رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. oMid

    oMid

    عضو سایت


    • امتیاز

      20

    • تعداد ارسال‌ها

      738


  2. imanfakhar

    imanfakhar

    عضو افتخاری


    • امتیاز

      19

    • تعداد ارسال‌ها

      11,230


  3. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      15

    • تعداد ارسال‌ها

      20,417


  4. Parsa

    Parsa

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      11

    • تعداد ارسال‌ها

      11,434


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در 03/06/91 در همه بخش ها

  1. از این افزونه استفاده کن تازه فارسیش کردم همون نوشته ورود و ثبت نام رو میاره تو قالبت اما دیگه وارد خود وردپرس نمیشه تو همون قالبت یه فرم بصورت جی کوئری باز میکنه که هم میشه وارد شد هم ثبت نام و هم فراموشی رمز عبور تمامی خطا ها هم بر خلاف سایر افزونه ها تو خود فرم به نمایش در میاد افزونه ثبت نام وردپرس simplemodal-login
    4 امتیاز
  2. این کار با استفاده از css3 animation امکان پذیر است.یک نمونه ساده آدرس زیر می باشد که برای یکی از دوستانم آماده کرده ام: http://rango.ir/uploader/ نمونه های دیگر: http://thecodeplayer.com/walkthrough/pure-css3-animated-clouds-background http://css-tricks.com/parallax-background-css3/
    4 امتیاز
  3. وردپرس امکان ثبت نام داره. از بخش تنظیمات > همگانی فعال کنید برای فیلدهای بیشتر میتوانید از افزونه register plus استفاده کنید
    4 امتیاز
  4. سلام احتمالا بخاطر فعال نبودن تابع Soap روی سرور شماست و برای همین صفحه کامل لود نمیشه و دکمه ذخیره هم نمیاد.
    3 امتیاز
  5. منظور شما lightbox می باشد...# آموزش اضافه کردن lightbox به وردپرس بدون افزونه + افزونه lightbox plus + افزونه های دیگر
    3 امتیاز
  6. اگر سیستمتون centos باشه احتمال داره از همون باشه . کلاً kloxo با centos مشکل داره . یک باگ هم داره که هنوز رفع نکردن روی centos . حالا سیستموتون چیه؟
    2 امتیاز
  7. خیلی ها بلدند ولی اولا کسی در استخدام شما نیست و ثانیا روی سواد خوندن و نوشتن شما هم حساب می کنند کدها را بخوانید یکیش برای ثبت نام و عضویت است و یکی دیگه برای لاگ اوت و لاگ این کردن البته اگر شما عضوگیری را فعال کنی و ابزارک متا را در صفحه ابزارک ها به ستون کناری انتقال بدی کدهای لازم رو توش داره
    2 امتیاز
  8. از منوی تنطیمات به بخش پیوند‌های یکتا برین و گزینه‌ی ذخیره‌ی تغییرات رو بزنین تا درست بشه.
    2 امتیاز
  9. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled 1</title> <style type="text/css"> .divanim { width:100px; height:16px; background:#ccc; position:absolute; left:100px; color:#CC0000; font-size:80px; text-align:left; letter-spacing:-.2em; font-weight:bold; animation-name:mymove; animation-duration:.2s; animation-timing-function:linear; animation-d
    2 امتیاز
  10. سایتی که شما دیدی رو ما معرفی کنیم؟ این کار چند روش داره یکیش استفاده از عکسه gif یکیش استفاده از خاصیت انیمیشن در css3 است که فکر می کنم جذاب ترینشه من کد ساده ی یک نمونه را می گذارم در یک notepad ذخیره کن با پسوند html و با بروسر ببین
    2 امتیاز
  11. کد هایی را که گفتم هنوز وجود دارند! من با استفاده از فایرباگ آن ها را حذف کردم.می توانید نتیجه را در تصویر ببنید...#
    2 امتیاز
  12. مدیریت فایل یکی از نیازهای اصلی هر فرد هست. پیشنهادم اینه یا این مشکل رو مدیریت هاست حل کنه یا هاست رو تغییر بدید کد زیر رو در محلی که میخواهید وردپرس را نصب کنید. در یک فایل php قرار داده و اجرا کنید <?PHP $inputfile = FOPEN("http://fa.wordpress.org/latest-fa_IR.zip", "r"); $outputfile = FOPEN("wordpress-latest-fa_IR.zip", "w"); ECHO "File opened..."; $data = ''; WHILE (!FEOF($inputfile)) { $data .= FREAD($inputfile, 8192); } ECHO "Data read..."; FWRITE($outputfile, $data); ECHO "transfered data"; FCLOSE ($inputfile); FCLOSE ($outputfile); ECHO "Done."; ?> سپس با افزونه wp-File
    2 امتیاز
  13. خط زیر رو جایگزین <?php the_title(); ?> کنید: <?php echo mb_substr(get_the_title() , 0 , 20); ?>
    2 امتیاز
  14. مطلب زیر هم امتحان کنید و نتیجشو بگید. http://forum.wp-pars...__10#entry15438
    2 امتیاز
  15. من هم همینطور بحث سر آی ای و عکس بود اگر منظورتون یک عکس دیگه در سمت چپه عینه همون کد قبلی فقط بجای right:0px بنویسید left:0px و به این عکس هم یک آی دی جدید بدید و عین کد بالا را هم برای آی دی این عکس و آدرس نسخه gif تکرار کنید
    2 امتیاز
  16. تغییر لوگو: //changing the logo function my_custom_login_logo() { echo '<style type="text/css"> h1 a { background-image:url('.get_bloginfo('template_directory').'/images/your-logo.png) !important; } </style>'; } add_action('login_head', 'my_custom_login_logo'); لوگو با نام your-logo.png در پوشه images پوسته
    2 امتیاز
  17. با سلام. من انجمن bbpress رو نصب کردم و از قسمت تنظیماتش یه آدرس براش انتخاب کردم مثلا : site.com/forums حالا انجمن در پوسته سایت دیده میشه و من میخوام در قالبی که برای نمایش پوسته انجمن طراحی کردم دیده بشه. یعنی من در پوسته سایت خودم یه صفت به نام forum طراحی کردم که فرقش با پوسته خود سایت اینه که سایدبار نداره و میخوام bbpress رو با اون قالب نمایش بدم. میخواستم ببینم چجور میتونم این کار رو انجام بدم. یه مشکل دیگه هم با فارسی ساز دارم که فایلهای زبان فارسی رو طبق آموزشهایی که در نت وجود داشت کپی کردم اما زبانش تغییر نکرد اگه میشه راهنمایی کنید
    1 امتیاز
  18. سلام این یک دمو از بادی پرس http://irana7.ir دوستان اگه کسی قالب خوبی داره خوشحال میشم معرفی کنه.
    1 امتیاز
  19. سلام توی سایت من androidha.in اگه دقت کرده باشین قسمت پایین صفحه که شماره صفحات بعدی رو زده بهم ریختس. در واقع بصورت عمودی نشون داده میشه شماره صفحات رو. میخواستم بدونم برای ویرایش این قسمت باید کدوم فایل php رو ویرایش کرد؟
    1 امتیاز
  20. از طریق FTP پوشه‌ی اون افزونه رو تغییر نام بدین و فایل maintenance. رو پاک کنین.
    1 امتیاز
  21. منظورتون vbulletin ؟ اینجا انجمن وردپرسه برای مشکلتون به http://www.parsvbulletin.com/forum.php مراجعه کنید
    1 امتیاز
  22. پیشخوان --> تنظیمات --> همگانی --> نام‌نویسی را تیک بزنید...#
    1 امتیاز
  23. یکی از بهترین مراجعش خود اون سایته اون سایت تک برگی نیست شما یک برگش رو دیدی http://thecodeplayer.com/
    1 امتیاز
  24. سلام من میخوام اگه کسی روی لینک هام کلیک کرد توی صفحه جدید یا همون بلانک باز بشه مثلا کد این بخش <div class="center2"> <div class="post"> <div id="post-title"><h1>جدیدترین مطالب سایت</h1></div> <ul> <?php get_archives('postbypost', 18); ?> </ul> </div> یا این یکی <div class="centerblocks"> <div class="post"> <div id="post-title"><h1>فراماسونری</h1></div> <div id="block"> <ul> <?php query_posts("showposts=8&cat=12"); ?> <?php while (have_posts()) : the_post(); ?> <
    1 امتیاز
  25. بعد از نصب کردن افزونه و فعال کردن آن در هنگام آپلود تصاویر در قسمت بارگذاری نشانی (URL) پیوند را روی نشای پیوند قرار بدید
    1 امتیاز
  26. تنظیمات خاصی ندارد,کافیست افزونه را نصب و فعال نمایید و از آن استفاده کنید.بر روی لوکال تست کردم و جواب داد...#
    1 امتیاز
  27. یکبار با دسترسی 777 هم تست کنید. اگر با این دسترسی درست کار کرد به مدیر سرورتون گزارش بدید چون ممکن هست مشکل امنیتی ایجاد کنه.
    1 امتیاز
  28. کاملاً درسته و اگر تا حدودی زبانتون خوبه سایت زیر آموزش های خوبی همراه با مثال و نمونه عملی داده : http://www.w3schools.com/css/css_float.asp در غیر اینصورت گوگل + جستجوی فارسی آموزش css بهترین آموزشه.
    1 امتیاز
  29. پوسته فارسی Vulcan امکانات : پشتیبانی از ابزارک پشتیبانی از تصاویر بند انگشتی پشتیبانی از فهرست منو آبشاری دیدگاه ها تو در تو اسلایدر مطالب آخرین های تویتر پنل تنظیمات قسمت تبلیغات و تنظیمات آن در پنل اضافه کردن تبلیغات به پست ه باکس جی کوئری محبوب و تازه ترین مطالب دو ستونه ترجمه شده بصورت استاندارد همراه با فایل زبان و شیوه نامه آر تی ال مشاهده نمونه Vulcan.zip
    1 امتیاز
  30. ببینید سطح دسترسی پوشه uploads روی چی هست؟ اصلا این پوشه وجود داره یا خیر. همچنین پوشه مادرش یعنی wp-content
    1 امتیاز
  31. سلام اول وجود تابع زیر رو بررسی کنید: http://codex.wordpress.org/Template_Tags/paginate_comments_links بعد هم آموزش: http://heartdrops.org/tutorials/wp-comment-pagination/
    1 امتیاز
  32. چه راهی مونده؟!! خب این رو هم تست کنید. یک وردپرس نسخه پایینتر رو توی یک زیرپوشه نصب کنید. بعد هم ببینید برای آپدیت مشکل دارید یا خیر.
    1 امتیاز
  33. متوجه نشدم چی میخواین؟!
    1 امتیاز
  34. این بسته به نوع استفاده پوسته شما از تابع بندانگشتی سازش داره که آیا کات و کراپ میکنه یا فقط ریسایز میکنه. مثلا خود وردپرس بصورت پیش فرض فقط ریسایز میکنه و timthumb میاد کراپ هم میکنه.
    1 امتیاز
  35. لیست کلیه شورت کدهاش اینجا هست: http://www.wproots.com/bbpress-shortcodes/ بسته به شورت کد داره مثلا index رو کافیه توی یک صفحه بزارید میاد بالا.
    1 امتیاز
  36. یکیاز از افزونه هات یا شایدم سیستم نیاز به ساخت دایرکتور هستش که دسترسی انجام اینکار نداره به پشتیبانی هاست بگید براتون باز کنه یا دسترسی هارو چک کنید سواد من در این حد ببینید جوابگو هست یا نه
    1 امتیاز
  37. به آدرس زیر روید: /wp-content/w3tc/min/05100/default.include.9ed52c.css کد زیر را پیدا کنید: .slider-tab-ring ul li span { padding: 0px 2px; color: #666; font-style: italic; font-size: .8em; } و دو خط زیر را حذف نمایید...# font-style: italic; font-size: .8em;
    1 امتیاز
  38. ادرس سایت www.webask.ir سلام من یه پوسته نصب کردم انتی ویروس avast گیره میده بهش میگه توی js تروجان یا ویروس (دروس نمیدون گیرش چیه) و دیگه نمیزاره توی سایت برم ادرس سایت www.webask.ir سلام عکسشم انداختم ببینید عکس زیر
    1 امتیاز
  39. خط سوم ادرس سایت رو درست نوشتید؟
    1 امتیاز
  40. اطلاعات این فرم (احتمالا) در جدولی با نام wp-sms در دیتابیس ذخیره می شه
    1 امتیاز
  41. دوست عزیز دگمه ذخیره نمی خواد با بلور شدن دکمه عمل می کنه <input type="hidden" name="action" value="update" /> <input type="hidden" name="action" value="update" /> <input type="hidden" name="page_options" value="wp_admin_mobile,wp_webservice,wp_username,wp_password,wp_number,wp_unit_money,wp_subscribes_status,wp_subscribes_activation,wp_subscribes_send,wp_call_jquery,wp_suggestion_status,wp_notification_new_wp_version" /> <input type="submit" class="button-primary" name="Submit" value="<?php _e('Update', 'wp-sms'); ?>" /> این کد در انتها را
    1 امتیاز
  42. تغییر عنوان و لینک // changing the login page URL function put_my_url(){ return ('http://www.yourdomain.com/'); // putting my URL in place of the WordPress one } add_filter('login_headerurl', 'put_my_url'); // changing the login page URL hover text function put_my_title(){ return ('Name of Your Website'); // changing the title from "Powered by WordPress" to whatever you wish } add_filter('login_headertitle', 'put_my_title');
    1 امتیاز
  43. کد زمینه ی دلخواه رو می خواهید یا کد زمینه ی عکسی که گذاشتید این کد css زمینه ی عکس شماست برای قرار دادن آیکون ها باید فایل png یا gif اونها موجود باشه .cf-div { display:block; width: 730px; height: 140px; background-color:#E0FC70; background-image: -webkit-gradient(linear,left top,left bottom,color-stop(0, #E0FC70),color-stop(1, #A7CA17)); filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorStr='#E0FC70', EndColorStr='#A7CA17'); -ms-filter: "progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorStr='#E0FC70', EndColorStr='#A7CA17')"; -moz-border-radius: 6px; -webkit-border-radi
    1 امتیاز
  44. 1. فایل wp-config.php رو برای اطلاعات دیتابیس چک کنید و دسترسی اش رو روی 444 قرار بدید 2. از طریق phpmyadmin تلاش کنید دیتا بیس را باز کنید اگر باز نشد و ارور داد مشکل در سرور دیتابیستون با سرو.یس دهنده تماس بگیرید 3. اگر هیچ مشکلی نبود پینگ بگیرید برای گرفتن پینگ می تونید از http://forum.wp-parsi.com/topic/1566-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/page__pid__13954#entry13954 کمک بگیرید و ما بقی توضیحات هم توی همون پست دنبال کنید
    1 امتیاز
  45. میتونید از اسکریپت Link Box CMS v.1.1 استفاده کنید:
    1 امتیاز
  46. افزونه LibWP (کتابخانه توابع مفید وردپرس) شاید شما از آندسته از طراحان وب وردپرسی باشید که بیشتر مواقع در هنگام نوشتن پوسته ویا افزونه جدید، مجبور هستید یکسری دستورات و توابع تکراری را که قبلا نوشتید را دوباره بنویسید. بعنوان مثال وقتی میخواهید در پوسته خود تصویر شاخص یا thumbnail را به نمایش بگذارید، ابتدا باید بررسی کنید که آیا در این نوشته تصویر شاخص وجود دارد یا خیر! اگر وجود داشت، که تصویر شاخص یا بندانگشتی را با تابع the_post_thumbnail نمایش می‌دهیم. اگرهم تصویر شاخص نداشت، از یک تصویر ثابت ویا پیشرض برای این کار استفاده می‌کردیم. خب وجود یکسری از شرط ها در کدهای ما، اون زیبایی کد رو
    1 امتیاز
  47. دوست عزیز دیدم اگر بخواهید چنین چیزی رو با CSS3 بنویسید باید اول یک لایه با آی دی مشخص داشته باشید که قابلیت ترانسپورت رو براش تعریف کرده باشید یعنی کد زیر #layer {-moz-transition: all 1.8s linear .2s; -o-transition:all 1.8s linear .2s; -webkit-transition: all 1.8s linear .2s; transition: all 1.8s linear .2s; } و بعد برای دایره های رنگی چند جای مختلف را در چند کلاس مختلف تعریف کنید و در نهایت یک کد یک خطی جاوا اسکریپت هم برای هر لایه اضافه کنید مثل <div id="layer" class="cl1"> <div class="subcl1" onmouseover="document.getElementById('layer').className='cl2'"> </
    1 امتیاز
  48. میتونید از transposh استفاده کنید و برای استایل دادن طبق آموزش زیر استفاده کنید : طبق آموزش در صورتی که نسخه انگلیسی سایت اومد به آدرس site.com/en یک استایل سوا مثل ltr.css بدهد و در غیر این صورت style.css اجرا شود . functions.php قالب خود را باز کرده و کد زیر را به آن اضافه کرده : <?php function _is_ltr() { $base = substr($_SERVER['PHP_SELF'], 0,strrpos($_SERVER['PHP_SELF'], '/')); preg_match("@^{$base}/+([^/]+)@i",$_SERVER['REQUEST_URI'],$uri); if(isset($uri[1]) && strtolower($uri[1]) == 'en') return true; return false; } ?> حال باید استایل ها را echo کنید برای این کار
    1 امتیاز
×
×
  • اضافه کردن...