رفتن به مطلب

تخته امتیازات


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در 15/06/97 در همه بخش ها

  1. 2 امتیاز
    کش افزونه رو خالی کنید تا دوباره لینک همه پستارو پیدا کنه
  2. 1 امتیاز
    مشکل با موفقیت حل شد. خیلی ممنون از راهنماییتون . ❤
  3. 1 امتیاز
    به این شکل کد صفحه رو تغییر بدید. <?php /* Template Name: galleries */ ?> <?php get_header(); ?> <div class="card container border-0 justify-content-center" style="padding: 2em;flex: 1;"> <div class="card-columns"> <?php $args = array( 'posts_per_page' => 5, 'paged' => ($paged = get_query_var('paged', false)) ? absint($paged) : 1; ); $query_mine = new WP_Query($args); while($query_mine->have_posts()) { $query_mine->the_post(); ?> <div class="card"> <a href="<?php the_permalink(); ?>"> <img class="card-img-top" src="<?php echo get_the_post_thumbnail_url(); ?>"></a> <div class="card-body"> <i><?php the_category(' , '); ?></i> </div> </div> <?php }?> </div> <div class="d-flex btnholder container justify-content-center"> <div class="navigation"> <?php wp_pagenavi(array('query' => $query_mine)); ?> </div> </div> </div> <?php get_footer(); ?>
  4. 1 امتیاز
    خوب شما افزونه WP-PageNavi رو نصب و فعال کن و کدهای برگت رو به شکل زیر تغییر بده. <?php /* Template Name: galleries */ ?> <?php get_header(); ?> <div class="card container border-0 justify-content-center" style="padding: 2em;flex: 1;"> <div class="card-columns"> <?php $args = array( 'posts_per_page' => 5, ); $query_mine = new WP_Query($args); while($query_mine->have_posts()) { $query_mine->the_post(); ?> <div class="card"> <a href="<?php the_permalink(); ?>"> <img class="card-img-top" src="<?php echo get_the_post_thumbnail_url(); ?>"></a> <div class="card-body"> <i><?php the_category(' , '); ?></i> </div> </div> <?php }?> </div> <div class="d-flex btnholder container justify-content-center"> <div class="navigation"> <?php wp_pagenavi(array('query' => $query_mine)); ?> </div> </div> </div> <?php get_footer(); ?>
  5. 1 امتیاز
    این صفحه بندی به چه شکله؟ یه عکس بفرست.
  6. 1 امتیاز
    اینکه بتونه از پارامترهاش آبجکت های دیگری از WP_Query رو بگیره و از اطلاعات اون استفاده کنه. الان شما اون تابع صفحه بندی رو چک کنی توش یه جا نوشته: global $wp_query; این یعنی از wp_query سراسری استفاده میکنه که این بدرد شما نمیخوره باید جای این از همون متغییر $query_min که شما آبجکت کلاس WP_Query رو داخلش ریختی استفاده کنه.
  7. 1 امتیاز
    خوب پس باید به تابعی که استفاده میکنید این قابلیت اضافه بشه.
  8. 1 امتیاز
    شم از چه پلاگینی برای نمایش Pagination استفاده میکنید؟
  9. 1 امتیاز
    سلام و درود @pouyavatani شما چون از حلقه ثانویه استفاده کردید باید به تابعی که صفحه بندی رو نمایش میده آبجکت WP_Query ای که ساختید رو پاس بدید تا بتونه نمایش بده Pagination رو.
  10. 1 امتیاز
    این فقط برای صفحه اصلیه ربطی به برچسب ها نداره.
  11. 1 امتیاز
    ارور های موجود در پنل گوگل وبمستر مهمه (البته نه همه) و باید بررسی بشه نگران این موارد معمول نباشید
  12. 1 امتیاز
    کد زیر رو به style.css خود اضافه کنید تا نوار مربوطه حذف شود nav#top-nav{ display:none; } اگر سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  13. 1 امتیاز
    در پنل سایت قسمت کاربران به صورت پیشفرض همه ی کاربران میتونن نظر خودشونو ارسال کنن با این تفاوت که اگر کاربر وارد پنلش بشه دیگه در قسمت نظرات ازش ایمیل و نام و ... گرفته نخواهد شد (چون در هنگام عضویت این مقادیر رو ثبت کرده است و سیستم خودش تشخیص خواهد داد) ولی اگ عضو نباشد نام و ایمیل و ادرس وبسایت رو از کاربر خواهد گرفت سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم موفق باشید
  14. 1 امتیاز
    درود همه اینا که تگ هستن از چه افزونه سئو استفاده میکنی؟
  15. 1 امتیاز
    سلام آیا ویژگی یا مشخصه ای دارند که دو محصول رو مجازا نشون بده و تو سایت همراه محصول درج بشه؟ در صورتی محتوا تکراری هست که اگر شما یک مطلب را دو بار در سایت درج کنید، هر کدام از این مطالب، لینک های مختلفی دارند اما محتوا یکسان است. در اینجا می گوییم که محتوای تکراری در سایت قرار داده شده
  16. 1 امتیاز
    وبسیما و دارکوب به نظرم خیلی عالی هستن نسبت به سایر در ضمن حواست باشه تو این زمینه زیاد کلک میزنن و اختصاصی طراحی نمیکنن پول مفت میگیرین بعضی ها
  17. 1 امتیاز
    وبسیما سایت نمایشگاه در ضمن توجه کن سایت اماده بهت قالب نکنن!!! حتما cms اختصاصی بگیر البته هزینه اش بالای 4 تومنه... اگه نه با وردپرس هم میتونی انجام بدی
  18. 1 امتیاز
    درود gif maker banner maker (اخر هر کدوم یه free اضافه کنی تو نت پره از اموزش و برنامه اشه!)
  19. 1 امتیاز
    در قسمت yoast seo قسمت تنظیمات پیشرفته و بایگانی هار و فعال کن اگه حل نشد بعد از لاگین شدن و سرچ کردن مطلب مورد نظر از بالای صفحه پیشخوان روی ویرایش نوشته و یا ویرایش برگه ()صفحه کلیک کن میتونی با ویژوال کامپوزر هم راحت ادیت کنی البته اگه منظورت بهم ریختگی قالب بوده باشه نه نوشته!
  20. 1 امتیاز
    وقت بخیر با کمال میل به صورت پیشفرض در تمامی پوسته های وردپرس قابلیت عضویت وجود داره و بسته به قالبی که نصب کردین، استایل ورود و خروج متفاوتی داره ادرس سایت رو ارسال کنین تا کد و مسیر قرار گیریشو خدمتتون عرض کنم اگه مشکلی داشتین از من بپرسین حتما پاسخگو خواهم بود
  21. 1 امتیاز
    اگه سایتتون فارسیه فقط، نیازی به این تگ نیست
  22. 1 امتیاز
    خیر ارتباطی به کوکی نداره . الان من با مرورگر وارد سایتتون شدم همه چی اوکیه . ی نمونه هم فرستادم واستون .شما با چی سایت باز می کنید مشکل ایجاد میشه ؟؟ Doc1.docx
  23. 1 امتیاز
    سلام این قابلیت بی ضرر هست و حتی به سرعت صفحه سایتتون بهبود می‌‌بخشه اما خب توصیه میکنم که استفاده نکنید چون افرادی که سرعت اینترنت پایین دارند هنگام ورود به سایتتون ممکن که تصاویر براشون خیلی دیر لود بشه یا اصن لود نشه. ( این مورد در مورد موبایل مصداق بیشتری پیدا میکنه )
  24. 1 امتیاز
    سلام از افزونه بروکن لینک چکر ( پیوندهای شکسته ) استفاده کنید، به احتمال قریب به یقین مشکلتون حل بشه...
  25. 1 امتیاز
    به دلیل لود سریع سایت از آیتم های خوب سئو به شمار میره اما در بعضی موارد کاربر پسند نیست.
  26. 1 امتیاز
    سلام وقت بخیر ضرر نداره دوست عزیز-بنده خودم هم دارم استفاده میکنم
  27. 1 امتیاز
    سلام شما جواب مشخصی نمیدین که ولی آقای جعفری شروع کار راهنمایی کرد بقیه اش هم باید برن آموزش هارو در این زمینه ببینن
  28. 1 امتیاز
    خیلی خیلی ممنون از راهنمای تون
  29. 1 امتیاز
    کجاشو مشکل دارید؟ آموزش هست زبان اصلی مثل https://www.youtube.com/watch?v=wARM353kM8E تو youtub سرچ کنی هستش ولی پولیش هم بخوای فارسی سایت 7learn یه آموزش وردپرس داره یه قسمتش ساخت theme option هست
  30. 1 امتیاز
    سلام وقت بخیر منم میخوام اینطور بخشی بسازم ------------------ دوست عزیز خوب اگه میدونید چطور درست میشه توضیح بدین دیگه از کجا باید شروع بشه .افزونه ای داره یا ... این حرفتون که نشد راهنمایی
  31. 1 امتیاز
    سلام و خسته نباشید بنده یه فروشگاه دارم که در حال حاظر با فرم تماس یه بخش واسه خبرنامه ساختم ولی میخوام یه خبرنامه حرفه ای باشه که ایمیل سیو بشه مثل مایلر کسی افزونه خوبی سراغ داره که محدود نباشه و سایت فروشگاهی ساپورت کنه در کل چه خبرنامه ای واسه سایت فروشگاهی ووکامرس بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  32. 1 امتیاز
    اولش مشکلی نداشت ایمیل تایید فرستاد بعد که سایت ثبت کردم این صفحه اومد ایمیل تغییر هم دادم نشد.ایمیل هاست دادم ایمیل جیمیل اصلا تعجب میکنم.چون قبلا اینطور نبود ایناهم یواش یواش دارن ایران تحریم میکنن انگار بهشون هم ایمیل زدم گفتن به خاطر مسایل امنیتی و قوانین شرکتی تایید نمیشه
  33. 1 امتیاز
    مشکل از سایت نیست . مشکل از ایمیلی هست که استفاده کردید . این ایمیل به عنوان اسپم ویا ....شناسائی می کنه . به نظر ایمیل تغییر بدید اوکی میشه .
  34. 1 امتیاز
    به نظرم دارین زیاد ولخرجی میکنید
  35. 1 امتیاز
    Sorry, we can't approve your account We review all new customers in order to protect our system and others from potential spam email. Our system performs many checks and tests to determine the validity of new accounts. Unfortunately your account didn't pass those tests. If you believe that it's a mistake, please contact us at approve@mailerlite.com باید کلا شمارو تایید کنه هم ایمیل هم سایت ولی تایید نکرده
  36. 1 امتیاز
  37. 1 امتیاز
  38. 1 امتیاز
    بله دیدم کد قرار بدم ببینم اوکی میشه یا نه شما جواب گرفتین درست کار میکنه یا نه؟
  39. 1 امتیاز
    mailerlite یه خبرنامه دارم با یه ایمیل دیگه واسه یه سایت دیگه و استفاده میکنم ولی واسه این سایت فروشگاهی تایید نکرد سایت
  40. 1 امتیاز
    سلام من چهار تا فونت برای نصب روی سایتم انتخاب کردم که میخوام یکیشون رو رو سایت نصب کنم : 1- ایران سنس 2- ایران سنس نازک ( لایت ) 3- ایران یکان 4- ایران یکان نازک خودم به شخصه از ایران یکان نازک به دلیل خوانایی خوبش خوشم اومد اما خواستم نظر شما رو هم بدونم :
  41. 1 امتیاز
    سلام افزونه ای هستش که بشه مثل عکس زیر یا شبیهش رو در سایت نمایش داده داد. اگه نیست چطوری میشه عکس ها رو به این صورت کرد.
  42. 1 امتیاز
    سلام تو سبک این اگه بخواین بسازین باید کد نویسی کنید ولی افزونه های زیادی در رابطه با گالری تصاویر هستش که تو گوگل سرچ کنید پیدا میکنید
  43. 1 امتیاز
    نمیشه انگار کاری کرد و ایندکس میشه تو یوست هم بخشی نیست متاسفانه
  44. 1 امتیاز
  45. 1 امتیاز
    ایران‌ سنس لایت (ورژن 5اش) برای من به شخصه ایران‌ سنس لایت خواناتر بود تا ایران یکان (شاید دلیلش اینه که دیگه اینقدر سایت‌ها و اپ‌ها از این فونت استفاده کردن چشمامون عادت کرده بش) ولی در کل به نظرم ایران‌ سنس مناسب‌تره.
  46. 1 امتیاز
  47. 1 امتیاز
    ایران سنس بهتره حالا هرکدوم رو انتخاب کنید. ورژن 5 هم استفاده کنید
  48. 1 امتیاز
    ممنون از نظراتتون، هنوز منتظر نظرات بقیه دوستان هستم...
  49. 1 امتیاز
    من بعید میدونم برای سایت های غیر خبری و رسمی فونتی بهتر از ایران سانس لایت وجود داشته باشه...من توی هفته نامه ها و مجله ها هم ازش استفاده میکنم...البته این سلیقه من هست
  50. 1 امتیاز
    سلام . ترجیح بنده برای سایت های این چنینی ایران سنش می باشد و برای سایت های خبری ایران یکان ... موفق باشید
×
×
  • اضافه کردن...