رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. RedPlus

    RedPlus

    عضو سایت


    • امتیاز

      15

    • تعداد ارسال‌ها

      929


  2. Black_Sky

    Black_Sky

    عضو افتخاری


    • امتیاز

      9

    • تعداد ارسال‌ها

      3,498


  3. Parsa

    Parsa

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      4

    • تعداد ارسال‌ها

      11,434


  4. aliamoo

    aliamoo

    عضو سایت


    • امتیاز

      3

    • تعداد ارسال‌ها

      138


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در 17/02/94 در همه بخش ها

  1. اینجوری که نشد درخواست عزیز شما باید حدود درخواست و ویژگی ها مشخص کنید تا دوستانی که مهارت دارند پیغام دهند
    3 امتیاز
  2. قسمت سیزدهم : خطا در جاوا اسکریپت زمانی که شما کدنویسی میکنید باید توامی جوانب و شرایط هم در نظر بگیرید بسته شدن ناگهانی ، داشتن خطا و موارد این چنینی که خب قبل باید برایش فکری میکردید خطا ها به حالت های مختلفی میتوانند رخ دهند همانند :: دادن مقدار نادرست از سمت کاربر زمانی هست شما یک برنامه مینویسید که درون اعمال ضرب و تقسیم انجام میشود و خب خیلی از مواقع ابهاماتی هم در ریاضیات وجود دارد مثل عدد تقسیم بر صفر حال اگر کاربر این عدد تقسیم بر 0 کند برنامه شما دچار اختلال شده و از کار می افتد یک برنامه نباید از کار بیوفتد و برنامه نویس باید به فکر باشد که اگر خطا ایجاد شد قبلا برای آن طرحی داده اس
    2 امتیاز
  3. سلام بله امکانش هست ! شما توی فایل single.php قسمت که فایل نظزات رو فرخوانی میکنه رو پیدا میکنید و این کد رو میزارین : <?php foreach (get_the_category() as $category) { if ( $category->name == 'Blog' ) { comments_template(); } ?> به جای Blog اسم دسته بندی تون رو میزارین ! میاد چک میکنه اگه این دسته بندی باشه فایل نظرات رو فرخوانی میکنه !
    2 امتیاز
  4. سلام به انجمن خوش آمدین ! الان با این عکس ها که گذاشتین انتظار کمک نداشته باشید ! نهایتش من میتونم با فتوشاپ به شما راهنمایی کنم که فاصله رو کم کنید ! دموی آنلاین یا کد ها ! که دمو انلاین بهتره !
    2 امتیاز
  5. سلام ببینید تفاوت خیلی خاصی نیست شاید بشه گفت دولوپر بیشتر به کسایی که در سمت سطح کاربری کد میزنن گفته میشه و برامه نویس به سمت کدنویسی و هسته ولی در حقیقت اینها لفظ کلی هست و خیلی قابل تفکیک نیست.
    2 امتیاز
  6. سلام دوستان؛ بنده برای رفع مشکل بسیاری از تازه‌واردانی که تازه قصد یادگرفتن PHP را دارند یا کسانی که می‌خواهند مهارت بیشتری در این زبان کسب کنند، یه جزوه-مانند به‌صورت آنلاین ایجاد کنم. از آنجایی که بنده به تنهایی از پس این کار و پوشش‌دادن تمام مباحث PHP برنمی‌آیم، بنابراین از دوستانی که به صورت داوطلبانه مایل به این کار هستن، دعوت می‌کنم که مطالب مربوط به PHP خودشون (آموزش از پایه، آموزش با مثال، توضیح یه مثال و ...، هرکدوم که خودتون دوست دارید) را برای ما اینجا بفرستن. پس از تکمیل‌شدن بیشتر سیستم، این جزوه آنلاین روی گیت‌هاب به صورت رایگان قرار خواهد گرفت و نام دوستان عزیز نیز در هر مطلب مرب
    1 امتیاز
  7. سلام !فک نکنم نیازی باشه این کد رو شما جایی بزارید از افزونه های فارسی ساز چیزی نصب هست روی وردپرس ؟ این افزونه ها نصب باشه خودش تاریخ ها رو شمسی میکنه افزونه جلالی یا https://wordpress.org/plugins/wp-parsidate/ نصب و فعال کنید تمام تاریخ های سایت به شمسی تبدیل میشن ! موفق باشید
    1 امتیاز
  8. خب از کجا شروع کنم ! ببینید نهایتا این این مشکل شما با یک مارجین از پایین حل میشه ! ولی در کل طرح کلی پیاده سازی شما اشتباه است ! به نظر من از اول شروع کنید و تجربه میشه ! من یک سری مشکلاتتون رو میگم ! کلاس site چرا برای سایدبار و محتوا و تبلیغات استفاده شده ؟ چه وجه مشترکی دارن مگه اینا ؟ که عرض رو هم 1048 دادین ! سایدبار 1048 هست عرضش آیا ؟ بعد این که تگ های </body> </html> باید در فوتر قالب باشند نه درفایل ایندکس بسته بشن ! مورد بعدی این که چند تا کلاس ها دیدم که یا نبسته بودین کلاس را یا به اشتباه بسته بودین و این به دلیل رعایت نکردن دندانه گذاری هست ! به فرض کلاس headerبای
    1 امتیاز
  9. سلام به زبون فریم ورکی میگم که فهم ش راحت تر :دی فک کنید عرض صفحه شما شامل ده ستون زمانی که دارید بایک نمایشگر بزرگ نگاه میکنید دوست لوگو گوشه سایت و کوچیک یعنی فقط دو ستون از ده ستون رو گرفته پس @media screen and (max-width: 980px) { . Logo {دو ستون; } حالا با نمایشگر کوچیک تر نگا میکنید اگه قرار باشه اینجا هم همون دو ستون بگیره برای اینکه بتونید لوگو رو ببینید باید زوم کنید! پس این یک قالب معمولی ست ! راه حل چیه راه حل اینکه اینبار بیایم بگیم اگر نمیاشگر عرضی برابر با این مقدار داشت بجا دو ستون از 5 ستون استفاده بشه @media screen and (max-width: 680px) { . Logo { پنج ستون; }
    1 امتیاز
  10. 1- شما مفهوم مدیا رو معلوم نفهمیدین باز هم سرچ کنید ! درصدش بستگی به خودتون داره الان 4 تا اندازه هست هر مدیا واسه یک اندازه و یک نمایشگر ! چیزی نیست که بگیم تو همه قالب ها اندازش یا درصدش یک عدد هست ! داخل مدیا ها کلاس ها رو فراخوانی میکنن و میگن اون کلاس در اون نمایشگر به چه صورت نمایش داده بشه !
    1 امتیاز
  11. یکی از راه های رسپانسیو کردن با بوت استرپ هست : http://forum.wp-pars...-قالب-وردپرس-و/ آموزش فراوان در سطح نت هست به صورت کامل فقط باید همت کنید و جستجو کنید ! به فرضدر گوگل بزنید آموزش media در css ! به همین سادگی !
    1 امتیاز
  12. بله میشه انجام داد ! الان امدین توی همه صفحه نمایش ها اندازه عرض لوگو رو 100 درصد دادین !
    1 امتیاز
  13. سلام ! الان دقیقا ما میتونیم چه کمکی به شما بکنیم اخه !؟ باید با کد نویسی رسپانسیو اشنا باشید یک خط دو خط نیست که ما بخوایم راهنمایی کنید ! یا قالبتون رو با ی قالب ریسپانسیو عوض کنید ! یا برید دنبال فراگیری این علم که خودتون انجام بدین یا این که هزینه کنید براتون انجام بدن ! ی کار دیگه هم میشه ! یک سری افزونه هست نصب میکنید خودش واسه دستگاه های موبایل ی قلب پیش فرض رو میاره بالا ! با این کار دیگه قالب اصلی تون رو هم تغییر نمیدین !
    1 امتیاز
  14. برادر اگه کد من رو گذاشتی و جواب نگرفتی(بازم میگم کد من رو بزار چشمی نگاه نکن بگو یکیه مال تو اولش ی کد هست مال من نداره ) بدون فایل فانکشن مشکل داره ! اسم فایل functions.php باید باشه چک کن ببین همینه ! احتمالش هست اس آخرش نزاشته باشی ! یا این که سینتکس رو رعایت نکردی داخل فایل ! فاصله های اضافی و خط های خالی اضافه رو هم پاک کن !
    1 امتیاز
  15. سلام ! این کدی که گذاشتین در کجا قرار دادین ؟ در کل میگم واسه معرفی فهرست به وردپرس این کد ها رو در فایل فانکشن قالب میزارید (اگه ندارین بسازینش ): function register_my_menus() { register_nav_menus( array( 'top-menu' => __( 'منو بالا' ), 'main-menu' => __( 'منوی اصلی' ), 'footer-menu' => __( 'فهرست پایین' ) ) ); } add_action( 'init', 'register_my_menus' ); هر جا قالب هم خواستین به این طریق فراخوانی میکنید : <?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top-menu', 'container' =>'', 'menu_class' =>'topnav' ) ); ?> کد های من جایگزین کنین با خودتون تست کنید ! نباید م
    1 امتیاز
  16. سلام ! به نر من از افزونه شورت کد های بوت استرپ استفاده کنید : https://wordpress.org/plugins/easy-bootstrap-shortcodes/screenshots/ این موارد هم هست : http://ideaboxthemes.com/table-plugins-wordpress/
    1 امتیاز
  17. سلام ، اگر فایل header.php توی تمامی صفحات فراخوانی میشه راحت ترین که کدتون رو اونجا قرار بدید. اگر که فایلتون رو ساختین (مثلاً top-ads.php) و فراخوانیش هم کردین دیگه استایل دادن بهش کاری نداره. دقیقاً عین بقیّه قسمت ها توی فایل style.css استایل ها رو اضافه کنید و بعد از تکمیل کارتون F5 بزنید (اگر افزونه کش دارید کشش رو خالی کنید)
    1 امتیاز
  18. سلام ، <div class="banner"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/calender.jpg"></div> کد بالا آدرس زیر رو به نمایش میذاره: http://yoursite.com/wp-content/themes/theme-name/images/calender.jpg با اطمینان به اینکه عکس در آدرس وجود داره دوباره امتحان کنید. موفّق باشید.
    1 امتیاز
  19. تو نت منابع زیادی هست جستجو کنید منبع انگلیسی http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-install-and-setup-wordpress-seo-plugin-by-yoast/ منابع فارسی هم هست تو گوگل
    1 امتیاز
  20. شاید دستور رو اشتباه مینویسین ، این یه نمونه کد درست برای لود عکس هست از پوشه images قالب البته سایز هم داره عکس <img height="173px" width="980px" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/head-bg.jpg" />
    1 امتیاز
  21. https://wordpress.org/plugins/add-descendants-as-submenu-items/screenshots/ http://jamescollings.co.uk/docs/v1/jc-submenu/how-tos/how-to-automatically-populate-wordpress-submenus/
    1 امتیاز
  22. دوست عزیز من از کدهای زیر استفاده میکردم قبلا : add_image_size( 'sidebar', 104, 77, true); add_image_size( 'serial', 129, 178, true); add_image_size( 'post', 258, 350, true); با تغییرش به این شکل مشکل حل شد، با راهنمایی شما البته، مرسی از شما : add_image_size( 'sidebar', 104, 77, true); add_image_size( 'serial', 129, 178, true); add_image_size( 'post', 258, 350, false);
    1 امتیاز
  23. خب دوست عزیز الان من میخوام این داستانی رو گفتم، توی صفحه اصلی سایتم استفاده کنم ازش، اگر فقط اون کدی که شما دادید رو بزارم فقط با سایز music میزاره !!!!
    1 امتیاز
  24. سلام ، از افزونه MathTex Equation Editor استفاده کنین ، اینم آدرس صفحه افزونه https://wordpress.org/plugins/mathtex-equation-editor
    1 امتیاز
  25. سلام ! بله میشه این مقاله رو نگاه کنید متوجه میشید : http://www.w3schools.com/php/php_file_upload.asp
    1 امتیاز
  26. سلام ! واسه سوال دومتون افزونه زیاد هست یکی واسه نمونه : https://wordpress.org/plugins/tag-or-category-term-group-order/screenshots واسه سوال اولتون از چه کدی استفاده کردین ؟
    1 امتیاز
  27. سلام ف فکر کنم حجم قالبتون بیشتر از مقدار مجاز برای آپلود فایل هست که محدود شده ، قالب رو بصورت دستی نصب کنین
    1 امتیاز
  28. با تابع add_image_size() میتونید. سایز های مختلف برای تصاویر شاخص تعیین کنید ، البته توجه کنید که قبل از اینکه عکس ها رو آپلود کرده باشید باید سایز ها رو تعریف کنید یعنی تصاویر قدیمی سایزشون تغییر نمیکنه و فقط عکسایی که از این به بعد آپلود میکنید تغییر سایز میدن add_image_size('main', 500, 500,false); add_image_size('serial', 258, 350,false); add_image_size('music', 258, 258, false); برای درک بهتر پارامتر های این تابع یه نگاه به https://codex.wordpress.org/Function_Reference/add_image_size بنداز کد های بالا رو به functions.php اضافه کنید و برای نمایش تصاویر میتونی از تابع the_post_thumbnail
    1 امتیاز
  29. این کد را به انتهای فوتر و قبل از بسته شدن تگ body منتقل کنید <script> function randomPost() { setTimeout(function() { $("#randompost").each(function() { $.ajax({ type:"POST", url:"http://bornahesab.com/randompost/", data:{randompost:1} }) .done(function(msg){ $("#randompost").html(msg); }) }) $("#randompost").promise().done(function() { randomPost(); }); },1200); } randomPost(); </script>
    1 امتیاز
  30. ببینید شما باید مورد اول دوم سوم و چهارم و پنجم لیست بالا رو به گوگل وبمستر بدید ولی خب چهار مورد اول رو باز کردم خطای Fatal error: Allowed memory size of 209715200 bytes exhausted (tried to allocate 262144 bytes) in /home/berrozir/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2233 رو میزنه اول این خطا رو بایپ برطرف کرد
    1 امتیاز
  31. در حال حاظر که مشکلی نیست
    1 امتیاز
  32. کتابخانه های GD و FreeType باید از سمت هاست شما فعال باشه با پشتیبان هاست صحبت کنید
    1 امتیاز
  33. اگر هدفتون اینه که با کد نویسی انجامش بدید کار خیلی راحتی نیست روشش اینه ولی توضیح بیشتر رو معذورم و اجراش هم با خودتونه یک متای کاربری برای حساب کاربران ایجاد کنید از دیتای برگشتی درگاه بانکیتون متای کاربری ساخته شده را به روز رسانی کنید و با توابع نمایش متاهای کاربری هم نمایشش بدید برای ساخت متای کاربری به روز رسانی متای کاربری و نمایشش به ترتیب از سه تابع پایین استفاده کنید add_user_meta($user_ID, 'account', 0); update_user_meta($user_ID, 'account', $charges); echo get_user_meta($user_ID, 'account', true);
    1 امتیاز
  34. برای حل این مشکل این افزونه رو نصب کنید https://wordpress.org/plugins/restore-link-title-field/
    1 امتیاز
  35. به این صورت تست کنید <form action="" method="post"> <?php $D->addcat= array(); // by Sharetronix.ir $numb = 50; $r = $db2->query('SELECT * FROM shop_cats WHERE user_id="'.$this->user->id.'" LIMIT '.($numb)); while($o = $db2->fetch_object($r)) { $D->addcat[] = array($this->network->get_user_by_id($o->user_id),$o->catname); } $D->addcat= array_slice($D->addcat, 0, $numb); $this->network->get_user_by_id($this->user->id, TRUE); foreach($D->addcat as $u) { ?> <input type="checkbox" name="delcat[<?php echo $u[1]; ?>]" va
    1 امتیاز
  36. سلام. <form action="" method="post"> <?php $D->addcat= array(); // by Sharetronix.ir $numb = 50; $r = $db2->query('SELECT * FROM shop_cats WHERE user_id="'.$this->user->id.'" LIMIT '.($numb)); while($o = $db2->fetch_object($r)) { $D->addcat[] = array($this->network->get_user_by_id($o->user_id),$o->catname); } $D->addcat= array_slice($D->addcat, 0, $numb); $this->network->get_user_by_id($this->user->id, TRUE); foreach($D->addcat as $u) { ?> <input type="checkbox" name="delcat[<?php echo $u[1]; ?>]" value="1"><?
    1 امتیاز
  37. دوست عزیز شما میتونید به راحتی کد رو وارد قالب بکنید و اگر مشکلی به وجود اومد کدی که اضافه کردید رو پاک کنید. کدی که دوست عزیزمون فرید دادن رو تست کنید اگر کار نکرد کد رو به این صورت تست کنید: <script type="text/javascript"> function Load_external_content() { $('#content').load('<?php the_permalink(); ?>').hide().fadeIn(3000); } setInterval('Load_external_content()', 10000); </script> موفق باشید.
    1 امتیاز
×
×
  • اضافه کردن...