noorian

مشکل وردپرس با فایل استایل افزونه

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من درحال طراحی یک افزونه هستم ، و افزونه با فایل استایل با پسوند css سازگار نیست (style.css) پس مجبور شدم فایل استایل رو با پسوند php ایجاد کرده و در فایل اصلی افزونه فراخوانی کنم (include style.php)

 

اما وقتی افزونه رو نصب میکنم ارور زیر رو میده :

این افزونه 2405 حرف از خروجی غیرمنتظره در طول فعال‌سازی تولید کرد. اگر پیام اخطار “headers already sent” ، مشکلات مربوط به خوراک‌های پیوند یا مسائل دیگر را دریافت کردید، این افزونه را غیرفعال یا حذف کنید.

چطوری این مشکل رو رفع کنم؟

Screenshot_۲۰۱۹۱۱۱۴-۲۲۰۰۴۷_Firefox.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته وقتی فایل style.php رو فراخوانی نمیکنم این ارور رو نمیده

و همچنین ساختار فایل استایل به این شکل هست :

<?php

?>

<style>

*****

</style>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من دلیل اینکه فایل استایل رو دارید به این صورت فراخوانی می‌کنید رو متوجه نشدم.

چرا enqueue نمی‌کنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

پلاگین با فایل css سازگار نیست؟دوست عزیز فایل css اصلا چیزی نیست که یه پلاگین بخواد باهاش سازگار باشه یا نباشه!

شاید با نحوه فراخوانی اصولی گاها به مشکل بخوره قسمت هایی مثل پنل ادمین، اما فک نمکنم برای پلاگینی که خودتون مینویسید و معمولا راست چین هم هستن این مشکل ایجاد بشه! احتمالا یه مسیری رو دارید اشتباه طی می کنید یا توضیحات بیشتری ارائه کن که متوجه منظورت بشیم!

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت اساتید بزرگ. چند وقتی بود به دنبال غیر فعال کردن قرار گرفتن کدهای HTML در داخل سایتم بودم ولی از اونجایی که تمام وب سایتهای ایرانی همشون از روی هم کپی میکنن و اصلا نمیخونن چی به چیه نمیتونستم این مشکل رو برطرف کنم. 
      یه سری کد قرار میدادن که باید داخل فایل function.php قرار میدادم ولی همش با ارور که این دستور درست نیست مواجع میشدم و وقتی سیو میکردم سایت کاملا از دسترس خارج میشد. چندتا منبع خارجی رو بررسی کردم و متوجه شدم که باید یه سری تغییرات در داخل کد ها قرار بدیم. منم تقریبا چند روزی بود درگیرش بود تا تونستم مشکل رو برطرف کنم خواستم این کد رو قرار بدم تا شما عزیزان هم ازش استفاده کنید و شاید مشکل شما هم باشه.
      // remove HTML for commnet function wpb_comment_post( $incoming_comment ) { $incoming_comment['comment_content'] = htmlspecialchars($incoming_comment['comment_content']); $incoming_comment['comment_content'] = str_replace( "'", '&apos;', $incoming_comment['comment_content'] ); return( $incoming_comment ); } function wpb_comment_display( $comment_to_display ) { $comment_to_display = str_replace( '&apos;', "'", $comment_to_display ); return $comment_to_display; } add_filter( 'preprocess_comment', 'wpb_comment_post', '', 1); add_filter( 'comment_text', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_text_rss', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_excerpt', 'wpb_comment_display', '', 1); remove_filter( 'comment_text', 'make_clickable', 9 );  
      کد های بالا دقیقا از سایت هایی ایرانی برداشته شده بجز بخش str_replace که باید یه سری تغییر بدیم تا درست کار کنه. تصویر زیر هم نمونه کاریه که روی سایت خودم انجام دادم.
      اول از هم حالتی که قبل از قرار دادن کد ها بالا هست رو بهتون نشون میدم :

      خب حالا باید به بخش پوسته های سایتتون برید و قبل از هرکاری یک فایل پشتیبان از function.php بگیرید. فایل function.php را باز کنید و کدهایی که در بالا قرار گرفته شدن رو در انتهای این فاقل قرار بدید. حالا نمونه کار رو مشاهده کنید که با توجه به قرار گرفتن یک لینک در کامنت ، لینک اصلا کار نکرده و به شکل زیر دراومده.

       برای تست این موضوع هم میتونی سایت بنده رو بررسی کنید و اگه سوالی بود در خدمتتون هستم.
      موفق باشید
       
       
    • توسط mah_h_tab
      سلام. 
      من در سایتم وقتی که با گوشی وارد میشم، اندازه ی مطالب سایت، طرف چپ فضای خالی هست. و همه ی صفحات هم این مشکل رو دارن حتی صفحات پیش فرض ووکامرس. چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟
      آدرس سایت هم هست:
      chocoraz.ir
    • توسط nabardi
      سلام راهی وجود داره که ثب سفارش به صورت گروهی انجام بشه مثلا بتونی برای یک محصول برای 10 کاربر هم زمان ثبت سفارش انجام بدی ؟
    • توسط kamalwp
      سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
       
      یه مشکل خیلی عجیبی برای من پیش اومده اونم اینکه تصاویر کراپ یا بریده شده سایتم که ابعاد خیلی کوچکتری دارن از تصاویر اصلی حجمشون دوبرابر بیشتر میشه به همین دلیلم حجم صفحه اصلیم خیلی زیاد میشه
      یعنی مثلا تصویر اصلیم که ابعاد 700 در 400 داره حجمش تقریبا 40 کیلوبایت هست توی تصویر کوچکتر با ابعاد 400 در 200 میشه 80 کیلو بایت
       
      ممنون میشم اگر این مورد براتون پیش اومده راهنمایی کنید تا بتونم رفعش کنم
    • توسط omid1374
      سلام دوستان یک سوال دارم . ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه
      میخوام داخل یک افزونه اماده یک  کد بذارم که سبب بشه داخل فانکشن قالب من یک کد درج بشه . داخل نت سرچ زدم تا به هوک ها رسیدم اما هوکی که این کارو برام انجام بده پیدا نکردم .
      ممنون میشم اگر کسی این طور هوکی رو میشناسه بهم بگه . هوکی روی فانکش قالب اثر میذاره