ali56 197 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سپاس بیکران از هر دو جهت، برای بررسی اگر نیاز بود، می تونید در این آدرس زیر عنوان ارسال مطلب و نوشته های من ببینید.(لینکش در سایدبار پس از ورود کاربر دیده میشه)البته طبیعتا برای اعضای سایت دیده می شود (امکان عضویت هم فعال هست)ضمنا، من مدتی قسمت پشتیبانی این افزونه را در سایت وردپرس و وبلاگ نویسنده افزونه دنبال می کردم، برخی از دوستان مشکل کار نکردن دکمه ارسال عکس را داشتندکه در حال حاضر من این مشکل رو ندارم و به خوبی ارسال تصویر انجام میشه و نوشته ها هم میره برای بازبینی و ایمیل هم برام ارسال میشه و همینطور بخش ویرایش متنش هم خیلی خوب کار می کنه.این افزونه یک بخش ویرایش حساب کاربری هم داره که من از اون استفاده نمی کنم.اگر بخواید قسمت پرداختش را فعال کنید توصیه می کنم برای زرین پال این کار رو انجام بدید که به خوبی برای سایتهای کوچک هم کار میکند.من نصب کردم صفحه هم ساختم بارگذاری عکس هم کار میکنه ولی کلید submit پست عمل نمیکنه لینک به ارسال
ARS 349 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 دروددوستان فارسی ساز این افزونه کار نمی کنه یعنی واسه من فارسی نشد همون انگلیسیه باید چیکار کنم؟ لینک به ارسال
ahadto 806 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 دروددوستان فارسی ساز این افزونه کار نمی کنه یعنی واسه من فارسی نشد همون انگلیسیه باید چیکار کنم؟فایلهای لنگویج رو که دوستان زحمتش رو کشیدند دانلود کنید و در پوشه لنگویج افزونه آپ کنید، اگر زبان وردپرستون فارسی باشه اتوماتیک فارسی میشه 2 لینک به ارسال
ARS 349 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 فایلهای لنگویج رو که دوستان زحمتش رو کشیدند دانلود کنید و در پوشه لنگویج افزونه آپ کنید، اگر زبان وردپرستون فارسی باشه اتوماتیک فارسی میشهخب دقیقا همین کارو کردم ولی فارسی نشد!!!البته افزونه رو غیر فعال کردم فعلا بهش نیاز ندارم!ممنون!!! لینک به ارسال
ali56 197 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 سلامکلید سابمیت این افزونه با یکی از فایلهای پوسته تداخل داره با این نامjQuery selectBox - version 1.0.7وقتی این فایل حذف میکنم درست کار میکنه ولی بعضی از گزینه های خود پوسته غیر فعال میشه و عمل نمیکنهاگر میشه راهنمایی بفرمایید لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 خوب باید توابعی که اونها با هم تداخل دارند رو پیدا کنید. (معمولا کار زمانبری هست) 1 لینک به ارسال
hamed.m 86 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 لینک فایل زبان افزونه مشکل داره انار پاک شده لطفا بررسی کنید لینک به ارسال
mortezafox 335 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 لینکu can post بدید لطفا لینک به ارسال
mortezafox 335 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 خیال همه دوستان رو راحت کنم. با دریافت این پیام شما، من مستندات فارسی سازی رو مطالعه، نرم افزار po edit رو دانلود و تمام متن رو ترجمه کردم. در حال حاضر هم فایل mo روی سایت فرستادم و خیلی خوب جواب داد چون از ابتدا فایل زبان داشت.فقط نکته ای رو ذکر کنم، این افزونه اینقدر خوب نوشته شده که نیازی به ترجمه نداشت، چرا که تمام پیامها را در داخل خود افزونه می توانید تنظیم کنید.دوستان، فارسی سازی اگر چیزی است که در آموزشها آمده و شامل ترجمه تمام پیامهای افزونه با این نرم افزار میشه رو من مبتدی هم میتونم انجام بدم. شما که حرفه ای هستید در توسعه افزونه همکاری کنید.اینهم آدرس فایلهای po , mo فارسی شده برای افزونه wp user frontendاین فایل پاک شده لینک به ارسال
mortezafox 335 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 چطوری میتونم فضای اپلود کاربرا کم کنم لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 چطوری میتونم فضای اپلود کاربرا کم کنمدر wp user frontend چنین امکانی نیست 2 لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) خیال همه دوستان رو راحت کنم. با دریافت این پیام شما، من مستندات فارسی سازی رو مطالعه، نرم افزار po edit رو دانلود و تمام متن رو ترجمه کردم. در حال حاضر هم فایل mo روی سایت فرستادم و خیلی خوب جواب داد چون از ابتدا فایل زبان داشت.فقط نکته ای رو ذکر کنم، این افزونه اینقدر خوب نوشته شده که نیازی به ترجمه نداشت، چرا که تمام پیامها را در داخل خود افزونه می توانید تنظیم کنید.دوستان، فارسی سازی اگر چیزی است که در آموزشها آمده و شامل ترجمه تمام پیامهای افزونه با این نرم افزار میشه رو من مبتدی هم میتونم انجام بدم. شما که حرفه ای هستید در توسعه افزونه همکاری کنید.اینهم آدرس فایلهای po , mo فارسی شده برای افزونه wp user frontendهمونطور که مرتضی هم گفت فایل ها پاک شدند لطفا فایل ها را در انجمن آپلود کنبد تا پایدارتر باشد ویرایش شده تیر 92 توسط سعید شعبانی لینک به ارسال
saeed313 167 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 فایل فارسی ساز را اگر میشه دوباره اپ کنید لینک به ارسال
ahadto 806 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 چون دوستان زیاد درخواست کردند، گشتم توی هاست و فایل زبان رو تونستم پیدا کنم، فایل هم همینجا پیوست شد تا دیگه از بین نره wpuf_languages.zip 5 لینک به ارسال
kingblog 14 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 سلام من این افزونه رو نصب کردم و وقتی میخوام مطلبی ارسال کنم این خطا رو میده: لینک به ارسال
I..R 1485 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 سلام من این افزونه رو نصب کردم و وقتی میخوام مطلبی ارسال کنم این خطا رو میده:درود.تاپیک جدید زیبا تر خواهد بود.افزونه مشکلی ندارد لطفا از آخرین نسخه استفاده کنید و فارسی ساز را نصب کنید :wp-user-frontend 1 لینک به ارسال
kingblog 14 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 به تاریخ انتشار گیر میداد. وقتی از قسمت تنظیمات افزونه، قسمت تعیین تاریخ انتشار توسط کاربر رو غیر فعال کردم درست شد لینک به ارسال
iAmin 405 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) دوستان کسی نسیت این افزونه رو استاندارد و کامل فارسی و راست چین بکنه و برای نویسنده بفرسته؟ ویرایش شده خرداد 93 توسط امین رسولی 2 لینک به ارسال
newharf 1 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام بنده میخواستم کاربر بتونه از افزودن پرونده رسانه ایی استفاده کنه اما ارسالی هاش با تایید در سایت ثبت بشه آیا این افزونه ایی معرفی شده در این قسمت همین کار رو میکنه؟با تشکر لینک به ارسال
Y-a--s--e-R 31 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 افزونه ی خوبیه . کاش به قول آقای رسولی یکی باشه این افزونه رو به طور استاندارد فارسی و راست چین کنه و واسه نویسنده افزونه بفرسته که با آپدیت هم زبان افزونه از بین نره . لینک به ارسال
I..R 1485 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام بنده میخواستم کاربر بتونه از افزودن پرونده رسانه ایی استفاده کنه اما ارسالی هاش با تایید در سایت ثبت بشه آیا این افزونه ایی معرفی شده در این قسمت همین کار رو میکنه؟با تشکردرود.می توانید در تنظیمات افزونه اعمال کنید پست های کاربران بعد از ارسال به حالت بررسی در آیند تا مدیر تایید کند. لینک به ارسال
MJP 272 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 توصیه میکنم سمت این افزونه نرید.اگر پست مهمان برای سایتتون ضروری است میتونید سفارش افزونه اختصاصی بدید (حتی میتونید چند نفر با هم گروهی سفارش بدید تا از نظر مالی به صرفه تر باشه)، البته آقای میرزایی (علی میر) هم افزونه اختصاصی سایتشون رو تا چند وقت دیگه واسه فروش گذاشتن که میتونید از اون هم استفاده کنید.اگر هم پست مهمان خیلی واجب نیست واسه سایتتون میتونید کاربران رو دعوت به عضویت و ارسال پست از طریق پنل وردپرس بکنید.یا یه راه ساده تر فعلا از یه فرم تماس شخصی سازی شده استفاده کنید. لینک به ارسال
Y-a--s--e-R 31 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 توصیه میکنم سمت این افزونه نرید.میشه دلایل این توصیه تون رو هم برای دوستان توضیح بدید ؟ چون معمولا توصیه به تنهایی قابل استناد نیست . لینک به ارسال
MJP 272 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 میشه دلایل این توصیه تون رو هم برای دوستان توضیح بدید ؟ چون معمولا توصیه به تنهایی قابل استناد نیست .خوب از مشکلات دائمی ای که داره تا آپدیت هایی که هر از چند گاهی میاد و فقط چند تا از مشکلات کوچیک حل میشن و ...البته این نظر بندست و هر نظرات متفاوت است. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده