Ali SH

عوض نشدن متن فوتر

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

ببخشید من می خوام فوتر قالب گلنار رو عوض کنم

فایل ترجمه شو عوض کردم ولی تو سایت متنش تغییر نمی کنه

فایل ترجمه رو هم پیوست می کنم

سایتمم geekfa.ir هست

پیشاپیش ممنون :)

lang.rar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بستگی داره

احتمال داره در footer.php یک فایل include شده باشه

در lang مقدار developed by تغییر بدید و ببینید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید

قالب من seowp هستش

با live composer یک فوتر طراحی کردم 

بعد هم از قسمت سفارشی سازی سایت فوترو عوض کردم فوتر عوض نشد ، هم از قسمت ویرایش برگه اما بازم فوتر عوض نمیشه

اگه ممکن هست راه نمایی کنید

Capture.PNG

Capture.PNG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز (2002) طبق قوانین انجمن بحث در مورد پوسته و افزونه های تجاری ممنوع است.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      در فوتر سایت دوستم اگر اشتباه نکرده باشم 4 یا 5 تا ابزارک هست چطوری تعداد ابزارک های فوتر 3 تا کنم و یک اندازه مثل سایت میهن وردپرس
      آدرس سایت دوستم
      srcabad.com
      میخوام مثل فوتر سایت میهن وردپرس تعداد ابزارک های فوتر 3 تا شود و یک اندازه مثل سایت میهن وردپرس
    • توسط noorian
      سلام.
      دوستان من افزونه نوشتم و قصد دارم توی مخزن ثبت کنم.
      ولی متوجه شدم که باید زبانش انگلیسی باشه . پس کلی زحمت کشیدم و زبانشو انگیلسی کردمو و براش فایل ترجمه ساختم .
      ولی فقط اطلاعات افزونه اعم از نام و ... ترجمه میشه ولی فایل فانکشن ترجمه نمیشه.
      کد ترجمه رو هم توی فایل اصلی افزونه و هم توی فانکشن هم گذاشتم و تست کردم ، ولی ترجمه نمیشه که نمیشه .
      چکار کنم؟
      کدی که استفاده کردم :function wpcodgard_init_time_tasks() {     wpcodgard_load_language();
      }
      function wpcodgard_load_language() {     /* Internationalization */     load_plugin_textdomain('wp_codes_guard', false, dirname(plugin_basename(__FILE__)) . '/languages/');
      }
    • توسط miladgradient
      با سلام خدمت اساتید.
      راستی من می‌خواستم توی این چند روزی که بیکارم بشینم چند تا افزونه فارسی کنم
      اما متاسفانه نمی‌دونم مشکل کجاست
      با اینکه فایل‌های ترجمه‌ی فارسی افزونه رو توی پوشه‌ی language می‌ذارم و اسم هم به درستی می‌ذارم براش
      اما بعد از نصب، افزونه همچنان انگلیسیه
      ممکنه راهنمایی بفرمایید ایراد کارم کجاست؟
      این مثلا یک افزونه هست که ترجمه کردم
      http://s5.picofile.com/file/8362331676/colorlib_login_customizer.zip.html
    • توسط hendo
      سلام
      من یه مشکلی دارم برای فارسی سازی
      با نرم افزار پوادیت تمام فارسی سازی هارو انجام دادم منهی عنوان پلاگین و زیر منو هاش نمیدونم کجا باید فارسی کنم لطفا راهنمایی کنید تو کدام بخش از فایلها میشه پیدا کرد
    • توسط soshiant
      سلام
      من مشغول شخصی سازی یک پوسته جدید برای سایتم هستم
      فوتر سایت ب صورت دو ستونه هست:

       
       
       
      اما من میخوام به این شکل باشه: (تصویر زیر رو با فتوشاپ درست کردم)

       
      کدهای فوتر:
      <!---footer--->
      <div class="footer">
      <div class="container">
      <div class="row">
      <?php global $data; if($data['newsletter-show'] == 1){ ?>    
       <div class="footer-newsletter"> <img src="<?php echo get_bloginfo('template_directory');?>/images/maili.svg" class="name" width="50" height="50"><span class="footer-newsletter-text">مشترک خبرنامه ما شوید و به <?php echo do_shortcode('[mailpoet_subscribers_count]');?> مشترک ما بپیوندید .</span><?php echo do_shortcode('[mailpoet_form id="1"]'); ?> </div>
      <?php } ?>
       <?php
          if (!function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('footer-sidebar')):
          endif; ?>
      </div></div></div>
      <div class="footer-copy">
      <div class="container">
      <div class="row">
      <div class="col-xs-12 col-lg-6 pot">
       <?php $ikweb = $data['copyrights_text']; if(isset($ikweb) && !empty($ikweb)) { ?>
      <span style="line-height: 17px;"><?php global $data; echo $data['copyrights_text']; ?></span>
        <?php } else { ?>
        <a rel="follow" class="copyright" href="https://kaffeketab.ir/"></a>
      <span>Design By:</span>
      <a rel="follow" class="copyright" href="https://kaffeketab.ir/">
      کافه کتاب
      </a>
        <?php }?>
      </div>
      <div class="col-xs-12 col-lg-6 sociallinks">
                 <ul class="socials">
                <?php $mid_var = $data['fb_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['fb_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-facebook-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span><span class="path5"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['google_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['google_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-google-plus-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['instagram_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['instagram_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-instagram"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span><span class="path5"></span><span class="path6"></span><span class="path7"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['telegram_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['telegram_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-telegram"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['tw_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['tw_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-twitter-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['yt_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['yt_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-youtube-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['linkdin_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['linkdin_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-linkedin-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['whatsapp_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['whatsapp_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-whatsapp-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span><span class="path5"></span><span class="path6"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['pinterest_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['pinterest_link']; ?>" target="_blank"><i class="icon-pinterest-1"><span class="path1"></span><span class="path2"></span><span class="path3"></span><span class="path4"></span><span class="path5"></span></i></a></li>
                <?php endif;?>
                <?php $mid_var = $data['aparat_link']; if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
                <li><a href="<?php global $data; echo $data['aparat_link']; ?>" target="_blank"><img src="<?php echo get_bloginfo('template_directory');?>/images/aparat.png" alt="آپارات"></a></li>
                <?php endif;?>
                <li class="rss"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/feed" target="_blank"><i class="icon-rss1"></i></a></li>
              </ul>
                </div>
      </div></div></div>
      <!---footer--->
      <?php
      $cart_items    = edd_get_cart_contents();
      $cart_quantity = edd_get_cart_quantity();
      $display       = $cart_quantity > 0 ? '' : ' style="display:none;"';
      ?>
      <?php global $data; if($data['cart-show'] == 1){ ?> 
      <a href="<?php bloginfo('url'); ?>/سبد-خرید/">
      <div class="basket"> <span class="icon"><i class="icon-shopping-basket"></i></span> <span class="product_counter">
      <?php echo $cart_quantity; ?></span> </div>
      </a> 
       <?php } ?>
      <script src="<?php echo get_bloginfo('template_directory');?>/js/ikbootstrap.js"></script>
          <?php global $data; if ($data['sproduct_show'] == 1 ) { ?>
      <script async src="<?php echo get_bloginfo('template_directory');?>/js/tab.js" type="text/javascript"></script> 
       <?php } ?>
      <?php wp_footer(); ?>
       <?php global $data; if($data['slider_showw'] == 1){ ?>
      <script src="<?php echo get_bloginfo('template_directory');?>/js/slick.min.js"></script>
       <script type="text/javascript">
        $('.slider').slick({
        slidesToShow: 1,
        slidesToScroll: 1,
        autoplay: true,
        autoplaySpeed: 3000,
         dots: true,
      });
        </script>
         <?php } ?>
      <?php global $data; if($data['wow'] == 1){ ?>    
      <script src="<?php echo get_bloginfo('template_directory');?>/js/wow.min.js"></script> 
      <script>
                    new WOW().init();
                    </script>
       <?php } ?>
      </body>
      </html>
       
       
       
      اساتید گرامی لطفا این کدها رو برام ویرایش کنید و همینجا بفرستید تا کپی کنمشون تو قالب
      تشکر