mahnazmahdi 2 ارسال شده در مرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 02 سلام وقت بخیر من یک پروژه گرفتم که کندی سایت را پیدا کنم. می بینم که برای هر صفحه از سایت که صفحات زیادی هم دارد، از المنتور استفاده شده است. آیا این باعث کندی سایت شده است؟ حجم عکس ها را هم کاهش دادم. با هاست چک کردم . مشکل از انجا نیست. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. لینک به ارسال
eimanam 1 ارسال شده در مرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 02 سلام وقت شما بخیر علاوه بر اینکه باید هاست مناسبی داشته باشید فقط کاهش حجم تصاویر کافی نیست برای بالابردن سرعت لود بنظرم اولین و مهمترین بخش سرعت سایت (هاست باکیفیت) هستش بعد میریم سراغ موضوعات دیگه مثل کاهش حجم ریکوئست ها و حجم تصاویر و ... اینجا رو ببین لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 02 افزونه wp optimize رو نصب کنید. به محض ذخیره کردن تنظیماتش، بیست درصد سرعت سایت بالاتر میره لینک به ارسال
mahnazmahdi 2 ارسال شده در مرداد 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 02 ممنونم من افزونه wp optimize را نصب کردم و بهینه سازی پایگاه داده را زدم کل سایت بهم ریخت خواهش میکنم راهنمایی کنید لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 02 جدول ها رو از یک بکاپ قدیمی، ریکاوری کنید. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری