رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. afshin171

    afshin171

    عضو سایت


    • امتیاز

      17

    • تعداد ارسال‌ها

      344


  2. mehran-b

    mehran-b

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      11

    • تعداد ارسال‌ها

      2,864


  3. 4M!R

    4M!R

    عضو سایت


    • امتیاز

      5

    • تعداد ارسال‌ها

      1,122


  4. miladalizadeh

    miladalizadeh

    عضو سایت


    • امتیاز

      4

    • تعداد ارسال‌ها

      535


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در 15/06/97 در همه بخش ها

  1. کش افزونه رو خالی کنید تا دوباره لینک همه پستارو پیدا کنه
    2 امتیاز
  2. مشکل با موفقیت حل شد. خیلی ممنون از راهنماییتون . ❤
    1 امتیاز
  3. به این شکل کد صفحه رو تغییر بدید. <?php /* Template Name: galleries */ ?> <?php get_header(); ?> <div class="card container border-0 justify-content-center" style="padding: 2em;flex: 1;"> <div class="card-columns"> <?php $args = array( 'posts_per_page' => 5, 'paged' => ($paged = get_query_var('paged', false)) ? absint($paged) : 1; ); $query_mine = new WP_Query($args); while($query_mine->have_posts()) { $query_mine->the_post(); ?> <div class="ca
    1 امتیاز
  4. خوب شما افزونه WP-PageNavi رو نصب و فعال کن و کدهای برگت رو به شکل زیر تغییر بده. <?php /* Template Name: galleries */ ?> <?php get_header(); ?> <div class="card container border-0 justify-content-center" style="padding: 2em;flex: 1;"> <div class="card-columns"> <?php $args = array( 'posts_per_page' => 5, ); $query_mine = new WP_Query($args); while($query_mine->have_posts()) { $query_mine->the_post(); ?> <div class="card"> <a hr
    1 امتیاز
  5. الان یعنی اگر کدهای مربوط به برگه کدهای زیر باشه صفحه بندی نمایش داده نمیشه درسته؟ <?php /* Template Name: galleries */ ?> <?php get_header(); ?> <div class="card container border-0 justify-content-center" style="padding: 2em;flex: 1;"> <div class="card-columns"> <?php $args = array( 'posts_per_page' => 5, ); $query_mine = new WP_Query($args); while($query_mine->have_posts()) { $query_mine->the_post(); ?> <div class="card"> <a h
    1 امتیاز
  6. این صفحه بندی به چه شکله؟ یه عکس بفرست.
    1 امتیاز
  7. function numeric_posts_nav($wp_query = false) { if($wp_query === false) global $wp_query; /** Stop execution if there's only 1 page */ if( $wp_query->max_num_pages <= 1 ) return; $paged = get_query_var( 'paged' ) ? absint( get_query_var( 'paged' ) ) : 1; $max = intval( $wp_query->max_num_pages ); /** Add current page to the array */ if ( $paged >= 1 ) $links[] = $paged; /** Add the pages around the current page to the array */ if ( $paged >= 3 ) { $links[] = $paged - 1; $links[] = $paged - 2;
    1 امتیاز
  8. اینکه بتونه از پارامترهاش آبجکت های دیگری از WP_Query رو بگیره و از اطلاعات اون استفاده کنه. الان شما اون تابع صفحه بندی رو چک کنی توش یه جا نوشته: global $wp_query; این یعنی از wp_query سراسری استفاده میکنه که این بدرد شما نمیخوره باید جای این از همون متغییر $query_min که شما آبجکت کلاس WP_Query رو داخلش ریختی استفاده کنه.
    1 امتیاز
  9. خوب پس باید به تابعی که استفاده میکنید این قابلیت اضافه بشه.
    1 امتیاز
  10. سلام و درود @pouyavatani شما چون از حلقه ثانویه استفاده کردید باید به تابعی که صفحه بندی رو نمایش میده آبجکت WP_Query ای که ساختید رو پاس بدید تا بتونه نمایش بده Pagination رو.
    1 امتیاز
  11. این فقط برای صفحه اصلیه ربطی به برچسب ها نداره.
    1 امتیاز
  12. ارور های موجود در پنل گوگل وبمستر مهمه (البته نه همه) و باید بررسی بشه نگران این موارد معمول نباشید
    1 امتیاز
  13. درود همه اینا که تگ هستن از چه افزونه سئو استفاده میکنی؟
    1 امتیاز
  14. وقت بخیر کد زیر رو جایگزین کنید درست میشه <head> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html;charset=<?php bloginfo( 'charset' ); ?>"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no" > <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=UTF-8"> <title><?php bloginfo("name");wp_title(); ?></title> <?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( "comment-reply" ); ?> <?php wp_head(); ?> </head> با قرار داد
    1 امتیاز
  15. سلام آیا ویژگی یا مشخصه ای دارند که دو محصول رو مجازا نشون بده و تو سایت همراه محصول درج بشه؟ در صورتی محتوا تکراری هست که اگر شما یک مطلب را دو بار در سایت درج کنید، هر کدام از این مطالب، لینک های مختلفی دارند اما محتوا یکسان است. در اینجا می گوییم که محتوای تکراری در سایت قرار داده شده
    1 امتیاز
  16. وبسیما و دارکوب به نظرم خیلی عالی هستن نسبت به سایر در ضمن حواست باشه تو این زمینه زیاد کلک میزنن و اختصاصی طراحی نمیکنن پول مفت میگیرین بعضی ها
    1 امتیاز
  17. وبسیما سایت نمایشگاه در ضمن توجه کن سایت اماده بهت قالب نکنن!!! حتما cms اختصاصی بگیر البته هزینه اش بالای 4 تومنه... اگه نه با وردپرس هم میتونی انجام بدی
    1 امتیاز
  18. درود gif maker banner maker (اخر هر کدوم یه free اضافه کنی تو نت پره از اموزش و برنامه اشه!)
    1 امتیاز
  19. در قسمت yoast seo قسمت تنظیمات پیشرفته و بایگانی هار و فعال کن اگه حل نشد بعد از لاگین شدن و سرچ کردن مطلب مورد نظر از بالای صفحه پیشخوان روی ویرایش نوشته و یا ویرایش برگه ()صفحه کلیک کن میتونی با ویژوال کامپوزر هم راحت ادیت کنی البته اگه منظورت بهم ریختگی قالب بوده باشه نه نوشته!
    1 امتیاز
  20. وقت بخیر با کمال میل به صورت پیشفرض در تمامی پوسته های وردپرس قابلیت عضویت وجود داره و بسته به قالبی که نصب کردین، استایل ورود و خروج متفاوتی داره ادرس سایت رو ارسال کنین تا کد و مسیر قرار گیریشو خدمتتون عرض کنم اگه مشکلی داشتین از من بپرسین حتما پاسخگو خواهم بود
    1 امتیاز
  21. صفحه ای که وجود نداره طبیعتا 404 هست. بعد از این حرکت فقط 1 پست توی حلقه اصلی وجود داره طبیعتا فقط سایت 1 صفحه داره و صفحه 2 به بعد وجود نداره.
    1 امتیاز
  22. اگه سایتتون فارسیه فقط، نیازی به این تگ نیست
    1 امتیاز
  23. سلام این قابلیت بی ضرر هست و حتی به سرعت صفحه سایتتون بهبود می‌‌بخشه اما خب توصیه میکنم که استفاده نکنید چون افرادی که سرعت اینترنت پایین دارند هنگام ورود به سایتتون ممکن که تصاویر براشون خیلی دیر لود بشه یا اصن لود نشه. ( این مورد در مورد موبایل مصداق بیشتری پیدا میکنه )
    1 امتیاز
  24. سلام از افزونه بروکن لینک چکر ( پیوندهای شکسته ) استفاده کنید، به احتمال قریب به یقین مشکلتون حل بشه...
    1 امتیاز
  25. به دلیل لود سریع سایت از آیتم های خوب سئو به شمار میره اما در بعضی موارد کاربر پسند نیست.
    1 امتیاز
  26. سلام وقت بخیر ضرر نداره دوست عزیز-بنده خودم هم دارم استفاده میکنم
    1 امتیاز
  27. سلام من برای سایتی که طراحی کردم میخوام تنظیمات قالب براش بزارم . لطفا من را راهنمایی بفرمایید
    1 امتیاز
  28. 1 امتیاز
  29. سلام شما جواب مشخصی نمیدین که ولی آقای جعفری شروع کار راهنمایی کرد بقیه اش هم باید برن آموزش هارو در این زمینه ببینن
    1 امتیاز
  30. خوب دوست عزیز اگه آموزشی یا راهنمای که برای شروع باشه ارسال کنید مثل این دوست عزیزمون که راهنمایی کردن .حرف خاصی دیگه ای نزدن
    1 امتیاز
  31. کجاشو مشکل دارید؟ آموزش هست زبان اصلی مثل https://www.youtube.com/watch?v=wARM353kM8E تو youtub سرچ کنی هستش ولی پولیش هم بخوای فارسی سایت 7learn یه آموزش وردپرس داره یه قسمتش ساخت theme option هست
    1 امتیاز
  32. سلام دوست عزیز میشه بیشتر راهنمایی کنید یا آموزشی در این باره باشه ممنون میشم بگید
    1 امتیاز
  33. سلام وقت بخیر منم میخوام اینطور بخشی بسازم ------------------ دوست عزیز خوب اگه میدونید چطور درست میشه توضیح بدین دیگه از کجا باید شروع بشه .افزونه ای داره یا ... این حرفتون که نشد راهنمایی
    1 امتیاز
  34. سلام و خسته نباشید بنده یه فروشگاه دارم که در حال حاظر با فرم تماس یه بخش واسه خبرنامه ساختم ولی میخوام یه خبرنامه حرفه ای باشه که ایمیل سیو بشه مثل مایلر کسی افزونه خوبی سراغ داره که محدود نباشه و سایت فروشگاهی ساپورت کنه در کل چه خبرنامه ای واسه سایت فروشگاهی ووکامرس بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    1 امتیاز
  35. مشکل از سایت نیست . مشکل از ایمیلی هست که استفاده کردید . این ایمیل به عنوان اسپم ویا ....شناسائی می کنه . به نظر ایمیل تغییر بدید اوکی میشه .
    1 امتیاز
  36. Sorry, we can't approve your account We review all new customers in order to protect our system and others from potential spam email. Our system performs many checks and tests to determine the validity of new accounts. Unfortunately your account didn't pass those tests. If you believe that it's a mistake, please contact us at approve@mailerlite.com باید کلا شمارو تایید کنه هم ایمیل هم سایت ولی تایید نکرده
    1 امتیاز
  37. بله دیدم کد قرار بدم ببینم اوکی میشه یا نه شما جواب گرفتین درست کار میکنه یا نه؟
    1 امتیاز
  38. mailerlite یه خبرنامه دارم با یه ایمیل دیگه واسه یه سایت دیگه و استفاده میکنم ولی واسه این سایت فروشگاهی تایید نکرد سایت
    1 امتیاز
  39. سلام تو سبک این اگه بخواین بسازین باید کد نویسی کنید ولی افزونه های زیادی در رابطه با گالری تصاویر هستش که تو گوگل سرچ کنید پیدا میکنید
    1 امتیاز
  40. سلام افزونه ای هستش که بشه مثل عکس زیر یا شبیهش رو در سایت نمایش داده داد. اگه نیست چطوری میشه عکس ها رو به این صورت کرد.
    1 امتیاز
  41. نمیشه انگار کاری کرد و ایندکس میشه تو یوست هم بخشی نیست متاسفانه
    1 امتیاز
  42. 1 امتیاز
  43. ایران‌ سنس لایت (ورژن 5اش) برای من به شخصه ایران‌ سنس لایت خواناتر بود تا ایران یکان (شاید دلیلش اینه که دیگه اینقدر سایت‌ها و اپ‌ها از این فونت استفاده کردن چشمامون عادت کرده بش) ولی در کل به نظرم ایران‌ سنس مناسب‌تره.
    1 امتیاز
  44. ایران سنس بهتره حالا هرکدوم رو انتخاب کنید. ورژن 5 هم استفاده کنید
    1 امتیاز
  45. من افزونه مشابهی رو ندیدم که به این صورت باشه ولی میتونید با کد نویسی درست کنید. یک عرض مشخصی تعیین کنید و اسکرول افقی اضافه کنید و عکس هارو بچنید کنار هم(اگرم خواستید از وردپرس و پست هاتون کوئری بگیرید)
    1 امتیاز
  46. ممنون از نظراتتون، هنوز منتظر نظرات بقیه دوستان هستم...
    1 امتیاز
  47. من بعید میدونم برای سایت های غیر خبری و رسمی فونتی بهتر از ایران سانس لایت وجود داشته باشه...من توی هفته نامه ها و مجله ها هم ازش استفاده میکنم...البته این سلیقه من هست
    1 امتیاز
×
×
  • اضافه کردن...