رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. asadiy4n

    asadiy4n

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      353

    • تعداد ارسال‌ها

      2,708


  2. ramin.moradi

    ramin.moradi

    عضو سایت


    • امتیاز

      97

    • تعداد ارسال‌ها

      124


  3. Mesmaili

    Mesmaili

    عضو سایت


    • امتیاز

      72

    • تعداد ارسال‌ها

      344


  4. yazdaniwp

    yazdaniwp

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      48

    • تعداد ارسال‌ها

      658


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان 19/05/00 در همه بخش ها

  1. سلام، وقت بخیر باید اون دکمه رو داخل یک فرم قرار بدید یا به یک صفحه خاص لینک کنید (یا اینکه به خود همون صفحه‌ای که دکمه توش وجود داره لینک کنید) و از طریق متد GET یا POST یک مقدار تنظیم کنید تا سیستم متوجه بشه که قرارع عکس پروفایل حذف بشه. (مثال : ) https://your-domain.ir/account/edit-profile?delete-profile-image=1 و برای حذف عکس پروفایل چنین کدی رو تنظیم کنید : <?php if ( isset($_GET('delete-profile-image')) && $_GET('delete-profile-image') == 1 ) { function woocommerce_remove_profile_image($user_id) { delete_user_meta( $user_id, 'image' ); } add_actio
    4 امتیاز
  2. سلام. در ابتدا این رو تست کنید function mymodule_curl_before_request($curlhandle){ session_write_close(); } add_action( ‘requests-curl.before_request’,’mymodule_curl_before_request’, 9999 ); اگر جواب نداد، همونطور که جناب اسدیان اشاره کردند افزونه رو پیدا کنید. بعد از اون در فایل های افزونه دنبال session_start و یا: if ( !session_id() ) { session_start(); } بگردید و با کد زیر جایگزین کنید if ( !session_id() ) { session_start( [ 'read_and_close' => true, ] ); }
    4 امتیاز
  3. من این رو پیدا کردم https://wordpress.org/plugins/woo-inquiry/ اما نسخه پرو و رایگان داره. رایگانش رو از مخزن دریافت کنید و تست کنید. نسخه پرو هم توقف فروش خورده https://ttmga.com/product/woo-inquiry/
    4 امتیاز
  4. مشکلش اینه که دستکاری مستقیم توی کدهای افزونه یا وردپرس کاری کاملا غیر استاندارد هست
    4 امتیاز
  5. سلام یه هفته باهاش کار کنید دیگه نمیتونید با کلاسیک کار کنید
    3 امتیاز
  6. سلام چک کنید https://wordpress.org/plugins/recently-registered/
    3 امتیاز
  7. نشانی سایت شما را از طریق لپ تاپ و با مرورگرهای کروم و فایرفاکس باز کردم، کاملا صحیح نمایش داده میشه و ایرادی بهش نیست.
    3 امتیاز
  8. سلام، وقت بخیر پیشنهاد میکنم در کنار فایل footer.php قالبتون یک فایل بسازید با نام (footer-mobile.php) و کدهای html فوتر موبایل رو در اون وارد کنید، سپس در محل فراخوانی فوتر (جایی که کد get_footer() قرار گرفته) این کد رو قرار بدید : if( wp_is_mobile() ){ // Mobile Footer get_footer( 'mobile' ); } else{ get_footer(); }
    3 امتیاز
  9. سلام از این طریق هم میتونید مشکل رو اطلاع بدید https://github.com/wordpress-parsi/wp-parsidate
    3 امتیاز
  10. سلام دوستان یه نکته جالب پیدا کردم گفتم شما هم بدونید بد نیست در سایت WordPress.org میتونیم فایل نصب وردپرس رو دانلود کنیم و روی هاست یا سیستم خودمون به صورت محلی و بدون هیچ گونه محدودیتی نصب کنیم. در سایت WordPress.com شما میتونید بدون نیاز بخرید هاست و دامنه وبلاگ خودتون رو درست کنید. اما خب در این سیستم محدودیت هایی برای نصب قالب و پلاگین وجود داره. من اینو تازه فهمیدم
    3 امتیاز
  11. متاسفانه بنده به نظرات دوستان اهمیت ندادم و از ژاکت سه تا محصول خریدم به خاطر تخفیف. فقط این رو بگم بی مسئول ترین تیم هست. الان افزونه خریدم که تنظیماتش کار نمیکنه. ۵ ماهه فروشنده میگه صبور باشین. به ژاکت گفتم مرجوع میکنم ولی میگه صبور باش!!!!!!! ۵ ماه چیکار میکردم پس؟ الانم مرجوع نکردن و اونقدر کش دادن تا تاریخ پشتیبانیم تموم شد. فقط و فقط بلدن افزونه ها رو جمع کنن و روش لایسنس بزارن شروع کنن به فروختن. به فروشنده دوبارخ پیام دادم گفته اجازه بدید دوباره برری کنم ژاکت پیام داده محصول خارجیه و شما باید صبر کنین تا مشکل حل بشه. خب اگه منتظر بودم مشکل حل بشه که خودم افزونه نال شدم میتونستم پ
    3 امتیاز
  12. سلام دو علت ممکنه داشته باشه. ممکنه که قالب شما این قابلیتو نداشته باشه که در این صورت باید این کد رو به انتهای فایل functions.php قالبتون اضافه کنید : add_theme_support('post-thumbnails'); اگر با این کد مشکلتون حل نشد توی ویرایشگر گوترنبرگ، روی کلید گزینه‌ها (بالا سمت چپ) کلیک کنید، سپس در انتهای منو روی کلید ترجیحات کلیک کنید. بعد از اون از منوی سمت راست روی آخرین گزینه (یعنی پنل‌ها) کلیک و در آخر گزینه تصویر شاخص رو فعال کنید تا این بخش براتون نمایش داده بشه.
    3 امتیاز
  13. سلام خدمت دوستان عزیز چند وقتی هست که وبمستر ها گزارش میدن که محتوا هاشون ایندکس نمیشن یا دیر ایندکس میشن حقیقت این هست که بعد از شیوع بیماری کرونا خیلی از کسب و کار ها به سمت فروش اینترنتی رفتند و حجم بسیار بالایی از اطلاعات در مدت زمان کوتاه در اینترنت منتشر شد سایت های ایندکسر یا آنالیزور ها و ابزار های وبمستر دچار اختلال شدند چون دچار کمبود منابع و سرور و نیروی انسانی و .... شدند گوگل برای رفع این مشکل میزان حساسیت ربات هاش رو بالا برد تا از انتشار محتوا های بی ارزش یا تکراری جلوگیری کنه و از الگوریتم جدید مام و آپدیت اسپم و ....رونمایی کرد تا آنجایی که میتواند
    3 امتیاز
  14. سلام به انجمن خوش آمدید این خودش یه پروژه کامله کجاشو راهنمایی کنیم
    3 امتیاز
  15. شما باید توی پوشه فرزند، یه پوشه درست کنی به هر اسمی که میخای. مثلا پوشه font یا webfont بعد فایلهای فونتی که داری یا خریدی رو که یه سه چارتایی با پسوندهای مختلف هستن رو ، اپلود میکنی توی این پوشه. بعدش فایل css اصلی رو باز میکنی و دستورات font-face رو اول فایل استایل مینویسی. این دستورات ، رو با سرچ همین font face میتونی توی گوگل پیدا کنی. فقط نکته مهمی که هست، توی این دستورات شما باید ادرس به فایلهای فونت رو بدی . یعنی فرمت کلی رو از گوگل کپی کن ، فقط قسمت url فایلها باید همون چیزی باشه که در پوشه های شما هست. مثلا مینویسی /webfont/iransans.woff2 برای هر سه چارتا فایل فونت
    3 امتیاز
  16. آخه از زمان شروع کرونا اکثر کسبه روی آوردند به فضای مجازی در سر تاسر جهان و هر روز تعداد خیلی زیادی سایت ساخته میشه و گوگل پیش بینی این حجم را نداشت متاسفانه.
    3 امتیاز
  17. سلام. از افزونه های این بخش استفاده کنید.
    3 امتیاز
  18. سلام. ووکامرس ذاتا یک افزونه فروشگاهی هست و کاری که میخواید انجام بدید امکانپذیر نیست. لزوما نیاز به درگاه نیست، روشهای پرداخت در محل یا چک رو میتونید بذارید و عناوینشون رو تغییر بدید.
    3 امتیاز
  19. سلام. وقت بخیر. درست ترین کار اینه که لینکها رو دستی ویرایش کنید. کد زیر رو تست کنید: <?php /** * Add "nofollow" to picofile external links */ function wpse_254317_nofollow( $content ) { $domain = "https://www.picofile.com"; preg_match_all( '~<a.*>~isU', $content, $matches ); for ( $i = 0; $i <= count( $matches[0] ); $i ++ ) { if ( isset( $matches[0][ $i ] ) && ! preg_match( '~nofollow~is', $matches[0][ $i ] ) && ( preg_match( '~' . preg_quote( $domain ) . '~', $matches[0][ $i ] ) || ! preg_match( '~' . get_
    3 امتیاز
  20. سلام. این کد رو تست کنید. من کدی که قبلاً نوشتم رو نمیتونم عمومی منتشر کنم ولی این کد منطقا باید کار کنه. <?php /** * Sync wc with DIGITS plugin */ function ywp_sync_digits_with_wc( $customer_id, $new_customer_data, $password_generated ) { $user = get_user_by( 'id', $customer_id ); if ( $user && property_exists( $user, 'user_email' ) && empty( $user->user_email ) ) { $fake_mail = sprintf( 'user_%d@%s', $customer_id * 13, ywp_cleanup_domain(), ); wp_update_user( array( 'ID' => $customer_id, 'user_email' => sanitize_email( $fake_
    3 امتیاز
  21. سلام در بخش فهرست های یه فهرست جدید به اسم مثال (منو موبایل) ایجاد کنید این کد رو به فایل functions.php اضافه کنید register_nav_menu( 'mobile-menu', 'فهرست اصلی موبایل' ); بعد منو رو در مکان دلخواه در قالبتون مثال header.php فراخوانی کنید wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'mobile-menu' ) ); برای شرطی کردن و نمایش فقط در موبایل هم می تونید از تابع از کد زیر استفاده کنید if( wp_is_mobile() ): wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'mobile-menu' ) ); else: wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'desktop-menu' ) ); endif;
    3 امتیاز
  22. می تونید داخل سربرگ قرار بدید header.php و نام سایت رو باهاش نشون بدید مثال <h1>وردپرس پارسی</h1> میتونید هم داخل فایل single.php، page.php و یا singular.php قرار بدید و عنوان مطلب رو نشون بدید نکته مهم اینه که حتما باید اولین تگ هدینگ صفحه شما باشه
    3 امتیاز
  23. سلام. استایل از طریق افزونه woocommerce colors به هدر سایتتون اضافه میشه. نکته جالب اینه که رنگ متن رو از تغییری که شما در افزونه مذکور ایجاد کردید میگیره و رنگ پس زمینه دکمه رو احتمالا از تنظیمات قالب. از این کد استفاده کنید .woocommerce button.button { color: #b71212 !important; background-color: #fffcfc !important; }
    3 امتیاز
  24. ببینید شما اگر میخواید سیستم اختصاصی داشته باشید، باید ببینید چقدر میخواید براش هزینه کنید. بدین صورت نیست که شما مثلا ۴۰ ۳۰ تومن هزینه کنید و ۱ ۲ نفر براتون سیستمی بنویسند و تمام. درواقع شما به یک تیم کاملا حرفه ای نیاز دارید که تمام وقت روی سایت کار کنند که از نظر هزینه تنها به درد شرکت های بزرگ میخوره. حتی همین اسکریپت هایی که در سایت های مارکت پلیس ایرانی میفروشند هم اصلا قابل اطمینان نیستند. با قالبی شبیه( ۹۹٪ شبیه دیجی کالا!‌) شاید بتونه نیازهای شمارو براورده کنه اما اگر روزی اون فروشنده قصد بروزرسانی نداشته باشه یا به هر دلیلی سیستم به مشکل بخوره کار شما هم لنگ میشه و از اونج
    3 امتیاز
  25. منم فکر نمیکنم CMS اختصاصی مشکل رو حل بکنه تازه در 90 درصد مواقع مشکل و هزینه های بیشتر هم تحمیل میکنه. اولا که بحث هزینه هست که خیلی بالا میره. دوم اینکه بحث حرفه بودن توسعه دهنده هست که واقعا باید اینکاره باشه (اگر چیزی سر تر از وردپرس بخاین با توسعه دهنده حرفه ای هم راه بجایی نمیبرید. باید متخصص مجرب باشن و ترجیحا تیم باشن.) . سوم اینکه یوقت هزینه میکنی و کد هم امنیت داره و تمیز هم هست ... اخرش میبینی توی سرعت فرقی با وردپرس نداشت. اگر بشه که سایتتون رو به چند دسته بندی اصلی بشکنید و به زیردامنه ها منتقل کنید و راهشونو از هم جدا کنید جواب نمیده؟ فکر میکنم بهترین راه کم هزینه همی
    3 امتیاز
  26. سلام به نظرم از همین ووکامرس استفاده کنید دقت کنید سیستمی مثل وردپرس و افزونه ها به طور مداوم بروزرسانی میشن در حالتی که CMS اختصاصی اینطور نیست یه مورد دیگه هم شرکتی که یک CMS اختصاصی رو برای شما طراحی می کنه آیا به اندازه وردپرس و ووکامرس کارمند و اعتبار و تسلط داره؟ مطمئنا خیر من کلا با cms اختصاصی به همین دلایلی که گفتم مخالفم
    3 امتیاز
  27. سلام فقط باید از نسخه های اصلی استفاده کنید برای مثال استادیار رو باید از اینجا خریداری کنید https://themeforest.net/item/studiare-education-wordpress-theme-for-univeristy-online-courses/22130279
    3 امتیاز
  28. هک japanese keyword با توجه به تعداد کم مطالب ، سایت رو از اول بسازید و هیچ چیز از این فایلهای وردپرس فعلی، به سایت جدید منتقل نکنید. https://wp-parsi.com/support/topic/62376-%D9%BE%D8%A7%DA%A9-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84/ سایت باید کامل بررسی و ویروس یابی بشه که با توجه به زحمت زیادش و تعداد کم محتوای شما، ارزش وقت گذاشتن نداره. سایت جدید بسازید خیلی راحت تر هستید. افزونه و قالب های نال و مخرب این سایت های وسط چین و کاپشن و پلیور هم نصب نکنید. اینا همش ویروس خالصه . اگر دانشی ب
    3 امتیاز
  29. دوست عزیز سلام شما هیچ توضیح کاملی در مورد مشکلتون ندادید! چگونه api رو متصل کردید. از چه قالبی استفاده میکنید. ادرس سایت و... برای اینکه بتونیم بهتون کمک کنیم نیاز هست اول مشکلتون رو متوجه بشیم.
    3 امتیاز
  30. متاسفانه نمیدونم چرا مشتریانی که این آت آشغالا رو میخرن و میفهمن سرشون کلاه رفته ، بی خیال ماجرا میشن! آقا اولا که نخرید... نخرید ... نخرید.... همیشه و همه جا به هرکی برسیم میگیم... کسی تا خودش شخصا این کلاه گشاد رو تجربه نکنه آروم نمیگیگیره... بعد هم خریدی؟، آقا شکایت کنید دنبالش رو بگیرید تا بساط این کلاهبردارا جمع بشه. حوصله دادگاه بازی ندارین یا بنظرتون ارزش هم نداره، یه شکایت که توی همون ای نماد و ساماندهی که میتونین بزارین! همچنین گوگل بخشی داره برای نقض کپی رایت. البته متاسفانه نمیشه بدون اینکه صاحب اثر باشی یا نماینده باشی، گزارش بفرستی... ولی میتونین به صاحب اصلی این
    3 امتیاز
  31. سلام. همونطور که جناب مرادی گفتند متاسفانه هک شدید و دلیلش هم ۹۹٪ استفاده از افزونه و قالب نال شده هست.. چندین راهکار وجود داره. از تصاویر و دیتابیس یک نسخه پشتیبان بگیرید. و طبیعتا لیست افزونه هاتون رو هم یادداشت کنید. بقیه موارد رو در هاست پاک کنید و مجددا شروع به نصب وردپرس کنید. پ.ن حتما پوشه تصاویر رو بررسی کنید چون احتمال وجود فایل مخرب در بین تصاویر وجود داره. جداول دیتابیس هم بررسی کنید و اگر جدول مشکوکی دیدید حذف کنید. جدول یوزر هم بررسی کنید احتمالا وجود چند ادمین جدید وجود داره. اینها مراحلی هست که میتونید بررسی کنید و امیدوار باشی
    3 امتیاز
  32. ضررش اینه که ممکنه سایتت هک بشه. قالبی که اورجینال نیست و دستکاری شده رو از کجا مطمئنی کرک کننده توانایی های لازم برای دستکاری بدون ریسک رو داشته؟ اگر این توانایی هارو داشت که خودش یه قالب میساخت. نیازی نبود قالب های دیگران رو بدزده بنام خودش لایسنس بزنه. مثل اینه که از یک دزد ماشین ضبط بخری ، فردا هر مشکلی پیش بیاد پای خودته فقط چون نمیخاستی پول یه ضبط درست حسابی بدی. در ضمن همین دزد با کار شما پا میگیره و تعدادشون زیاد میشه و فردا میاد همون ضبط دزدی که خریدی رو هم ازت میدزده! بازم اگر خیلی دنبال رایگان هستی و ریسک مهم نیست که همین قالب های نال رو تو خیلی سایتای خارجی رایگان واسه دا
    3 امتیاز
  33. سلام قالب کاملا سلیقه ای هست نمیشه خیلی کمکی در این خصوص کرد بهتره جستجو کنید قالب های تجاری اکثرا روشون کار شده شما فقط سعی کنید اگر یه قالب تجاری خریدید از سایت منبع بخرید، و سمت نسخه های نال شده و فروشگاه های زرد نرید
    3 امتیاز
  34. سلام یا توی نمایش > تنظیمات پوسته یا نمایش > سفارشی سازی یا نمایش > ابزارک ها > ابزارک سربرگ
    3 امتیاز
  35. عرضم به حضور شما که: این کد برای لوپ: <?php $paged = get_query_var('paged') ? get_query_var('paged') : 1; $all_pack = array( 'post_type' => 'product', 'posts_per_page' => 8, 'paged' => $paged ); $query1 = new WP_Query($all_pack); while($query1->have_posts()) : $query1->the_post(); ?> اینجا توابع حلقه قرار گرفته که پست هارو توش نمایش میدم <?php endwhile; wp_reset_postdata(); ?> این کدم برای کد فراخوانی پیج نویگیشن این صفحه: <?php wp_pagenavi(array('query' => $query1)); ?>
    3 امتیاز
  36. سلام منم این مشکل رو داشتم، و قبلا به این تاپیک مراجعه کردم و دیدم که کسی جواب درست حسابی نداده، تا اینکه امروز تونستم مشکلمو حل کنم. به این مسیر بروید: ووکامرس > پیکربندی > همگانی گزینه مکان پیشفرض مشتری رو روی (مکان یابی) بزارید و ذخیره کنید، مشکلتون حل میشه. منبع: https://wordpress.stackexchange.com/questions/204937/why-v-hash-is-added-to-my-urls It was at "woocommerce->Settings->General->Default Customer Location", pick the third option, which is IP without cache. – JustYY Jun 15 '16 at 22:45
    3 امتیاز
  37. تو phpmyadmin بعد از انتخاب دیتابیس رو سربرگ sql کلیک میکنین یه textarea باز میشه داخلش کدها رو قرار میدین و اجرا میکنین
    2 امتیاز
  38. بهتره برچسب ها رو بهینه کنید. مثلا 10 تا برچسب مرتبط و فعال بهتر از 100 تا برچسب بدرد نخور هست که داخل هرکدوم فقط یک پست قرار داره. برچسب ها رو مثل دسته‌بندی‌ها (کتگوری‌ها) به تعداد مشخص و مرتبط استفاده کنید و برچسبهای مشابه رو حذف و اگر قبلا ایندکس شدن برای جلوگیری از خطای 404 به برچسب های مرتبط ریدایرکت کنید. مثلا فرض میگیریم شما دو برچسب دارید با عناوین: «آموزش سئو» و «آموزش کامل سئو» اولی داخلش 30 پست هست و دومی داخلش 1 پست هست و هر دو هم ایندکس شدن. اول بیاید دومی رو به اولی ریدایرکت کنید و بعد حذفش کنید و از این به بعد مطالب مرتبط با سئو رو فقط برچسب اول یعنی آموزش سئو ر
    2 امتیاز
  39. سلام این مورد باید کدنویسی بشه، با توجه به تایپیک قبلیتون، به نظرم بهتره که از همون افزونه استفاده کنید پ،ن: همه افزونه ها باعث کندی سرعت سایت نمیشن، و کدی که به سایت اضافه می کنید تفاوت چندانی با افزونه نداره، تفاوت اصلی در اینه که با عوض کردن قالب، ویژگی که از طریق افزونه اضافه شده از بین نمیره
    2 امتیاز
  40. خطای error: please vpn off میده ممکن هست افزونه امنیتی نصب کردده باشید و یا در فایل .htaccess کدی قرار داده باشی که ای پی های قندشکن ها را چنین پیغامی بدهد.
    2 امتیاز
  41. سلام، وقت بخیر مرجع اصلی این قالب‌ها و افزونه‌ها سایت Theme Forest هستش. قیمت محصولاتش به دلاره و طبیعتا به نسبت نسخه‌‌های ایرانیش، قیمت بالایی دارن. ولی راه‌هایی هست که بشه (از طریق واسطه) این محصولات رو خریداری کرد.
    2 امتیاز
  42. اینا بهترین افزونه ها در این زمینه هستن اگر قصد دارید خریداری کنید حتما از وب سایت اصلی بخرید ( از فروشگاه‌های ایرانی نخرید )
    2 امتیاز
  43. سلام بستگی به استراتژی خودتون داره که این مورد فعال باشه یا نه
    2 امتیاز
  44. سلام. ببینید، در چنین مواقعی نمیایم از دسته برای این کار استفاده کنیم. شما یه تکسونومی دیگه میخواید که برندها رو داخل خودش داشته باشه. افزونه برای برند هم زیاد هست. حالت دیگه اینه که کلا برند رو بعنوان یه وِیژگی داخل محصول مشخص کنید، اینجوری با فیلتر محصولات با ابزارک «فیلتر محصولات بر اساس صفت» میتونید امکان فیلتر کردن محصول قرار بدید و کاربر میتونه داخل دسته روی برند فیلتر کنه. مشکل حالت دوم اینه که آدرسهایی که با query string مشخص میشن، Yoast اونها رو کنونیکال میکنه روی صفحه قبل از اعمال فیلتر و احتمال ایندکس شدن این صفحات پایینه، اگه براتون مهمه که صفحات ایندکس بشن، روش اول
    2 امتیاز
  45. بسيار خب برای روشن سازی کامل چالش من سنياريو رو يک بارديگه تعريف می کنم. سناريو: يک فروشنده موبايل ميخواد از تو سايت فروشگاهی که داره يکسری موبايل به همراه يکسری پلن بفروشه ! يعنی فقط يا پلن ميفروشه يا موبايل و ميخواست اگر مشتری پلن رو انتخاب کرد بعدش موبايل انتخاب کنه و اگر موبايل انتخاب کرد حتماً به همراهش يک پلن هم بخره و قيمتش اضافه بشه به قيمت پرداخت کلی! در کنار همه اينا، ميخواست اين امکان هم باشه که يکی از قبل موبايل داره و فقط بتونه براش پلن بخره که در اينصورت نياز هست که اطلاعات موبايل مشتری ازش گرفته بشه ! حالا اين پلن ها چی هستن ؟ مثلاً يک بسته 1000 تا اس ام ا
    2 امتیاز
  46. سلام به انجمن خوش اومدین این رو تست کنین https://wordpress.org/plugins/dynamicconditions/
    2 امتیاز
  47. سلام شما از قالب و افزونه های تجاری استفاده می کنید 15 - هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
    2 امتیاز
  48. به این راحتی نیست. معمولا دو سه لایه از فانکشن اصلی ادرس میده و باید از فانکشن شروع و فایل هارو بگردی. من قبلا همچین چیزی دیدم و لینکش هم برداشتم. البته قالب نال شده رایگان بود و لینک مال سازنده قالب نبود. ولی دستورالعمل مشخصی نداره. یکم باید کدها به چشمت آشنا باشه و دنبال کنی ببینی چکار کرده. اگر سازنده قالب، خودش نیست و فروشنده ژاکت و پلیوری هست و قالب دزدی میزنه به نام خودش ...، که اصلا اخلاقی و غیراخلاقی معنی نمیده. کار خودش سواستفاده اس. تو هم لینکو بردار حلال اندر حلاله. دیگه هم از این دوزاری ها قالب نخر. اینا همش نال شده اس. اگر قالب ساخت خودش هست، که احتمال کمی میدم با
    2 امتیاز
  49. سلام // Deleting users # Delete users based on user role # Delete users based on user meta fields # Delete users who have not logged in in the last X days # Delete users based on their registered date https://wordpress.org/plugins/bulk-delete/
    2 امتیاز
  50. توجه داشته باشید که رعایت نکات زیر الزامی بوده و در صورت رعایت نکردن شما هیچ پاسخی دریافت نخواهید کرد هدف ما ایجاد فضایی مناسب برای یادگیری کاربران و رسیدن شما به بهترین پاسخ ممکن است 1: راه حل های ابتدایی قبل از ایجاد تایپیک الف) راه حل های ابتدایی در بسیار از موارد مشکلات به وجود آمده مربوط به تداخل افزونه و یا استاندارد نبود پوسته است در صورت مشکلات اینچنینی تمامی افزونه ها را غیر فعال کرده و بعد بررسی کنید در صورت نداشتن دسترسی به پیشخوان از طریق هاست نام پوشه plugin را عوض کنید با قالب پیشفرض وردپرس امتحان کنید کش رو پاک کنید
    2 امتیاز
×
×
  • اضافه کردن...