ahmad ahmad 42 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام.بهترین پیوند یکتا برای وردپرس چیه؟ پیوندی که هم از نظر سئو بهترین باشه و هم از نظر زیبایی و ...ترجیحا با ذکر دلیل بفرمایید. با تشکر 3 لینک به ارسال
Hamid 26 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 (ویرایش شده) درود دوست عزیزطبق صحبت هایی با چندین از سئو کاران داشتم (کاسپید,مهین سئو,سئو موز)/%postname%.htmlAnd /%post_id%/%postname%.htmlدلیلشو نمیدونم ولی منتظر دوستان بمونید میان تکمیل میکنند ویرایش شده اردیبهشت 91 توسط Hamid 14 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 وجود html در آخر تا جاییکه من میدونم تاثیر خاصی نداره.بنظر من همون %postname% کفایت میکنه.اینجا رو بخونید :http://yoast.com/articles/wordpress-seo/ 25 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 بنظر من همون [b]%postname%[/b] کفایت میکنه.تاثیر خاصی نداره ، همینی که مرتضی گفت خوبه ! 10 لینک به ارسال
ahmad ahmad 42 ارسال شده در اردیبهشت 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون ولی توی قسمت مستندات وردپرس گفته استفاده از postname به تنهای میتونه مشکل زا باشه:http://codex.wp-persian.com/ساختار-پیوند-یکتا/ 6 لینک به ارسال
محسن غیاثی 1853 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون ولی توی قسمت مستندات وردپرس گفته استفاده از postname به تنهای میتونه مشکل زا باشه:http://codex.wp-pers...تار-پیوند-یکتا/این مشکل که مربوط به سایتهایی با تعداد برگه بالا بوده تو نسخهی ۳.۱ حل شده نگران نباشین.نام پست تو پیوند یکتا باشه بهتره از این بابت که تو سرچ گوگل بهش اهمیت داده میشه. اگر اسم پست رو انگلیسی میذارین سعی کنین تا جایی که میشه ترجمه کلمات کلیدی عنوان مطلب باشه. 19 لینک به ارسال
ahmad ahmad 42 ارسال شده در اردیبهشت 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 با این حساب، منکه چهار ماهه دارم از پیوند یکتای "روز و نام"استفاده میکنم دیگه تغییرش ندم؟!http://site.ir/2012/04/30/نوشته-نمونه/ 2 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 من چند وقت پیش پیوند یکتایی که 3 سال ازش استفاده میکردم رو تغییر دادممشکلی پیش نیامد. صفحات با آدرس جدید ایندکس شدنداما در کل پیشنهاد میشه پیوند یکتایی انتخاب و تغییر ندهید 13 لینک به ارسال
ahmad ahmad 42 ارسال شده در اردیبهشت 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 خب منم اگه مطمئن بشم که پیوند یکتایی بهتر از پیوند یکتای فعلی "روز و نام" برای سایتم وجود دارد حتما تغییرش میدم ولی ظاهرا دوستان نظرشون اینه که همین پیوند یکتا مناسب است. درسته؟ 3 لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 به نظر منم هم تغییر ندین بهتره... 5 لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 درود ;دوستان این موضوع رو میدونستم که این تاپیک رو ایجاد کردم و داخلش گفتم که ،در این بخش از انجمن فقط آموزش بهینه سازی برای سایت های وردپرسی به ترتیب و از پایه قرار خواهند گرفت ..لطفا مشکلات و درخواست هاتون در این مورد رو در بخش پوسته/سئو مطرح کنید ..الان مشکل سئو ، در بخش آموزش سئو مطرح شده ، در حالی که این بخش فقط برای آموزش هستنش و برای مشکلات هم بخش جدا توی انجمن هستش ..این تاپیک رو میزارم بمونه تا دوستان ببینند و بعد انتقال داده میشه ..با این حساب، منکه چهار ماهه دارم از پیوند یکتای "روز و نام"استفاده میکنم دیگه تغییرش ندم؟!http://site.ir/2012/04/30/نوشته-نمونه/دوست عزیز شما مطمئن باشید که بهترین نوع پیوند یکتا رو دارید و اصلا لازم نیست که تغییرش بدید ..موفق باشید ../. 6 لینک به ارسال
MohammadHossein 267 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 (ویرایش شده) من شنیدم بهترین پیوند یکتا اینه:/%category%/%postname%/درسته؟؟یا نه؟؟ ویرایش شده اردیبهشت 91 توسط Mx7.NeT 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 تاپیک رو از اول بخونید ببینید کدوم بهتره برای کارتون 4 لینک به ارسال
vahidmahmoodi 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان سلامنظرتان در مورد این پیوند یکتا چیه ؟/%category%/%postname%.htmlبه درد میخوره ؟ممنون می شم راهنمائی فرمائید !اگه خوبه بقیه بچه ها هم استفاده کنن لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان سلامنظرتان در مورد این پیوند یکتا چیه ؟/%category%/%postname%.htmlبه درد میخوره ؟ممنون می شم راهنمائی فرمائید !اگه خوبه بقیه بچه ها هم استفاده کننمشکل این پیوند یکتا اینه که فقط طولانی هست . مخصوصا اگر تعداد زیر دسته زیاد باشند 3 لینک به ارسال
vahidmahmoodi 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 مشکل این پیوند یکتا اینه که فقط طولانی هست . مخصوصا اگر تعداد زیر دسته زیاد باشندیعنی به قول ما در پیت هست !! عوض کردنش لازمه یا نیازی به اون نیست ؟با سپاس 1 لینک به ارسال
esyoo 86 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلامدوستان من پیوند یمتا را از/%post_id%به/%post_id%/%postname%.تغییر دادم.الان با هر دو پیوند مطالب قابل مشهاده هست!در پست های جدید که بگذارم این مشکل بر طرف میشه؟اینکه الان با هردو پیوند قابل دریافت هست اشکال ایجاد می کنه؟با تشکر 2 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 یعنی به قول ما در پیت هست !! عوض کردنش لازمه یا نیازی به اون نیست ؟با سپاسمن ازش استفاده کردم. از نظر سئو کلمات خوبه. ولی چون طولانی هست نه! با افزونه base category (یه همچین نامی) میتوانید به پیوند را فقط شامل یک دسته کنیداما بهتره ساختار کوتاهتری انتخاب کنیدبا سلامدوستان من پیوند یمتا را از/%post_id%به/%post_id%/%postname%.تغییر دادم.الان با هر دو پیوند مطالب قابل مشهاده هست!در پست های جدید که بگذارم این مشکل بر طرف میشه؟اینکه الان با هردو پیوند قابل دریافت هست اشکال ایجاد می کنه؟با تشکراز نظر سئو مشکل دار هست. اما بعد از مدتی رفع میشودکاربردش هم شما مشکلی نداشته باشی، کاربر مشکلی نداره! 5 لینک به ارسال
esyoo 86 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 (ویرایش شده) کاربردش هم شما مشکلی نداشته باشی، کاربر مشکلی نداره!خیلی ممنون از پاسخ شما.خوب این طور برای مطالب من دو لینک موجود هست!برای سئو مشکل ایجاد نخواهد کرد؟علت گذاشتن post_id این هست که میگن به سرور کمتر فشار می یادمن هم به همین علت این کار رو کردم.به نظر شما همین طور هست؟ ویرایش شده اردیبهشت 91 توسط esyoo 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 خیلی ممنون از پاسخ شما.خوب این طور برای مطالب من دو لینک موجود هست!برای سئو مشکل ایجاد نخواهد کرد؟علت گذاشتن post_id این هست که میگن به سرور کمتر فشار می یادمن هم به همین علت این کار رو کردم.به نظر شما همین طور هست؟از نظر سئو مشکل دار هست. اما بعد از مدتی رفع میشودایندکس جدید با توجه به پیوندهای جدید انجام میشه. پیوندهایی که برای گوگل قابل مشاهده باشدبعد از مدتی رفع میشود. اما به هر حال برای سایت شما امتیاز منفی در نظر گرفته میشوددر مورد کاربرد post_id مطمئن نیستم. 5 لینک به ارسال
esyoo 86 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 خیلی خیلی ممنون.الان اگه خواسته باشم پیوند رو به این شکل تغییر بدم.چه کاری باید بکنم؟1764-روش-ها-صيحيح-پست-مطلبیعنی شماره پست جزئی از متن بشهدرمورد آی دی پست.یک تجربه رو فقط بیان می کنم.حدود دو سال پیش وب سایت نارنجی از وردپرس یه جوملا مهاجرت کرد و پیوند هاش رو به این سبکی که الان می بینید. تغییر داد.علتش رو هم در اون زمان گفت به این علت هست که اگر از عنوان به تنهایی استفاده بکنه به سرور خیلی فشار مییاد و کشش این همه کاربر رو نداره.به همین علت تا الان هم به همین سبک پیوند یکت رو انتخاب کرده.(البته این رو بگم که نارنجی فوق العاده بازدید کننده داره و به همین علت این کار رو کرد) 3 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 خیلی خیلی ممنون.الان اگه خواسته باشم پیوند رو به این شکل تغییر بدم.چه کاری باید بکنم؟1764-روش-ها-صيحيح-پست-مطلبیعنی شماره پست جزئی از متن بشهدرمورد آی دی پست.یک تجربه رو فقط بیان می کنم.حدود دو سال پیش وب سایت نارنجی از وردپرس یه جوملا مهاجرت کرد و پیوند هاش رو به این سبکی که الان می بینید. تغییر داد.علتش رو هم در اون زمان گفت به این علت هست که اگر از عنوان به تنهایی استفاده بکنه به سرور خیلی فشار مییاد و کشش این همه کاربر رو نداره.به همین علت تا الان هم به همین سبک پیوند یکت رو انتخاب کرده.(البته این رو بگم که نارنجی فوق العاده بازدید کننده داره و به همین علت این کار رو کرد)ساختار که فرقی نداره. یه جداکننده اضافه میشه/%post_id%-%postname%(البته ممکنه جواب نده) 3 لینک به ارسال
esyoo 86 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 آقا خیلی ممنونجواب داد.اون مشکل هم حل شد.یعنی اگر طرف با دو لینک متفاوت نمی تونه پست رو مشاده بکنه.با تشکر لینک به ارسال
3001 34 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 نظر اساتید درباره این چیه ؟/%year%/%post_id%/%postname%/ لینک به ارسال
Akbar 441 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 بله دوستان منم تو چند تا مقاله ای که خوندم %postname&یا/%post_id%/%postname%از بهترین موارد هست! لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری