برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 22/10/95 در همه بخشها

  1. 3 points
    درود کاملاً با نظر کاربر عزیز p47ri0t موافقم. شاید در ظاهر خوب جلوه بده که تاریخ رو هم بروز کنید ولی خب در تاریخچه سایت در بایگانی مطالب و نقشه سایت که گوگل ایندکس کرده تداخل بوجود میاد همان بروزرسانی بهترین گزینه است بنظر بنده.
  2. 3 points
    ببینید یه تاریخ انتشار داریم یه تاریخ بروز رسانی گوگل عاشق مطالب بروز رسانی شده هستش وقتی شما مثلا 2014 یه مطلب ارسال کردی الان بخوای تاریخ انتشار اون مطلب رو به 2017 تغییر بدی گوگل که تو دیتابیسش این مطلب با تاریخ 2014 هستش شاید ناراحت بشه بهتره به نظر بنده(شایدم از نظر بقیه غلطه) تاریخ انتشار رو بذارین بمونه تاریخ بروز رسانی اپدیت بشه کافیه و گوگل خیلی هم خوشش میاد فقط به اپدیت تاریخ اکتفا نکنید چیزی به متن و عکس و عنوانا کم یا زیاد کنید
  3. 3 points
    تو دایرکت ادمین ------------>phpmyadmin ---------------> دیتابیس سایتتون رو باز کنید.بعدش یه سری جداول می بینین که ستونی داره به نام Collation که باس مقدار utf8_general_ci برای اکثرش مخصوصا wp_post داشته باشه اگه نداره باید ویرایشش کنید البته قبلش حتما حتما از دیتابیس بکاپ برداشته شود
  4. 3 points
    دوست عزیز اگه افزونه کش نصب کرده باشین این افزونه ها به سبب عملکردشون می تونن فضای سایت رو اشغال کنن.
  5. 2 points
    سلام ! اول این که بکاپ داشته باشید .... نیاز به کاری نیست . مشخصات دیتابیش تو wp-config بزارین فقط ممکنه ادرس ها و لینک های سایت هنوز رو شاخه قبلی که نصب کردین نمایش داده بشه که برین تو تنظیمات و ادرس سایت ویرایش کنید .....
  6. 2 points
    اینو حذف کنی از کد دیگه بسته نمیشه onclick="closebox();" جاوا اسکریپت قبلش هم دیه به درد نمی خوره و می تونی حذف کنی البته طبق گفته دوستمون لینک انلاین بدی احتمالا دکمه ضربدر که استایل دهی شده هم باس حذف بشه
  7. 2 points
    سلام افزونه MetaSlider در رده افزونه های رایگان وردپرسی می تونه تمام نیاز شما رو برطرف کنه. https://wordpress.org/plugins/ml-slider/ موفق باشید
  8. 2 points
    پوشه tmp رو هم پیدا کنید احتمالا فایلهایی که پاک کردید کاملا پاک نشدن و درون پوشه تمپ قرار گرفتند
  9. 2 points
    نحوه آدرس دهی تون ب چ شکل عه ؟ اگه توش تاریخ ارسال مطلب هم دخیل باشه احتمال داره ک دردسر بشه
  10. 2 points
    ببین اگه پوسته از خود تم فارست خریداری شده باشه ٬ اون منوی کنار داخل پنل ادمین تو میتونی وصل بشی به اکانت و آپدیت کنی پوسته رو یا اینکه آپدیت منظم دقیقا مثل تم فارست باید براش بیاد
  11. 2 points
    خب اول همه چک کنید کدوم قسمت حجمش الکی رفته بالا ! از ایمیل هم میتونه باشه که حجم ایمیل رو بینهایت گذاشته باشید و الان با اسم پر شده باشه .....
  12. 2 points
    اگر تعداد گزینه هایی که می خوایین در پنل تنظیمات زیاد نیستن بهترین گزینه به نظر من افزونه Advanced Custom Field Pro هست فقط با ماوس همه کارها رو انجام میدین نمونه ای از این پنل تنظیمات رو می تونید در بخش مستندات قالب فروشگاهی کانی شاپ مشاهده کنید .
  13. 1 point
    فضای هاستی که گرفتم 300مگ هست هنوز چیزی نذاشتم 272 مگ پر نشون می ده. لطفا راهنمایی کنید؟ همه پوشه ها رو نگاه کردم فقط پوشه wp-content 28 مگ هست و بقیه ناچیزن حسابی گیج شدم
  14. 1 point
    سلام 300 مگابایت فضا رو از کجا گرفتی ! بگذریم, توی دایرکت ادمین یه قسمت هست به اسم Disk Space Usage روی اون کلیک کنید و ببینید کدوم قسمت فضای بیشتری اشغال کرده, درضمن همان قسمت روت هاست رو هم چک کنید فایلی به اسم error_log موجود هست یا نه اگه بود حذف کنید. موفق باشید
  15. 1 point
    سلام, فونت پنل مدیریت ربطی به فونت خود سایت نداره, لینک آنلاین قرار بدید تا بررسی کنم و بگم چطور مشکل رو حل کنید موفق باشید
  16. 1 point
    کد زیر رو داخل فایل rtl.css یا فایل style.css قالبتون قرار بدید .pagenavi { display: none; }
  17. 1 point
    دوستان توضیحات کاملی دادن، منم یه چیزی اضافه کنم، ببینید وقتی شما پوسته رو از تم فارست بخرین، پشتیبانی مستقیم نویسنده و طراح اون محصول رو دارید، یعنی هر مشکلی که داشته باشین خود طراح قالب وظیفشه بتون راهنمایی بده و اینکار رو هم میکنه. ولی وقتی از سایتهای ایرانی (بهتر در اینجا بگیم دلال) پوسته رو میخرید معمولا هیچ پشتیبانی واقعی ندارید، چون اکثر این فروشنده‌ها اصن سوادشون در حدی نیست که بتونن کاری واستون بکنن. حالا بحث کپی رایت و اینجور چیزام که جای خود داره...
  18. 1 point
    ببینید ، این قالب هایی که داخل سایت های ایرانی فارسی شدن ، قالب های اورجینال تم فارست نیستن. خیلیییی از سایت ها هستن که با مبلغ ناچیزی تمام این قالب هارو به صورت نال شده در اختیار دیگران میزارن مثلا سایت directnull.com . سایت های ایرانی قالب ها رو از این سایت ها میخرن و فارسی سازی میکنن و میزارن برای فروش و ادعا میکنن که از سایت اصلی خریداری کردن. البته بعضی هم یکی دوتا از محصولات رو از سایت اصلی خریداری میکنن برای فریب کاربرانشون. نال شده ینی غیرفعال شده ، یه قالب که ممکنه در آینده دیگه نشه ازش استفاده کرد، ویرایش : اگه از سایت اصلی به صورت اورجینال خردیداری شه و فارسی سازی شه دیگه هیچ مشکلی نداره
  19. 1 point
    این دامنه رو زیاد تو سایتهای دامنه جستجو کردن؟ چون یه بحثی هست اگه زیاد یه دامنه تو سایتهای خاصی جستجو بشه، به نوعی حساسیت رو دامنه بالا میره و باعث میشه الکی روی قیمت بزنن. و نکته اینکه الان هم این دامنه پارک شده هست. اگه 70 دلار نوشته که قیمتش خیلی خوب هست...
  20. 1 point
    اگه فقط کلاس اضافه میکنه به ابزارک ها هیچ مشکلی نمیتونه پیش بیاد ... ولی اگه واسشون فایل استایل هم میسازه ریکوئست ها زیاد میشن