رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. سعید شعبانی

    سعید شعبانی

    عضو سایت


    • امتیاز

      13

    • تعداد ارسال‌ها

      1,834


  2. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      6

    • تعداد ارسال‌ها

      20,417


  3. علی زینلی

    علی زینلی

    عضو سایت


    • امتیاز

      6

    • تعداد ارسال‌ها

      1,979


  4. محسن غیاثی

    محسن غیاثی

    عضو افتخاری


    • امتیاز

      6

    • تعداد ارسال‌ها

      613


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در 07/12/93 در همه بخش ها

  1. دوست من ، کار درستی نیست قالبی که یک نفر دیگه درست کرده و شما صرفا ترجمه ش کردید به اسم خودتون به فروش برسونید این قالب توی تم فارست هست و این بر خلاف اخلاقیات یک طراح و برنامه نویس وبسایت هست ببخشید این رو میگم ولی اینکار با دزدی هیچ فرقی نداره
    6 امتیاز
  2. اگر قالب یک خروجی برای تنظیمات بتونه در اختیار شما قرار بده شما می تونید اون را در ساب دامین وارد کنید تا تمامی تنظیمات اعمال شوند. اگر این مورد وجود داشته باشه اون رو می تونید در تنظیمات قالب پیدا کنید.
    3 امتیاز
  3. سلام دوست عزیز اون ساب دامین نیست این سایت ها به دلیل درامد بالایی که دراند چند صد دامین را خریداری می کنند! اما راه حل رایگانی نیز برای این مورد هست و ان استفاده از دامین های رایگان هست مانند .tk /ga/ و غیره!
    3 امتیاز
  4. آره داداش می خرن. این که شما می بینی تا فیلتر میشه یه عدد اضافه می کنن و سایت میاد بالا داستانش اینه که طرف مثلا الان داره رو عدد 10 کار می کنه ولی تا 50 رو خریده و dns ست کرده آماده داره. هر وقت نیاز داشت فقط پارک می کنه و قبلی رو از پارک بر میداره.
    2 امتیاز
  5. نه دوست عزیز رایگان هنوز هست من چندتا سایتو میشناسم با این ترفند دارن کار میکنن!
    2 امتیاز
  6. کدها تقریبا به این صورت هستند.تصاویر شاخص لینکشون رو بگیرید و در کد زیر جایگزین کنید و سپس با ولیدتور گوگل تست بزنید <div itemscope itemtype="http://schema.org/ImageObject"> <a itemprop="contentURL" href="آدرس عکس"> <img itemprop="thumbnailUrl" src="آدرس" alt=""> </a> <meta itemprop="caption" content="توضیح"> <meta itemprop="publisher" content="آدرس سایت"> </div> http://www.google.com/webmasters/tools/richsnippets
    2 امتیاز
  7. دوست عزیز! میتونید اینقدر اسپم ندید! حداقل 24 ساعت صبر کنید اگر کسی پاسختون رو نداد بعد تاپیک رو آپ کنید! دوستمون توضیح دادن که شما اوّل باید یه زمینه دلخواه بسازین و همینطور لینکش هم گذاشتن. امّا اگر نمیتونین از اون روش برید و براتون مشکل هست میتونید افزونه advanced custom fields رو نصب کنید با لینک: https://wordpress.or...-custom-fields/ مثلاً شما یه زمینه دلخواه میسازید با نام namayeshi ، موقعی که میخواین یه پست رو ارسال کنید عنوان مطلب رو میزنید: دانلود آهنگ خیابونا از محسن یگانه و توی زمینه دلخواه مینویسید: آهنگ خیابونا از محسن یگانهحالا برای نمایش زمینه دلخواهتون با اسم namayeshi در ساید
    2 امتیاز
  8. هر سوالی که به ذهنتون میرسه رو تو گوگل سرچ کنین مطمئنا به جواب میرسین. سعی کنین بیشتر جستجوتون انگلیسی باشه.
    2 امتیاز
  9. سلام با استفاده از schema این نوع کارها انجام میشه
    2 امتیاز
  10. افزونه ی “اعتبار من” ( myCRED ) ، سیستمی کاربردی و انعطاف پذیر برای مدیریت امتیازات در سایت وردپرسی شماست . در واقع این افزونه سایت شما را تبدیل به یک سایت امتیاز-محور می کند که نه تنها کاربر در آن بر اساس انواع فعالیت هایی که می کند ، امتیاز جایزه می گیرد ، بلکه می تواند این امتیازات را در سایت خود شما خرج کند ! به این منظور که شما قادرید به کمک این افزونه دسترسی به بعضی صفحات و پست های خود را محدود کرده و در ازای نمایش این محتواها از کاربرانتان امتیاز طلب کنید ! اما این تازه شروع ماجراست ! “اعتبار من” علاوه بر امکانات مختلفی که داراست ، افزونه های جانبی ( الحاقی ) زیادی را در اختیار کاربر قر
    1 امتیاز
  11. سلام. $(window).blur(function(){ //your code here }); $(window).focus(function(){ //your code }); منبع: http://stackoverflow.com/questions/1060008/is-there-a-way-to-detect-if-a-browser-window-is-not-currently-active
    1 امتیاز
  12. 1- با سلام باید در بخش خرید و فروش تاپیک برنید 2-از قرار دادن اطلاعات تماس خود داری کنید موفق باشید
    1 امتیاز
  13. تست کنید <?php $my_custom_query= new WP_Query(array( 'post_type' => 'post', 'post_status' => 'publish', 'order' => 'DESC', 'orderby' => 'rand', 'posts_per_page' =>'10', 'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); if($my_custom_query->have_posts()) : ?> <div class="first"> <div class="head"> <div class="icon"></div> <div class="title">آرشیو ماهانه</div> </div> <div class="inside"> <ul> <?php while($my_custom_query->have_posts()) : $my_custom_query->the_post();
    1 امتیاز
  14. عزیز تاپیک آموزشی داخل انجمن موجوده، تا همین چند هفته پیش انجمن بخش آموزش مستقل داشت. ولی بخش آموزش رو داریم به سایت منتقل می کنیم چون هدف اصلی انجمن بحث و گفتگو کاربران در مورد مشکلات و موضوعات مرتبط هست. به زودی سایت اصلی گروه راه اندازی میشه و می تونید از آموزش ها استفاده کنید و البته چون انجمن تخصصی وردپرس هست فکر نمی کنم داخل سایت آموزش های مبتدی و پایه رو داشته باشیم.
    1 امتیاز
  15. به این شکل استفاده کنید. روی ادامه مطلب و بخش های دیگه هم تاثیر نداره <div class="first"> <div class="head"> <div class="icon"></div> <div class="title">آرشیو ماهانه</div> </div> <div class="inside"> <ul> <?php $posts = get_posts('orderby=rand&numberposts=14'); foreach($posts as $post) { $post_title_1 = str_replace("آهنگ", " ", get_the_title() ); $post_title_2 = str_replace("با نام", " - ", $post_title_1 ); ?> <li> <a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php echo $post_title_2; ?>
    1 امتیاز
  16. درود این انجمن برای زمانی هست که شما یاد گرفتید و برای مثال در نوشتن یک کد در افزونه یا طراحی قالب یا مشکل در یم فانکشنی چیزی برای وردپرس دچار مشکل شدید اونوقت میاید اینجا و تاپیک میزنید مشکلتون رو در میان میزارید و با کمک دوستان برطرف میشه انجمن آموزشی نیست بلکه انجمن رفع اشکال هست
    1 امتیاز
  17. بفرمایید. فقط خودتون زحمت قرار دادنش داخل حلقه را بکشید. $post_title_1 = str_replace("عبارت اول", " ", get_the_title() ); $post_title_2 = str_replace("عبارت دوم", " - ", $post_title_1 ); echo $post_title_2;
    1 امتیاز
  18. سلام سعید جان مرسی از راهنماییت بسیار لذت بردم از راهکار شما... این مراحلی که فرمودید رو انجام میدم، اگر مشکلی بود از شما راهنمایی میگیرم البته اگر اشکالی نداره... چون خیلی نقاط مبهم الان برام پیش اومده،منتهی میخوام مرحله به مرحله برم جلو... بازم تشکر یا علی
    1 امتیاز
  19. سلام ، بحث وقت نیست ، سؤال یکم غیرواضحه. اگر منظورتون از راهنمایی اینکه چجوری به input از نوع text استایل بدید: <div class="formaval"><form action="https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=persianteb/NXeZ" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=persianteb/NXeZ" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=persianteb/NXeZ', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true"><p><input type="text" style="width:195px" cl
    1 امتیاز
  20. بله متوجه شدم. شما می خواهید عنوان مطالب را در بعضی جاهای قالب به یک شکل دیگه نشون بدید. خوب یکی از روش هایی که می تونید استفاده کنید زمینه های دلخواه هستند. که باید برای هر مطلب تعریف بشه و اون را جای تابع the_title در حلقه مطالب قرار داد. ولی حالا که می فرمایید 1000 تا پست دارید که می خواهید همشون رو به این شکل کنید و زمان زیادی باید برای وارد کردن زمینه های دلخواه بگذارید می تونید از روشی که مدیر اون سایت به شما گفته استفاده کنید. ولی اون هم به دلیل اینکه عنوان پست های سایت شما از یک ساختار مشخص ( مثلا وجود عبارت "به نام" داخل عنوان همه مطلب ) پیروی نمیکنه مشکل هست و من در این زمینه نمیتونم
    1 امتیاز
  21. اینکه بعضی دوستان اکثر مطالب خودشون کپیه و از کپی شکایت می کنن هم خودش بسیار جالبه!!!
    1 امتیاز
  22. سلام ، لطفاً کد های خودتون رو بین [ code ] و [ / code] قرار بدید تا راحت تر خونده بشن یا از BB Code مخصوص (سومین گزینه ویرایشگر) استفاده کنید. از 2 روش دیگه ی ذکر شده در این منبع استفاده کنید: http://hamyarwp.com/wordpress/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AD%D8%AC%D9%85-%D8%A2%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/ برای مشکل پاک شدن هم لینک زیر رو مطالعه کنید ببینید به دردتون میخوره:
    1 امتیاز
  23. این قسمت رو بذار توی فایل style.css: .komal { border-radius: 5px 5px 5px 5px; float: left; height: 80px; margin-left: 3px; overflow: hidden; position: relative; width: 300px; border:5px solid #DDD; } .komal img { position: absolute; transition: top 1s ease-out 0s; } این قسمت رو بذار توی header.php بین قسمت های <head> و یا </head> یا بعد از لوپ پست هات <script> $(document).ready(function () { var xH $('.dhiraj').hover( function () { xH = $(this).children("img").css("height"); xH = parseInt(xH);
    1 امتیاز
  24. سلام به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدین. دامین های رایگان هم که فکر می کنم مدتی هست قطع شدن. ساب دامین هم نمی تونی استفاده کنی چون اگه دامین اصلی مسدود بشه همه ساب دامین ها هم مسدود میشن.
    1 امتیاز
  25. ببینید نتیجه وابسته به یک کد خالی نیست تمام محتوای سایت باید الگوهای استاندارد رو رعایت کرده باشند تا نتیجه مطلوب بدست بیاد اما در خصوص عکس مثال زیر رو نگاه کنید the_post_thumbnail( 'single', array( 'class' => 'thumbnail', 'alt' => ''.get_the_title().'', 'itemprop' => 'image' ) );
    1 امتیاز
  26. ببخشید باید از عملگر || (یا) استفاده می کردم. امتحان کنید. <?php $LinkDownload1 = get_post_meta( $post->ID, 'LinkDownload1', true ); $ExternalDownload = get_post_meta( $post->ID, 'ExternalDownload', true ); if( !empty($LinkDownload1) || !empty($ExternalDownload) ) : ?> متن مورد نظر <?php endif; ?>
    1 امتیاز
  27. بنده موردی سراغ ندارم برای این مورد که با لینک غیرمستقیم کار بکنه.منتظر نظرات باقی دوستان بمونید
    1 امتیاز
  28. امتحان کنید <?php $LinkDownload1 = get_post_meta($post->ID, "LinkDownload1", true); $ExternalDownload = get_post_meta($post->ID, "ExternalDownload", true); if( !empty($LinkDownload1) && !empty($ExternalDownload) ) : ?> متن مورد نظر <?php endif; ?>
    1 امتیاز
  29. سلام والا بوده سایت های با امنیت کم که به راحتی هک میشن ...... اما دلیل نمیشه اگر خوب برنامه نویسی شه مشکلیم پیش نمیاد پس همواره امکان هک شدنش در صورت وجود باگ هست یاحق
    1 امتیاز
  30. داداش اهمیت ندی مثل سایت من از بس بهت لینک می دن که گوگل پنالتیت می کنه
    1 امتیاز
  31. سلام از این لینک استفاده کنید: http://jsfiddle.net/VuTYx/2/
    1 امتیاز
  32. اکثر افزونه ها بعد از غیر فعال شدن و یا حتی حذف اونها تنظیماتشون داخل دیتابیس باقی می مونه که این می تونه هم خوب باشه هم بد. خوب از این جهت که اگر شما دوباره خواستید اون افزونه را استفاده کنید تنظیمات افزونه از قبل ایجاد شدند و لازم نیست دوباره تنظیمات را تغییر بدید بد از این جهت که کمی از دیتابیس شما را اشغال می کنند. برخی از افزونه ها هم یک بخش دارند که از طریق اون می تونید تمامی اطلاعاتی که اون افزونه داخل دیتابیس ذخیره کره را حذف کنید.
    1 امتیاز
  33. 1 امتیاز
  34. به نظر من شما می تونید برای این کار یه پست تایپ مخصوص رزومه ها درست کنید که چندیدن دسته بندی مثل نجاری، آهنگری و ... داشته باشه. بعد یک فرم هم خودتون می تونید ایجاد کنید هم از افزونه هایی مثل WP User Frontend کمک بگیرید تا کاربر بتونه مطالبش رو ثبت کنه. بعد id اون مطلب را به عنوان کد رهگیری در اختیارش قرار بدید و یک صفحه درست کنید که مطالبی که اون شخص در پست تایپ رزومه ها ثبت کرده را بهش نشون بده و بتونه اونها رو ویرایش کنه. بعد یک فرم هم درست کنید که کارفرما ها بتونند در بین مطالب این پست تایپ جستجو کنند. اکثر این قابلیت ها رو افزونه WP User Frontend در اختیارتون قرار می ده.
    1 امتیاز
  35. سلام این ربطی به ووکامرس نداره اون عکس توی یک کادر هست که با جی کوئری و استایل و مثلا با تابع animate میشه اینکار رو انجام داد
    1 امتیاز
  36. فکر کنم شما با فرم سازها و یا فیلدسازها کار کنید زودتر به نتیجه برسین هرچند اگر خودتون می تونستید بنویسید راحتتر بودید!
    1 امتیاز
  37. از استایل نویسی تا چه حد میدونید؟
    1 امتیاز
  38. برای بروزینگ چیز خاصی ندیدم مگه اینکه پروکسی کنید. برای لیچ: https://code.google.com/p/rapidleech/
    1 امتیاز
  39. چون کدهای php داره نباید هم در حالت html کار کنه!
    1 امتیاز
  40. 1 امتیاز
  41. ببینید وردپرس به درستی نصب شده, قالب پیشفرض هم امتجان کنید ببینید اونم مشکل داره؟ چون گفته تابعی به اسم get_header یا bloginfo اصلا وجود نداره که بخواهد اجراشون کنه
    1 امتیاز
  42. 1 امتیاز
  43. سلام. ببینید php واسه سرور هست ، اگر می خواید محاسبات رو سمت کاربر انجام بدید جاوااسکریپت باید یاد بگیرید. با جاوا اسکریپت هم کار ساده ای هست. مرحله اول میگید هر موقع فرم رو تایید کرد کاربر صفحه به جایی نره prevent default . بعد از اون میاید محتوای فیلد ها رو با جاوااسکریپت یا جی کوئری میگیرید و بعد هم فرمولتون رو روی متغییر ها پیاده می کنید. بعدش با دستور switch اون مرحله دوم رو انجام میدید. موفق باشید.
    1 امتیاز
  44. هیچ فرقی بین ووکامرس و پست های عادی وجود نداره مگه اینکه دستکاری شده باشه که دیر ایندکس بشه ووکامرس هم از پست تایپ استفاده میکنه یعنی دقیقا مثل پست های معمولی سایت هست پس فرقی نداره در ایندکس فقط مشکلش در حالت عادی اینه که محصولات در فید پیش فرض ارسال نمیشن که باید خودتون درستش کنید که پست تایپ ها هم در فید اضافه بشن
    1 امتیاز
  45. سلام دوست عزیزم همون طور که میدونیم هممون هسته وردپرس تا حالا باگ شاخی نداده یکی دو تا بوده اما باز در اون حد لالیگا نبوده شما ببین سرور خوب انتخاب کن بعدشم تو نصب پلاگین و قالب بدون باگ دقت کن بقیش حله فکر کنم سوالاتتون به جای قرار دادن در اینجا در گوگل مینوشتین به جواب می رسیدین همه اونا به کمک افزونه ممکنه به صورت دستی فکر نکنم به جایی برسونین:دی lمتاسفانه نام افزونه یادم نیست(چند ماهی نبودم) دوستان خواهشابگن یاحق
    1 امتیاز
  46. یه سری سایت ها هستن فقط میان سئو قالب را چک میکنن و سئو سایت (از قبیل مطالب و ...) را نمیسنجند ، سئو قالب هم دیگه از 70 به بالا باشه مشکلی نیست حتما نیست که 100 درصد باشه
    1 امتیاز
  47. روش کارکرد: بررسی زمینه دلخواه برای تصویر در صورت نبود زمینه، استفاده از تابع تصویر شاخص اگر نبود، استفاده از تصاویر پیوست اگر پیوست نبود، پیدا کردن آدرس تصویر از داخل محتوا در غیر این صورت، نمایش تصویر پیشفرض در فایل readme.html کامل توضیح داده شده: meta_key نام زمینه دلخواه attachment استفاده از پیوست the_post_thumbnail استفاده از تصویر شاخص size نام اندازه تصویر شاخص width ، height ، ارتفاع و پهنا یک نمونه: <?php get_the_image( array( 'meta_key' => 'feature_img', 'size' => 'medium', 'width' => '200', 'height' => '200', 'image_class' => 'feature' ) ); ?> استفاده در حلق
    1 امتیاز
×
×
  • اضافه کردن...