mahdi.a 432 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 روی اپدیت جدید حل شده. کمی صبر کنیدسلام اقا مرتضی ...اپدیت جدید چه زمانی میاد ؟؟ لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 سلام و خدا قوت.جسارتا افزونه فوق با افزونه WP-Optimize تداخل داره؟ چون وقتی آبدیت کردم به ورژن جدید لینک افزونه WP-Optimize از سمت راست حذف شده و برای رفتن به Clean-up options مجبورم از صفحه افزونه ها به اون بخش برم ! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 خیر مشکلی در فهرست ادمین بوجود میاد که روی فیکس جدید حل میشهفیکس جدید هم همین روزها منتشر میشه 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 دوستانی که با فهرست ها مشکل داشتن به آپدیت جدید برنبررسی کنن مشکلشون حل شده یا خیر 4 لینک به ارسال
nwmb 18 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 دوستان یک نفر میگه این بسته پارسی ساز اصلا چی هست و کاراییش به چه منظور؟پ.ن:اولین باره که اسمش رو میبینمممنون لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 دوستانی که با فهرست ها مشکل داشتن به آپدیت جدید برنبررسی کنن مشکلشون حل شده یا خیراقا مرتضی باز هم نشد !!!!میشه تا اپدیت به نسخه قبل یه لینک از نسخه قبلی یعنی 2.1.1 بدید حداقل ما بتونی با پیشخوان کار کنیم ؟! 1 لینک به ارسال
A-fshin 1936 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 درود ورژن قدیمی از لینک زیر قابل دریافت استhttps://wordpress.org/plugins/wp-parsidate/developers/ 3 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 فقط به این نکته توجه کنیندان گرید به نسخه های پایینتر آپشن های قدیمی رو لود میکنهاگر بتونید یک دسترسی به وردپرستون بدید تا تست بگیرم ببینم مشکل از کجاست. 2 لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 سلام و خدا قوتمشکل من با نشان داده نشدن WP-Optimize حل شد ملتمسانه خواهش میکنم تداخل با افزونه ی wp-rss-poster رو هم حل کنید 2 لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) بله تداخل با این افزونه یعنی wp-rss-poster رو هم حل کنید البته منظور ما نسخه رایگانش هست من وردپرس اخرین نسخه رو نصب کردم اما نه هنگام نصب گزینه فارسی بود و نه در تنظیمات . من از کجا باید فارسی کنم سایت رو عجب امکانی گذاشتین . کسی نمیتونه دو یا چند پست پشت سر هم ارسال کنه . واقعا عالیه ویرایش شده اسفند 93 توسط iman64 لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) چیکار کنیم که زبان سایت ما فارسی شود ؟تا الان 10 بار وردپرس رو نصب کردم اما در تنظیمات جایی نبود که بشه به زبان فارسی تغییر دهم . در تنظیمات فقط زبان انگلیسی وجود دارد ویرایش شده اسفند 93 توسط iman64 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) سلامبسته پارسی ساز با بی بی پرس هم سازگار هست؟ ویرایش شده اسفند 93 توسط LINEFA لینک به ارسال
classicman 0 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 با سلام و خسته نباشید.نظرات دوستان رو مطالعه کردم و من هم مشکل عدم نمایش ادیتور وردپرس در مرورگر فایرفاکس رو دارم لطفا این مورد رو بیشتر بررسی کنید و حلش کنید چون مجبور شدم دوباره از نسخه 2.1.1 استفاده کنم. لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 فقط به این نکته توجه کنیندان گرید به نسخه های پایینتر آپشن های قدیمی رو لود میکنهاگر بتونید یک دسترسی به وردپرستون بدید تا تست بگیرم ببینم مشکل از کجاست.سلام اقا مرتضی ...من وردپرس رو اپدیت کردم به 4.1.1 و مشکل با ادیتور وردپرس و فهرست منوها حل شد.ممنون 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 چیکار کنیم که زبان سایت ما فارسی شود ؟تا الان 10 بار وردپرس رو نصب کردم اما در تنظیمات جایی نبود که بشه به زبان فارسی تغییر دهم . در تنظیمات فقط زبان انگلیسی وجود دارددر تنظیمات خود وردپرس امکان تغییر زبان هستسلامبسته پارسی ساز با بی بی پرس هم سازگار هست؟100% نه ولی مشکل خاصی هم ندارهبا سلام و خسته نباشید.نظرات دوستان رو مطالعه کردم و من هم مشکل عدم نمایش ادیتور وردپرس در مرورگر فایرفاکس رو دارم لطفا این مورد رو بیشتر بررسی کنید و حلش کنید چون مجبور شدم دوباره از نسخه 2.1.1 استفاده کنم.یعنی کلا ادیتور بعد فعال کردن افزونه میپره؟شما هم به نسخه آخر وردپرس ببرید ببینید مثل دوستمون مشکلتون حل میشه یا خیر 4 لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) والا توی تنظیمات جز زبان انگلیسی زبان دیگری ندیدم عکس رو ببینید... ویرایش شده اسفند 93 توسط iman64 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 مشکل از سمت وردپرس هستاما برای تست افزونه رو غیرفعال کنید و ببینید زبان های دیگه لود میشن؟اگر نه وردپرس رو مجدد نصب کنید 2 لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 مشکل از سمت وردپرس هستاما برای تست افزونه رو غیرفعال کنید و ببینید زبان های دیگه لود میشن؟اگر نه وردپرس رو مجدد نصب کنیدچه بسته رو غیر فعال کنم چه فعال کنم فقط زبان انگلیسی رو بالا می یارهمجدد هم نصب کردم بازم نشددسترسی ادمین بدم تست کنید؟؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 مشخصات بفرستید تا بررسی بشه لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 ببخشیدا روی لوکال نصب که می کنم گزینه های زبان رو از مدیریت می یاره اما وقتی توی هاست نصب میکنم این گزینه ها رو نمی یاره فقط زبان انگلیسی رو می یاره چطور این مشکل رو حل کنم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 جهت اطلاع دوستانی که مشکل دوستمون رو دارن از منابع و توابع سرور این مشکلبوجود میاد. لینک به ارسال
S A J J A D 98 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 مرتضی جان من اخرین نسخه وردپرس رو نصب کردم افزونه رو هم فعال کردم ولی هرکاری کردم فارسی نشد ، همچنان انگلیسی مونده چاره چیه ؟ چی کار کنیم لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 مرتضی جان من اخرین نسخه وردپرس رو نصب کردم افزونه رو هم فعال کردم ولی هرکاری کردم فارسی نشد ، همچنان انگلیسی موندهچاره چیه ؟ چی کار کنیمباید داخل تنظیمات افزونه برید لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 مرتضی جان من اخرین نسخه وردپرس رو نصب کردم افزونه رو هم فعال کردم ولی هرکاری کردم فارسی نشد ، همچنان انگلیسی موندهچاره چیه ؟ چی کار کنیمافزونه کار فارسیسازی رو انجام نمیده و فقط برای تبدیل تاریخ میلادی به خورشیدی کاربرد داردباید به بخش تنظیمات » همگانی بروید و زبان سایت رو انتخاب کنید. 2 لینک به ارسال
Milad123 285 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) سلامسایتی هست که با افزونه Polylang دو زبانه شدهحالا چطور میشه کاری کرد که تبدیل تاریخ خورشیدی فقط برای قسمت فارسی سایت صورت بگیره و تاریخ توی قسمت انگلیسی میلادی باشه؟؟ ویرایش شده خرداد 94 توسط Milad123 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری