arefhosain 9 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلامریپ کردن دقیقا یعنی چی؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 به معنای ساده کپی برداری برابر اصل از پوسته میشه ریپ.در معنای خیلی خیلی ساده و رک میشه دزدی ایده. 1 7 لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 ريپ يعني قفل شدن تاپيك مربوط بهش توي هر انجمني 6 لینک به ارسال
Akbar 441 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 یعنی من بیام قالب سایتی رو بدون اینکه به مدیرش بگم برای خودم بردارم و یا همون ازش دزدی کنم! 4 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 کپی برداری از نظر اخلاقی مشکل دارد ( هر چند دوستان مذهبی اگر به پیشوایان خود مراجعه کنند هم، همین نظر رو دارند )در کل سعی کنید برای خود ایده داشته باشید ، تا مطالبتان هم با ایده رشد کننداگرم توانایی ساخت قالب را ندارید، سعی کنید از قالبهای رایگان یا قالبهای سفارشی (پولی) استفاده کنیددر پایان: ریپ=د-ز-د-ی 5 لینک به ارسال
tazeh 625 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 همون طور که پارسا گفتند کپی برداری از ایده و قالب و یا هرچیز دیگری که خود فرد اجازه استفاده از اون رونداده باشه دزدی محسوب می شه و کسی که این کار رو می کنه خیلی نامره و در تمام ادیان نیز دزدی زشت ترین کار ها محسوب می شه. و به نظر من شاید الان با گفتن ریپ می خوان خودشون رو گول بزنند و کار زشت خود را توجیه کنند. 4 لینک به ارسال
Vahid 863 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 به نظر من اصلن کار درستی نیست به دلایل زیر:شخصی که هزینه می کنه و یک پوسته اختصاصی برای خودش طراحی می کنه با این کار کاملن متضرر میشهتمامی امکانات در پوسته های ریپ شده موجود نیست و فقط شکل آنها موجوده 5 لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 نظر من در مورد افرادی که از قالب ریپ شده استفاده می کنن و یا اینکه قالب ریپ می کنن این هست که همیشه یک قدم عقب هستن چراچون شخصی که ریپ می کنه هیچ وقت به فکر ایده پردازی نمی افته و همیشه منتظر هست تا کسی کاری جدید بکنه و اون هم از اشتفاده کنه و باعث میشه اگه حتی قدری قدرت ایده پردازی داشته باشه به مرورو از بین بره و بعد اینکه همیشه یک قدم از بقیه عقب هست و کارش نمی چرخه چرا چون به خودش زحمت کار جدید رو نمیده و منتظر هست تا کسی کار جدید بکنه و حالا فکر کنید کار جدید گیرش نیاد چی میشه نتیجش میشه اینکه کارش لنگ می مونه و چون اینجاست که در گویش عربی : مستاسل میشه و ... 6 لینک به ارسال
حسین gh 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 ریپ زدن کار خلاف محسوب میشه در اصل توی یک واحد اجتماعی ما چیزی داریم تحت عنوان قوانین اجتماعی وقتی اتفاقی خلاف میل جامعه باشه حتی اگر سودی برای یک دسته داشته باشه دزدی محسوب میشه سعی کنیم درست زندگی کنیم به خدا زندگی همین روزاست که میگذره شاد باشید !! لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری