Parsa 23463 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 نیازی به دسترسی نیست! مشکل در تابع add_menu_page که در فایل (includes/settings.php) قرار داره... به این صورت که مقدار 102 در پارامتر position با افزونه آماره تداخل ایجاد میکنه. (اگه این مقدار رو حذف کنید، مشکل حل میشه)ممنون بابت گزارش 2 لینک به ارسال
sadeght 48 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلامیک مشکل دیگر ادیتور کلا لود نمیشه محتوای داخل متن هم لود نمیشه و مشکل داره 1 لینک به ارسال
Nwbraska 0 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) http://marketwp.ir/p...n#comment-14035تو این پست هم به ایم مشکل اشاره شده ویرایش شده دی 93 توسط Nwbraska لینک به ارسال
webmaster404 4 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 من این افزونه رو نصب کردم ولی فقط چندتا عدد داخل مدیریت وردپرس رو فارسی کرده نه چیز دیگه. منو ها و... انگلیسی هستش.همه گذینه های مربوه رو هم فعال کردم ولی چیزی تغییر نکرد.آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 من این افزونه رو نصب کردم ولی فقط چندتا عدد داخل مدیریت وردپرس رو فارسی کرده نه چیز دیگه. منو ها و... انگلیسی هستش.همه گذینه های مربوه رو هم فعال کردم ولی چیزی تغییر نکرد.آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟باید زبان وردپرس رو فارسی ست کنید. افزونه برای تاریخ هست.http://marketwp.ir/p...n#comment-14035تو این پست هم به ایم مشکل اشاره شدهبه هیچ چیزی اشاره نشده. احتمالا کامنت پاک شده! لینک به ارسال
Nwbraska 0 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلام جناب قاسمیممنون بابت قالب بی نظیرتوناسلاید سازRevolution Sliderاز کجا باید تغییر بدم؟هرچی گشتم تو منو ها و زیرمنوهای وردپرسم نبودسلاماحتمالا به این خاطره که وردپرس رو به نسخه ۴ آپدیت کردید. اگر این طوره باید از قسمت افزونه ها ، افزونه ای با عنوان ‘بسته وردپرس پارسی’ رو غیر فعال کنید.در غیر اینصورت مشخصات قسمت مدیرت سایت تون رو به ایمیل من ارسال کنید تا پیگیری کنمموفق باشید لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلام اقا مرتضی و اقا پارسا ...منم از وقتی که اپدیت کردم، ادیتور پستهای وردپرس نمیادش ! تو پستها چیزی نمایش داده نمشیه ! جواب دیدگاه ها رو نمیشه توی پیشخوان داد !!!! فکر میکنم با تداخل جاوااسکریپت هستش !!!میشه راهنمایی بفرمایید که چه باید بکنیم برای حل مشکل ؟؟؟؟تشکر 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلامهیچ کدوم از ادیتورها نمایش داده نمیشن؟نسخه وردپرستون چند هست؟کَش رو خالی کردید؟----------مشکل اسلایدر رو هم بررسی کردیم. در اپدیت جدید برای دوستانی که مشکل دارن حل میشه. فقط توضیح اینکه با ادیتور مشکلی نیست. از فهرست وردپرس هست که حل میشه. 2 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) سلامهیچ کدوم از ادیتورها نمایش داده نمیشن؟نسخه وردپرستون چند هست؟کَش رو خالی کردید؟من هم کش رو پاک کردم همم تمام کوکیها رو پاک کردم. باز هم نشد !!! زمانی که افزونه رو غیرفعال میکنم همه چیز درست میشه.نسخه وردپرس 4.1 هستش.ادیتورهای پست باز نمیشه !!! به کامنتها نمیشه پاسخ داد !!! زیرمنوهای پنل وردپرس رو باز نمیکنه !!! ویرایش شده دی 93 توسط mahdi.a 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 من هم کش رو پاک کردم همم تمام کوکیها رو پاک کردم. باز هم نشد !!! زمانی که افزونه رو غیرفعال میکنم همه چیز درست میشه.نسخه وردپرس 4.1 هستش.ادیتورهای پست باز نمیشه !!! به کامنتها نمیشه پاسخ داد !!! زیرمنوهای پنل وردپرس رو باز نمیکنه !!!زمان فعال بودن افزونهدر مرورگرهای کروم یا فایرفاکس کلید F12 رو بزنید و صفحه رو رفرش کنیددر بخش کنسول ببینید خطایی نمایش داده میشود یا نهو مربوط به چه فایلی است 2 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 زمان فعال بودن افزونهدر مرورگرهای کروم یا فایرفاکس کلید F12 رو بزنید و صفحه رو رفرش کنیددر بخش کنسول ببینید خطایی نمایش داده میشود یا نهو مربوط به چه فایلی است GET http://takwarez.ir/wp-content/plugins/wp-parsidate/assets/css/editor-rtl.css?wp-mce-4107-20141130 404 (Not Found)این ارور رو میده اقا پارسا !!! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 فایل editor-rtl.css در پوشه css افزونه تون وجود ندارهافزونه رو مجدد نصب کنید. 1 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 فایل editor-rtl.css در پوشه css افزونه تون وجود ندارهافزونه رو مجدد نصب کنید.سلام مجدد اقا مرتضی ...من افزونه رو پاک و مجدد نصب کردم.الان اون ارور فایل css نمیادش، ولی هنوز درست نشده !!!!! نه ادیتورها نه اون قسمت آژاکس وردپرس (منظورم همون پاسخ دادن به نظرات و حذف نظرات و ویرایش سریع نظرات و ...)البته اینو هم بگم که فقط با فایرفاکس مشکل داره !!! به 5 نفر برای تست دادم و همه هم مشکلشون فقط با فایرفاکس هستش !!!!ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.البته اینم بگم که یک عکس هم پیوست کردم که اینجور خطایی رو میده در مورد فایل آژاکس ادمین : لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 جالبه!الان روی چند سایت تست شده مشکلی نیست.صبر کنید تا بازهم تست بگیریم. 1 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 جالبه!الان روی چند سایت تست شده مشکلی نیست.صبر کنید تا بازهم تست بگیریم.ممنون، اگرم خواستید براتون مشخصات وردپرس رو پ.خ کنم تا خودتون ببینید . 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 نیاز شد بهتون اطلاع میدم 1 لینک به ارسال
ilbeygi.m 136 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلاممن نصبش کردمولی کار نمیکنه و همچنان کل وردپرسم انگلیسیهممنون میشم کمک کنید لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلاممن نصبش کردمولی کار نمیکنه و همچنان کل وردپرسم انگلیسیهممنون میشم کمک کنیددر نگارش 2.0 زبان از بسته حذف شدهو برای فارسیسازی میتوانید رد نگارش وردپرس 4.0 به بعدوارد تنظیمات » عمومی شودی و زبان خود را انتخاب کنید 1 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 سلام دوستان ...مشکل ما هنوز حل نشده با این افزونه !!! چه کنیم اقا پارسا ؟؟؟ لینک به ارسال
Usrapid 23 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 دوستان درود . وردپرس به صورت پیشفرض در ورژن های جدید قابلیت تعویض زبان رو داره . به صورت فارسی و انگلیسی . وقتی افزونه پارسی ساز نصب نیست ، این تغییر زبان به راحتی صورت میگیره اما بعد از نصب در صورتی که تنظیم بشه در افزونه " زبان مدیریت " دیگه از حالت فارسی به انگلیسی تغییری نمیکنه . اگر هم گزینه زبان مدیریت غیر فعال باشه ، زبان سایت به انگلیسی تغییر میکنه و دیگه قابلیت برگشت به فارسی رو نداره آیا من اشتباه میکنم یا به همین شکل هستش ؟ در این صورت راه حل چیه ؟ تشکر . لینک به ارسال
PGW 19 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 سلام افزونه عالی هستش اما میشه بگید چطور میتونم کتاری کنم که افزونه این اعداد رو فارسی نشون بده ؟؟ لینک به ارسال
ilbeygi.m 136 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 وردپرس انگلیسی نصب کردم اما قسمت تنظیمات > عمومی زبان فارسی رو نداشت ...فقط انگلیسی داشت لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 سلام دوستان ...مشکل ما هنوز حل نشده با این افزونه !!! چه کنیم اقا پارسا ؟؟؟روی اپدیت جدید حل شده. کمی صبر کنیددوستان درود .وردپرس به صورت پیشفرض در ورژن های جدید قابلیت تعویض زبان رو داره . به صورت فارسی و انگلیسی .وقتی افزونه پارسی ساز نصب نیست ، این تغییر زبان به راحتی صورت میگیرهاما بعد از نصب در صورتی که تنظیم بشه در افزونه " زبان مدیریت " دیگه از حالت فارسی به انگلیسی تغییری نمیکنه .اگر هم گزینه زبان مدیریت غیر فعال باشه ، زبان سایت به انگلیسی تغییر میکنه و دیگه قابلیت برگشت به فارسی رو ندارهآیا من اشتباه میکنم یا به همین شکل هستش ؟ در این صورت راه حل چیه ؟تشکر .وقتی از افزونه تغییر میکنه با هوک زبان رو عوض میکنه و تنظیمات وردپرس آورریات میشه برای همین وردپرس نمیتونه عوض کنه.روی نسخه جدید سعی می کنیم با وردپرس هماهنگ باشهسلام افزونه عالی هستش اما میشه بگید چطور میتونم کتاری کنم که افزونه این اعداد رو فارسی نشون بده ؟؟اگر این اعداد رو خود وردپرس تولید میکنه با زدن تیک های مرتبط در تنظیمات حل میشه . این احتمالا از بخش دیدگاه هست که تنظیمات دارهوردپرس انگلیسی نصب کردم اما قسمت تنظیمات > عمومی زبان فارسی رو نداشت ...فقط انگلیسی داشت این مربوط به وردپرس هست ولی نسخه آخر وردپرس قابلیت نصب زبان داره 1 لینک به ارسال
ilbeygi.m 136 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 زبان داخل خوده مخزن وردپرس است یا باید از بیرون اپلود کنیم؟با سپاس لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 روی مخزن هم هست و هم میتونید از وردپرس فارسی دانلود کنیدhttp://svn.automattic.com/wordpress-i18n/fa_IR/trunk/messages/ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری