برترین های انجمن

  1. SM-Mahdavi

    SM-Mahdavi

    عضو افتخاری


    • امتیاز

      31

    • تعداد ارسال ها

      3,520


  2. فرشاد گوهری

    فرشاد گوهری

    عضو سایت


    • امتیاز

      19

    • تعداد ارسال ها

      723


  3. Mobin

    Mobin

    استاد


    • امتیاز

      18

    • تعداد ارسال ها

      909


  4. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      14

    • تعداد ارسال ها

      19,903



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز تا 11/12/98 در پست ها

  1. 10 points
  2. 10 points
    سلام اینو دانلود کن 3 نمونه خیلی خوشگل داره همینی که میخوای هست ببین به کارت میاد یا نه : Demo.zip
  3. 7 points
  4. 7 points
    سلام . فرض کنید مشتری یک محصول یا چند محصول را به سبد خرید اضافه میکند، حالا میخواهم در صفحه پرداخت یک هزینه بسته بندی (1000 تومان) هم جداگانه به سبد خریدش اضافه بشه. چه باید کرد؟ ممنون
  5. 4 points
    سلام به انجمن خوش اومدین. <div class="relatedposts"> <h3>Related posts</h3> <?php $orig_post = $post; global $post; $tags = wp_get_post_tags($post->ID); if ($tags) { $tag_ids = array(); foreach($tags as $individual_tag) $tag_ids[] = $individual_tag->term_id; $args=array( 'tag__in' => $tag_ids, 'post__not_in' => array($post->ID), 'posts_per_page'=>4, // Number of related posts to display. 'caller_get_posts'=>1 ); $my_query = new wp_query( $args ); while( $my_query->have_posts() ) { $my_query->the_post(); ?> <div class="relatedthumb"> <a rel="external" href="<? the_permalink()?>"><?php the_post_thumbnail(array(150,100)); ?><br /> <?php the_title(); ?> </a> </div> <? } } $post = $orig_post; wp_reset_query(); ?> </div>
  6. 4 points
    سلام شدنش رو می شه ولی توسط خودتون ایتکه کاربر صفحه را رفرش کرد یا سیستم رو قطع و وصل کرد دو اتفاقه می شه برای بستن بروسر بهش دستور داد که زمان را در کوکی ها ذخیره کنه و در لود مجدد از ادامه ی اون زمان شروع کنه انگار روی پاس تایم را نگه داشته باشه و البته اگر وسط کار رفرش کنه کوکی ای ساخته نمی شه برای ساخت کوکی ماباید یک کلید معرفی کنیم که رفرش نمی تونه باشه چون دستورش بعد از لود دوباره صفحه خونده مخی شه که تایم صفره اما اگر قرار باشه زمان ادامه دار باشه می شه براش واحد زمان تعریف کرد مثلا از هر وقت شروع کرد تا 2 ساعت اگر کاربر ساعت 6 شروع کرد حالا بست یا نه و رفت هفت و نیم اومد نیم ساعت از وقتش باقی می مونه و راس ساعت 8 کارش کات می شه در همین روش هم می شه تایمر را بصورت دستی نگه داشت ولی حتما باید دکمه ای وجود داشته باشه که برای ایستادن زمان روش کلیک بشه حالا بفرمایید کدوم رو می خواهید تا راهنمایی کنم و لینک مرجع بدم با مطالعه اش خودتون کارتون رو انجام بدید
  7. 3 points
    خواهش می‌کنم، البته گوگل قبلا هم مشکلی نداشته با این موضوع، کلا هیچموقع چیزی در این خصوص از زبان خود گوگل نقل نشده، دلیل اینکه میگن فقط ۱ تگ H1 باید باشه، اینه که عنوان هر صفحه مهم‌ترین تگ هست و طبیعی نیست که یک صفحه ۲ تا عنوان متفاوت داشته باشه و ممکنه باعث گیج‌شدن ربات‌های گوگل بشه و نمی‌تونن تشخیص بدن یک صفحه باید با چه کوئری‌ای بالا بیاد. درمورد قسمت دوم صحبتتون، بستگی به قالب داره، نه وردپرس، اکثر قالب‌های وردپرسی خودشون تایتل مطالب رو به صورت H1 توی خروجی نشون میدن، ولی باز هم برای اینکه مطمئن بشید یکی از صفحات داخلی‌تون رو باز کنید و Ctrl+U بگیرید و سورس رو نگاه کنید که تگ H1 داخلش هست یا نه.
  8. 2 points
    سلام با استفاده از افرونه Dupliucator می تونید از سایت بسته نصبی بگیرید و دوباره در هاست نصب کنید مثل سایت لوکال هاست بیرون میاد
  9. 2 points
    سلام این خط کد برای این افزونه هست: yith-woocommerce-wishlist
  10. 2 points
    افزونه ای توی این سبک ندیدم اما ساده میتونید خودتون اضافه کنید برای مثال : var copyTextareaBtn = document.querySelector('.js-textareacopybtn'); copyTextareaBtn.addEventListener('click', function(event) { var copyTextarea = document.querySelector('.content-box'); copyTextarea.focus(); copyTextarea.select(); try { var successful = document.execCommand('copy'); var msg = successful ? 'successful' : 'unsuccessful'; console.log('Copying text command was ' + msg); } catch (err) { console.log('Oops, unable to copy'); } }); به پست خودتون هم یک کلاس بدید به اسم : content-box <p> <button class="js-textareacopybtn" style="vertical-align:top;">Copy Textarea</button> <textarea class="content-box">Hello I'm some text</textarea> </p> Ref : stackoverflow
  11. 2 points
    سلام، ریدایرکت شدن دامنه ارتباطی به پنل وبمسترتون نداره و حذف کردن از پنل باعث ریدایرکت نشدن نمیشه، اگر کد ریدایرکت (که احتمالا داخل htaccess گذاشتید) رو برداشتید و همچنان ریدایرکت میشه احتمالا مشکل از کش مرورگرتون هست، یه بار سایت رو داخل حالت Incognito یا پرایوت (یا با یک مرورگر دیگه که قبلا سایت رو کش نکرده باشه) باز کنید، احتمالا مشکل باید حل بشه.
  12. 2 points
    آهان، ابزار مستقیم دیساوو کلا از ورژن جدید سرچ‌کنسول حذف شد، یه عده میگن دیگه احتیاجی نیست که خودتون لینک‌های اسپم رو دستی بدید، الگوریتم گوگل تغییر کرده و خودش لینک‌های منفی رو بی‌اثر می‌کنه (ینی نه مثبت و نه منفی) چون تقریبا همه‌ی چیزایی که توی وبمستر تولز قدیمی بود منتقل شده به سرچ‌کنسول جدید و اونایی که نیستن هم توی قسمت Legacy Tools هنوز بهشون دسترسی وجود داره، ولی دیساوو رو کلا حذف کرد تا جایی که می‌دونم، که احتمالا دلیلش این بوده که از نظر گوگل دیگه احتیاجی به این ابزار نیست. پ‌ن: من سایتم رو با URL ثبت کرده بودم، الان که رفتم چک کردم disavow برای من هم وجود نداشت و همونطوری که گفتم به نظر میاد کلا دیگه حذف شده از سرچ‌کنسول.
  13. 2 points
    سلام، وقتتون بخیر تگ H1 فقط یدونه داشته باشید. (معمولا توی قالب‌های استاندارد وردپرسی تایتل پست خودش H1 میشه و لازم نیست توی محتوا خودتون بنویسید) بقیه‌ی تگ‌ها هم به تناسب محتوا، محدودیتی نداره، سعی کنید طبیعی استفاده کنید، مثلا پاراگراف‌های اصلی رو با H2 تایتل بزنید و اگه اون بخش محتوایی داشت که باز خودش زیر مجموعه‌ی اون قبلی باشه با H3 مشخص کنید، ولی در کل محدودیتی برای این مورد نیست. در مورد اینکه چه عباراتی رو داخل تگ هدینگ‌ها بذارید، سعی کنید بیشتر اون‌هایی باشه که توی گوگل سرچ میشه و همچنین سعی کنید محتواتون رو به چندتا زیرمجموعه تقسیم کنید و برای هر کدوم یدونه هدینگ بزنید و در حد یکی دو پاراگراف در موردش توضیح بدید. اون روشی هم که استفاده کردید مشکلی نداره، اگه به صورت طبیعی تکرار کنید خوبه، ولی هیچ‌موقع زیاده‌روی نکنید توی تکرار کلمات، الان چیزی که فرستادید اوکیه و مشکلی نداره.
  14. 2 points
    سلام https://github.com/q2a/question2answer/releases
  15. 2 points
    سلام، به کمک این پلاگین می‌تونید کل تصاویر قبلی رو توی سایزهای جدید مجدد تولید کنید: https://wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/
  16. 2 points
    add_filter( 'the_content', 'filter_the_content_in_the_main_loop' ); function filter_the_content_in_the_main_loop( $content ) { if (is_category( 'cat_name' )) { return $content . "<br>" . "لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: ...."; } return $content; } این مورد رو تست کنید
  17. 2 points
    پارسی دیت کلا 8 تابع اصلی رو هوک میکنه the_time the_date get_the_time get_the_date get_comment_time get_comment_date date_i18n wp_date چون پارسی دیت به تابع the_modified_date هوک نمیزنه قطعا disabler شما کار نمیکنه باید ببین تابع the_modified_date از کدوم یکی از این توابع استفاده میکنه کد زیر رو قرار بدین احتمالا کار خواهد کرد(لدون space قبل یا بعد کاماها) wp_date,mom_single_post_content,
  18. 2 points
    سلام وقت بخیر کدتون رو باید به صورت زیر قرار بدین the_modified_date, mom_single_post_content, بدون هیچگونه پرانتزی اگه تابع درون کلاس نیست و یک تابع مجزا هست خب قطعا پارامتر سومی(کلاس) هم نداره و بعد از کاما خالی میمونه
  19. 2 points
    شما باید از تابع add_rewrite_rule استفاده کنید مثال: add_rewrite_rule( 'panel/orders/([^/]+)/?$', 'Site.com/panel?orders=$matches[1]', 'top' );
  20. 2 points
    ببین نحوه غیر فعال کردن توابع به این صورت هست که شما نیاز به 3 پارامتر دارین اول تابع وردپرس که میخواهید هوک روش غیرفعال بشه مثلا the_time بعد اینکه این تابع the_time رو میخوادی در کجا غیر فعال کنی قطعا این تابع داره درون یک تابع یا متد فراخوانی میشه گزینه دوم اسم تابعی هست که میخوای توی اون این هوک غیر فعال بشه اگه متد یک کلاس هست پارامتر سوم اسم کلاس هست (اگه تابع درون کلاس نیست این پارامتر خالی حساب میشه ) اگه میخوای تو کل اون کلاس غیر فعال بشه گزینه دوم خالی میشه مثال date_i18n,display,WP_List_Table این پارامتر میاد هوک date_i18n رو تو متد display از کلاس WP_List_Table غیر فعال میکنه get_post_modified_time,,WPSEO_OpenGraph این پارامتر میاد هوک get_post_modified_time رو تو تمام متدهای کلاس WPSEO_OpenGraph غیر فعال میکنه
  21. 2 points
    خیلی خوبه و مزیتش هم افکتها و لود مناسب اون هست اما همونطور که فرشاد گوهری عزیز گفتن از نظر SEO خیلی خوب نیست چون اطلاعات به صورت ایجکس لود میشه و گوگل نمیتونه به درستی اطلاعات مورد نیاز رو کرول کنه
  22. 2 points
    سلام به صورت درصدی دستمزد می دید یعنی چی؟ یعنی برنامه نویس قراره بر حسب درآمد شما دستمزد بگیره؟ !! چطوری قراره این تضمین براش ایجاد بشه که در دراز مدت از فروش قالب مطلع بشه و چه تضمینی وجود داره که فروشنده کار خودش رو برای فروش به درستی انجام بده و اگر فروشنده توان فروشش رو نداشت و برنامه نویس کار خودش رو درست و کامل انجام داده بود تکلیفش چیه؟ بخاطر عدم توانایی فروشنده باید بی خیال دستمزدش بشه؟؟
  23. 2 points
    به نظر من کدتون درست نیست نباید از outerHeight استفاده کنین بجاش از offset استفاده کنید var nav_top = jQUERY('#marquee-block').offset().top;
  24. 2 points
    شما باید کلاس wp_query استفاده کنین $args = array( 'post_type' => 'accommodation', 'meta_query' => array( array( 'key' => '_price', 'value' => $_GET['price'] ), array( 'key' => '_gender', 'value' => $_GET['gender'] ), array( 'key' => '_motive', 'value' => $_GET['motive'] ), 'relation' => 'AND' ) ); $the_query = new WP_Query( $args ); // The Loop if ( $the_query->have_posts() ) { while ( $the_query->have_posts() ) : $the_query->the_post(); // Your code here endwhile; } else { // no posts found } /* Restore original Post Data */ wp_reset_postdata(); المانهای html هم باید name داشته باشن تا شناسایی بشن مد شما به صئرا زیر میشه <form method="get" action=""> <button type="submit" class="Box3">Search</button> <div class="Box3"> <select class="selectbox" name="price"> <option value="0">محدوده قیمت</option> <option value="vcheap">زیر 50هزار</option> <option value="cheap">50هزار-تا100هزار</option> <option value="vnormal">100هزار-300هزار</option> <option value="normal">300هزار-500هزار</option> <option value="expensive">500هزار-800هزار</option> <option value="vexpensive">بالای 800هزار</option> </select> </div> <div class="Box2"> <select class="selectbox" name="motive"> <option value="0">مناسبت</option> <option value="valentine">ولنتاین</option> <option value="mother-day">روز مادر</option> <option value="father-day">روز پدر</option> <option value="yalda">شب یلدا </option> </select> </div> <div class="Box1"> <select class="selectbox" name="gender"> <option value="0">جنسیت</option> <option value="woman">خانم</option> <option value="man">آقا</option> </select> </div> </form> شما بهتره از پلاگینهای advanced search استفاده کنین
  25. 2 points
    add_filter( 'the_content', 'filter_the_content_in_the_main_loop' ); function filter_the_content_in_the_main_loop( $content ) { if ( is_single() && in_the_loop() && is_main_query() ) { if (is_category( 'cat_name' )) { return $content . "<br>" . "لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: ...."; } } return $content; } به جای cat_name نامک دسته مورد نظر رو بنویسین
  26. 2 points
    <?php global $user_login; if(is_user_logged_in()) { echo $user_login;} ?> بگذارید در محل دلخواه برای نمایش
  27. 2 points
    سلام. داخل ادامه مطلب منظورتونه؟ add_filter( 'the_content', 'filter_the_content_in_the_main_loop' ); function filter_the_content_in_the_main_loop( $content ) { if ( is_single() && in_the_loop() && is_main_query() ) { return $content . "<br>" . "new content ... !"; } return $content; } این کد انتهای ادامه مطلب همه پست ها اضافه می کنه. اگه دسته خاصی مد نظرتون هست باید شرط اعمال کنید. بفرمایید دسته بندی خاص سفارشی هست یا دسته نوشته ها؟
  28. 2 points
    دلیل خاصی ندارم ولی چیز های مفت همیشه خوب نیستن
  29. 1 point
    سلام میشه تعداد نمایش مطالب سایت را تنظیم کرد و بیشتر کرد در قالب تغییرات کوچکی نیازه بدید در قسمت توابع قالب
  30. 1 point
    سلام قطعا بهترین انتخاب برای شما وردپرس هست. با ووکامرس فروشگاه تون رو بسازید و به مرور توسعه بدید. برای وردپرس همه چیز هست.
  31. 1 point
    حتی حذف هم بکنید مشکلی نیست بهرحال بعد مدتی این مورد توسط گوگل شناسایی و مرتفع میشه.
  32. 1 point
  33. 1 point
    سلام من کدها رو حذف کردم چون خوندنش سخت بود لطفا فایل رو پیوست کنین(اگر پوسته کپی رایت نداره)
  34. 1 point
    سلام بستگی به قالب شما داره. بیشترشون فایل ترجمه دارن. پسوندشون .po هست. با poedit باز کنید می تونید ویرایش کنید.
  35. 1 point
    سلام به انجمن خوش اومدین. این موارد مربوط به قالب شماست. باید قالب رو تغییر بدید یا اگه php بلدید یه مقداری تو کدها دست ببرید
  36. 1 point
    سلام قبلا توی یه سایتی خوندم که یکی این مشکلو داشته بود مدیر سایت گفته بود به هاست بگو احتمال خیلی زیاد مال هاسته تیکت بزن اگرم نشد دستی اپدیت کن
  37. 1 point
    سلام به انجمن خوش اومدین یا حجم هاستتون پره یا مجوز آپلود مشکل داره. پیشنهادم اینه که فایل ووکامرس رو به صورت دستی تو هاست پوشه plugins آپلود کنید بعدش از قسمت افزونه ها فعالش کنید.
  38. 1 point
    سلام به انجمن خوش اومدین اگه با php و توابع ووکامرس آشنا هستید به راحتی می تونید وب سرویس بنویسید برای این موضوع. اگه اوکی هستید اطلاع بدید جزئیاتش رو بگم.
  39. 1 point
    سلام <?php query_posts('post_type=any&orderby=modified&order=desc'); ?>
  40. 1 point
    همون تیک رو بزنید. افزونه tiny mce advanced رو هم نصب کنید
  41. 1 point
    سلام با افزونه زیر می تونید انجام بدید https://wordpress.org/plugins/bulk-image-alt-text-with-yoast/
  42. 1 point
    خب تا وقتی شما در حال اسکرول باشید رویداد اسکرول پشت هم اجرا میشه و بسته به اسکرولی که میکنید قطعا مقدار offset هم باید بروز بشه برای اینکه هی پرش نکنه میتونین قبل افزودن یا حذف کلاس چک کنین اگه کلاس text-bar رو نداشت بهش اضافه بشه یا حذف بشه ازش
  43. 1 point
    برای تبدیل ریال به تومان هم کافیه کد های زیر رو به فایل functions.php قالبتون اضافه کنید /**------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- * change iranin currency and symbol in learnpress */ function mweb_override_iranin_currency( $currencies ) { $currencies['IRR'] = __( 'Iranian toman', 'learnpress' ); return $currencies; } add_filter( 'learn-press/currencies', 'mweb_override_iranin_currency' ); function mweb_override_iranin_currency_symbol( $symbols ) { $symbols['IRR'] = 'تومان'; return $symbols; } add_filter( 'learn-press/currency-symbols', 'mweb_override_iranin_currency_symbol' );
  44. 1 point
    سلام وقت بخیر به پشتیبانی هاست تیکت بزنید اونا براتون انجام میدن. اما در کل من متوجه منظورتون نشدم. شاید راه دیگه ای هم باشه.
  45. 1 point
    @nanesalemtabriz سلام، یه مقداری سوالتون نامفهومه، دقیقا چه انتظاری از گوگل داشتید؟ :‌) ببینید سئو یه فرایند طولانی مدت هست، نمی‌دونم چه مدت از تاسیس سایتتون گذشته، ولی معمولا با تولید محتوای مرتب حدود 4 ماه طول میکشه تا یه سایت بتونه ورودی‌های مناسبی از گوگل بگیره، اولین چیزی که توی سایتتون دیدم، اینه که این صفحه‌ای که لینکش رو گذاشتید اصلا تگ h1 داخلش نیست و این خیلی بده، به‌نظر میرسه قالبتون قالب استانداردی نیست، سئو خودش ۲ بخشه: آن‌پیج آف‌پیج کارایی که توی خود سایت انجام میدید میشه OnPage و فعالیت‌های خارج از سایت میشه OffPage شما برای اینکه بتونید سایتتون رو توی گوگل رشد بدید، لازمه که قبل از هرچیزی ساختار داخلی سایتتون رو بهینه کنید، تا وقتی سئوی داخل سایتتون درست نشه و قالبتون استاندارد نباشه، عملا هرچی زحمت بکشید برای تولید محتوا همش هدر میره، چون اصن گوگل نمی‌تونه محتوا رو درک کنه، حالا این بحث رو اینجا باز نمی‌کنم، اگر می‌خواین بیشتر در موردش بدونید این مقاله رو مطالعه کنید اگه دوست داشتید: https://www.hamyarit.com/13740/seo/ ولی من توصیم اینه که اول از یه قالب استاندارد استفاده کنید و بعدش برید سراغ تولید محتوا، لینک‌سازی و باقی مراحل، در مورد ایندکس هم، اگر می‌خواین سریع‌تر مقالاتتون ایندکس بشه، می‌تونید در قسمت INSPECT سرچ‌کنسول آدرس صفحه رو خودتون دستی ثبت کنید.
  46. 1 point
    درود این افزونه روتست کردی؟ رمزگذاری ومدیریت لینک های دانلود با افزونه WordPress Download Manager
  47. 1 point
    سلام منظورتون از محدودکردن فیلدهای پرداخت چیه؟ لینک دانلود افزونه ای که می گید رو در سایت وردپرس بگذارید
  48. 1 point
    اگر منوتون بوت استراپ 4 هست می تونید بهش کلاس dropright رو به دلخواه بدید و الا باید دستی بهش استایل بدید مثلا می تونید از سمت راست بهش مارجین منفی بدید یا استایلی شبیه کد زیر @media (max-width: 576px) { .dropdown { position:static; } .dropdown-menu { right:auto; left:0; } }
  49. 1 point
    سلام اگه ووکامرس نصب داری لینک زیر رو مطالعه کنید یا مطابق تصویر پیوست شده عمل کنید https://woocommerce.ir/آموزش-رفع-کندی-پیشخوان-ووکامرس/
  50. 1 point
    سلام سود رو هم نمایش میدهد در گوگل هم سرچ کنید این افزونه رو دربارش تحقیق کنید .