17 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و درود خدمت اساتید محترم

من تو فایل پی اس دی ام این قسمت جستجو رو طراحی کردم

و بعد به کدهای سی اس اس و اچ تی ام ال تبدیلش کردم

و یک عکس ذرهبین ایجاد و بهش لینک دادم

حالا میخوام بشه یه جستجوگر خوب براس سایتم

تو انجمن خیلی گشتم ولی چیزی که من میخوام وجود نداره

ممنون میشم کمکم کنید که دقیقا باید چیکار کنم؟؟؟

13735418941.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

کدهای html رو در searchform.php ذخیره کنید.و css هم مسلما در style.

.

. کدهای php رو هم در serch.php .(که از قالبای آماده میتونید استخراج کنید).

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ساختن search.php


<?php printf( __( 'نتیجه جستجو : %s', 'twentyeleven' ), '<span>' . get_search_query() . '</span>' ); ?>

شروع حلقه
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
متن پست
<?php the_content_rss('', TRUE, '', 80); ?>
پایان حلقه
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

و


<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" name="s" id="s" value="جستجو..." onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو...';" onfocus="if(this.value=='جستجو...') this.value='';" class="st" />
<input type="submit" name="btnSubmit" id="btnSubmit" value="" class="sti"/>
</form>
</div>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اتفاقی نیوفتاد یعنی چی؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

برادر من ، کد های شما فقط یه html , css خالی هست ! باید تبدیل شه به کدهای وردپرس . از کدهایی که در پست قبلم گذاشتم استفاده کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه لینک پست هاتو بدی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پست سوم همین تاپیک !!!! مگه ندیدی شما ؟ :huh:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کد ساده وجود نداره؟

مثل اون هایی که میذارن تو بلاگ.

از پیچک گرفتم همونی بود که میخواستم ولی 40 تا خطای html داشت.

بدون خطا وجود نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

تگ فرم رو شما استفاده نکردید

در نمونه راهنمایی شده همین صفحه هست

فایل خروجی هم باید با نام search.php باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کد ساده وجود نداره؟

مثل اون هایی که میذارن تو بلاگ.

از پیچک گرفتم همونی بود که میخواستم ولی 40 تا خطای html داشت.

بدون خطا وجود نداره؟

ساده ترین کدش


<?php get_search_form();?>

که تابع اصلیه ولی برای شخصی سازی هم کدهای بالا جواب دوستمون نیست ایشون باید تصویرشون رو در پس زمینه فرم بگذارند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ فرم رو شما استفاده نکردید

در نمونه راهنمایی شده همین صفحه هست

فایل خروجی هم باید با نام search.php باشه

این دوتا فایل سرچ و سرچ فرومه که تو زیپ گزاشتمشون

دمت گرم داداش اینو اوکیش کن

http://uplod.ir/gkdqhyfhqo5u/search.rar.htm

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دوتا فایل سرچ و سرچ فرومه که تو زیپ گزاشتمشون

دمت گرم داداش اینو اوکیش کن

http://uplod.ir/gkdq.../search.rar.htm

در کل درخواست در انجمن ممنوع هست

طبق راهنمایی ایجاد کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ما در خواست نمیدیم.

شما خودتون یه کد قوی و پیشرفته قرار بدید . :lol:

ببینید الان فایل search.php تو قالبم هست که محتویاتش اینه:


<?php $search_text = empty($_GET['s']) ? __('Search', 'themater') : get_search_query(); ?>
<div id="search" title="<?php _e('Type and hit enter', 'themater'); ?>">
<form method="get" id="searchform" action="<?php echo home_url( '/' ); ?>">
<input type="text" value="<?php echo $search_text; ?>"
name="s" id="s" onblur="if (this.value == '') {this.value = '<?php echo $search_text; ?>';}"
onfocus="if (this.value == '<?php echo $search_text; ?>') {this.value = '';}"
/>
</form>
</div><!-- #search -->

خب حالا شما یه کد وحشتناک بذارید تو آموزش ها که به جای این کد بذاریم تموم شه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@np.1400

این کد فرم هست که شما میتوانید هر جایی استفاده کنید

برای فایل search.php هم کپی از فایل category یا tag بگیرید و با نام search ذخیره کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

منظورم اینه که یه کد بهتر نیست؟

منظورم کد جستجوی دیگه ای هست که آپشن داشته باشه

گوگل داشته باشته

مثل این کدها:

http://pichak.net/blogcod/google/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که شما آدرس دادید افزونه نیست کدهای آماده هر جستجوگر هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abdananbimeh
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم
       
    • توسط iritteam
      سلام دوستان
      وقت بخیر
       
      یک قالب از یک شرکت خارجی خریدیم که بجز pages و posts بخش های دیگه ای مثل services و landings و ... بهش اضافه شده. در اصل به صورت post_type جدید موارد landing و... رو به قالب اضافه کردن.
      آدرس صفحات لندینگ در حال حاضر به این شکله: http://example.com/landing/landing-page-name و میخوایم که عبارت landing در وسط URL حذف بشه و آدرس به این شکل بشه: http://example.com/landing-page-name
      سعی کردیم با استفاده از تغییرات htaccess و قوانین rewriterule ها این کار رو انجام بدیم که متاسفانه با خطای too many redirection مواجه شدیم.
      در مرحله بعد هم در متد register_posty_type() با استفاده کد زیر:
      'rewrite' => [ 'slug' => '/', 'with_front' => false ] سعی کردیم این کار رو انجام بدیم اما متاسفانه همه صفحات و پست ها رو دچار مشکل کرد و مجدد نتیجه ای نداشت.
       
      کسی هست که بتونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنیم؟
    • توسط Rezasafari
      با سلام بنده بخاطر اینکه سورس سایتم پاک شده بود مجبور شدم سایتو به بک آپ پنج روز قبل برگردونم.و چون سایت من خبری هست و هر روز پنج خبر گزاشته میشه.آیا الان من باید اقدامی کنم که توسط گوگل جریمه نشم یاخیر؟؟
    • توسط faradm
      با سلام. وقت بخیر!
      من قصد دارم فرمی طراحی کنم که کاربر تاریخ تولد یکی از دوستان یا نزدیکانش را وارد کنه و وقتی کسی فرم تولد را پر میکنه برای شماره ای که وارد کرده، در تاریخی که مشخص کرده، (یکروز/دوروز/سه روز) زودتر یک پیام تبریک به همراه کد تخفیف از طرف سایت ارسال بشه.
      آیا این امکان از طریق فرم گرویتی وجود داره؟
      یا افزونه خاصی برای اینکار باید نصب بشه؟(ممنون میشم اگر افزونه مفیدی در این زمینه میشناسید معرفی کنید)
      ضمنا قالب سایت وودمارت هست و افزونه پیامک فارسی هم روی قالب نصبه.
    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(: