Frankiiing 5 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام دوستان وقت تون بخیر من می خوام یکی از بخش های فهرستم بخش ( محصولات Volvo < پیشنهادات ویژه ) سایتم رو رنگش رو عوض کنم مثلا قرمز بکنمش http://volvobabaee.com/ که با بقیه فهرست ها فرق داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
sajad 731 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 سلام لطفا این کد استایل رو به فایل style.css قالب اضافه کنید. li#menu-item-610 { background-color: red !important; } نتیجه بعد از قرار دادن کد: بعد از اینکه کد رو قرار دادید ممکنه سایت در مرورگر کش شده باشه که توصیه میشه در زمان رفرش کردن صفحه از کد ترکیبی Ctrl + F5 استفاده کنید. 1 لینک به ارسال
Frankiiing 5 ارسال شده در آبان 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 دستتون درد نکنه، درست شد 1 لینک به ارسال
sajad 731 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 در 2 ساعت قبل، Frankiiing گفته است : دستتون درد نکنه، درست شد خواهش میکنم. موفق باشید... لینک به ارسال
TAnar 7 ارسال شده در آذر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 96 در در 11/12/2017 at 15:32، m4xs051 گفته است : سلام لطفا این کد استایل رو به فایل style.css قالب اضافه کنید. li#menu-item-610 { background-color: red !important; } نتیجه بعد از قرار دادن کد: بعد از اینکه کد رو قرار دادید ممکنه سایت در مرورگر کش شده باشه که توصیه میشه در زمان رفرش کردن صفحه از کد ترکیبی Ctrl + F5 استفاده کنید. در در 11/12/2017 at 13:50، Frankiiing گفته است : سلام دوستان وقت تون بخیر من می خوام یکی از بخش های فهرستم بخش ( محصولات Volvo < پیشنهادات ویژه ) سایتم رو رنگش رو عوض کنم مثلا قرمز بکنمش http://volvobabaee.com/ که با بقیه فهرست ها فرق داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید سلام فقط لازم میدونستم اینو بگم که این کد در اصل ایدی این منو رو بهش استایل داده، بعدا فراموش نکنید که این تغییر رو در کدها اعمال کردید... لینک به ارسال
omid khalilpour 0 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 من میخوام رنگ متن های فهرستم موقع هاور به #000076 تغییر کنه. https://alimeschi.com ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 چیزی شبیه به .class_name a{ color: #000076 } لینک به ارسال
alivahab 0 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در در ۱۳۹۶/۸/۲۱ در 02:20، Frankiiing گفته است : ش رو عوض کنم مثلا قرمز بکنم سلام از ادیتور هاست استفاده کنم درسته لینک به ارسال
alivahab 0 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 سلام دوستان من می خوام رنگ منو های سایتم را سبز کنم باید چکار کنم می شه راهنمایی کنید arduinofa.ir ممنون و تشکر لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در 2 ساعت قبل، alivahab گفته است : سلام دوستان من می خوام رنگ منو های سایتم را سبز کنم باید چکار کنم می شه راهنمایی کنید arduinofa.ir ممنون و تشکر سلام رنگ ها رو به دلخواه عوض کنید .sticky-header{ background: green; } .sticky-header a{ color: white !important; } لینک به ارسال
alivahab 0 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 این کد css مربوط به کدام بخش است ؟؟؟؟ لینک به ارسال
alivahab 0 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در 46 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : سلام رنگ ها رو به دلخواه عوض کنید .sticky-header{ background: green; } .sticky-header a{ color: white !important; } این کد css مربوط به کدام بخش است ؟؟؟؟ لینک به ارسال
zarcod 59 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 سلام این کدها را باید داخل فایل استایل قالب بگذارید تا عمل کند 1 لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 شما تو نوار مدیریت بالای صفحه روی سفارشی سازی کلیک کنید بعد وارد تب css اضافی بشید کد رو قرار بدید و انتشار رو بزنید لینک به ارسال
alibeheshti 0 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 (ویرایش شده) برای تغییر رنگ یکی از زیرmenuها در گوشی(نه pc) inspect گرفتم و در element.style هیچ استایلی نبود که من بهش color دادم که این تغییر بصورت inline در کد html اعمال شد. الان برای وارد کردن این تغییر باید از کجا اقدام کرد؟ کلا تغییرات css و html رو از کجا بهتره بدیم؟ از css سفارشی یا از تنظیمات قالب و یا فرقی نداره؟ ویرایش شده تیر 01 توسط alibeheshti لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری