برترین های انجمن

  1. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      17

    • تعداد ارسال ها

      20,079


  2. damoon_zero

    damoon_zero

    عضو سایت


    • امتیاز

      17

    • تعداد ارسال ها

      67


  3. neda411

    neda411

    عضو سایت


    • امتیاز

      10

    • تعداد ارسال ها

      536


  4. asadiy4n

    asadiy4n

    عضو سایت


    • امتیاز

      6

    • تعداد ارسال ها

      19



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 07/02/99 در همه بخشها

  1. 3 points
    درگاهی که پس از واریز خودکار تایید بشه رایگان نداریم و ندیدم. coinbase این قابلیت داره اما ایرانی ها نمیتوانند استفاده کنند سایت جیب jeeb درگاه ارائه میکنه اما از چگونگیش مطلع نیستم. یک سایت دیگر هم درگاه میده اما برای سایت های ایرانی نمیتوانید استفاده کنید فقظ همینقدر بگم در چنین مورد حساسی هرگز از افزونه های نال استفاده نکنید (تمام افزونه های پولی که در ایران فروخته می شوند نیز نال هستند)
  2. 3 points
    سلام با کمک خوراک rss میشه: https://www.speakinginbytes.com/2014/04/display-woocommerce-product-feed/
  3. 3 points
    این کد رو از سایت رسمی خودش پیدا کردم و باید به function قالبتون اضافه کنید /** * Add new currency * * @param $currencies * * @return mixed */ function thim_add_learnpress_currency( $currencies ) { $currencies['Code'] = 'Currency name'; return $currencies; } add_filter( 'learn_press_get_payment_currencies', 'thim_add_learnpress_currency' ); /** * Add new currency symbol * * @param $currency_symbol * @param $currency * * @return string */ function thim_new_learnpress_currency_symbol( $currency_symbol, $currency ) { if ( $currency == 'Code' ) { $currency_symbol = 'Symbol'; } return $currency_symbol; } add_filter( 'learn_press_currency_symbol', 'thim_new_learnpress_currency_symbol', 10, 2 ); به جای 'code' باید کد ریال، به جای 'Currency name' باید نام واحد پولی (ریال) و به جای 'Symbol' باید نماد ریال رو بزنید (IRR) البته بنده این کد رو تست نکردم حتما قبل از تغییرات بک آپ بگیرید که به مشکل برنخورید
  4. 2 points
    شما وقتی دارید کل مطالب رو کپی می کنید دیگه باید به seo اصلا فک نکنید اول اینکه بهتره کپی نباشه مطالبتون و برای هاست دانلود هم نیاز به خرید دامین جدید نیست می تونید هاست دانلود رو به ساب دامین خودتون وصل کنید مثال وبسایتتون domain.com هاست دانلود dl.domain.com یا upload.domain.com
  5. 2 points
    Theme Name: Goodnews Theme URI: http://www.momizat.com Description: Good News theme new is built for News Magazine, built in unlimited Concept, Unlimited Colors, Custom Widgets, Fully Customizable, Admin Panel, Comprehensive Theme Options, Unlimited Sidebars Author: Momizat Author URI: http://www.momizat.com Version: 5.9.6 نسخه اصلیش هم https://themeforest.net/item/goodnews-responsive-wordpress-newsmagazine/1150692
  6. 2 points
    ۸- جلوگیری از نمایش پوشه ها (Directory Browsing) به صورت پیش فرض همه بازدیدکنندگان می توانند پوشه های هر سایت وردپرسی را بررسی کرده و فایل های آن را مشاهده کنند. کافی است وارد آدرس your-site.com/wp-content/uploads شوند. لیست کاملی از فایل ها و پوشه های شما در آنجا قابل مشاهده است. اگرچه این مشاهدات امکان ایجاد تغییری را برای هکرها به وجود نمی آورد اما دانستن ساختار سایت شما می تواند به آنها کمک می کند. برای غیرفعال کردن این دسترسی کد زیر را در فایل htaccess. وارد کنید. Options All -Indexes ۹- تنظیمات فایل htaccess برای افزایش امنیت پوشه wp-includes پوشه wp-includes مکان قرارگیری فایل های مهم وردپرس است . با جلوگیری از دسترسی های غیرمجاز به این پوشه ، می توانید جلوی سو استفاده های احتمالی از محتویات آن را بگیرید . برای افزایش امنیت پوشه wp-includes کافی است کد زیر را در فایل htaccess. قرار دهید . <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^wp-admin/includes/ - [F,L] RewriteRule !^wp-includes/ - [S=3] RewriteRule ^wp-includes/[^/]+.php$ - [F,L] RewriteRule ^wp-includes/js/tinymce/langs/.+.php - [F,L] RewriteRule ^wp-includes/theme-compat/ - [F,L] </IfModule> ۱۰- تنظیمات فایل htaccess برای جلوگیری از مشاهده اطلاعات کاربران با ID آنها وقتی یک بازدیدکننده وارد آدرس your-site.com/?author=1 سایت شما شود ، به صفحه اطلاعات و نوشته های کاربری که دارای شناسه کاربری یا ID ۱ است منتقل می شود . این صفحه شامل نام کاربری است که کاربر با آی دی ۱ دارد . بازدیدکننده با این روش به راحتی می تواند نام کاربری کلیه کاربرهای سایت شما را پیدا کند . این روش با عنوان username enumeration شناسایی می شود . اگر هکر نام کاربری کاربران سایت را پیدا کند، تنها مورد دیگری که نیاز است پیدا کند، رمز عبور است . با قرار دادن کد زیر در فایل htaccess. ، می توانید جلوی مشاهده اطلاعات کاربران با آی دی آن ها را بگیرید. RewriteCond %{QUERY_STRING} author=d RewriteRule ^ /? [L,R=301]
  7. 2 points
    سلام چیزی که شما دنبالش هستید اسمش svg هست.
  8. 2 points
    شما میتونین از هوک زیر استفاده کنید add_action( 'woocommerce_before_order_itemmeta', 'woo_before_order_itemmeta', 10, 3 ); function woo_before_order_itemmeta( $item_id, $item, $_product ){ echo '<p>product Details</p>'; }
  9. 2 points
    سلام این پلاگینو نصب کن در کنار acf بعدش توی انتخاب نوع input بجای انتخاب تاریخ persian date picker بزن. acf-persian-date-field.rar
  10. 2 points
    https://dvmen.ir/koae قالب های مختلف بر روی بستر نت هستند با دمو های دیجی کالا شما با جستجو میتونید قالب های بیسیاری پیدا کنید.
  11. 2 points
    مشکل CSS باعث نمیشه که امنیت سایت پایین بیاد ولی خود افزونه ای اگر مشکل داشته باشه حتی در صورت غیرفعال می تواند موجب اختلال و هک سایت شود. توصیه می شود که افزونه ها را حتما از مخزن وردپرس نصب کنید و همچنین افزونه های غیرفعال را حذف کنید.
  12. 2 points
    البته زمان ایندکس شدن مطالب گاهی بالا پائین میشه ، که با بروز رسانی در ساعات و روز های دقیق و برنامه ریزی کامل درست میشه .
  13. 1 point
    با Inspect Element اون قسمت رو پيدا کنيد و با استفاده از Custom CSS از خود پنل وردپرس تو قسمت نمايش با CSS بهش رنگ دلخواهتون رو بديد من کور کورانه دارم ميگم اگه لينک بديد شايد بهتر بتونم کمکتون کنم
  14. 1 point
    اوّل از کنترل پنل هاست قسمت PHP گزينه نمايش ERROR ها رو فعال کنيد ! همينطور تو فايل wp-config قسمت DEBUG رو TRUE کنيد و ERROR ها رو اينجا بزاريد تا ببينيم نکته : ممکنه تو هاست قبلی از نسخه اي از PHP استفاده ميکرديد که افزونه يا وردپرس شما قديمی بوده و با اون نسخه کار ميکرد و با نسخه PHP که رو هاست جديد فعاله داره خطا دريافت ميکنه افزونه ها رو غير فعال کنيد و سايت رو چک کنيد . اگه مشکل برطرف شده بود دونه دونه افزونه ها رو فعال کنيد تا به افزونه اي که باعث خطا شده برسيد و پيداش کنيد تم رو عوض کنيد ببينيد باز سايت بالا نمياد ؟
  15. 1 point
    خوشحال میشم اگر نسخه جدید قالب پینکوب رو تست کنید و نظرتون رو بهم بگید مسلماً کم و کاست زیاد داره اما سعی می کنم با کمک شما بهترش کنم. آدرس در گیت هاب
  16. 1 point
    سلام من میخوام چیزی مثل این عکس که به پیوست فرستادم برای صفحه اول سایتم درست کنم کدهای css اولیه شو میخوام. میتونید کمکم کنید؟ جزییاتش رو میتونم درست کنم الان مشکل اینه که نمیتونم کدهای اولیه رو پیاده کنم در اصل میخوام جدیدترین پستهایسایتم این مدلی نمایش داده بشه
  17. 1 point
    خب از رايگان ايرانی استفاده کنيد ... سايتهای بالا قالبهای رايگان گذاشتن https://hamyarwp.com/preview/orchid-store/ https://webjame.com/best-free-woocommerce-wordpress-themes/ http://demo.mandegarweb.com/easy-commerce/ Download :https://mandegarweb.com/قالب-فروشگاهی-وردپرس/
  18. 1 point
    نال کننده ميتونه : + بک دور بزاره + يه فعاليت مخفی اجرا کنه + Cron اضافه کنه ! + کدهای مخرب بصورت رمز شده بزاره تا تو بک گراند اجرا بشه + ميتونه روبات بزاره برای اجرای هدف های DDoS برای خودش ( BotNet ) - يعنی از منابع سايت شما و سايتهای ديگه که مثل شما اون افزونه يا قالب رو نصب کردن استفاده کنه تا حملات Denial Of Service انجام بده روی هدف ديگه! + ميتونه لود سرور شما رو ببره بالا - مورد BotNet + User بصورت مخفی اضافه کنه + به فايلها و ديتابيس شما دسترسی پيدا کنه ! البته اين هم بگم که يه کانفيگ امنيتی خوب ميتونه با وجود موارد بالا از اتفاق افتادنش جلوگيری کنه ولی اگه نمی تونيد برّسی کنيد که افزونه يا قالب نال شده اي که استفاده می کنيد چه تغييراتی روش انجام شده از نصب و استفاده اون پرهيز کنيد ! توجه : يک افزونه يا قالب نال شده اگه آلوده باشه حتی در حالت غير فعال هم ميتونه خطرناک باشه و دسترسی رو به مهاجم بده !!!!
  19. 1 point
    بهترین راه اینه که بدید براتون اختصاصی طراحی کنن یا اینکه از نسخه های رایگان استفاده کنید و خودتون تغییرش بدید
  20. 1 point
    سلام استفاده از موارد نال اشتباه بزرگی هست.
  21. 1 point
    کد بالا برای ذخیره/حذف یا ارسال نوشته جدید اجرا میشه. میتونید یک متغییر بیرون حلقه تعریف و اون رو دال حلقه یکی یکی اضافه کنین.
  22. 1 point
    سلام کد اون بخش اینه: https://docs.easydigitaldownloads.com/article/279-customizing-the-checkout-cart-template#edit-file خط 31 داره اسم رو میگیره و میبره برای نمایش، احتمالا خط 35 خروجی اسم هست تغییر بدید به این ببیند درست میشه؟ echo '<span class="edd_checkout_cart_item_title"><a href="'.get_permalink( $item['id'] ).'">' . esc_html( $item_title ) . '</a></span>';
  23. 1 point
    احتمالاً مشکل پرميژن در هاست داريد . اگه Cpanel هست هاستی که استفاده می کنيد دقت کنيد فولدر ها 755 باشن و همينطور فولدر wp-content و داخلش رو هم چک کنيد که فولدر plugins پرميژن 755 داشته باشه ممکنه اين مشکل بخاطر WAF يا همون فايروال هم باشه . با پشتيبانی هاست اين مشکل رو درميان بزاريد اگه پرميژن ها مشکلی نداشت
  24. 1 point
    + اوّل از گيت هاب پکيج رو دانلود کنيد و رو هاست خودتون آپلود کنيد . قبل از تگ body که پايين بسته ميشه ! يعنی </body> کد زير رو اضافه کنيد <script src="path/to/plyr.js"></script> <script> const player = new Plyr('#player'); </script> برای Player يه آيدی انتخاب کنيد اينجا player# انتخاب شده ! از قسمت src مسير فايل جاواسکريپت ، اسکريپت player رو بديد که رو هاست آپلود کرديد ( اونجايی که نوشته path/to/plyr.js ) در کد بالا فولدر dist تو اين پلير که لينک داديد فايل های مورد نياز قرار دارن که بايد لينک بشن ! plyr.js ميبينم که minify شدش هم هست ميتونيد همون plyr.min.js رو لينک کنيد تو src کد بالا ميتونيد بجای اينکه اسکريپت رو رو هاست خودتون آپلود کنيد از CDN اين اسکريپت استفاده کنيد به اينصورت که با کد زير بجای کد بالا مستقيم از CDN لود کنيد اين اسکريپت رو ! <script src="https://cdn.plyr.io/3.6.2/plyr.js"></script> و يا <script src="https://cdn.plyr.io/3.6.2/plyr.polyfilled.js"></script> حالا نوبت به اضافه کردن استايل پلير می رسه ! + کد زير رو تو قسمت هدر سايت وارد کنيد ( می تونيد پايين ترين جايی که استايل هاتون لينک شده وارد کنيدش) <link rel="stylesheet" href="path/to/plyr.css" /> البته که بجای path/to/playr.css بايد مسير plyr.css که تو فولدر dist اين پلير هست رو وارد کنيد از هاست خودتون ( در کد بالا ) و يا با کد زير از CDN اين پلير استفاده کنيد و ديگه نيازی نيست از هاست خودتون لينک کنيد <link rel="stylesheet" href="https://cdn.plyr.io/3.6.2/plyr.css" /> برای پخش ويديو هم هرجا مايل هستيد که پخش کنيد کد زير رو بزاريد و ويديو رو به کد زير لينک کنيد : <video id="player" playsinline controls data-poster="/path/to/poster.jpg"> <source src="/path/to/video.mkv" type="video/x-matroska" /> <source src="/path/to/video.webm" type="video/webm" /> </video> من جايی نديدم که اين پلير ميتونه MKV رو پخش کنه! اگه شما ميگيد ميتونه شايد ميتونه ! data-poster آدرس پوستر ويديو ، اگه پوستر نداره خالی بزاريد.
  25. 1 point
    بهتره که ويديو رو طوری قرار بديد که تو همه مرورگر ها اجرا بشه و بهترين راه استفاده از تبديل کننده های ويديو هست . صفحه اي که شما لينک دادين داره با اين کد ويديو رو پخش ميکنه ! لينک ويديو رو با لينک ويديو خودتون عوض کنيد . ميتونيد يه پوستر هم براش بزاريد و لينکش رو با لينک پوستر توی ک عوض کنيد اين کد رو ميتونيد بزاريد تو صفحه اي که مايل هستيد ويديو رو پخش کنيد . <video src="http://dl10.dlsdm.ir/1398/09/Lady.and.the.Tramp.2019.480p.WEB-DL.DibaMoviez.mkv" style="width:100%;outline:none;" poster="http://mydiba.me/wp-content/uploads/logo.png" controls></video>
  26. 1 point
    سلام فرمت mkv هیچ پلیری متاسفانه ساپورت نمیکنه بجز پلیر html5 خود مرورگر ، که در نسخه های قدیمی تر مرورگر ساپورت نمیشه و قبلا فایرفاکس هم ساپورت نمیکرد اخیرا تست نکردم میتونید چک کنید <video> <source src="video.mkv" type="video/mp4"> </video> در صورتی که فرمت mp4 را انتحاب کردید و پخش نشد از فرمت اصلی خود mkv استفاده کنید یعنی به این شکل: <video> <source src="video.mkv" type="video/x-matroska"> </video> و در پایان اگر باز هم مشکل داشت این را هم تست کنید <video> <source src="video.mkv" type="video/x-matroska; codecs="theora, vorbis"' autoplay controls onerror="failed(event)"> </video> در کد سوم با قرار دادن مقدار onerror="failed(event)" در صورتی که خطایی برای پخش باشه نمایش میده و بهتر میتونید ریشه یابی کنید. و راه چهارم تبدیل mkv به فرمت استاندارد m3u8 می باشد که بیشتر برای حالت استریم کردن پاسخگو است و برای شما که میخواهید سریال ها را به صورت آنلاین نمایش دهید پاسخگو نیست
  27. 1 point
    Download xilisoft video Converter : https://soft98.ir/multi-media/convert/121-xilisoft-video-converter-ultimate.html https://www.yasdl.com/2373/دانلود-xilisoft-video-converter-ultimate.html البته با اين نرم افزار ميتونيد ويديو رو اوپتيمايز شده برای وب تبديل کنيد تا خيلی سريع تر لود و پخش بشه که بهتون پيشنهاد ميکنم از اين گزينه برای تبديل ويديو برای وب استفاده کنيد
  28. 1 point
    ببخشيد من پست شما رو درست نخوندم ! mkv رو هيچ مرورگری ساپرت نمی کنه و شما نمی تونيد اين فورمت رو بطور مستقيم پخش کنيد . بايد اوّل به H.264 MP4 تبديل کنيد ! برای تبديل هم ميتونيد از نرم افزار های کانورتر ( converter ) استفاده کنيد مثل Xilli video Converter اگه اشتباه نکنم ! يه سرچ گوگل بزنيد تو خيلی از اين سايت های دانلود نرم افزار نسخه کرک شدش رو پيدا می کنيد بعد از اينکه ويديو هاتون رو تبديل کردی ميتونيد آپلود کنيد و با هر پلاگين پخش ويديو تو سايت پخشش کنيد
  29. 1 point
  30. 1 point
    این روش رفع خطا نیست این روش مخفی کردن خطا ها می باشد. بهتره هرچند وقت یکبار بر روی true بگذارید و ایرادات مشاهده کنید و اونها را رفع کنید سپس مجدد بر روی false یعنی عدم نمایش اخطارهای دیباگ بگذارید
  31. 1 point
    یک راهش اینه که از طریق فایل robots.txt دسترسی موتور های جستجو را به پوشه دانلود مسدود کنید
  32. 1 point
    میتونید افزونه ویرایشگر کلاسیک را رفع کنید تا این مشکل برطرف شود . اگر افزونه های فعلی شما آپدیت نیست همگی را بروز کنید
  33. 1 point
    يعنی چی ؟ شما فايل رو از طريق خود ووکامرس آپلود کرديد ؟ يا لينک داديد از فضای هاستتون ؟
  34. 1 point
    سلام دوست عزيز اوّلاً که سن شما خيلی هم خوبه . بنده 10 سالم بود که کامپيوتر رو فنّی شروع کردم و وارد بحث امنيت شدم ! اوّل از همه علاقه هست که بايد ببينی چقدر به مباحث کامپيوتر علاقه داری و چقدر برات جذاب هستن ! دوم اينکه زبان ! بله و البته که زبان برنامه نويسی و به قول معروف ياد گرفتن فاندامنتال يا ساختار و مفاهيم پايه زبان های برنامه نويسی مهمّه خوبه که يه زبان ياد بگيری که بدونی آينده بيشترين سر و کار رو باهاش داره ! هر زبانی ياد بگيری خوبه ! به پايتون علاقه داری ؟ پايتون ياد بگير ! پايتون زبان عشقيه ! من خودم زياد نرفتم توش ولی همون اوايلش کلی حال کردم ! تازه شروعش کردم ! من برنامه نويس PHP هستم و عاشق PHP هم هستم ! در کنارش پايتون رو شروع کردم ! قبل همه اين ها C ياد گردتم يعنی با C شروع کردم و PHP هم از C برگرفته شده ! سی ياد بگير ... تا بدونی ساختار برنامه نويسی و در کل و خودمونی بگم بهت ، شرط و حلقه و متغيير و آرايه و ... چيه و بتونی برای الگوريتم های ساده حداقل يه برنامه بنويسی ! بعدش برو سراغ زبان مورد علاقت که پايتون باشه ! اين زبان عشقه عشق ! ولی من عاشق PHP هستم ولی پايتون رو دوست دارم المپياد هم خوبه شرکت کنی ! بايد بدونی هدفت چيه ! عشق به کامپيوتر يه صحبته ! استفاده از دانشش برای کسب درامد هم يه صحبته ! از من مي شنوی اگه اين دانش رو پيش گرفتی دنبال نونش باش و باهاش پول دربيار ! هم بيشتر برات دلچسب ميشه هم اينکه يه فردای بهتر و هرچه بهتر برای خودت بساز ! من نميدونم اولمپياد نون و آب ميشه يا نه ! ولی من اين مسير رو رفتم و اينو بگم خارجيا خوب واسه دانش کامپيوتر دلار خرج می کنن !
  35. 1 point
    سلام یک فایل .htaccess ساخته و دستور زیر را در ان کپی کنید <files xmlrpc.php> Order allow,deny Deny from all </files> یاعلی./
  36. 1 point
    سلام ضمن کسب اجازه از استاد عزیزم روی دایرکتوری رمز بزارین و تموم...! به همین سادگی یاعلی/.
  37. 1 point
    سلام من میخواستم برای سایتم درگاه پرداخت پرفکت مانی بزارم ولی نمیدونم چجوری این کارو انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید
  38. 1 point
    برای این کار میتونین از پلاگینهای زیر استفاده کنید https://wordpress.org/plugins/content-control/ https://wordpress.org/plugins/restrict-user-access/ https://wordpress.org/plugins/advanced-access-manager/ https://wordpress.org/plugins/restrict-categories/
  39. 1 point
    استفاده از تابع wp_signon برای زمانی هست که شما صفحه لاپین رو خودتون ساختین و مدیریت میکنین اگه از لاگین ووکامرس یا خود وردپرس استفاده میکنین و نیاز دارین تا لاگین شده کاربر رو چک کنین باید از هوکها استفاده کنین مثلا هوک wp_authenticate https://developer.wordpress.org/reference/hooks/wp_authenticate/ یا فیلتر authenticate https://developer.wordpress.org/reference/hooks/authenticate/ استفاده کنید
  40. 1 point
    سلام وردپرس رو به اخرین نسخه به روزرسانی کنید ممکنه افزونه مخربی نصب کرده باشید که باعث اینگونه مشکلات شده یک بار افزونه ها را غیر فعال کنید و بعد امتحان کنید با تشکر
  41. 1 point
    سلام این افزونه کمکتون میکنه: https://wordpress.org/plugins/menu-image/
  42. 1 point
    پیدا کردم میزارم اینجا کسی نیاز داشت استفاده کنه <?php $comments = get_comments('post_id=16&order=DESC&number=15'); foreach($comments as $comm) : $text = $comm->comment_content; echo $text; endforeach; ?>
  43. 1 point
    سایت شما ب صورت کامل بالا میاد . اگر هنوز مشکل دارید cnrl+shift+n رو بزن سایتت رو بالا بیار اگه بالا اومد کش گوگل کرومت رو پاک کن cntrl+shift+del
  44. 1 point
    سلام بله حل کردم @Morteza راه حل من برای این کار این بود که روی سیستم خودم localhost نصب کردم با نرم افزار appserv و وردپرس رو نصب کردم ووکامرس رو نصب کردم پیکر بندی اولیه رو انجام دادم و همه چیز خوب پیش رفت سایت بالا اومد و پرداخت هم انجام میشد و فهمیدم نه مشگل از اپدیت وردپرس بوده نه مشگل از اپدیت ووکامرس پس نتیجه گرفتم که احتمالا مشگل از افزونه ها یا از قالب خودمه که نصب کردم تمامی افزونه ها رو غیرفعال کردم اما بازم مشگل برطرف نشد، اما تعوییض کردن قالب برام مفهمومی نداشت یه قالب به تنهای نمیتونه این کار رو بکنه (اینا چیزای بود که در مورد قالب تو سرم بود) تا اینکه گفتم امتحانش که ضرری نداره قالب پیش فرض ووکامرس رو که تو localhost خودم درست کرده بودم با قالب اصلی تعویض کردم و بله دیدم مشکل از قالم هم نیست اصلا مگه میشه!! سرچ کردم عده ای نوشته بودن که کش گوگل کروم رو پاک کنید درست میشه عده ای دیگه هم گفته بودن که کش خود وردپرس رو باید پاک کرد با برنامه wp super cach و من شک کردم که نکنه این چند روزه افزونه زیاد نصب کردم دیتابیسشون مونده باشه و باعث مشکل شده باشه با برنامه plugins garbage collector اما جونم براتون بگه بازم درست نشد کسانی که این مشکل رو دارن مراحل بالا رو امتحان کنند شاید مراحل پایین برای شما کار نکنند تو انجمن سرچ کردم انگار جند نفری این مشکل رو داشتن و این کد رو ارجاع دادن که به کد های اضافی تویه سفارشی سازی اضافه کنید @mehran-b .stream-item { position: static !important; } اما این هم کار نکرد دوباره سرچ زدم اما این سری سرچ انگلیسی و یه کد دیگه ای به دستم اومد که مثل کد بالا باید تو CSS سفارشی قرار بگیره .e1120-2.x-container, .e1120-10.x-container { clear: both; } اما این کد هم برای من کار نکرد، واقعا اروره کلافه کننده ای بود بعد از 24 ساعت بلخره راه حل رو پیدا کردم سایتی که رو localhost خودم نصب کرده بودم یه کم بالا و پایین کردم تا اینکه یه فکر ی به سرم زد که محتوای صفحه پرداخت این سایت چطوریه که بدون مشکل پرداخت رو انجام میده سایت رو باز کردم فقط یه کد کوچیک چند حرفی قسم میخورم برق از سه فازم پرید خخخ کد رو پایین براتون میذارم و در اخر فهمیدم مشکل از یکی از ویرایشگرهای که برای شخصی سازی ووکامرس نصب کردمه افزونه woocommerce builder elementor این افزونه به شما امکان ویرایش صفحه های پیش فرض ووکامرس رو میده اما جایی که من اشتباه کردم جایی بود که صفحه پرداخت هم ویرایش کردم در صورتی که صفحه پرداخت باید از اون کد کوتاه جادویی استفاده کرد XD [woocommerce_checkout] این کد رو میتونید داخل html ساده یا کد ساده درون یک برگه جدید قرار بدید و برگه رو داخل پیکربندی ووکامرس به عنوان صفحه پرداخت قرار بدید ######### اصلاحیه 1: اگر تویه localhost وردپرس رو نصب کنید انتظار نداشته باشید که پرداختتون انجام بشه چون برا انتقال به صفحات بانکی باید از httpsاستفاده کنید و localhost از این قاعده من سعی کردم تمامی مراحل رو براتون بنویسم اما اگر شخصی نتونست یا از این مراحل خارج بود برای من پیامی ارسال کنه که کمکش کنم و این هم یه تایپینگ جامع و کامل
  45. 1 point
    سلام شما بخش رتبه دهی ستاره ای دارید؟
  46. 1 point
    سلام مشکل اول رو میتونید خودتون حل کنید، برگه ها رو ایجاد کنین: https://docs.woocommerce.com/document/woocommerce-shortcodes/ مشکل دوم درگاه میتونه از افزونه مدنظرتون باشه.
  47. 1 point
    سرعت سرور یا سرعت سایت؟ سرعت سرور باید سرور رو ارتقا بدین سرعت سایت میتونین از کش یا پلاگینهای optimizer استفاده کنین برای ایجاد ساب دامین شما چه کاری انجام میدین؟
  48. 1 point
    سلام تمامی فایل های توی پوشه وردپرس رو از این پوشه بیار بیرون و در روت قرار بده یا اینکه localhost/mysite/wordpess رو تایپ کن
  49. 1 point
    با عرض سلام خدمت شما بنده افزونه لرن پرس را نصب کرده‌ام ولی در سایت در قسمت قیمت دوره به جای نمایش ریال، کد فارسی ریال (&#65020;) نمایش داده میشه. ممنون میشم اگر کمک کنید تا این مشکل را حل کنم. آدرس سایت: nimban.com با تشکر
  50. 1 point