saeedsaeed 19 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 سلام من افزونه XML Sitemap Generator رو داشتم درست هم کار می کرد بعد از یه مدت دیدم تگ هام تو گوگل ثبت نمیشه یه جستجو کردم گفتند شاید مشکل از سایت مپ باشه اومدم سایت مپ رو نگاه کنم دیدم اصلا از کار افتاده و کار نمیکنه وقتی هم گزینه rebuild the sitemap میزنی یه ارور میده نمیدونم مشکلش چیه در ضمن افزونه برای نسخه قدیمی وردپرس هست توی افزونه زده XML Sitemap Generator for WordPress 3.2.9 لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 افزونه رو از نو نصب و فعال کنید و rebuild کنید ، ارور داد اینجا ارورش رو بزارید .. 2 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 این یه نمونه ارور هستWarning: is_writable() [function.is-writable]: open_basedir restriction in effect. File(/home/iran/public_html) is not within the allowed path(s): (/home3/iran:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home3/iran/public_html/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap-core.php on line 1539 لینک به ارسال
baladchi 138 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 افزونتونو بروز کنید . لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 افزونه رو به تنهایی نصب و فعال کنید و تست کنید ، افزونه مشکل نداره و احتمالا با یه قسمت از افزونههاتون یا سایتتون اختلال داره .. 1 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 نسخه جدیدتر افزونه نیومده . بعد من همه افزونه ها رو غیر فعال کردم فقط افزونه سایت مپ رو امتحان کردم بازم نشد همون ارور رو میده لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 شاید بخاظر تنظیمات سرور شماستسطح دسترسی ها رو بررسی کردید؟ 1 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 سطح دسترسی ها درست هست قبلا کار میکرد نمیدونم چرا یک دفعه اینجور شد میشه به خاطر رمز گذاشتن رو wp-admin باشه لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 رمز رو بردارید و تست کنید 1 لینک به ارسال
prnt 0 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام xml من یه ارور عجیبی میده This page contains the following errors:error on line 2 at column 6: XML declaration allowed only at the start of the document Below is a rendering of the page up to the first error.لطفا من رو راهنمایی کنید نمیدونم چه طوری برطرفش کنمممنونhttp://prnt.ir/sitemap.xml لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 این خطا کجا میده ؟آدرس که دادید مبنی بر خطا نیستدرضمن اصلا چک کنید در روت SiteMap وجود دارد یا خیردرضمن اگر افزونه WordPress Seo استفاده میکنید فکر نمیکنم این افزونه لینک Sitemap این باشهاز پنل در قسمت نقشه گوگل بروزرسانی بزنید---------سوال خودتون در تاپیک جداگانه مطرح کنید این تاپیک به سوال شما ارتباطی ندارد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری