miraziz

اسکرول افقی وب سایت

14 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان. من برای صفحه اول سایتم یک منوای اضافه کردم، ولی نمی دونم که دقیقا چی شده که صفحه اول سایت در نمایشگر عریض( مثلا 14اینچ) یک اسکرول افقی طولانی ایجاد میشه.
ممنون می شوم راهنمایی کنید که این مشکل از چیست؟

آدرس سایت: http://echolalia.ir/

ویرایش شده در توسط miraziz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، برای اینکه متوجه بشید اسکرول از کدوم المان ایجاد شده، باید ببینید که آیا تو همه صفحات اسکرول افتاده یا نه ،  اگر همه صفحات هست پس مشکل از یک المان داخل هدر یا در فوتر ایجاد شده،  ولی اگر فقط در یک صفحه خاص ایجاد شده ، باید باکس باکس  المان همان صفحه رو حذف کرد تا ببینید دقیقا مشکل از کدوم باکس که اسکرول ایجاد کرد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ۱ ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام، برای اینکه متوجه بشید اسکرول از کدوم المان ایجاد شده، باید ببینید که آیا تو همه صفحات اسکرول افتاده یا نه ،  اگر همه صفحات هست پس مشکل از یک المان داخل هدر یا در فوتر ایجاد شده،  ولی اگر فقط در یک صفحه خاص ایجاد شده ، باید باکس باکس  المان همان صفحه رو حذف کرد تا ببینید دقیقا مشکل از کدوم باکس که اسکرول ایجاد کرد.

ممنون از پاسختان. من در سایتم از دوتا فایل هدر استفاده می کنم. و اخیرا هم تو هدر تغییراتی انجام دادم (همون منوی نارنجی رنگی که تو هدر افزوده ام). قاعدتا باید مربوط به آن باشد ولی متاسفانه نمی تونم بفهم دقیقا از چیست. و این اتفاق زمانی که عرض صفحه از 1100px بزرگتر است رخ می دهد.!

ویرایش شده در توسط miraziz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 11 ساعت قبل، miraziz گفته است :

ممنون از پاسختان. من در سایتم از دوتا فایل هدر استفاده می کنم. و اخیرا هم تو هدر تغییراتی انجام دادم (همون منوی نارنجی رنگی که تو هدر افزوده ام). قاعدتا باید مربوط به آن باشد ولی متاسفانه نمی تونم بفهم دقیقا از چیست. و این اتفاق زمانی که عرض صفحه از 1100px بزرگتر است رخ می دهد.!

من سایتتونو چک کردم, مشکل از منوی ایجاد شده هست وبه این علت اسکرول می افته .

.blog-menu2 ul {
    left: -9999px;
}

و اینکه  در صفحه اصلی ctrl+u بزنید سورس کدتونو ببنید ی سری جاها قرمز که نباید اینطور باشه . یکیکش به این دلیل قرمز که به جای اینکه از تک <span/> استفده کنید از <spann/> استفاده کردید. این موضوع ربطی به اسکرول نداره ولی نباید اینطور باشه.


 

 

ویرایش شده در توسط Mirrajabi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

من سایتتونو چک کردم, مشکل از منوی ایجاد شده هست وبه این علت اسکرول می افته .


.blog-menu2 ul {
    left: -9999px;
}

و اینکه  در صفحه اصلی ctrl+u بزنید سورس کدتونو ببنید ی سری جاها قرمز که نباید اینطور باشه . یکیکش به این دلیل قرمز که به جای اینکه از تک <span/> استفده کنید از <spann/> استفاده کردید. این موضوع ربطی به اسکرول نداره ولی نباید اینطور باشه.



 

 

خیلی ممنون. بله دقیقا مشکل از اون مورد بوده است.
در مورد spann هم میتونم بگم که تقریبا خانه خراب شدم :) یعنی یک اشتباه تایپی است که حالا باید بشینم تو همه ی پست ها ویرایشش کنم
خیلی ممنون. لطفتون را کردین 3> 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، miraziz گفته است :

خیلی ممنون. بله دقیقا مشکل از اون مورد بوده است.
در مورد spann هم میتونم بگم که تقریبا خانه خراب شدم :) یعنی یک اشتباه تایپی است که حالا باید بشینم تو همه ی پست ها ویرایشش کنم
خیلی ممنون. لطفتون را کردین 3> 

خواهش می کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 23 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

خواهش می کنم

بخشید دوباره یک مشکلی با این مسئله پس اومد. با برداشتن کدی که شما در بالا دادید مشکل اسکرول افقی حل میشه ولی یک مشکل دیگه ای را پیش آورد اینکه مثلا شما برید به سایت من و در منوی بالایی نارنجی رنگ، موس را تقریبا 3سانتی متر پایین تر از منوی«شاعران اروپا» نگه داری. می بینید که زیرمنو های آن باز می شود بدون اینکه موس را دقیقا بر روی خود منو ببرید. برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

نقل قول

بخشید دوباره یک مشکلی با این مسئله پس اومد. با برداشتن کدی که شما در بالا دادید مشکل اسکرول افقی حل میشه ولی یک مشکل دیگه ای را پیش آورد اینکه مثلا شما برید به سایت من و در منوی بالایی نارنجی رنگ، موس را تقریبا 3سانتی متر پایین تر از منوی«شاعران اروپا» نگه داری. می بینید که زیرمنو های آن باز می شود بدون اینکه موس را دقیقا بر روی خود منو ببرید. برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟

در مورد مشکل شما باید بگم که منویی که دارید استفاده میکنید برای زبان های چپ به راست نظیر زبان انگلیسی هست و باید منو رو راست به چپ میکردید برای استفاده در سایتتون. خوب چپ چین این منو یه مچنین چیزی میشه:

 

این کد HTML اش:

<ul class="blog-menu2">

    <li class="has-children"><a href="#">شاعران خاورمیانه</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران ایرانی</a></li>
            <li><a href="#">شاعران ترکیه</a></li>
            <li><a href="#">شاعران عرب</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li class="has-children"><a href="#">شاعران آمریکا لاتین</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران آرژانتین</a></li>
            <li><a href="#">شاعران شیلی</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li class="has-children"><a href="#">شاعران آمریکا شمالی</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران آمریکا</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a href="#">شاعران آفریقا</a></li>
    <li class="has-children"><a href="#">شاعران آسیا</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران ژاپنی</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li class="has-children"><a href="#">شاعران اروپا</a>
        <ul>
            <li><a href="#">شاعران آلمان</a></li>
            <li><a href="#">شاعران ارمنی</a></li>
            <li><a href="#">شاعران اسپانیا</a></li>
            <li><a href="#">شاعران روسیه</a></li>
            <li><a href="#">شاعران سوئد</a></li>
            <li><a href="#">شاعران فرانسه</a></li>
            <li><a href="#">شاعران لهستان</a></li>
            <li><a href="#">شاعران یونان</a></li>
        </ul>
    </li>

</ul>

<div class="clear"></div>

اینم کد CSS اش:

	a {
	    text-decoration: none
	}
	
	ul {
	    list-style-type: none;
	    padding: 0
	}
	
	.blog-menu2 {
	    float: right;
	    position: relative;
	}
	
	.blog-menu2 li {
	    position: relative;
	}
	
	.blog-menu2 > li {
	    float: right;
	    background-color: rgba(175, 123, 7, 0.81);
	}
	
	.blog-menu2 > li a {
	    display: block;
	    padding: 15px;
	}
	
	.blog-menu2 > .has-children a {
	    padding-left: 35px;
	}
	
	.blog-menu2 > .has-children::after {
	    content: "";
	    display: block;
	    border: 5px solid transparent;
	    border-top-color: #FFF;
	    position: absolute;
	    z-index: 1001;
	    left: 13px;
	    top: 50%;
	    margin-top: -1px;
	}
	
	.blog-menu2 a {
	    display: block;
	    color: #FFF;
	}
	
	.blog-menu2 > li a:hover {
	    color: #FFF;
	}
	
	.blog-menu2 li:hover a {
	    background-color: #363F4A;
	    cursor: pointer;
	}
	
	.blog-menu2 ul {
	    position: absolute;
	    right: -9999px;
	    opacity: 0;
	    z-index: 999;
	    -webkit-transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	    -moz-transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	    -ms-transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	    -o-transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	    transition: opacity 0.1s ease-in-out;
	}
	
	.blog-menu2 ul li {
	    float: right;
	    display: block;
	}
	
	.blog-menu2 ul > .has-children::after {
	    content: "";
	    display: block;
	    border: 6px solid transparent;
	    border-left-color: #FFF;
	    position: absolute;
	    z-index: 1001;
	    right: 10px;
	    top: 50%;
	    margin-top: -5px;
	}
	
	.blog-menu2 ul a {
	    width: 225px;
	    line-height: 130%;
	    -moz-box-sizing: border-box;
	    -webkit-box-sizing: border-box;
	    box-sizing: border-box;
	}
	
	.blog-menu2 ul a:hover {
	    background-color: #49515B;
	}
	
	.blog-menu2 li:hover > ul {
	    opacity: 1;
	    right: 0;
	}
	
	.blog-menu2 ul li:hover > ul {
	    top: 0;
	    right: 225px;
	    margin-right: 0;
	}
	
	@media (max-width: 770px) {
	    .blog-menu2 {
	        display: none;
	    }
	}
	
	.clear {
	    clear: both;
	}

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

در مورد مشکل شما باید بگم که منویی که دارید استفاده میکنید برای زبان های چپ به راست نظیر زبان انگلیسی هست و باید منو رو راست به چپ میکردید برای استفاده در سایتتون. خوب چپ چین این منو یه مچنین چیزی میشه:

ممنون از راهنمایی تون. من تغییراتی را که دادین را اعمال کردم. ولی متاسفانه، حالا دیگر زیر منوها را باز نمیکه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود مجدد

 

نقل قول

ممنون از راهنمایی تون. من تغییراتی را که دادین را اعمال کردم. ولی متاسفانه، حالا دیگر زیر منوها را باز نمیکه!

این مورد رو توجه کنید بهش

.blog-menu2 li:hover > ul {
    opacity: 1;
    right: 0;
}

در فایل CSS شما هنور به شکل زیر هست

.blog-menu2 li:hover > ul {
    opacity: 1;
    left: 0;
}

 

غیر از این بازم موارد دیگه ای هست لطفا تمامی استایل هایی رو که براتون فرستام با استایل های فعلی جایگزین کنید.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مشکل از اون قسمت بود. خیلی ممنون. باط در حقم لطف کردین. مشکلم حل شد 3>
همیشه موفق باشین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

بله مشکل از اون قسمت بود. خیلی ممنون. باط در حقم لطف کردین. مشکلم حل شد 3>
همیشه موفق باشین

خواهش میکنم.

 

فقط شما کدهای CSS ای که فرستادم رو چک کنید هر کدومش که تغییر داده شده باید جایگزین بشه تا منو کامل راست به چپ باشه مثلا

5xh_a.jpg

این فلش های رو به پایین برای دسته هایی که فرزند دارن باید سمت چپ اسم دسته قرار بگیره توی زبان فارسی و چون هنوز شما استایلی رو که دادم کامل جایگزین نکردید هنوز سمت راست اسم دسته هست.

 

پاینده باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله درست می فرمایید. الان تمامی کدها را به جز کلاس clear جایگزین کردم و درست شد. چون وقتی این کلاس را قرار می دادم تمام قالب به هم می ریخت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نقل قول

بله درست می فرمایید. الان تمامی کدها را به جز کلاس clear جایگزین کردم و درست شد. چون وقتی این کلاس را قرار می دادم تمام قالب به هم می ریخت

چون کلاس clear وجود داشته تو استایل شما دیگه احتیاجی نبود که مجدد قرار بدید.

 

موفق باشید

ویرایش شده در توسط naghmesara
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pese
      سلام
      با افزونه کیوفرم quform در سایتم فرم زدم اطلاعات توسط کارفرمایان و کارجویان در سایتم توسط فرم ثبت می شود.
      حالا من پایگاه داده ام رکوردهاش خیلی زیاد شده برای پیدا کردن کارفرما باید فرمی درست کنم تا از طریق کد ملی و یا نام و یا تلفن بتوانم به مشخصات کامل آن کارفرما سریع دسترسی داشته باشم.
      افزونه کیو فرم آیا فقط اطلاعات را فقط ارسال می کنه به دیتابیس من ؟؟؟؟ آیا نمی شه فرمی را با همان نوشت که بتوانم اطلاعاتی را از پایگاه داده استخراج کنم اگر می شه لطفا راهنمایی کنید .
      عکس و توضیحات کامل باشه
    • توسط Sajad_IRANI
      سلام. من داخل صفحه اصلی سایتم بخش فوتر رو شخصی سازی کردم ولی در صفحه تماس با ما و درباره ما فوتر تغییر نکردن. سوالم اینه که چطور میشه فوتر صفحه اصلی رو به صفحات دیگه اعمال یا کپی کنم؟
      سایت: gymarket.ir
      ممنون
    • توسط alireza.commander
      سلام دوستای خوبم
      میخواستم دکمه اپلود عکس پروفایل و نمایش عکس در همان صفحه، ایجاد کنم اما به مشکل خوردم. کسی میتونه بهم کمک کنه؟ 
    • توسط saranekonam
      سلام
      من از افزونه advanced-custom-fields برای زمینه های دلخواه استفاده میکنم

      ولی یه سوال داشتم اینکه میشه تو این افزونه از این روش استفاده کرد


      فرض کنید من تو سایتم میخوام به فایلی برای دانلود قرار بدم که 2 گیگه و این فایل رو به چهار قسمت 500 مگابایتی تقسیم میکنم
      باید 4 تا لینک لینک دانلود قرار بدم

      بعد فرض کنید یه پست دیگه میخوام بزارم که حجمش 4 گیگه و 8تا فایل 500 مگابایتی تقسیم کنم و 8 تا لینک دانلوذ بزارم


      سوال من اینه چجور باید این زمینه دلخواه رو ایجاد کنم که متغیر باشه و بسته به تعدادی که لینک قرار میدم همونقدر لینک نمایش بده تو پست ها؟
    • توسط aminsoltani1398
      سلام دوستان
      من بعد از آپدیت وردپرس به ورژن 5.3، چون افزونه جلالی آپدیت نداد، مجبور شدم خودم دستی  wp-content/plugins/wp-jalali/inc/wp-jalali-filters.php ادیت کنم و date_i18n  رو به wp_date تغییر بدم. حالا توی بخش سلامت ورپرس این ارور رو میگیرم. دوستان کسی راه حلی به ذهنش میرسه تا بشه این خطا رو رفع کرد ؟
       
      منطقه زمانی پیشفرض PHP پس از بارگذاری وردپرس با فراخوانی date_default_timezone_set() تابع تغییر یافته است. این عملکرد با محاسبات صحیح تاریخ و زمان تداخل دارد.