رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. محسن عواطفی

    محسن عواطفی

    عضو سایت


    • امتیاز

      29

    • تعداد ارسال‌ها

      370


  2. asadiy4n

    asadiy4n

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      17

    • تعداد ارسال‌ها

      2,441


  3. kamaalix

    kamaalix

    عضو سایت


    • امتیاز

      8

    • تعداد ارسال‌ها

      23


  4. فرهاد-سئو

    فرهاد-سئو

    عضو سایت


    • امتیاز

      7

    • تعداد ارسال‌ها

      964


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان 30/09/00 در همه بخش ها

  1. سلام، وقت بخیر باید اون دکمه رو داخل یک فرم قرار بدید یا به یک صفحه خاص لینک کنید (یا اینکه به خود همون صفحه‌ای که دکمه توش وجود داره لینک کنید) و از طریق متد GET یا POST یک مقدار تنظیم کنید تا سیستم متوجه بشه که قرارع عکس پروفایل حذف بشه. (مثال : ) https://your-domain.ir/account/edit-profile?delete-profile-image=1 و برای حذف عکس پروفایل چنین کدی رو تنظیم کنید : <?php if ( isset($_GET('delete-profile-image')) && $_GET('delete-profile-image') == 1 ) { function woocommerce_remove_profile_image($user_id) { delete_user_meta( $user_id, 'image' ); } add_actio
    4 امتیاز
  2. سلام دو علت ممکنه داشته باشه. ممکنه که قالب شما این قابلیتو نداشته باشه که در این صورت باید این کد رو به انتهای فایل functions.php قالبتون اضافه کنید : add_theme_support('post-thumbnails'); اگر با این کد مشکلتون حل نشد توی ویرایشگر گوترنبرگ، روی کلید گزینه‌ها (بالا سمت چپ) کلیک کنید، سپس در انتهای منو روی کلید ترجیحات کلیک کنید. بعد از اون از منوی سمت راست روی آخرین گزینه (یعنی پنل‌ها) کلیک و در آخر گزینه تصویر شاخص رو فعال کنید تا این بخش براتون نمایش داده بشه.
    3 امتیاز
  3. این لینک رو مشاهده کنید: https://wordpress.org/plugins/tags/cryptocurrency/
    2 امتیاز
  4. متاسفانه بنده به نظرات دوستان اهمیت ندادم و از ژاکت سه تا محصول خریدم به خاطر تخفیف. فقط این رو بگم بی مسئول ترین تیم هست. الان افزونه خریدم که تنظیماتش کار نمیکنه. ۵ ماهه فروشنده میگه صبور باشین. به ژاکت گفتم مرجوع میکنم ولی میگه صبور باش!!!!!!! ۵ ماه چیکار میکردم پس؟ الانم مرجوع نکردن و اونقدر کش دادن تا تاریخ پشتیبانیم تموم شد. فقط و فقط بلدن افزونه ها رو جمع کنن و روش لایسنس بزارن شروع کنن به فروختن. به فروشنده دوبارخ پیام دادم گفته اجازه بدید دوباره برری کنم ژاکت پیام داده محصول خارجیه و شما باید صبر کنین تا مشکل حل بشه. خب اگه منتظر بودم مشکل حل بشه که خودم افزونه نال شدم میتونستم پ
    2 امتیاز
  5. سلام، وقت بخیر مرجع اصلی این قالب‌ها و افزونه‌ها سایت Theme Forest هستش. قیمت محصولاتش به دلاره و طبیعتا به نسبت نسخه‌‌های ایرانیش، قیمت بالایی دارن. ولی راه‌هایی هست که بشه (از طریق واسطه) این محصولات رو خریداری کرد.
    2 امتیاز
  6. دوست عزیز افزونه چیه؟ شما پیام منو نخوندین اولین جوابی که دادم؟ میتونید اگر به این حوزه علاقه مند هستین https://www.elastic.co/ از اینجا شروع کنید و اگر هم بیشتر علاقه دارید میتونید به من خصوصی پیام بدین راهنماییتون کنم بنده سال 95 تو روسیه 6 ماه دوره دیدم تو این حوزه
    2 امتیاز
  7. خواهش میکنم، خوشحالم که حل شد مشکلتون. موفق باشید
    2 امتیاز
  8. سلام مجدد به جای کدی که برای جعبه دانلود تنظیم کردید این کد رو قرار بدید : <?php function ip_info($ip = NULL, $purpose = "location", $deep_detect = TRUE) { $output = NULL; if (filter_var($ip, FILTER_VALIDATE_IP) === FALSE) { $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; if ($deep_detect) { if (filter_var(@$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'], FILTER_VALIDATE_IP)) $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; if (filter_var(@$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'], FILTER_VALIDATE_IP)) $ip = $_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']; } } $purpose = str_replace
    2 امتیاز
  9. سلام، وقت بخیر 1. مشکل باز نشدن ویرایشگر پوسته : به مدیریت فایل هاستتون برید، بعد این مسیر رو طی کنید : public_html > wp-content > themes > your-theme-folder در اینجا بررسی کنید ببینید فایل style.css وجود داره یا نه. اگه وجود نداشت یه فایل جدید با نام style.css ایجاد کنید تا مشکل ویرایشگر پوسته حل شه. 2. مشکل تصویر شاخص : توی همون پوشه‌ای که رفتید میتونید فایل functions.php رو هم باز کنید و کدی رو که فرستادم در انتهاش قرار بدید و فایل رو ذخیره کنید تا امکان قرار دادن تصویر شاخص براتون افزوده بشه. اگر باز هم گزینه تصویر شاخص در صفحه ویرا
    2 امتیاز
  10. سلام بعضی از افزونه های کش هم اینکار رو انجام میدن، مثال litespeed cache
    2 امتیاز
  11. سلام این افزونه رو بررسی کنید: https://wordpress.org/plugins/webp-converter-for-media/
    2 امتیاز
  12. سلام وقت بخیر اول از همه یک بکاپ از فایل functions.php قالبتون تهیه کنید و بعد این کد رو به انتهای فایل و قبل از بسته شدن تگ php، قرار بدید : function ip_info($ip = NULL, $purpose = "location", $deep_detect = TRUE) { $output = NULL; if (filter_var($ip, FILTER_VALIDATE_IP) === FALSE) { $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; if ($deep_detect) { if (filter_var(@$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'], FILTER_VALIDATE_IP)) $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; if (filter_var(@$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'], FILTER_VALIDATE_IP))
    2 امتیاز
  13. چرا نا امید ؟ مگه با وجود این همه فروشگاه زنجیره ای و هایپر مارکت ها و ... مغازه های کوچک و خرده فروشی محلی هنوز نمیفروشن ؟ دیجی کالا سالهاست که وجود داره و میفروشه و در طی این چند سال کلی رقیب هم وارد میدان شدن و موفق هم شدن و هیچ تاثیر منفی هم روی همدیگه نداشتن چون سعی کردن بازار هدفشون رو جدا کنن حتما نیاز نیست گوشی بفروشید شما میتونید قطعات بفروشید و یا تعمیرات و یا اکسسوری بعد وقتی مشتری از این طریق وارد سایت شد میتونید بازاریابی کنید و همونجا گوشی هم بفروشید حوزه رو کوچک تر کنید تا بتونید به درآمد برسید مثلا یه مدت روی قاب نوکیا در مشهد ففعالیت کنی
    2 امتیاز
  14. سلام هرگونه بحث و گفتگو در مورد محصولات تجاری و نال شده در انجمن ممنوع بوده، پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
    1 امتیاز
  15. ای پی رو میگید شما این مقاله رو بخونید توضیحات کامل بود https://modiredev.com/what-is-domain-ip-address/
    1 امتیاز
  16. سلام در واقع این اعداد همون ایدی پست هستن که در قسمت تنظیمات پیوندهای یکتا میتونید اون رو اضافه کنید
    1 امتیاز
  17. عکسی که فرستادید اصلا واضح نیست نسخه 7.4 xampp رو دانلود و نصب کنید فک کنم مشکل حل بشه https://www.apachefriends.org/download.html
    1 امتیاز
  18. سلام به انجمن خوش آمدید دقت کنید رو نباید گوگل سرچ کنید باید در بخش بالای مرورگر Address bar وارد کنید
    1 امتیاز
  19. وقتی دامنه تغییر میکنه دیگه نیازی به ساب دامنه و ریدایرکت نیست چون مسیر رو طولانی تر میکنید از همون اول یه سایت جدید بزنید این از نظر فنی بود حالا اینکه استراتژی شما برای محتوا و سایت چیه رو باید جداگانه بررسی کنید که آیا سایت نیازه یا یک دسته بندی جدید برای بلاگ
    1 امتیاز
  20. سلام، وقت بخیر در فایل php صفحاتتون باید یک متغیر تنظیم کنید که وجود داشتن یا نداشته بخش infor2 رو بررسی کنه. مثال : <?php // تنظیم متغیر برای بررسی وجود داشتن یا نداشتن بخش infor2 $infor2 = false; // بررسی پست تایپ if ( $post->post_type == 'post' ){ $infor2 = true; ?> <div class='fff'></div> <!-- کد تبلیغات رو اینجا قرار بدید --> <?php } if ( ! $infor2 ) { $infor2 = true; ?> <div class='bbb'></div> <!-- کد تبلیغات رو اینجا قرار بدید --> <?php } ?> امیدوارم
    1 امتیاز
  21. سلام چک کنید که برگه مورد نظر منتشر شده باشه نام برگه رو تایپ کنید باید برگه رو نمایش بده
    1 امتیاز
  22. سلام دامنه به خودی خود روی سئو تاثیر نمیگذاره و ربطی به کانسپت کلمه یا صفحات نداره ( یعنی تاثیرش خیلی کمه) آنچه که مهم هست اینه که شما لینک های قبلی رو میخواید چیکار کنید ؟
    1 امتیاز
  23. قبل از هرکاری از فایل فانکشنتون یه بکاپ بگیرید و بعد برای نشان دادن نام کاربری اعضای سایت, تاریخ عضویت و مدت زمان عضویت آن ها می توانید از کد زیر استفاده کنید. function dorpress_display_reg_date(){ $users=get_users(); $current_date=date('Y/m/d'); $current_date_array=explode('/',$current_date); echo $table=' <html> <head> <style> th{ background-color:#c4eec1; } </style> </head> <table border="1"> <th>نام</th> <th>تاریخ عضویت </th> <th>مدت عضویت </th> '; foreach( $users as $user) { $user_data=get
    1 امتیاز
  24. از این آموزش برو جلو https://www.dorpress.ir/نمایش-نام-کاربران-تاریخ-مدت-عضویت-wordpress/
    1 امتیاز
  25. میخوای یبار کش dns رو هم پاک کن ببین درست میشه یا نه؟ درکل مشکلت خیلی عجیبه و مطمئنا مشکل از وردپرس نیست
    1 امتیاز
  26. مرورگرتو پاک کن ازدوباره نصب کن ببین درست میشه!!!
    1 امتیاز
  27. سلام افزونه هایی مثل دکان و ووکامرس رو چک کنید از طریق یک برگه اینکار رو انجام میدن با یه شرتکد خیلی راحت میتونید اینکارو انجام بدید
    1 امتیاز
  28. سلام برای وردپرس از افزونه های یواست یا رنک مث میتونید استفاده کنید و این افزونه ها بصورت خودکار متاتگ ها رو اضافه میکنند متاتگ های میتوان گفت که زبان گفتگو بین محتوای سایت با ربات گوگل است و نوع هر محتوا رو مشخص میکنه که این متن برای عنوان است و این متن برای عنوان سئو در سرپ گوگل هست و این تصویر برای این محل و موضوع در تاریخ و .. هست و این عبارت برای نقل قول و این تاریخ برای انتشار پست و آپدیت مقاله هست و غیره
    1 امتیاز
  29. سلام ممنون از راهنماییتون ؛ نصب کردم افزونه رو و زدم 100 درصد شد ، اما تا جایی که من چک کردم اون فایل هایی که Webp نبودن رو تغییری روشون انجام نداده ولی زده که 2.42 گیگابایت کم کرده از حجم فایل ها . البته حدود 1.5 گیگابایت هم اضافه شد به Disk Usage ، ولی در نهایت سرعت پنل وردپرس خیلی بهتر از قبل شد.
    1 امتیاز
  30. سلام قربان خیر افزونه نیست. از کد استفاده میکنم. css + html بدون جاوااسکریپت
    1 امتیاز
  31. آموزش تصویری نصب وردپرس در گوگل سرچ کنید و کلی فیلم در این موضوع وجود داره طبق این آموزشها پیش برید و اگر به ارور خاضی برخوردین اینجا بپرسید
    1 امتیاز
  32. سلام این دو راهکار رو انجام بدید ببینید حل می‌شه: ۱− یک دیتابیس جدید بسازید و نامش رو به mysite تغییر بدید. ۲− زمپ نسخه‌ی 8.0.0-0 رو دانلود و نصب کنید. این فایل رو باز کنید: \xampp\apache\conf\extra\httpd-xampp.conf <IfModule php8_module> خط بالا رو پیدا کنید و خط زیر رو جایگزین کنید: <IfModule php_module>
    1 امتیاز
  33. سلام معمولا افزونه‌های غیر اورجینال توی بررسی با آنتی ویروس‌ها این پیام‌ها رو به همراه دارن! من هم قبلا چنین مشکلی رو داشتم و با تعویض شرکت هاستینگم به جای معتبرتر و استفاده از هاست وردپرس این مشکل برام حل شد.
    1 امتیاز
  34. احتمالا تنظیمات شخصی سازی شده وجود داره سلام سپاس از توضیحاتتان ولی توضیحات شما برای بروز رسانی وردپرس است ایشان قالب خود را بروزرسانی کردند و بهم ریخته است
    1 امتیاز
  35. به صورت پیش فرض این امکان توی ووکامرس وجود داره که بتونید یک محصول رو چند بار خریداری کنید شاید توسط کدنویسی اختصاصی روی قالب شما این امکان غیر فعال شده لطفا ادرس وبسایتتون رو ارسال کنید تا بررسی بشه موفق باشید
    1 امتیاز
  36. سلام داخل تنظیمات افزونه یه گزینه داره برای nofollow کردن لینک های خارجی اونو بررسی کنید
    1 امتیاز
  37. سلام تست کردم مشکلی در تصاویر نبود. کش مرورگرتون رو پاک کنید.
    1 امتیاز
  38. خواهش میکنم. نیازی نیست خود قالب پیش‌فرض وردپرس باشه، یکی از قالب‌های ساده مخزن وردپرس رو میتونید استفاده کنید. از طریق بخش (پوسته‌ها » افزودن پوسته) میتونید یه قالب به سایتتون اضافه و فعال کنید. ابتدا همه افزونه‌ها رو غیرفعال کنید. بعد از مدتی (بسته به تعداد بازدیدکننده‌ها در لحظه / برای مثال اگر تعداد بازدیدکننده‌ها در لحظه زیاد باشه، 10 الی 20 ثانیه کفایت میکنه) از طریق بخش Summary / Statistics / Logs پنل دایرکت ادمین چک کنید ببینید مصرف منابع هاست کاهش پیدا کرده یا نه، اگر کاهش پیدا کرده بود که باید افزونه‌هارو دونه دونه فعال کنید و به ازای هر کدوم همین کارو انجام بدید. د
    1 امتیاز
  39. سلام مجدد خواهش میکنم. فایلی که ارسال کردید رو بررسی کردم، انکودینگ فایل صحیح نبود و خواناییش سخت بود، اما چیزی که مشخص بود آخرین ارور مربوط به سال قبل میشه، بنابراین نمیشه گفت که مشکل از قالب یا افزونه هاست. (البته ممکنه فایل لاگ دیگه‌ای در جای دیگه وجود داشته باشه که از وجودش مطلع نیستید.) با این حال پیشنهاد میکنم یک بار قالب پیش فرض وردپرس رو فعال کنید و تمام افزونه‌های سایت رو هم غیر فعال کنید. (برای غیرفعال کردن افزونه ها پوشه plugins موجود در پوشه wp-content رو موقتا تغییر نام بدید، روش ساده‌تریه.) اگر مشکل حل شد که باید دونه دونه افزونه‌ها و در نهایت قالب اصلی رو فعا
    1 امتیاز
  40. سلام این مشکل به سه دلیل ممکنه اتفاق افتاده باشه. 1. تداخل یا مشکل در کدنویسی قالب یا یکی از افزونه‌ها 2. تعداد بازدیدکننده‌های بالای وب‌سایت 3. حملات Ddos ممکنه در تنظیمات قالب یا افزونه‌ها یا حتی خود سایت تغییری اعمال کرده باشید که باعث ایجاد تداخل و خطا شده که در اینصورت در باید فایل لاگ سایت رو بررسی کنید و ببینید مشکل از کجاست. اگر تعداد بازدیدکنندگان سایت در لحظه بالا بره فشار زیادی به سرور وارد میشه و ممکنه منابع سایت به کلی اشغال بشن و سایت با کندی سرعت یا ارور 500 مواجه بشه. در موارد معدودی ممکنه سایت مورد حملات ddos قرار بگیره که در اینصورت پیشنهاد
    1 امتیاز
  41. سلام کاری که شما میخواید انجام بدید بدون دانش برنامه نویسی امکان پذیر نیست. اگر میخواید که دقیقا همین کارو انجام بدید بهتره با یک طراح بابت ساخت چنین سیستمی توافق کنید. در غیر اینصورت یا باید از قالب‌های آماده استفاده کنید یا از روش دیگه‌ای برای ارسال پیشنهاد توسط کارفرما استفاده کنید. برای مثال میتونید از طریق افزونه‌های ساخت درگاه پرداخت یک درگاه پرداخت در سایتتون بسازید و به کارفرما اعلام کنید که برای ارسال درخواست باید مبلغ مورد نظرو از طریق درگاه سایت پرداخت کنه و شماره پیگیری پرداخت رو به همراه جزئیات درخواستش، برای شما (از طریق فرم تماس ساخته شده با گرویتی فرم) ارسال
    1 امتیاز
  42. سلام از این افزونه استفاده کنید https://wordpress.org/plugins/advanced-custom-fields/ کار باهاش راحته میتونید هر بخشی رو اضافه کنید
    1 امتیاز
  43. سلام وقت شما بخیر شما می تونید با استفاده از فریم ورک هایی مثل تیتان یا دیگر فریم ورک ها یه متاباکس به بخش نوشته ها اضافه کنید سپس برای هر نوشته مقدار هایی که مد نظر دارید رو وارد کنید حتی اگه به php تسلط داشته باشید میتونید از شرط هاییم استفاده کنید
    1 امتیاز
  44. سلام وقت شما بخیر برای حل این مورد می تونید از شرط های php استفاده کنید تا چه حدی با php آشنا هستین؟
    1 امتیاز
  45. سلام افزونه هاتون رو غیر فعال کنید ببینید حل میشه؟
    1 امتیاز
  46. این 5 تا سایت رو من تست کردم و لینک هامو داخلش گذاشتم و ارسال کردم و تو ایندکس بهم جواب داده میتونین ازشون شما هم استفاده کنین فعلا جواب میده https://www.prepostseo.com/google-index-tool http://www.addurl.nu/suggest-listing.php?cid=0 https://www.pingmylinks.com/googleping/ https://searchenginereports.net/online-ping-website-tool https://mypagerank.net/service_pingservice_index این وب سایت ها سرویس پینگ هستن و امکان ایندکس رو بالا میبرن اگر باز هم ایندکس نشدن میتونید از ایندکسر استفاده کنید مثلا یه وبلاک از سرویس مثلا بلاگفا یا بیان بسازید و چند تا پست منتشر کنید و بعدش
    1 امتیاز
  47. سلام دوستان کسی این ارور رو میشناسه ؟ موقع خرید که میخوام وارد درگاه پرداخت بشم اینو بهم نشون میده ! منطقه منطبق با مشتری "مکان‌هایی که در مناطق دیگر شما پوشش داده نمی شوند"
    1 امتیاز
  48. شما بعد از این خط <?php wc_get_template_part( 'content', 'single-product' ); ?> این کد اضافه کنید <?php comments_template(); ?> ببینید کامنت ها نمایش داده میشه
    1 امتیاز
  49. فعال سازی GZIP : GZIP قابلیت سمت سرور هست که این امکان رو میده که فایل های درخواستی کاربر قبل از اینکه به مروگر فرستاده بشه برای افزایش سرعت ، فشرده بشه . این ابزار میتونه کمک زیادی در افزایش سرعت لود صفحات کنه و یکی از فاکتورهای مهم در بررسی سرعت سایت هاست . برای فعال سازی اون میتونید کد زیر رو که سایت GTMetrix ارائه کرده در داخل فایل htaccess خودتون قرار بدید . # compress text, HTML, Javascript, CSS, and XML AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain AddOutputFilterByType DEFLATE text/html AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml AddOutputFilterByType DEFLATE text/css AddOutputFilterByType DEF
    1 امتیاز
  50. فعال سازی کش مرورگر : یکی از مشکلات اکثر وب سایت ها این مورد هست که کش مرورگر رو برای فایل ها فعال نمیکنند . فرض کنید سایت شما 10 عکس ثابت داره و با هر بار لود قالب سایت ، این عکس ها هم لود میشه . حالا اگر قرار بر این باشه که بار این لود از سمت سرور انجام بشه و کاربر تمام فایل رو دریافت کنه خب مسلماً سرعت لود سایت بسیار کند خواهد بود . بنابراین بهترین راه اینه که این فایل ها مدت زمان خاصی روی کامپیوتر بازدید کننده ذخیره بشه و در هر بار لود سایت این عکس ها بجای لود از سرور از سایت خود کاربر لود بشه . انجام این کار خیلی ساده هست . کافیه کدهای زیر رو به فایل htaccess سایتتون اضافه کنید . ## EX
    1 امتیاز
×
×
  • اضافه کردن...