اعظم 3 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 با سلام من عکس زیر رو از خروجی گرفتم. تصاویر به هم چسبیده هستند و از تصویر اصلی محصول هم فاصله ای ندارند. لینک به ارسال
الهه 3 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 سلام فکر میکنم margin بهش بدید حله لینک به ارسال
اعظم 3 ارسال شده در خرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 من سرچ کردم و تغییری دادم در style.css ولی هیچ فاصله ای نمی افته بین بندانگشتی ها .gallery { margin-bottom: 1.5em; display: flex; justify-content: space-between; } .gallery-item { display: inline-block; text-align: center; vertical-align: top; width: 100%; } .gallery-columns-2 .gallery-item { max-width: 50%; } .gallery-columns-3 .gallery-item { max-width: 33.33%; } .gallery-columns-4 .gallery-item { max-width: 25%; } لینک به ارسال
Mirrajabi 455 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 می تونید به المان ها padding یا margin و یا می تونید width بدید نه max-width , و هم اینکه به انتهای استایل !important اضافه کنید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری