miraziz

اسکرول افقی وب سایت

14 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان. من برای صفحه اول سایتم یک منوای اضافه کردم، ولی نمی دونم که دقیقا چی شده که صفحه اول سایت در نمایشگر عریض( مثلا 14اینچ) یک اسکرول افقی طولانی ایجاد میشه.
ممنون می شوم راهنمایی کنید که این مشکل از چیست؟

آدرس سایت: http://echolalia.ir/

ویرایش شده در توسط miraziz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، برای اینکه متوجه بشید اسکرول از کدوم المان ایجاد شده، باید ببینید که آیا تو همه صفحات اسکرول افتاده یا نه ،  اگر همه صفحات هست پس مشکل از یک المان داخل هدر یا در فوتر ایجاد شده،  ولی اگر فقط در یک صفحه خاص ایجاد شده ، باید باکس باکس  المان همان صفحه رو حذف کرد تا ببینید دقیقا مشکل از کدوم باکس که اسکرول ایجاد کرد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ۱ ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام، برای اینکه متوجه بشید اسکرول از کدوم المان ایجاد شده، باید ببینید که آیا تو همه صفحات اسکرول افتاده یا نه ،  اگر همه صفحات هست پس مشکل از یک المان داخل هدر یا در فوتر ایجاد شده،  ولی اگر فقط در یک صفحه خاص ایجاد شده ، باید باکس باکس  المان همان صفحه رو حذف کرد تا ببینید دقیقا مشکل از کدوم باکس که اسکرول ایجاد کرد.

ممنون از پاسختان. من در سایتم از دوتا فایل هدر استفاده می کنم. و اخیرا هم تو هدر تغییراتی انجام دادم (همون منوی نارنجی رنگی که تو هدر افزوده ام). قاعدتا باید مربوط به آن باشد ولی متاسفانه نمی تونم بفهم دقیقا از چیست. و این اتفاق زمانی که عرض صفحه از 1100px بزرگتر است رخ می دهد.!

ویرایش شده در توسط miraziz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 11 ساعت قبل، miraziz گفته است :

ممنون از پاسختان. من در سایتم از دوتا فایل هدر استفاده می کنم. و اخیرا هم تو هدر تغییراتی انجام دادم (همون منوی نارنجی رنگی که تو هدر افزوده ام). قاعدتا باید مربوط به آن باشد ولی متاسفانه نمی تونم بفهم دقیقا از چیست. و این اتفاق زمانی که عرض صفحه از 1100px بزرگتر است رخ می دهد.!

من سایتتونو چک کردم, مشکل از منوی ایجاد شده هست وبه این علت اسکرول می افته .

.blog-menu2 ul {
    left: -9999px;
}

و اینکه  در صفحه اصلی ctrl+u بزنید سورس کدتونو ببنید ی سری جاها قرمز که نباید اینطور باشه . یکیکش به این دلیل قرمز که به جای اینکه از تک <span/> استفده کنید از <spann/> استفاده کردید. این موضوع ربطی به اسکرول نداره ولی نباید اینطور باشه.


 

 

ویرایش شده در توسط Mirrajabi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

من سایتتونو چک کردم, مشکل از منوی ایجاد شده هست وبه این علت اسکرول می افته .


.blog-menu2 ul {
    left: -9999px;
}

و اینکه  در صفحه اصلی ctrl+u بزنید سورس کدتونو ببنید ی سری جاها قرمز که نباید اینطور باشه . یکیکش به این دلیل قرمز که به جای اینکه از تک <span/> استفده کنید از <spann/> استفاده کردید. این موضوع ربطی به اسکرول نداره ولی نباید اینطور باشه.



 

 

خیلی ممنون. بله دقیقا مشکل از اون مورد بوده است.
در مورد spann هم میتونم بگم که تقریبا خانه خراب شدم :) یعنی یک اشتباه تایپی است که حالا باید بشینم تو همه ی پست ها ویرایشش کنم
خیلی ممنون. لطفتون را کردین 3> 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، miraziz گفته است :

خیلی ممنون. بله دقیقا مشکل از اون مورد بوده است.
در مورد spann هم میتونم بگم که تقریبا خانه خراب شدم :) یعنی یک اشتباه تایپی است که حالا باید بشینم تو همه ی پست ها ویرایشش کنم
خیلی ممنون. لطفتون را کردین 3> 

خواهش می کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 23 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

خواهش می کنم

بخشید دوباره یک مشکلی با این مسئله پس اومد. با برداشتن کدی که شما در بالا دادید مشکل اسکرول افقی حل میشه ولی یک مشکل دیگه ای را پیش آورد اینکه مثلا شما برید به سایت من و در منوی بالایی نارنجی رنگ، موس را تقریبا 3سانتی متر پایین تر از منوی«شاعران اروپا» نگه داری. می بینید که زیرمنو های آن باز می شود بدون اینکه موس را دقیقا بر روی خود منو ببرید. برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

نقل قول

بخشید دوباره یک مشکلی با این مسئله پس اومد. با برداشتن کدی که شما در بالا دادید مشکل اسکرول افقی حل میشه ولی یک مشکل دیگه ای را پیش آورد اینکه مثلا شما برید به سایت من و در منوی بالایی نارنجی رنگ، موس را تقریبا 3سانتی متر پایین تر از منوی«شاعران اروپا» نگه داری. می بینید که زیرمنو های آن باز می شود بدون اینکه موس را دقیقا بر روی خود منو ببرید. برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟

در مورد مشکل شما باید بگم که منویی که دارید استفاده میکنید برای زبان های چپ به راست نظیر زبان انگلیسی هست و باید منو رو راست به چپ میکردید برای استفاده در سایتتون. خوب چپ چین این منو یه مچنین چیزی میشه:

 

این کد HTML اش:

<ul class="blog-menu2">

    <li class="has-children"><a href="#">شاعران خاورمیانه</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران ایرانی</a></li>
            <li><a href="#">شاعران ترکیه</a></li>
            <li><a href="#">شاعران عرب</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li class="has-children"><a href="#">شاعران آمریکا لاتین</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران آرژانتین</a></li>
            <li><a href="#">شاعران شیلی</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li class="has-children"><a href="#">شاعران آمریکا شمالی</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران آمریکا</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a href="#">شاعران آفریقا</a></li>
    <li class="has-children"><a href="#">شاعران آسیا</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران ژاپنی</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li class="has-children"><a href="#">شاعران اروپا</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران آلمان</a></li>
            <li><a href="#">شاعران ارمنی</a></li>
            <li><a href="#">شاعران اسپانیا</a></li>
            <li><a href="#">شاعران روسیه</a></li>
            <li><a href="#">شاعران سوئد</a></li>
            <li><a href="#">شاعران فرانسه</a></li>
            <li><a href="#">شاعران لهستان</a></li>
            <li><a href="#">شاعران یونان</a></li>
        </ul>
    </li>

</ul>

<div class="clear"></div>

اینم کد CSS اش:

	a {
	    text-decoration: none
	}
	
	ul {
	    list-style-type: none;
	    padding: 0
	}
	
	.blog-menu2 {
	    float: right;
	    position: relative;
	}
	
	.blog-menu2 li {
	    position: relative;
	}
	
	.blog-menu2 > li {
	    float: right;
	    background-color: rgba(175, 123, 7, 0.81);
	}
	
	.blog-menu2 > li a {
	    display: block;
	    padding: 15px;
	}
	
	.blog-menu2 > .has-children a {
	    padding-left: 35px;
	}
	
	.blog-menu2 > .has-children::after {
	    content: "";
	    display: block;
	    border: 5px solid transparent;
	    border-top-color: #FFF;
	    position: absolute;
	    z-index: 1001;
	    left: 13px;
	    top: 50%;
	    margin-top: -1px;
	}
	
	.blog-menu2 a {
	    display: block;
	    color: #FFF;
	}
	
	.blog-menu2 > li a:hover {
	    color: #FFF;
	}
	
	.blog-menu2 li:hover a {
	    background-color: #363F4A;
	    cursor: pointer;
	}
	
	.blog-menu2 ul {
	    position: absolute;
	    right: -9999px;
	    opacity: 0;
	    z-index: 999;
	    -webkit-transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	    -moz-transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	    -ms-transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	    -o-transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	    transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	}
	
	.blog-menu2 ul li {
	    float: right;
	    display: block;
	}
	
	.blog-menu2 ul > .has-children::after {
	    content: "";
	    display: block;
	    border: 6px solid transparent;
	    border-left-color: #FFF;
	    position: absolute;
	    z-index: 1001;
	    right: 10px;
	    top: 50%;
	    margin-top: -5px;
	}
	
	.blog-menu2 ul a {
	    width: 225px;
	    line-height: 130%;
	    -moz-box-sizing: border-box;
	    -webkit-box-sizing: border-box;
	    box-sizing: border-box;
	}
	
	.blog-menu2 ul a:hover {
	    background-color: #49515B;
	}
	
	.blog-menu2 li:hover > ul {
	    opacity: 1;
	    right: 0;
	}
	
	.blog-menu2 ul li:hover > ul {
	    top: 0;
	    right: 225px;
	    margin-right: 0;
	}
	
	@media (max-width: 770px) {
	    .blog-menu2 {
	        display: none;
	    }
	}
	
	.clear {
	    clear: both;
	}

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

در مورد مشکل شما باید بگم که منویی که دارید استفاده میکنید برای زبان های چپ به راست نظیر زبان انگلیسی هست و باید منو رو راست به چپ میکردید برای استفاده در سایتتون. خوب چپ چین این منو یه مچنین چیزی میشه:

ممنون از راهنمایی تون. من تغییراتی را که دادین را اعمال کردم. ولی متاسفانه، حالا دیگر زیر منوها را باز نمیکه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود مجدد

 

نقل قول

ممنون از راهنمایی تون. من تغییراتی را که دادین را اعمال کردم. ولی متاسفانه، حالا دیگر زیر منوها را باز نمیکه!

این مورد رو توجه کنید بهش

.blog-menu2 li:hover > ul {
    opacity: 1;
    right: 0;
}

در فایل CSS شما هنور به شکل زیر هست

.blog-menu2 li:hover > ul {
    opacity: 1;
    left: 0;
}

 

غیر از این بازم موارد دیگه ای هست لطفا تمامی استایل هایی رو که براتون فرستام با استایل های فعلی جایگزین کنید.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مشکل از اون قسمت بود. خیلی ممنون. باط در حقم لطف کردین. مشکلم حل شد 3>
همیشه موفق باشین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

بله مشکل از اون قسمت بود. خیلی ممنون. باط در حقم لطف کردین. مشکلم حل شد 3>
همیشه موفق باشین

خواهش میکنم.

 

فقط شما کدهای CSS ای که فرستادم رو چک کنید هر کدومش که تغییر داده شده باید جایگزین بشه تا منو کامل راست به چپ باشه مثلا

5xh_a.jpg

این فلش های رو به پایین برای دسته هایی که فرزند دارن باید سمت چپ اسم دسته قرار بگیره توی زبان فارسی و چون هنوز شما استایلی رو که دادم کامل جایگزین نکردید هنوز سمت راست اسم دسته هست.

 

پاینده باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله درست می فرمایید. الان تمامی کدها را به جز کلاس clear جایگزین کردم و درست شد. چون وقتی این کلاس را قرار می دادم تمام قالب به هم می ریخت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نقل قول

بله درست می فرمایید. الان تمامی کدها را به جز کلاس clear جایگزین کردم و درست شد. چون وقتی این کلاس را قرار می دادم تمام قالب به هم می ریخت

چون کلاس clear وجود داشته تو استایل شما دیگه احتیاجی نبود که مجدد قرار بدید.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط M.Mahdavi1385
      سلام. من چند روز پیش یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم. الان یک مشکل دارم. اینکه می خوام در صفحه اصلی یک قسمت بزارم که آخرین مطالب سایت را به صورت متحرک نشان بده. یعنی مثلا پس از 3 ثانیه آخرین مطالب عوض شوند و بره مطال بعدی. لطفا راهنمایی کنید
    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت اساتید بزرگ. چند وقتی بود به دنبال غیر فعال کردن قرار گرفتن کدهای HTML در داخل سایتم بودم ولی از اونجایی که تمام وب سایتهای ایرانی همشون از روی هم کپی میکنن و اصلا نمیخونن چی به چیه نمیتونستم این مشکل رو برطرف کنم. 
      یه سری کد قرار میدادن که باید داخل فایل function.php قرار میدادم ولی همش با ارور که این دستور درست نیست مواجع میشدم و وقتی سیو میکردم سایت کاملا از دسترس خارج میشد. چندتا منبع خارجی رو بررسی کردم و متوجه شدم که باید یه سری تغییرات در داخل کد ها قرار بدیم. منم تقریبا چند روزی بود درگیرش بود تا تونستم مشکل رو برطرف کنم خواستم این کد رو قرار بدم تا شما عزیزان هم ازش استفاده کنید و شاید مشکل شما هم باشه.
      // remove HTML for commnet function wpb_comment_post( $incoming_comment ) { $incoming_comment['comment_content'] = htmlspecialchars($incoming_comment['comment_content']); $incoming_comment['comment_content'] = str_replace( "'", '&apos;', $incoming_comment['comment_content'] ); return( $incoming_comment ); } function wpb_comment_display( $comment_to_display ) { $comment_to_display = str_replace( '&apos;', "'", $comment_to_display ); return $comment_to_display; } add_filter( 'preprocess_comment', 'wpb_comment_post', '', 1); add_filter( 'comment_text', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_text_rss', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_excerpt', 'wpb_comment_display', '', 1); remove_filter( 'comment_text', 'make_clickable', 9 );  
      کد های بالا دقیقا از سایت هایی ایرانی برداشته شده بجز بخش str_replace که باید یه سری تغییر بدیم تا درست کار کنه. تصویر زیر هم نمونه کاریه که روی سایت خودم انجام دادم.
      اول از هم حالتی که قبل از قرار دادن کد ها بالا هست رو بهتون نشون میدم :

      خب حالا باید به بخش پوسته های سایتتون برید و قبل از هرکاری یک فایل پشتیبان از function.php بگیرید. فایل function.php را باز کنید و کدهایی که در بالا قرار گرفته شدن رو در انتهای این فاقل قرار بدید. حالا نمونه کار رو مشاهده کنید که با توجه به قرار گرفتن یک لینک در کامنت ، لینک اصلا کار نکرده و به شکل زیر دراومده.

       برای تست این موضوع هم میتونی سایت بنده رو بررسی کنید و اگه سوالی بود در خدمتتون هستم.
      موفق باشید
       
       
    • توسط mah_h_tab
      سلام. 
      من در سایتم وقتی که با گوشی وارد میشم، اندازه ی مطالب سایت، طرف چپ فضای خالی هست. و همه ی صفحات هم این مشکل رو دارن حتی صفحات پیش فرض ووکامرس. چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟
      آدرس سایت هم هست:
      chocoraz.ir
    • توسط nabardi
      سلام راهی وجود داره که ثب سفارش به صورت گروهی انجام بشه مثلا بتونی برای یک محصول برای 10 کاربر هم زمان ثبت سفارش انجام بدی ؟
    • توسط kamalwp
      سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
       
      یه مشکل خیلی عجیبی برای من پیش اومده اونم اینکه تصاویر کراپ یا بریده شده سایتم که ابعاد خیلی کوچکتری دارن از تصاویر اصلی حجمشون دوبرابر بیشتر میشه به همین دلیلم حجم صفحه اصلیم خیلی زیاد میشه
      یعنی مثلا تصویر اصلیم که ابعاد 700 در 400 داره حجمش تقریبا 40 کیلوبایت هست توی تصویر کوچکتر با ابعاد 400 در 200 میشه 80 کیلو بایت
       
      ممنون میشم اگر این مورد براتون پیش اومده راهنمایی کنید تا بتونم رفعش کنم