محمد حمزه 38 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 به نظر منم نام پست بهتره (من خودمم ازش اتفاده میکنم )ولی اینجا یه مشکل هست اونم اینه که الان یکی اومد به سایتم و پست رو خوند و حوصله اش نکشید و رفت و خواست بعدا بخونه باید آدرس رو یادش باشه یا نه تا بتونه راحت تر بیاد روی همون مطلب یا نه بهتره یه شماره پستی هم بهش اضافه کنیم البته زیاد بهش از نظر سئو به نظرم فرقی نداشته باشه چون یه عدده دیگه در ضمن خود افزونه سئو هم اینو بهت پیشنهاد خواهد داد که نام نوشتت رو انتخاب کن :angry: لینک به ارسال
yesterday 8 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 با سلامآیا دلايل و فواید زیر در مورد وجود post_id در پيوند يکتای انتخابی مثل /%postname% با توجه به پیشرفت مرورگرها صحیح است یا خیر؟هم باعث ميشه که مطلب سريعتر پيدا بشه و در نتيجه سرور جست و جوي اضافه (looking up) نداره تا بهش فشار بياد. استفاده از آيدي باعث ميشه که سرور يک ضرب بره سراغ پست مورد نظر.يک فاکتور متمايز کننده استبر اساس نتایج فوق پیشنهادهای عنوان شده برای پیوند یکتا یکی از موارد زیر است:/%postname%.html/%category%/%postname%/.html/%category%/%post_id%/%postname%.html لینک به ارسال
محمد حمزه 38 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 آغا شما توی این راه پاتو گذاشتی و چرا هی میخوای تغییرش بدی اونوقت میگن نمیتونه یه نام واسه آدرس سایتش انتخاب کنه هااااااببین همون بهنره چون بهتره دیگه لینک به ارسال
yesterday 8 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 با سلامضمن تشکر از اعلام نظر شماببینید، مهم پا گذاشتن نیست بلکه می خواهیم چنان اصولی و محکم قدم برداریم که پشیمانی بعدی در کار نباشد. حال چنانچه در خصوص سئوال نفیاً یا اثباتاً نکته نظر و یا تجربه ای داردید، خوشحال خواهیم که مطلع شویم.با سپاس لینک به ارسال
icseo 21 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 با سلام .اگر به گوگل دقت کرده باشید زمانی که یک موضوع رو جستجو میکنید گوگل url ها رو هم در نتایج جستجو خود ملاک قرار میدهد . پیشنهاد بنده استفاده از post_name میباشد . درصورتی که نام پست شما در url باشد در لیست جستجو هانتیجه بهتری را کسب میکنید .همچنین گوگل url ها رو هم ترجمه میکند . درصورتی که عنوان پست شما انگلیسی باشد باز هم به نفع شما خواهد بود . این موارد رو میتونید در www.icseo.ir به طور کامل مطالعه بفرمایید.موفق و سرفراز باشید . لینک به ارسال
pouya.k 0 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 با سلام و عرض خسته نباشید به اساتید محترم.بنده قصد دارم که برای فروشگاه اینترنتی خودم از ییک پیوند یکتا استفاده کنم که به این صورت باشه.اول کد کالا بعد عنوان انگلیسی و در آخر هم عنوان فرسی رو نمایش بده.به طور مثال:yoursite.com/Cod-Kala/Appele-Iphone-6/اپل-آیفون-6ممنون میشم راهنماییم کنید. لینک به ارسال
Mohammad9574 83 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 به نظر من postname که باید باشه ، بقیه اش دیگه میره روی نظر خودتون بنده از پیوند یکتا زیر استفاده می کنم :/%category%/%post_id%/%postname%.html لینک به ارسال
DariushGreat 94 ارسال شده در آبان 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 (ویرایش شده) سلامپیوند یکتای من اینجوریه:/1394/08/پستبرای یک سایت خبری خوبه؟ بیشتر خبرامون عنوان بلند دارن و بعضا آخراش رو وردپرس ثبت نمیکنه و تنها واژگان اولیهشو میذاره ویرایش شده آبان 94 توسط DariushGreat لینک به ارسال
er1478 0 ارسال شده در آذر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 94 اصولا اگر آدرسی رو اصولی تغییر بدین مشکلی پیش نمیاد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری