faridem 0 ارسال شده در 8 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 8 آذر سلام وقت بخیر. من میخوام به صورت دستی سفارش اضافه کنم. زمانی که نام کاربری مشتری رو وارد میکنم و در بخش اقلام محصول رو اضافه میکنم. لینک دانلود پیغام میده لینک دانلود نادرست است برو به فروشگاه. اما زمانی که ایمیل رو به اطلاعات مشتری اضافه میکنم این مشکل حل میشه. مشکل از کجاست؟ در key های لینک دانلود مشتری با ایمیل، ایمیل در لینک دانلود موجود هست و به درستی کار نمیکنه. در ثبت نام سایت ما ایمیل اختیاری هست. نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34,096 ارسال شده در 10 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 10 آذر سلام نوع محصول شما، محصول دانلودی هست یا ساده؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
rezaei1374 2 ارسال شده در 28 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 28 آذر سلام منم همین مشکلو دارم برای محصولات دانلودی تا زمانی که در بخش سفارشات ایمیل وارد نشه دانلود ارور میده و میگه "لینک دانلود نادرست است" ثبت نام سایت ما با شماره هست و ایمیلی نمیگیریم نقل قول لینک به ارسال
danielortega185 0 ارسال شده در 7 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 7 دی سلام من هم با این مشکل روبرو شدم و پیغام میده لینک دانلود نادرست است برو به فروشگاه. راه حلش چیه؟ نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34,096 ارسال شده در 15 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 15 دی شما هم تست کنین ایمیل رو تنظیم کنین ببینید درست میشه؟ نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .