babydaroo 0 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 سلام و وقت بخیر برای رفع خطای Noindex در کنسول جستجوی گوگل، مخصوصا صفحات مثل سبد خرید و یا حساب کاربری نیازی به ایندکس شدن هست ؟ که من این رو از noindex خارج کنم ؟ نقل قول لینک به ارسال
attiye 0 ارسال شده در 12 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 12 آذر سلام به همه مثل اینکه اینجا کسی نمیتونه مشکل نوایندکس را حل کنه ؟ نقل قول لینک به ارسال
attiye 0 ارسال شده در 12 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 12 آذر در در ۱۳۹۷/۶/۲ در 12:36، miraziz گفته است : سلام این خطاهای noindex سایت من کمتر که نشده ده ها بهش اضافه شده است. همهی خطاها مربوط به دسته بندی ها است که قبلا افزونه ی all in one seo آنها را noindex کرده بود ولی من بعدا اصلاح کردم که ربات های گوگل گوگل اونا را هم ایندکس کنند. حالا نمی دونم مشکل از چیست؟ تو Search Console هم وقتی INSPECT URL می زنم خطای زیر را میده. منم متاسفانه این مشکل را دارم لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .