Saeed Fard 4740 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 درود ;مشكلات و سوالات مربوط به تاپيك "آموزش رفع ارورهاي قالب در W3C" و مشكلا در اين مورد در اين تاپيك مطرح ميشوند ،ويرايش اول 15 لینک به ارسال
Akbar 441 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلام. اول اینکه واقعا ممنون! چون واقعا تاپیک مفیدی هست.-------------------------سوال درمورد صحبت هایی که در مورد این 2 تگ گفتید.#class{}و.class{}ببینم میشه که این تگ ها در قالب نباشه؟چون این ارور رو برای سایت من میده و در فایل style گشتم ولی این کد نبود!و لطفا این ایراد ها رو هم توضیح بدیدارور"direction:rtl" is not a member of a group specified for any attributeمربوط به اینجا <div id="myslidemenu" class="jqueryslidemenu transparent_class clearfix">ارورthere is no attribute "target"مربوط به .../mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.opendocument type does not allow element "input" here; missing one of "p", "h1", "h2", "h3", "h4", "h5", "h6", "div", "pre", "address", "fieldset", "ins", "del" start-tagname="uri"/>ممنون 1 لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در خرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلام ، خواهش ميكنم ،سوال درمورد صحبت هایی که در مورد این 2 تگ گفتید.#class{}و.class{}ببینم میشه که این تگ ها در قالب نباشه؟چون این ارور رو برای سایت من میده و در فایل style گشتم ولی این کد نبود!اينها تگ نيست ، سلكتورهاي css هستش ، حتما هم نبايد با اسم class باشه ، class رو من مثال زدم ، بايد كدهاي قالبتون رو بگرديد و ببنيد كجا از يك آيدي كه در css با # شروع ميشه و در كدهاي قالب هم به صورت <div id="your id"> هستش 2 بار يا بيشتر استفاده شده ، يا در استايلش # رو . كنيد ، يا دفعات ديگه رو پاك كنيد ..ارور"direction:rtl" is not a member of a group specified for any attributeمربوط به اینجا <div id="myslidemenu" class="jqueryslidemenu transparent_class clearfix">ارورthere is no attribute "target"مربوط به .../mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.opendocument type does not allow element "input" here; missing one of "p", "h1", "h2", "h3", "h4", "h5", "h6", "div", "pre", "address", "fieldset", "ins", "del" start-tagname="uri"/>مورد اول در هر div بايد يا از id يا class استفاده بشه ،مورد دوم هم به دليل درست باز و بسته نشدن تگها هستش ..آدرس سايت+خط ارور رو اينجا قرار بديد بهتر ميتونيم راهنماييتون كنيم .. 4 لینک به ارسال
lawgostar 355 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 کد زیر را ببینید یه ارور داده گفته که این کد بسته نشده این در صورتی هست که توی کدهای سایت من با < بسته شده پس چرا باز میگه خطاhttp://up98.org/uplo...3budjlg3y0b.jpg 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 خطا از چیز دیگه ایی هست.داره میگه المان div رو نباید داخل تگ a قرار بدید. 2 لینک به ارسال
lawgostar 355 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 یعنی باید چه جوری بزارم ؟ 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 خوب یعنی کلا اینکار از نظر w3 اشکال داره و نباید همچین کدی داشته باشید. 2 لینک به ارسال
arefhosain 9 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلاممن آدرسمو زدم که چک کنه ولی: Sorry! This document cannot be checked.A fatal error occurred when attempting to decode response body from http://masjud.ir. Either we do not support the content encoding specified ("none"), or an error occurred while decoding it. The error was: Don't know how to decode Content-Encoding 'none' 1 لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در خرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلاممن آدرسمو زدم که چک کنه ولی:در آموزشي كه قرار دادم كار شمارهي 7 رو انجام بديد ، و قالب رو از نو آپلود كنيد ، احتمالا حل ميشه .. 4 لینک به ارسال
lawgostar 355 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 (ویرایش شده) من بازم نفهمیدم اینجا هایی که با قرمز نشون میده یعنی باید اون قرمزه را بزاریم یا برداریم ؟!ادرس اون سایت چی بود ؟ ویرایش شده خرداد 91 توسط lawgostar 1 لینک به ارسال
lawgostar 355 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 من وقتی قرمز ها را برمیدارم سایت به هم میریزه یه توضیح کامل بدهید لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 من بازم نفهمیدم اینجا هایی که با قرمز نشون میده یعنی باید اون قرمزه را بزاریم یا برداریم ؟!ادرس اون سایت چی بود ؟من وقتی قرمز ها را برمیدارم سایت به هم میریزه یه توضیح کامل بدهیدببینید بستگی داره.بیشتر باید ویرایش و رفع خطا کنید تا حذف کردن.در کل وقتی خطا میده معناش این نیست که اون بخش باید حذف بشه. 1 لینک به ارسال
lawgostar 355 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 مشکل اینجاست که من از کدها چیزی بلدنسیتم و دوست دارم یاد بگیرم اما الان نمیشه وقت امتحانات دانشگاهه .اگر زحمت بکشی چندتا از ارورهای سایتم را بهم بگی تارفع کنم فعلا ممنون میشم لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در خرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 خب دوست عزيز من كه گفتم براي رفع خطاها بايد با HTML , XHTML آشنا باشيد ،من هم دقيقا وقت امتحاناتم هستش ولي خب نسبت به فرصتي كه داريم توي اين تاپيك شروع به آموزش رفع ارور كرديم ، حدودا 9 مورد گفته شده و به مرور بيشتر ميشه ، بهتره شما اون تاپيك رو دنبال كنيد ،موفق باشيد ../. 2 لینک به ارسال
حسین 323 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلام.لطفا این ارور را هم بررسی کنید:document type does not allow element "noscript" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tagراستی من می خوام قالبم رو به HTML5 ارتقاء بدم! مشکلی که نیست؟! مثلا اینو برداشتم:<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">به جاش اینو گذاشتم:<!DOCTYPE html>و الان هم می خوام تگ های html5 رو اضافه کنم.مشکلی نیست ؟ 1 لینک به ارسال
حسین 323 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 Passed, 2 warning(s) Using experimental feature: HTML5 Conformance Checker. Byte-Order Mark found in UTF-8 File. لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در خرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 مثله اينكه موفق شديد قالبتون رو معتبر و بدون خطا ، تبريك ميگم . در مورد Using experimental feature: HTML5 Conformance Checker. Byte-Order Mark found in UTF-8 File.شمارهي 7 كه توي تاپيك آموزشش گذاشتم رو انجام بديد رفع ميشه ..اگه دوست داريد ميتونيد ساير ارورهايي كه رفع كرديد + نحوهي رفعش رو در تاپيك آموزش به اشتراك بزاريد تا دوستان ديگه استفاده كنند ..موفق باشيد ../. 2 لینک به ارسال
Akbar 441 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 اقا سعید لطف کنین و در مورد رفع ارورهای css هم توضیح بدیم. http://jigsaw.w3.org/css-validatorببینم آقا سعید میتونیم همین جا سعالات مربوط به css رو هم بپرسیم؟ممنون لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در خرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 اقا سعید لطف کنین و در مورد رفع ارورهای css هم توضیح بدیم. http://jigsaw.w3.org/css-validatorببینم آقا سعید میتونیم همین جا سعالات مربوط به css رو هم بپرسیم؟ممنونفعلا داريم روي xhtml و فايلهاي خود قالب كار ميكنيم ، اين مورد اگه تموم شد و عمري بود به ترتيب و بعدش ارورهاي css رو آموزش رفعش رو قرار ميديم ، همهي اينا مستلزم آشناييت داشتن با CSS و HTML هستش ، چون توي هر موردش بينهايت ارور و خطا ممكنه به وجود بياد و گفتنه دونه دونشون امكان پذير نيست ،بله بپرسيد تا جايي كه امكانش باشه جواب ميديم .. 3 لینک به ارسال
mahdi 92 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستاندو تا مشکل :اول اینکه سایت ولیداتور کمی هنگ کرده. سایتم رو توش چک می کنم میگه 91 eror ولی وقتی از تب سوم (Validate by Direct Input) استفاده می کنم 1 ارور نشون میده، قبلا این طور نبود، مال شما هم همین طوره ؟اگه این طور نیست یه رحمت بکشید این سایت ما رو چک کنید ببینم واقعا یه ارور داره :http://afghandownload.netدوم این که من توی فوتر <html/> رو گذاشتم ولی وقتی سورس سایتم رو نگاه می کنم نمیاد . اون یدونه ارور هم که در بخش بالا میاد مربوط به همونه .حالا چی کارش کنم؟ممنون لینک به ارسال
ARS 349 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان برای من پیغام زیر و می ده :Sorry, I am unable to validate this document because on line 1214 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication. The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicodeتو لاین 1214 من که چیز خاصی پیدا نکردم..!؟ لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در خرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستاندو تا مشکل :اول اینکه سایت ولیداتور کمی هنگ کرده. سایتم رو توش چک می کنم میگه 91 eror ولی وقتی از تب سوم (Validate by Direct Input) استفاده می کنم 1 ارور نشون میده، قبلا این طور نبود، مال شما هم همین طوره ؟اگه این طور نیست یه رحمت بکشید این سایت ما رو چک کنید ببینم واقعا یه ارور داره :http://afghandownload.netدوم این که من توی فوتر <html/> رو گذاشتم ولی وقتی سورس سایتم رو نگاه می کنم نمیاد . اون یدونه ارور هم که در بخش بالا میاد مربوط به همونه .حالا چی کارش کنم؟ممنونمهدي جان سايت شما 91 ارور داره ، از قسمت Validate by Direct Input حلقهها و تايعهاي وردپرس كامپايل نميشن و اجرا نميشن و اين سايت فقط XHTML رو چك ميكنه ، به همين دليل ممكنه تعداد ارورها برابر نباشه ، مثلا ممكنه در يكي از حلقههاي سايت شما يا ... اروري وجود داشته باشه كه از قسمت Validate by Direct Input شناسايي نشه ..در مورد تغييراتي هم كه ميديد و انجام نميشه به دليل افزونهي كشي هست كه نصب داريد ، بهتره بهد از تغييرات كش رو خالي كنيد يا در هنگام انجام كار افزونه رو به طور موقت غير فعال كنيد ..سلام دوستان برای من پیغام زیر و می ده :نقل قولSorry, I am unable to validate this document because on line 1214 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicodeتو لاین 1214 من که چیز خاصی پیدا نکردم..!؟سلام دوست عزيز ، به انجمن خوش اومديد ..شما در اين تاپيك آموزش شمارهي 7 رو انجام بده ، مشكل حل ميشه ..موفق باشيد ../. 4 لینک به ارسال
mahdi 92 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلامتوی تاپیک قبلی اعلام کردم که :من توی فوتر <html/> رو گذاشتم ولی وقتی سورس سایتم رو نگاه می کنم نمیاد . اون یدونه ارور هم که در بخش بالا میاد مربوط به همونه .حالا چی کارش کنم؟حالا افزونه های کش رو هم پاک کردم و از طریق ویرایشگر خود وردپرس <html/> گذاشتم.باز هم نمیاد و هنوز یک ارور دارم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 با کمک یک برنامه ورایشگر تگ <html/> رو به فایل فوتر اضافه کنید.اضافه میشه. ویرایشگر وردپرس بعضا مشکل داره. 2 لینک به ارسال
ARS 349 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزيز ، به انجمن خوش اومديد ..شما در اين تاپيك آموزش شمارهي 7 رو انجام بده ، مشكل حل ميشه ..موفق باشيد ../.آقا سعید ممنون از کمکت این کار و انجام دادم ولی بازم همون ارور رو می ده...؟Sorry, I am unable to validate this document because on line 9 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication. The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicode لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده