رفتن به مطلب

اسکریپت لینکدونی پی سی دانلود چیست؟

پست های پیشنهاد شده

دوستان سلام. می خواستم بدونم اسکریپتی که پی سی دانلود برای بخش لینکدونیش استفاده می کنه چیه؟ و از کجا میشه دریافتش کرد؟

• امتیاز 1
لینک به ارسال

فکر نمیکنم اسکریپ خاصی باشه

با وردپرس یا همون MT میشه همین رو ایجاد کرد

• امتیاز 2
لینک به ارسال

سلام

اسکریپتش پرشین لینک باکسه :

http://forum.persianscript.ir/f115/%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9%D8%AF%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-6161/

از روی سایت حذف شده چون قدیمی بود و به روز نشده بود

پشت سیستم نشستم میگردم اگه پیدا کردم برات آپلود میکنم

البته لینک باکس های دیگه مثل سیستم مهرداد دیزاین هم مثل همینه که میتونی استفاده کنی

• امتیاز 4
لینک به ارسال

تو سیستم پیداش کردم

Persian-Link-CMS-ver1.zip

اطلاعات دیتابیس رو تو فایل کانفیگ وارد کن تو پوشه ی inc و بعد install رو اجرا کن

• امتیاز 3
لینک به ارسال
  • 2 ماه بعد...

تو سیستم پیداش کردم

Persian-Link-CMS-ver1.zip

اطلاعات دیتابیس رو تو فایل کانفیگ وارد کن تو پوشه ی inc و بعد install رو اجرا کن

من اسکریپت لینکدونی رو بر روی ساب دومین نصب کردم .

این اسکریپت علاوه بر اضافه کردن لینک ها بصورت دستی ، این قابلیت رو هم داره که با دادن لینک rss بصورت اتوماتیک و توسط رباتش لینک ها رو اضافه کنه .

مشکلش اینه که رباتش کار نمیکنه و نمیتونه لینک هارو بصورت اتوماتیک از rss بخونه و اضافه کنه .

اگه ممکنه یه نگاهی به این اسکریپت بندازین و مشکلش رو حل کنین ،

میشه این قابلیت رو هم بهش اضافه کرد که فقط تا 50 تا لینک آخر رو نگه داره و بقیه خود بخود حذف بشن ؟اگه میشه بگین کجاش رو باید ویرایش کنم

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...