به هاست هست. با هاستینگتون تماس بگیرید برای ارتقاء.
    2 امتیاز
  38. یه برنامه تغییر ای پی نصب کنید احتمالا درست بشه اگر مشکل حل نشد همینجا اعلام کنید
    2 امتیاز
  39. سلام به انجمن خوش آمدید تمام افزونه ها رو به غیر از ووکامرس غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا خیر با قالب پیشفرض هم تست کنید
    2 امتیاز
  40. سلام به انجمن خوش آمدید افزونه چرا؟ wp-content رو منتقل کنید به هاست یا اینکه کل پوشه ها رو فرقی نداره دیتابیس رو از داخل لوکال export کنید یک دیتابیس در هاست ایجاد کنید و دیتابیس لوکال رو import کنید فایل wp-config رو مجددا با اطلاعات جدید بروز کنید قبل از ورود به سایت داخل دیتابیس داخل wp_options مقدار siteurl و home رو به ادرس جدید تغییر بدید
    2 امتیاز
  41. نه متاسفانه، فک کنم همون افزونه های نال شده رو با قالب ترکیب می کنن
    2 امتیاز
  42. سلام دوست عزیز لطفا قبل از ارسال تاپیک قوانین رو مطالعه فرمایید بحث و گفتگو در مورد محصولات تجاری ممنوع بوده و پشتیبانی از محصولات تجاری به عهده فروشنده / سازنده آن است
    2 امتیاز
  43. سلام، من قبلاً با پشتیبانی اون شرکت صحبت کرده بودم، گفتند که خودشون طرّاحی کردن و از اسکریپت های آماده استفاده نکردن.
    2 امتیاز
  44. سلام این تابع سایز اصلی رو نمایش میده the_post_thumbnail( 'full' ); برای اینکه سایز عکس متانسب با div تغییر کنه باید از css استفاده کنید .yourclass img{ width: 100%; height: auto; }
    2 امتیاز
  45. روش کلیک کنید، باز که شد، سمت راست صفحه یک منو هست (به شکل سه‌نقطه) اون رو بزنید و گزینه‌ی Remove sitemap رو انتخاب کنید.
    2 امتیاز
  46. سلام، من متاسفانه خیلی در مورد موسیقی اطلاعات کافی ندارم و مثال‌تون یه مقداری برام ناملموس بود، اما اگر به هر دلیلی لازمه که برچسب‌ها رو نگه دارید، باید سعی کنید توی بخش توضیحات برچسب محتوای متفاوتی رو ایجاد کنید و داپلیکیت نباشن، مثلا برای آوازهای استاد ایرج توضیحات متفاوت و برای دستگاه شور هم توضیحات متفاوتی وارد کنید و از این طریق سعی کنید، یونیک بشن صفحات‌تون. در مورد کنونیکال که فرمودید، اینجا چندان کاربردی نداره، چون اگر اینکار رو بکنید، عملا دارید به گوگل میگید محتوای این صفحات کاملا کپی هست و تو فقط یکیش رو بالا بیار (در اصل به گوگل پیشنهاد میدید) خب اگر چنین کاری می‌خواین کنید، ک
    2 امتیاز
  47. نه به خاطر حق کپی رایت و غیره در مورد محصولات تجاری در انجمن بحث نمیکنیم قوانین رو یکبار بخونید https://wp-parsi.com/support/topic/63-قوانین-کلی-انجمن/ و اینکه اگر میگم رایگان بگیرید و یا از سایت اصلی بخرید چون خطراتی داره تو لینک زیر کامل توضیح داده شده https://wp-parsi.com/support/topic/55430-احترام-به-کپی-رایت-و-خطرات-استفاده-از-محصولات-نال-شده/#comments فروش یک قالب نال شده یعنی کلاهبرداری، هاستینگ رو هم خودتون از شرکت های فروش هاست میتونستید خریداری کنید و نیازی به واسطه نبود شما در حقیقت برای یک محصول نال شده که به صورت رایگان در اینترنت موجود هست هزینه ک
    2 امتیاز
  48. متاسفانه قالبتون تجاری هست در این مورد نمیتونم کمکی بکنم بحث در مورد محصولات تجاری در انجمن ممنوع هست اگر از فروشگاه های ایرانی خریدید و یا رایگان دانلود کردید شدیدا پیشنهاد میکنم یک قالب رایگان تهیه کنید و یا از وب سایت مرجع خریداری کنید
    2 امتیاز
×
×
  • اضافه کردن...