رفتن به مطلب
keyvan

قرار دادن تصویر در کدهای صفحه 404

پست های پیشنهاد شده

سلام

اگر بخوام در صفحه 404 یک تصویر قرار بدم که هنگام نمایش صفحه 404 اون تصویر هم نمایش داده بشه، باید از چه طریقی این کار رو انجام بدم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال


<img src "images/404.png" />

در فایل پی اچ پی صفحه 404 قالب بزارید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

همین کافیه؟ چون این رو به اضافه آدرس تصویر گذاشتم اما چیزی نمایش نمیده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

:)

دوست عزیز باید کد کلی صفحه 404 رو بزارید بمونه

و ادرس عکس مورد نظر هم جایگزین کنید

یه کدی مثل این


<!doctype html>
<html>
<head>
<title>
404 NOT FOUND !
</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>
<body>
<center>
<img src "images/404.png" />
</center>
</body>
</html>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بله متوجه هستم، من هم همین کار رو کردم اما مطمئن نیست جای درستی یا به طور صحیح قرار داده باشم


<?php get_header(); the_post();
?>
<div class="content" id="page-wrap">
<!-- Content Right -->
<div class="content-right single">
<h1 class="font-face">درخواست شما نتيجه ای نداشت</h1>
<div class="content">
لطفا" مطلب مورد نظر خود را در سايت جستجو کنيد
</div>
<center>
<img src "/images/404.jpg" />
</center>
</div>
<!-- End Content Right -->
<?php get_sidebar("page"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>
<!-- End Wrapper -->
<?php get_footer() ?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

اگر عکس نشون داده نمیشه ، این ادرس رو اشتباه گذاشتین


<img src "/images/404.jpg" />

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

مگه میشه تصویر رو اشتباه بذارم؟ نه درسته

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ظاهرا یک مساوی جا افتاده !


<img src "/images/404.jpg" />


<img src="/images/404.jpg" />

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون درست شد

ولی وقتی عکس رو اینطوری میذارم. میره انتهای صفحه


<h1 class="font-face">درخواست شما نتيجه ای نداشت</h1>
<div class="content">
لطفا" مطلب مورد نظر خود را در سايت جستجو کنيد
</div>
<center>
<img src "/images/404.jpg" />
</center>

در این حالت مبد بالا ولی دقیق می چسبه به زیر متن


<div class="content">
لطفا" مطلب مورد نظر خود را در سايت جستجو کنيد
<center>
<img src ="/images/404.jpg" />
</center>
</div>
</div>

راهی هست بشه بیاد وسط صفحه یعنی ارتفاع اون رو مشخص کرد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بله واسه دایو سنتر استایل بذارین یا واسه خود تصویر

یه ذره html یا csss باید بلد باشی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

متأسفانه یه ذره هم بلد نیستم، فقط بلدم کدها رو جایگزین کنم!

میشه راهنمایی کنید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال


<!doctype html>
<html>
<head>
<title>
404 NOT FOUND !
</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>
<body>
<center>
<img height="200" width="500" src="/images/404.jpg" />
</center>
</body>
</html>

500 اندازه پهنای عکسه

و 200 اندازه ارتفاع عکسه(به پیکسل)

هر اندازه میخوای باشه تغییرشون بده

ویرایش شده توسط .Ibrahim

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون، ولی من میخوام تصویر رو در وسط صفحه قرار بدم، اینطوری فقط پهنا و ارتفاع تصویر رو میشه تغییر داد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

<!doctype html>
<html>
<head>
<title>
404 NOT FOUND !
</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<style type="text/css">
table {
position:fixed;
table-layout:fixed;
top:0;
left:0;
right:0;
bottom:0;
margin:0;
padding:0;
height:100%;
width:100%;
background-image:url('images/404.png');
background-repeat:no-repeat;
background-position:center center;
background-size:auto 80%;
}
</style>
</head>
<body>

<table style="width: 100%; height: 100%">
<tr>
<td> </td>
</tr>
</table>

</body>
</html>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون از راهنمایی شما، این کدها رو به کار گرفتم ولی تصویر در یک جا فیکس نمیشه مثلا" زیر متن ،و با اسکرول صفحه کلا" نمایش داده میشه

من این کدها رو برای صفحه 404 استفاده می کنم ، امکان داره کدها رو اشتباه گذاشته باشم؟


<?php get_header(); the_post();
?>
<div class="content" id="page-wrap">
<!-- Content Right -->
<div class="content-right single">
<h1 class="font-face">درخواست شما نتيجه اي نداشت</h1>
<div class="content">
لطفا" مطلب مورد نظر خود را در سايت جستجو کنيد
</div>
</div>
<!-- End Content Right -->
<?php get_sidebar("page"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>
<!-- End Wrapper -->
<?php get_footer() ?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

در این موارد تغییراتی ایجاد کنم اون مشکل رفع میشه؟


top:0;
left:0;
right:0;
bottom:0;
margin:0;
padding:0;

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من برای کدی که در اینجا گذاشته شده بود استایل دادم

http://forum.wp-pars..._10#entry110925

و الا که هم استایل و هم کد متفاوت می شه

این استایل رو در صفحتون چک کنید


<style type="text/css">
#page-wrap{
min-height:100%;
width:100%;
background-image:url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/404.png');
background-repeat:no-repeat;
background-position:center center;
background-size:auto 80%;
}
</style>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنونم الان درست شد، منتها،یه مقدار میره زیر سایدبار، میشه چند سانتی اون رو به طرف راست بیارم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

استایل را به single نسبت دهید ببینید بهتر می شه یا خیر


<style type="text/css">
.single {
min-height:100%;
width:100%;
background-image:url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/404.png');
background-repeat:no-repeat;
background-position:center center;
background-size:auto 80%;
}
</style>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون، ولی متأسفانه با این کد سایدبار میاد زیر تصویر.اگر سایدبار رو از کدها حذف کنم، مشکلی نداره ولی میخوام سایدبار هم باشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

قبل از اینکه تصویر صفحه رو بذارم یه سوال داشتم

به نظر شما بهتره که سایدبار در صفحه باشه یا فقط همان یک تصویر رو بذارم کافیه؟ یا کلا" سلیقه ای هست؟ این صفحه اصول خاصی داره؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

این صفحه تنها کاری که انجام می ده اینه که ارور 404 را از سایت شما به گوگل وب مستر برنمی گردونه تا براتون لینک خطا ثبت بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

از لطف شما ممنونم، با کدهای که دادید، سایدبار رو حذف کردم و الان مشکلی نداره، فقط اگر بخوام اون کدها رو در css بذارم باید چیکار کنم و کد مربوط به اون رو چطور در فایل 404 بذارم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

این کد را در css سایت بگذارید همه صفحاتتون ازش تبعیت می کنند بگذارید داخل همان صفحه بماند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...