Poriya 90 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 ببخشید من خیلی سوال میپرسمعنوان هنوزم 2تا هستgishamusic.inمیتونید ببنیدو سوال آخرم اینه که الان <H1> رو کجا باید بذارم؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 ببخشید من خیلی سوال میپرسمعنوان هنوزم 2تا هستgishamusic.inمیتونید ببنیدو سوال آخرم اینه که الان <H1> رو کجا باید بذارم؟الان که دو تا نیستعنوان | توضیحاتاگر میخواهید توضیحات را بردارید. این قسمت را از کد حذف کنید// Add the blog description for the home/front page.$site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' );if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description";تگ title کاربردش در قسمت head هستh1 در body 2 لینک به ارسال
Poriya 90 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 توضیحات مشکلی نداره من عنوان رو میگم که دوبار تکرار میشهh1 در bodyخب آخه توی بخش سئو گفته شده باید عنوان توی <h1> قرار بگیره لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 توضیحات مشکلی نداره من عنوان رو میگم که دوبار تکرار میشهh1 در bodyخب آخه توی بخش سئو گفته شده باید عنوان توی <h1> قرار بگیرهاگر باز هم مشکلی بود. اشکال از تنظیمات بخش همگانی یا افزونه سئو سایت هستنمونه تگ h1 در پست شماره 23 هست. منظور از body تگ <body> هست لینک به ارسال
Poriya 90 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 <head><?php wp_get_archives('type=monthly&format=link'); ?><?php wp_head(); ?><title><?php/* * Print the <title> tag based on what is being viewed. */global $page, $paged;wp_title( '|', true, 'right' );// Add the blog name.bloginfo( 'name' );// Add the blog description for the home/front page.$site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' );if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description";// Add a page number if necessary:if ( $paged >= 2 || $page >= 2 ) echo ' | ' . sprintf('صفحه %s', max( $paged, $page ) );?></title><meta name="google-site-verification" content="Wi3XMJNEwlDHK_ploVifuqF-NzHGULyHarirOj0E1fI" /><meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" /> <!-- leave this for stats please --><style type="text/css" media="screen">@import url( <?php bloginfo('stylesheet_url'); ?> );<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/lightbox.css"/></style><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/lightbox.css"/><link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" /><link rel="alternate" type="text/xml" title="RSS .92" href="<?php bloginfo('rss_url'); ?>" /><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="Atom 0.3" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" /><link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" /></head><body><h1><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></h1> به خدا هنگ کردمالان گفتی پست 23 رو توی تگ <body> قرار بدمالان دادم درست شد؟الان کد های بالا درست هست؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 <head><?php wp_get_archives('type=monthly&format=link'); ?><?php wp_head(); ?><title><?php/* * Print the <title> tag based on what is being viewed. */global $page, $paged;wp_title( '|', true, 'right' );// Add the blog name.bloginfo( 'name' );// Add the blog description for the home/front page.$site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' );if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description";// Add a page number if necessary:if ( $paged >= 2 || $page >= 2 ) echo ' | ' . sprintf('صفحه %s', max( $paged, $page ) );?></title><meta name="google-site-verification" content="Wi3XMJNEwlDHK_ploVifuqF-NzHGULyHarirOj0E1fI" /><meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" /><!-- leave this for stats please --><style type="text/css" media="screen">@import url( <?php bloginfo('stylesheet_url'); ?> );<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/lightbox.css"/></style><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/lightbox.css"/><link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" /><link rel="alternate" type="text/xml" title="RSS .92" href="<?php bloginfo('rss_url'); ?>" /><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="Atom 0.3" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" /><link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" /></head><body><h1><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></h1> به خدا هنگ کردمالان گفتی پست 23 رو توی تگ <body> قرار بدمالان دادم درست شد؟الان کد های بالا درست هست؟بله تقریبابرای ساخت شخصی میتوانید عنوان را دستی وارد کنید 2 لینک به ارسال
Poriya 90 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 الان بالای صفحه عنوان سایت اضافه شدهببینید! نباید توی سایت نمایش داده بشه! لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 الان بالای صفحه عنوان سایت اضافه شدهببینید! نباید توی سایت نمایش داده بشه!توی سایت که هست!دیگه مکانش رو باید خودتون تعیین کنید لینک به ارسال
Poriya 90 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 اگه نخوام اصلا نمایش داده بشه جایی اما کد h1 رو بخاطر سئو استفاده کنم چیکار کنم؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 اگه نخوام اصلا نمایش داده بشه جایی اما کد h1 رو بخاطر سئو استفاده کنم چیکار کنم؟استایل display: none دهیدالبته فکر میکنم گوگل این مسئله رو میفهمه! 3 لینک به ارسال
Poriya 90 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 (ویرایش شده) استایل display: none دهیدالبته فکر میکنم گوگل این مسئله رو میفهمه!شما چی به من پیشنهاد میدید؟ چون الان خیلی بد شده !!اگه هم بشه کاری کرد عنوان بره زیر بگران هم خوب میشه که پیشدا نباشه ویرایش شده تیر 91 توسط poriya_hashie لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 عنوان رو هر جای میشه گذاشتبرای اینکه فونتش معمولی بشه از استایل زیر استفاده کنیدh1,h2,h3,h4,h5,h6{font-size:100%;font-weight:normal;}بعد در مکانی دلخواه از قالب قرار دهید 3 لینک به ارسال
keyvan 87 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 (ویرایش شده) <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /><meta name="googlebot" content="index,follow,noodp,noydir" />لطفا" در خصوص این دو خط توضیح بدیدبعد توضیح به جایی خط دوم بهتره چی بذاریم؟این چطور؟<meta name="keywords" content="یک کلمه , کلمه دیگر , کلمه دیگر" /><meta name="description" content="خلاصه ای در مورد موضوع سایت" /> ویرایش شده دی 91 توسط کیوان65 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 خط اول انکد صفحه رو مشخص میکنه.دومی عمکرد ربات گوگل رو تعیین میکنه.برای دو کد آخر، اولی کلیدواژه های صفحه و دومی توضیح اون صفحه هست. 1 لینک به ارسال
iran 375 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 در حال حاظر متا تگ keywords از همه مهمتر استمتا تگ description هم زمانی کاربر داشت ولی اکنون نه.برعکس گفتین برادر لینک به ارسال
keyvan 87 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 (ویرایش شده) خط اول انکد صفحه رو مشخص میکنه.دومی عمکرد ربات گوگل رو تعیین میکنه.برای دو کد آخر، اولی کلیدواژه های صفحه و دومی توضیح اون صفحه هست.کدومش بهتره؟ ویرایش شده دی 91 توسط کیوان65 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 کدومش بهتره؟برتری نسبت به یکدیگر ندارندهر کدام وظیفه خاصی دارند 2 لینک به ارسال
keyvan 87 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 ممنون از پاسخ شما، در بحث سئو کدام بهتره، منظورم این بود لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 پارسا عزیز هم گفتن هر کدوم برای کار خاصی هستن و برتری وجود نداره. 1 لینک به ارسال
keyvan 87 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 متوجه هستم، اما میخوام در این خصوص که هر کدوم برای کار خاصی هستن توضیح بدیدممنون لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 متوجه هستم، اما میخوام در این خصوص که هر کدوم برای کار خاصی هستن توضیح بدیدممنونصفحات قبل توضیح هست 1 لینک به ارسال
arman100000 1264 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 اين دو كلمه آخر توي اين متا تگ يعني چي ؟! <meta name="googlebot" content="index,follow,noodp,noydir" /> لینک به ارسال
SEOmoz 350 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 اين دو كلمه آخر توي اين متا تگ يعني چي ؟! <meta name="googlebot" content="index,follow,noodp,noydir" />استفاده نکردن از دایرکتوری دیموز و یاهو برای انتخاب توضیحات و عنوان پست در صورت وجود نداشتن در خود پست 3 لینک به ارسال
keyvan 87 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان،من از افزونه سئو استفاده میکنم، که خودش کلمات کلیدی و توضیحات رو اضافه میکنه، در ضمن در هدر سایت هم این کدها نوشته شدهdescriptionkeywordsالان که در سورس نگاه میکنم هر دو تکرار شده یعنی شده 4 تا .از نظر شما، این مشکلی نداره؟ چیکار باید کرد؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 یعنی دوباره تکرار شده؟ نباید تکراری باشه و یکیش رو حذف کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری