برترین های انجمن

  1. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      19

    • تعداد ارسال ها

      19,374


  2. Mobin

    Mobin

    استاد


    • امتیاز

      13

    • تعداد ارسال ها

      880


  3. Mohammad Bazli

    Mohammad Bazli

    عضو سایت


    • امتیاز

      6

    • تعداد ارسال ها

      418


  4. mehran-b

    mehran-b

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      5

    • تعداد ارسال ها

      2,742



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 28/06/98 در پست ها

  1. 4 points
    سلام دوست عزیز قبلا توی اینجا بحث شده بود.
  2. 3 points
    سلام شما چندتا دسته و چندتا برچسب دارید؟ و البته میشه SQL_CALC_FOUND_ROWS رو هم غیرفعال کرد که کمی فشار رو کم میکنه.
  3. 2 points
    سلام. میتونید با افزونه گرویتی فورمز این کارو بکنید. یه فرم بسازید که هیچ فیلدی نداره و با افزونه های درگاه های پرداخت هم راحت به درگاه های واسط بانکی میشه وصلش کرد.
  4. 2 points
    میخواهید خودتون کدنویسی کنین؟
  5. 2 points
    خب ببینید تعداد دسته های زیاد حتی برای یک جستجوی ساده هم باعث ایجاد فشار میشه. الان توی کوئری بالا شاید فقط یک جستجوی ساده توی مدیریت انجام شده ولی یک کوئری بزرگ ایجاد کرده. بابت مورد دوم هم: https://wpartisan.me/tutorials/wordpress-database-queries-speed-sql_calc_found_rows
  6. 2 points
    این هوک رو تست کنید function update_time( $formdata, $tableId ) { $time = time(); $get_current_user_id = get_current_user_id(); $formdata['userid'] = "$get_current_user_id"; $formdata['time'] = "$time"; return $formdata; } add_filter('wpdatatables_filter_frontend_formdata', 'update_time', 10, 2);
  7. 2 points
    کد زیر رو تست کنید function update_time( $formdata, $rowId, $tableId ) { if ($table_id == 121 ) { $time = time(); $get_current_user_id = get_current_user_id(); $formdata['userid'] = "$get_current_user_id"; $formdata['time'] = "$time"; } return $formdata; } add_filter('wpdatatables_after_frontent_edit_row', 'update_time', 10, 3);
  8. 2 points
    منظورتون رو متوجه نمیشم صدمه که خوب اینا که ارور داده نباید اصلا قابل مشاهده می بود برای گوگل الانم هر چی زودتر با فایل ربات مسدود بشه بهتره. با این حرکت دسترسی گوگل به این فایل ها که ارور داده براشون قطع میشه و قطع دسترسی باعث میشه که نفهمه ارور رفع شد یا نه پس باید صبر کنید تا کلا یادش بره همچین صفحاتی وجود داشته 2-3 ماه ممکنه زمان ببره. نظر من ریدایرکت تمامی 4 حالت دامنه روی 1 حالت و ثبت همون 1 حالت توی کنسول وبمستر تولز گوگله.
  9. 2 points
    میتونین از کد زیر استفاده کنین $text = 'اکبری: این یک نوشته تست است.'; preg_match('/^([^:]+):/iu',$text,$match); if(!empty($match)){ $text = str_replace($match[0],'',$text); $text .= "<br />نقل قول از $match[1]"; } echo $text;
  10. 2 points
    سرور پارس سنگ تموم میزاره برای مشتریاش ... دوستان عزیز، اگه پستهای قبل تر منو خونده باشین میبینین که من از سرور پارس گله و شکایت داشتم، و حتی میخواستم هاستینگمو عوض کنم و برم جای دیگه تا اینکه دیشب یه اتفاقی افتاد. من مشغول بک آپ گرفتن بودم که سایت قفل شد و هوا رفت!!! من خیلی ترسیدم و رفتم تو سی پنل و اونجا متوجه شدم که تمام حجم هاست اصلیم پر شده و به همین خاطر هنگ کرده. ساعت حدود 2:20 صبح من یه تیکت زدم و فورا چند دقیقه بعدش اقدام شد و سایت بالا اومد فورا و یک هاست بک آپ برام دست و پا کردن و اضافه کردن به دامنه و منم تونستم راحت بک آپ تهیه کنم. در تمام طول این مراحل هم مدام برام آموزش و دلگرمی فرستادن. راستش از فکری که در موردشون میکردم پشیمون شدم و الان احساس میکنم سرویس دهیشون واقعا خوبه. من نمیتونم رو حساب تجربیاتی که از عهد دقیانوس اینترنت از چند سال پیش داشتم در مورد اینا قضاوت کنم و یا اینکه بگم چون یه بار یه تیکت اشتباهی برام باز کردن خوب نیستن. الان من واقعا راضیم و سایتم داره عین ساعت کار میکنه. خداوکیلیش خوب سرویس میدن. من سرور پارس رو به همه ی عزیزانی که دنبال یه هاستینگ خوب میگردن پیشنهاد میکنم. بیخود نیست تو لیستی که جناب صادقی گذاشتن سوم شده، کارش درسته
  11. 2 points
    سلام. رمز هاست و وردپرس رو عوض کنید. وردپرس رو به جز پوشه wp-content مجدد بریزید توی هاست افزونه ها رو کامل حذف و مجدد بریزید و پوسته رو هم کامل حذف و مجدد بریزید اگر باز هم این مشکل وجود داشت دیگه یکی از این موارد محتمله : اسکریپتی چیزی روی همون هاست دارید که اون آلوده شده یکی از افزونه ها یا پوستتون باگ داره و یک کدی رو بعد نصب روی سایتتون دانلود میکنه. اگر پوستتون ترجمه شده و نال هست بعید نیست از اون باشه. میتونید قبل از کارهای بالا افزونه wordfence رو هم نصب کنید و بزارید هاست رو اسکن کنه، و مواردی که بهتون در موردشون هشدار میده رو بررسی کنید ببینید چیزی هست که مشکوک باشه (احتمالا کدی هست که مطلبی رو از یک آدرس دانلود میکنه و بعد هم توی سایت درج میکنه !)
  12. 2 points
    کاری که می خواهید بکنید دو بخش داره بخش اول ساخت کوئری مناسبه و بخش دوم استایل بندی و ایجاد افکت دلخواه به عنوان مثال کوئریتون می تونه <?php $random_post = new WP_Query(array( 'post_type' => 'post','post_status' => 'publish', 'posts_per_page' => 1, 'order' => 'DESC', 'orderby' => 'rand', 'paged'=> ( get_query_var( 'paged' ) ) ? absint( get_query_var( 'paged' ) ) : 1, )); if($random_post->have_posts()) : ?> <!-- شروع شرط --> <?php while($random_post->have_posts()) : $random_post->the_post();?> <div id="random-post-inner"> <div id="random-post"> <h3><a href="<?php the_permalink();?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>" rel="bookmark" > <?php the_title();?> </a></h3> <p> <?php if(has_post_thumbnail()) { the_post_thumbnail('small'); } ?> <?php the_excerpt();?></p> </div> <div id="random-post-close-button">×</div> </div> <?php endwhile; ?><!--پایان شرط--> <?php endif; ?> <!--ریست نمودن کوئری--> <?php wp_reset_query();?> باشه و برای بخش دوم هم می تونید شبیه به https://jsfiddle.net...har/v1mga1v1/1/ استایل و افکت بهش بدید
  13. 1 point
    گفتم شاید کسی بعدا دچار این مشکل بشه واسه همین نحوه رفع مشکل رو توضیح میدم کاری که ما کردیم : دسته بندی های حدود 5000 تا بود که همشو به برچسب تبدیل کردیم (با افزونه) , از قبل هیچ برچسبی نداشتیم (صفر) قالب هم یخورده ویرایش کردیم , کدهای مربوط به لینک های تصادفی یخورده فشار میاورد , در واقع این کد از بین 5000 دسته به صورت تصادفی چند تا رو نشون میداد که کلا حذفش کردیم کش سایت رو هم قوی تر کردیم و چند لایه علاوه بر اینها دیتابیس رو هم به طرق مختلف بهینه کردیم (با افزونه + دستی) در مورد دیتابیس جداولی از افزونه های قبلی وجود داشت که به صورت دستی حذف کردیم
  14. 1 point
    درود قالب های زیر به درد میخوره و اگه مورد نظرت نبود در نت قالب خبری و فروشگاهی سرچ کن... قالب آریایی مگ قالب مجله خبری و فروشگاهی رایکا قالب مگانو قالب بولد نیوز
  15. 1 point
    اینجا کدش هست: https://github.com/dornaweb/product-specifications
  16. 1 point
    ببینید سایتها تغییر دسته میدن، ریدایرکت میکنن، و شاید برای مدتی روی سئوتاثیر بزاره ولی چون ریدایرکت انجام میشه گوگل کم کم آدرس جدیدها رو میشناسه و مجدد سایت اوکی میشه.
  17. 1 point
    مسلما روی سئو اثر میزاره. اما اگر میخواید ریسک نکنید، خب نباید این تغییرات رو داشته باشید. اگر تغییر نامک هم بدید بازهم روی سئو تاثیر مزاره چون آدرس‌ها تغییر میکنن. اگر نامک دسته توی آدرس نیست خیر از نوشته‌ها چیزی 404 نمیشن.
  18. 1 point
    سلام راهکار همینی هست که گفتید و بجز این نمیشه کار دیگه‌ای انجام داد، راه دیگه‌ای به ذهنم نمیرسه. اگر هم ریدایرکت یا 301 انجام می‌دید سئو آنچنان آسیبی نمیبینه چون در هر صورت دارید با اینکار مشخص می‌کنید که این دسته‌ها تغییر کردن و آدرسشون عوض شده.
  19. 1 point
    سلام به انجمن خوش اومدین دوست عزیز پیشنهاد می‌کنم افزونه super cache یا w3 total cache رو تست کنید. برای این موردی که گفتید هم تنظیم دارن.
  20. 1 point
    اگه فورمت تو دیتابیس datetime هست تاریخ رو به صورت زیر وارد کنید $time = date('Y-m-d H:i:s');
  21. 1 point
    خب خود پوسته توضیحی مستنداتی نداشته؟
  22. 1 point
    سلام تا جاییکه میدونم از نظر سئو تفاوتی نباید داشته باشه. چون در هر صورت ربات میاد و مارک‌آپ‌هایی که تعریف کردید رو میبینه و مشکلی از این جهت نیست.
  23. 1 point
    سلام عکس اولی برای همین پوسته‌ای هست که فعال کردید؟ یا میخواید مثلش ایجاد کنید؟
  24. 1 point
    سلام بخاطر این کد شما در استایل هست: .avia_transform .avia_animated_image { opacity: 0; }
  25. 1 point
    درود اتصال به دیتابیس رو درست انجام ندادید یا اگه قبلش درست بوده و وبسایت بالا میومد فعلا دیتابیسش به مشکل خورده.
  26. 1 point
    سلام درسته اما هاست هاشون از php پشتیبانی نمی کنه
  27. 1 point
    درود بعضی مطالب اوکی بودن و بعضیاشون به هم ریخته بود! مطالب رو خودت می نویسی؟ اگه کپیه قبلش داخل نوت پد کپی کن بعد از اونجا به سایتت منتقل کن که من پیشنهاد نمیکنم مطلب کپی استفاده کنی چون به ضرر سایت و سئو سایته... . سرعت رو هم که میتونی هاست پرسرعت بخری! مهم نیست از کجا میگیری مهم اینه که مطمئن باشی سرویسی که به تو ارائه میدن بین مثلا 20 نفر به اشتراک بذارن (در هاست اشتراکی معمولی) نه اینکه بیان یک هاست معمولی رو بین 100 نفر به اشتراک بذارن که متاسفانه برخی از شرکت ها دارن سواستفاده می کنن.
  28. 1 point
    درود سایت بنده در هاست پرسرعت آلمان قرار گرفته و ssl هم فعال داره اما خداروشکر هیچ محدودیتی ندارم و حتی هاست دانلودی هم که گرفتم به مشکل برنخورده.
  29. 1 point
    درود صفحه حذف شده بود و سرعت لود سایت خیلی پایین بود.!
  30. 1 point
    خواهش. هر محتوایی بین این تابع قرار بگیره فقط در موبایل نمایش داده میشه. یعنی دستگاه رو تشخیص میده اینکه اگه موبایل یا تبلت باشه اون محتوارو نمایش میده. اما برای منوی مختص موبایل میتونید کار راحتتری انجام بدید. فرض کنید کلاس منوی اصلی سایت menu-desktop است. در واقع شما باید دو سری منو لود کنید. یک سری منو مربوط به حالت دسکتاپ یکی هم موبایل. کلاس div مربوط به منوی موبایل رو میذاریم menu-mobile بعد در حالت عادی در فایل css به این کلاس dispaly:none میدید که مخفی باشه. .menu-mobile{display:none;} در مرحله بعدی در فایل css مشخص میکنیم که مثلا در اندازه موبایلی منوی دسکتاپ مخفی و منوی موبایل نمایش داده بشه. برای مثال: @media (min-width:100px) and (max-width:766px){ .menu-mobile{display:block;} .menu-desktop {display:none;} } اندازه 766 رو میتونید به دلخواه خودتون تغییر بدید اینکه میخواید تو چه سایزی از صفحه این واکنش رو نشون بده. این یک روش ساده بود. روش های مختلف برای انجام اینکار وجود داره
  31. 1 point
    سلام. وقت بخیر. بله شدنیه. اما اینکه چه روشی برای اینکار استفاده بشه بستگی به این داره که شما قراره چه محتوایی رو در هدر فوتر داشته باشید و در نسخه موبایل تغییرش بدید. اگر html و css باشه خب براحتی میشه کل هدر رو برای موبایل با محتوا و شکل متفاوت ساخت و div اصلی رو مخفی کرد و در اندازه موبایلی نمایشش داد. اما اگر php هم وجود داره و به کل قراره هدر و فوتر در موبایل متفاوت باشه از تابع wp_is_mobile استفاده کنید. در قسمتی که باید کدهارو بنویسید میتونید از کدهای htm، css، php استفاده کنید. <?php if ( wp_is_mobile() ) { code } else { code } ?> به این شکل هم میتونید استفاده کنید <?php if( wp_is_mobile()){ ?> کدهای مربوط به موبایل <?php } else { ?> کدهای مربوط به نسخه دسکتاپ <?php } ?>
  32. 1 point
    ببینید تعداد بالا رو اگه نمیتونید کم کنید باید به فکر سرور بهتر باشید. تبدیل به برچسب یک بخشی از کار رو بهتر میکنه ولی شاید سئو و آدرس‌دهی‌ها رو خراب بکنه. بابت مورد دوم هم کد رو بزارید توی فانکشن و درعمل تست کنید. اگر هم خطایی داد راحت میشه از فانکشن پوسته حذفش کرد.(من تستش نکردم)
  33. 1 point
    خب شما که شماره صفحه رو گرفتین فایل جاوا اسکریپت رو ویرایش کنین و شماره صفحه رو داخلش قرار بدین و ذخیره کنید
  34. 1 point
    آدرس رو تو مرورگرتون چی میزنین؟ http://127.0.0.1 یا http://127.0.0.1/wordpress
  35. 1 point
    محصولات ووکامرس تو جدول wp_posts ذخیره میشه و تعداد 20،000 یا 50،000 رکورد برای وردپرس یا مای اسکیوال رکورد زیادی نیست (البته محصولات متغییر یکم وزن بیشتری دارن)
  36. 1 point
    تایم سرورتون روی چی تنظیمه؟
  37. 1 point
    دوستان لطفا راهنمایی کنید منم این سوال رو دارم
  38. 1 point
    سلام دوست عزیز معمولا توی اکثر قالب‌های وردپرسی بخش‌هایی هست که دسته‌ی مطلب رو نمایش میده (مثلا توی اسلایدر و...) یا بعضی از سایت‌ها نوع پیوند یکتاشون جوری هست که دسته‌بندی توی آدرس میاد. وردپرس موقع ارسال پست، دسته‌بندی اصلی رو از شما دریافت میکنه که برای اینجور جاها ازش استفاده کنه، چون اینجاها که گفتم فقط قابلیت نمایش یک دسته رو دارند و نمیشه چندتا دسته داشته باشن.
  39. 1 point
    سلام افزونه هم میشه کد هم میشه: https://wordpress.org/plugins/responsive-accordion-and-collapse/ https://wordpress.org/plugins/easy-accordion-free/
  40. 1 point
    بهترین سایت آپلود عکس و فایل رایگان و دائمی آپلود سنتر ایران بلاگ هست آدرسش اینه: up.iranblog.com من که خیلی راضی ام
  41. 1 point
    از هر جا آپلود شه میسازه. سایزهای پیشفرض رو پس نمیسازه؟
  42. 1 point
    @Galaxy وردپرس به صورت خودکار چندین سایز پیشفرض هم داره که برای هر تصویری که آپلود میشه اون سایزها هم اعمال میکنه.
  43. 1 point
    با سلام خدمت همه دوستان گرامی 5 مهر سومین سال تاسیس وب سایت کانی تمز هست به همین مناسبت یکسری تخفیف و جایزه برای کاربران و مشتریان گرامی در نظر گرفتیم که می تونید در لینک زیر مشاهده بفرمایید تولد ۳ سالگی کانی تمز kanithemes.com/3thb با احترام
  44. 1 point
    با سلام و وقت بخیر خدمت شما؛ همانطور که مشاهده میکنید review به سایت شما اضافه شده. یه ارور داره که اگه از ارور هم تصویری داشته باشید بزارید بهتره. که فکرنکنم زیاد جدی باشه با الان دیگه مطالبت شما ستاره دار هستند. همین ادرس رو دوباره توی گوگل وب مستر درخواست ایندکس مجددا بدید بعد شاید یکی دو هفته ستاره مطلبتون ظاهر میشه. اگرم خواستید تست کنید که ستاره ها اضافه شده یا خیر این نشانی رو توی سرچ گوگل وارد کنید : site:http//sitename.com باید به جای sitename ادرس سایت خودتون رو وارد کنید. اگر هم ssl دارد باید سایت رو با https وارد کنید. برای ووکامرس هم خدمتتون عرض کنم که ووکامرس فقط بعضی از قسمت ها رو ترجمه کرده و برای ترجمه بهتره باید یا از افزونه استفاده کنید یا اینکه دستی ترجمه هارو وارد کنید. ووکامرس فارسی هم چیز زیادی اضافه نمیکنه ولی اگه سایتتون وابستگی زیادی داره بهتره پاکش نکنید. موفق باشید
  45. 1 point
    توی ارسال مطلب بالای صفحه نوشته تنظیمات صفحه اونو ک بزنید تیک گزینه دیدگاه و بزنید میاد پایین پایین ازونجا میتونید مدیریت کنید احتیاجی ب پاک کردن وردپرس نبود
  46. 1 point
    سلام و وقت بخیر ؛ پیشنهاد میکنم این افزونه رو فقط برای پست ها، صفحات و دسته بندی ها استفاده کنید. خود سیستم ووکامرس به صورت پیش فرض review داره. ولی اگه میخواین یه مقدار ثابت به صورت دستی وارد کنید و ستاره ها کنار سایتتون نمایش داده بشه من بهتون یه روشی رو نشون میدم که خیلی از وب سایت ها استفاده میکنن (بجای اینکه فقط یه نظر با 5 تا ستاره داشته باشید اونم با اسم کاربران، خریداران و ... ) مرحله اول : یک schema جدید درست کنید مرحله دوم : در دسته بندی ها محصولات/تولید رو انتخاب کنید مرحله سوم : بخش رتبه بندی و تعداد بررسی ها رو وارد کنید (بهتر عددی بین 4 تا 5 باشه و 5 کامل هم قرار ندید). نکته بعدی بسته به میزان بازدید سایتتون میتونید تعداد بررسی ها رو بالا در نظر بگیرید اگه برای شروع میخواین این کار کنید بهتره عددی بین 4 تا 10 باشه. مرحله چهارم : کش سایت رو کامل پاک کنید (یا دستی که میرید فایل کش روی هاست رو پاک میکنید، یا به صورت اتوماتیک از طریق افزونه کش نصب شده) مرحله پنجم : برید توی سایت https://search.google.com/structured-data/testing-tool و وب سایت خودتتون رو برسی کنید. یه بخش به اسم Review به مشخصات سایت اضافه شده که میتوانید مشاهده کنید تنظیمات رو صحیح انجام دادید یا خیر! نکته آخر اگه نیازی به ووکامرس فارسی ندارید بهتره که ازش استفاده نکنید توی سرعت لود سایت خیلی تاثیر منفی میزاره (البته تجربه شخصی بنده اینو میگه) موفق باشید
  47. 1 point
    @farshad.fs شما دسترسی به پوشه wp-includes رو برای موتورهای جستجو مسدود میکردید. الانم میشه مسدود کرد ولی خوب تا حل بشه ارورها زمان میبره. کدهای زیر رو به فایل robots.txt اضافه کنید. Disallow: /wp-includes/ Allow: /wp-includes/js/ Allow: /wp-includes/css/
  48. 1 point
    درود اگه حذف کنید مشکل خاصی اتفاق نمیفته اما ادرس های سایت که بهشون amp اضافه شده خطای 404 برمیگردونه که باید ریدایرکت کنی
  49. 1 point
    با سلام. بنده یک قالب خبری به صورت نیمه خصوصی، خریداری کرده ام. این قالب ترجمه شده از نسخه ای خارجی است. من قصد داشتم جهت امنیت، کاملا شخصی بودن و برخی تغییرات، قالب را کاملا شخصی سازی کنم. به این صورت که همه کدها، پی اچ پی ها و اسکریپ ها و ... و حتی افزونه های لازم، به طور کامل در سرور خودمان، نوشته شده و بارگزاری شود. 1. آیا این کار شدنی است؟ 2. می توانم به چه کسی مراجعه کنم؟ 3. چه مقدار هزینه و زمان باید صرف شود؟ تشکر فراوان
  50. 1 point
    سلام این افزونه هست که کامل و جامعه.افزونه های دیگه ای هم هستن.