hassanlakaei

این ارور چیست

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یک ابزار دارم به این آدرس


http://irwebmaster.com/368/%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7.html

موقعی که کدی را ازش میگیری ومیخوای پیامی بفرستی این ارور میده


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php:1) in /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php on line 3

علت چیه؟

قبلا"این مشکل نداشتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل تداخل سشن هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چی کار باید انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کدتون چی هست؟

session_start() رو حذف کنید ببینید درست کار میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کدتون چی هست؟

session_start() رو حذف کنید ببینید درست کار میکنه؟

این ابزار فرم تماس با ما برای سایت های ابزار وبلاگ که تو این صفحه


http://irwebmaster.com/368/%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7.html

بعد اینکه یک کد ساختیم موقعی که آن کد فعال میکنیم چنین اروری میده


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php:1) in /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php on line 3

فکر میکنید مشکل از کجا هستش فایل هم در زیر قرا میدم قبلا"این مشکل نداشتم الا"ایجاد شده در ضمن کدی را که گفتید حذف کردم اما بعد اینکه کد امنیتی قرار میدم ارور میده میگه کد امنیتی درست نیست درصورتی که درست وارد کردم

contact1.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باقی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و مجدد با همین کد تست کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باقی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و مجدد با همین کد تست کنید

باقی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و مجدد با همین کد تست کنید

دوباره همین ارور میده روی خط3

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایلی که خطا داده در خط سوم این رو:

session_start();

بزارید اول بعد از <?php

درست میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایلی که خطا داده در خط سوم این رو:

session_start();

بزارید اول بعد از <?php

درست میشه

حالا روی خط 2خطا میده


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php:1) in /home/urpatogh/public_html/irwebmaster.com/tools/contact1/contactform/index.php on line 2

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل رو بصورت unicode without signature ذخیره کردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nasenaderi

      سلام به همه عزیزان
      مدتی هست هنگام افزودن محصول جدید ، قسمت برچسب هام تغییر کرد و حالت عادی نداره در عکس توضیح دادم
      الان میخوام مثل قبل بشه
      چون از افزونه wordpress-keyword-tool استفاده میکنم و الان دیگه برچسب ها رو وارد نمیکنه
      البته در قسمت نوشته ها این مشکل رو ندارم
      لطفا اگر میتونید کمکم کنید

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده 
    • توسط sohrab298
      با سلام ,برای رفع خطای 
      Uncaught SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 1
          at JSON.parse (<anonymous>)
          at XMLHttpRequest.xmlHTTP.onreadystatechange (myAjax2.html:44)
      باید چه کرد؟؟؟