رفتن به مطلب
gtanori

آموزش های زبان پی اچ پی نسخه پایین لطفا

پست های پیشنهاد شده

سلام من با این نسخه از پی اچ پی به اجبار استادمون باید بنویسم لطفا میشه دستورات دیگه برای چک کردن که اطلاعات از دیتابیس با فرم یکسان هست و دیگر رو بهم بدین با تشکر


<form method="POST" action="#">
<input type="text" name="a" />user</br>
<input type="text" name="b" />paswword</br>
<input type="submit" value="enter" />
</form>

<?php
if(isset($_POST['a'])&&isset($_POST['b'])){

$user=$_POST['a'];
$pas=$_POST['b'];
echo $user. " ".$pas;

$con=mysqli_connect("localhost","root","","last");
if(empty($con))
echo "error coonect";
else echo "sucesr conect"."</br>";
$sig=$con->query('insert into sign values("'.$user.'","'.$pas.'")');

if(empty($sig))
echo " error data";
else echo "sucese dear"." ".$user." ";

$con->close();







}

?>

ویرایش شده توسط مرتضی نظری
قرار دادن کد در به صورت کد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من باید این نسخه پی اچ پی رو یاد بگیرم میدونم قدیمیه ولی مجبورم لطفا آموزشش رو بزارید فقط قسمت مای اسکیول رو می خواهم با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام

الان چی رو نیاز دارید؟ اصلا توضیحتون کامل نبود.

کد بالابرای بخش ورود هست.

اما مشکلتون چی هست؟

پ.ن:

لطفا پست های پشت سرهم ارسال نکنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ببخشید واقعا معذرت می خواهم سوال این است من می خواهم یک دیکشنری با پی اچ پی درست کنم کدش رو ببینید


<form method="POST" action="#">
<input type="text" name="a" />user</br>
<input type="submit" value="enter" />
</form>

<?php
if(isset($_POST['a'])){
$text=$_POST['a'];
$con=mysqli_connect("localhost","root","","last");
$dic=$con->query('SELECT pr,en from dic where en="$text" ');
if(empty($dic))
{
echo "erroe serche";}
else{
echo "ok"."</br>";
}
while($res=$dic->fetch_row())
{
echo $rec[0].$rec[1];
}
$con->close();
}

?>

من در دیتابیس جدولی را با نام dic ساختم و دو فیلد en و per رو دادم و کلمه تاتی هم برای دیکشنری در جدول وارد کردم ولی

وقتی در فرم مثلا book را میزنم چیزی نشان نمی دهد آیا کد ها مشکلی دارد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کد شما کلا مشکل بود!

از کجا گرفتید؟!

<form method="POST" action="">
<input type="text" name="a" />user</br>
<input type="submit" value="enter" />
</form>

<?php
if(isset($_POST['a'])){
$text = $_POST['a'];
$con = mysqli_connect("localhost","root","","last");
$con->set_charset("utf8");
$query = "SELECT * FROM dic WHERE en='$text'";

if (mysqli_query($con, $query)) {
$result = mysqli_query($con, $query);
while ($row = mysqli_fetch_array($result)) {
echo $row[0] . ' : ' . $row[1] . ' ' . $row[2];
echo '<br />';
}
} else {
echo 'error!';
}

mysqli_free_result($result);
mysqli_close($con);
}

?>

بهتره کمی قواعد برنامه نویسی رو مطالعه کنید.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کد شما کلا مشکل بود!

از کجا گرفتید؟!

<form method="POST" action="">
<input type="text" name="a" />user</br>
<input type="submit" value="enter" />
</form>

<?php
if(isset($_POST['a'])){
$text = $_POST['a'];
$con = mysqli_connect("localhost","root","","last");
$con->set_charset("utf8");
$query = "SELECT * FROM dic WHERE en='$text'";

if (mysqli_query($con, $query)) {
$result = mysqli_query($con, $query);
while ($row = mysqli_fetch_array($result)) {
echo $row[0] . ' : ' . $row[1] . ' ' . $row[2];
echo '<br />';
}
} else {
echo 'error!';
}

mysqli_free_result($result);
mysqli_close($con);
}

?>

بهتره کمی قواعد برنامه نویسی رو مطالعه کنید.

موفق باشید

ممنون استادمون گفته بود ولی اصلا نصف کدهای شما را نگفته و ازمون دیکشنری با صفحه عضو می خواهد!

ببخشید یه این قسمت برای چی بکار می رود if (mysqli_query($con, $query))

و اینکه در این نسخه ایی که اموزششو گذاشتید مانند همین کار می کنه با یک تفاوت اندک اگه بدم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بیس این کد و کد شما تفاوت خاصی نداره. هر دو از mysqli استفاده میکنن

http://php.net/manual/en/mysqli.query.php

کوئری رو در پایگاه داده پرس و جو میکنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط mohammad1214
      سلام خسته نباشید دوستان 
      یک مشکلی ایجاد شده برای بنده اینکه میخوام مطلبی منتشر کنم دمه انتشار و پیش نمایش تغییرات غیر فعال میشود باید چیکار کنم ؟
    • توسط hossein.hz
      سلام وقتتون بخیر
      من افزونه Slide Anything را در سایتم نصب نمودم ولی بعد از آن متوجه به هم ریختگی افزونه در صفحات سایتم شدم.
      خیلی دوست داشتم از این افزونه تو سایتم به عنوان اسلایدر استفاده کنم؛ افزونه های دیگه را بررسی کردم و متأسفانه، فقط این افزونه به دردم میخوره.
      میشه لطفاً بفرمایید این مسئله چطوری حل میشه، اگر راهی هست چطوری انجام میشه؟ بسیار ممنونم

    • توسط sina_ebrahimi
      سلام 
      من از betheme استفاده میکنم و یک قالبی انتخاب کردم حالا توی این قالب یه دکمه هست به نام buy now  . میخوام حذف کنم .
      چطور می تونم حذف کنم ؟؟؟؟؟

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط david7222222222
      چطور میتونم تقویم یک افزونه ی وردپرس رو شمسی کنم ؟ از تقویم این افزونه برای حسابداری و ثبت قرار ملاقات استفاده میشه و باید در نمایش هم کاملا شمسی باشه.لطفا کمک کنید ممنون
×
×
  • اضافه کردن...