Saeed Fard 4740 ارسال شده در خرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 دوست عزيز مطمئنا كار رو به درستي انجام داديد ؟ الان داره از يونيكد فايلهاي قالب شما ايراد ميگيره ..البته انگار يك مشكلي توي خط 9 سورس سايتتون هستش ولي چون سورس سايتتون با افزونهي كش خطي شده نتونستم بررسي كنم كه مشكل از چي هستش ..بهتره از اين حالت درش بياريد و بعد ببينيد در خط مربوطه چه مشكلي هست .. 3 لینک به ارسال
ARS 349 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلامدوباره اون کارو تکرار کردم و از نو آپلود کردم..ولی بازم ... سورس سایت رو از حالت خطی در آوردم ببین می تونی بفهمی مشکل لاین 9 که البته الان شد 1089 چیه آقا سعید؟بازم ممنون. لینک به ارسال
ExOZaX 289 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 اساتید میخواستم بپرسم مشکل تگ center چیه که این ایندر بهش گیر میده !؟ و اینکه برای وستچین کردن المان ها در ie که margin auto رو حالیش نمیشه چه کنیم ؟! لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 اساتید میخواستم بپرسم مشکل تگ center چیه که این ایندر بهش گیر میده !؟ و اینکه برای وستچین کردن المان ها در ie که margin auto رو حالیش نمیشه چه کنیم ؟!تگ center در نگارش جدید حذف شده. بیس کار CSS هستبرای وسطچین هم text-align:center به قسمت مادر و باقی text-align:right باید باشهbody {text-align:center;} 2 لینک به ارسال
ExOZaX 289 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 تگ center در نگارش جدید حذف شده. بیس کار CSS هستبرای وسطچین هم text-align:center به قسمت مادر و باقی text-align:right باید باشهbody {text-align:center;}ببینید شما وقتی میخواید یه باکس رو بیارید وسط بدون اینکه متونش بیاد وسط ااین خوب نیست چون باید دوباره متون رو هم راستچین کنید ... لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 یا شما باید برای ie نسخه پایین جدا استایل بنویسید یا راه حل پارسا رو اجرا کنید.در هر صورت مشکل از ie نسخه پایین هست. 1 لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 (ویرایش شده) دوستان یک سوالوقتی توی این سایت برای نشون دادن ارور، توی اول نوشته میشهLine 404, Column 5:یعنی دقیقا کجا؟و یک سوال دیگهمنظور این سایت از ارور که مشخصهاما منظورش از warning چیه؟ ویرایش شده خرداد 91 توسط Morteza لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 دوستان یک سوالوقتی توی این سایت برای نشون دادن ارور، توی اول نوشته میشهLine 404, Column 5:یعنی دقیقا کجا؟در سورس HTML صفحه یا به نوعی خروجی نمایش داده شده باید خط مورد نظر را پیدا کنیدو یک سوال دیگهمنظور این سایت از ارور که مشخصهاما منظورش از warning چیه؟Errors: خطا، باید رفع بشهWarning: هشدار، بهتره رفع بشه 5 لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 در سورس HTML صفحه یا به نوعی خروجی نمایش داده شده باید خط مورد نظر را پیدا کنیدErrors: خطا، باید رفع بشهWarning: هشدار، بهتره رفع بشهمرسی از جوابهاخب توی اون صفحه که فقط 3 تا ارور موجودهپی این وارنینگ کجاست؟و اینکه:سوروس html منظورتون همون index.html هستش؟توی فایل اچ تی ام ال من فقط 76 لاین یا خط وجود داره لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 شما کدوم صفحه منظورتون هست؟ آدرس رو بدید تا خطاها و وارنینگ ها رو بهتون بگیم.در مورد سورس هم خروجی صفحه موردنظر شما در طرف مرورگر (کاربر) میشه سورسی که آنالیزور میبینه. تعداد خط رو هم باید در مرورگرتون (view source) ببینید. 3 لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 http://validator.w3.org/check?uri=http%3a%2f%2fwww%2eliparis%2eir%2f لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در خرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 متاسفانه كه فعلا سايتتون در دسترس نيست .. 2 لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 والا نمیدونم مشکل چیهدرست بشه خودم خبر میدمممنون لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز مشکل سایت من حل شدلطفا رسیدگی کنید لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز مشکل سایت من حل شدلطفا رسیدگی کنیدحل شد؟اگه حل شد به چی رسیدگی بشه 1 لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 مرتضی جان منظورم این با شخص بالایی بود که گفتن سایتتون مشکل داره و بالا نمیادگفتم الان بالا میادحالا لطفا مشکل رو رسیدگی کنین.مرسی لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 خب دوست عزيز الان سايت شما 3 تا ارور + 1 warning داره ،در مورد warning آموزش شماره 7 رو انجام بديد رفع ميشه ..ارور اولي ، ببينيد توي كدوم لاين توي سورستون هست كه مقدار % در آيدي قرار گرفته ، كه دليلشم اينه كه كلمهي فارسي در اون قسمت قرار داره ، كلمه رو انگليسي كنيد رفع ميشه .ارور دومي بايد ر قسمتي كه مشخص ميكنه ببينيد كه تعداد تگهاي div بيشتر يا كمتر نباشه و تماما بسته شده باشند ..ارور سومي هم ul وجود داره در صورتي كه سورس li رو پيدا نميكنه ، در جايي كه <ul> مياد بايد <li> و تگهاي پايانيش هم موجود باشه .. 2 لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 خب سعید جان ببینمثلا یکی رو نوشتهline 404خب من توی کدوم فایل php باید دنبال خط 404 بگردم؟index?style?کدوم یکی؟ قالب من 12-13 تا فایل php دارهتو کدوم یکی باید دنبال این خط باشم؟ لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 در خود سايت w3 در هنگام چك كردن در قسمت Option تيك Show Source رو بزنيد و بعد Revalidate رو بزنيد ، بعد از ارورها سورس و لاينها مشخص ميشه ، به لاين مربوط به ارور بريد و كدهارو ببينيد و تشخيص بديد كه اين قسمت مربوط به كدوم قسمت از سايتتون هستش .. با ديدن كدهاي بالاتر و پايين ترش ميتونيد به سادگي متوجه بشيد ، كه مثلا به قسمت بايگاني مربوطه ؟ يا دستهبنديها يا ... ، بعد اين قسمت رو در بين فايلهاي قالبتون پيدا كنيد .. 4 لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 خب مگه cloumn معنیش نمیشه ستون؟من طبق فرمایش شما رفتم جلومثلا ارور اول به لاین 64 گیر دادهولی خب cloumn 103 یعنی چی؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 cloumn فکر میکنم منظور کاراکتر باشهبهتره توجه نکنید و فقط لاین رو در نظر بگیرید 5 لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 من برای پیدا کردن اون لاینتوی تک تک فایلهای قالبم گشتمباورتون میشه پیداش نکردم؟نمیدونم توی کدوم فایلهیعنی توی هیچ فایلی نیست که نیست لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 من برای پیدا کردن اون لاینتوی تک تک فایلهای قالبم گشتمباورتون میشه پیداش نکردم؟نمیدونم توی کدوم فایلهیعنی توی هیچ فایلی نیست که نیستهمان طور که قبلا گفتن سایت W3C خروجی رو آنالیز میکنهپس شما باید با توجه به خروجی دنبال بخش مورد نظر بگردید 4 لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 من متوجه نشدمخب این فایلهای خروجی که میگین کدوماست؟index?یا فایلی دیگه؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 من متوجه نشدمخب این فایلهای خروجی که میگین کدوماست؟index?یا فایلی دیگه؟خروجی: سورس صفحه هستو مثلا اگر دسته ها در سایدبار هست فایلهای سایدبار رو بررسی کنید 4 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده