keyvan

قرار دادن تصویر در کدهای صفحه 404

25 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

اگر بخوام در صفحه 404 یک تصویر قرار بدم که هنگام نمایش صفحه 404 اون تصویر هم نمایش داده بشه، باید از چه طریقی این کار رو انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<img src "images/404.png" />

در فایل پی اچ پی صفحه 404 قالب بزارید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین کافیه؟ چون این رو به اضافه آدرس تصویر گذاشتم اما چیزی نمایش نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:)

دوست عزیز باید کد کلی صفحه 404 رو بزارید بمونه

و ادرس عکس مورد نظر هم جایگزین کنید

یه کدی مثل این


<!doctype html>
<html>
<head>
<title>
404 NOT FOUND !
</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>
<body>
<center>
<img src "images/404.png" />
</center>
</body>
</html>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله متوجه هستم، من هم همین کار رو کردم اما مطمئن نیست جای درستی یا به طور صحیح قرار داده باشم


<?php get_header(); the_post();
?>
<div class="content" id="page-wrap">
<!-- Content Right -->
<div class="content-right single">
<h1 class="font-face">درخواست شما نتيجه ای نداشت</h1>
<div class="content">
لطفا" مطلب مورد نظر خود را در سايت جستجو کنيد
</div>
<center>
<img src "/images/404.jpg" />
</center>
</div>
<!-- End Content Right -->
<?php get_sidebar("page"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>
<!-- End Wrapper -->
<?php get_footer() ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر عکس نشون داده نمیشه ، این ادرس رو اشتباه گذاشتین


<img src "/images/404.jpg" />

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مگه میشه تصویر رو اشتباه بذارم؟ نه درسته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهرا یک مساوی جا افتاده !


<img src "/images/404.jpg" />


<img src="/images/404.jpg" />

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون درست شد

ولی وقتی عکس رو اینطوری میذارم. میره انتهای صفحه


<h1 class="font-face">درخواست شما نتيجه ای نداشت</h1>
<div class="content">
لطفا" مطلب مورد نظر خود را در سايت جستجو کنيد
</div>
<center>
<img src "/images/404.jpg" />
</center>

در این حالت مبد بالا ولی دقیق می چسبه به زیر متن


<div class="content">
لطفا" مطلب مورد نظر خود را در سايت جستجو کنيد
<center>
<img src ="/images/404.jpg" />
</center>
</div>
</div>

راهی هست بشه بیاد وسط صفحه یعنی ارتفاع اون رو مشخص کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله واسه دایو سنتر استایل بذارین یا واسه خود تصویر

یه ذره html یا csss باید بلد باشی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متأسفانه یه ذره هم بلد نیستم، فقط بلدم کدها رو جایگزین کنم!

میشه راهنمایی کنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<!doctype html>
<html>
<head>
<title>
404 NOT FOUND !
</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>
<body>
<center>
<img height="200" width="500" src="/images/404.jpg" />
</center>
</body>
</html>

500 اندازه پهنای عکسه

و 200 اندازه ارتفاع عکسه(به پیکسل)

هر اندازه میخوای باشه تغییرشون بده

ویرایش شده در توسط .Ibrahim
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون، ولی من میخوام تصویر رو در وسط صفحه قرار بدم، اینطوری فقط پهنا و ارتفاع تصویر رو میشه تغییر داد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<!doctype html>
<html>
<head>
<title>
404 NOT FOUND !
</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<style type="text/css">
table {
position:fixed;
table-layout:fixed;
top:0;
left:0;
right:0;
bottom:0;
margin:0;
padding:0;
height:100%;
width:100%;
background-image:url('images/404.png');
background-repeat:no-repeat;
background-position:center center;
background-size:auto 80%;
}
</style>
</head>
<body>

<table style="width: 100%; height: 100%">
<tr>
<td> </td>
</tr>
</table>

</body>
</html>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی شما، این کدها رو به کار گرفتم ولی تصویر در یک جا فیکس نمیشه مثلا" زیر متن ،و با اسکرول صفحه کلا" نمایش داده میشه

من این کدها رو برای صفحه 404 استفاده می کنم ، امکان داره کدها رو اشتباه گذاشته باشم؟


<?php get_header(); the_post();
?>
<div class="content" id="page-wrap">
<!-- Content Right -->
<div class="content-right single">
<h1 class="font-face">درخواست شما نتيجه اي نداشت</h1>
<div class="content">
لطفا" مطلب مورد نظر خود را در سايت جستجو کنيد
</div>
</div>
<!-- End Content Right -->
<?php get_sidebar("page"); ?>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>
<!-- End Wrapper -->
<?php get_footer() ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در این موارد تغییراتی ایجاد کنم اون مشکل رفع میشه؟


top:0;
left:0;
right:0;
bottom:0;
margin:0;
padding:0;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای کدی که در اینجا گذاشته شده بود استایل دادم

http://forum.wp-pars..._10#entry110925

و الا که هم استایل و هم کد متفاوت می شه

این استایل رو در صفحتون چک کنید


<style type="text/css">
#page-wrap{
min-height:100%;
width:100%;
background-image:url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/404.png');
background-repeat:no-repeat;
background-position:center center;
background-size:auto 80%;
}
</style>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم الان درست شد، منتها،یه مقدار میره زیر سایدبار، میشه چند سانتی اون رو به طرف راست بیارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل را به single نسبت دهید ببینید بهتر می شه یا خیر


<style type="text/css">
.single {
min-height:100%;
width:100%;
background-image:url('<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/404.png');
background-repeat:no-repeat;
background-position:center center;
background-size:auto 80%;
}
</style>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون، ولی متأسفانه با این کد سایدبار میاد زیر تصویر.اگر سایدبار رو از کدها حذف کنم، مشکلی نداره ولی میخوام سایدبار هم باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشانی صفحه را بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از اینکه تصویر صفحه رو بذارم یه سوال داشتم

به نظر شما بهتره که سایدبار در صفحه باشه یا فقط همان یک تصویر رو بذارم کافیه؟ یا کلا" سلیقه ای هست؟ این صفحه اصول خاصی داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این صفحه تنها کاری که انجام می ده اینه که ارور 404 را از سایت شما به گوگل وب مستر برنمی گردونه تا براتون لینک خطا ثبت بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از لطف شما ممنونم، با کدهای که دادید، سایدبار رو حذف کردم و الان مشکلی نداره، فقط اگر بخوام اون کدها رو در css بذارم باید چیکار کنم و کد مربوط به اون رو چطور در فایل 404 بذارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را در css سایت بگذارید همه صفحاتتون ازش تبعیت می کنند بگذارید داخل همان صفحه بماند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری