رفتن به مطلب

تهیه لیست کلیه دومین های IR

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان ...

نیاز به ایده شما دارم در این موضوع.

میخوام یه طرحی ، پیشنهادی چیزی بدین برای تهیه لیست 380 هزاری دومین های IR

مثلا اینکه با چه راهبردی این لیست رو تهیه کنیم و مثلا در یک فایل txt ذخیره کنیم ... .

• امتیاز 2
لینک به ارسال

سلام... این همه کار داااش ! بیا یه افزونه ای ؛ پوسته ای ؛ چیزی فارسی کن ملت بیشتر خوششون میاد ... اونوقت هدفتون از جمع اوریش چیه ؟!

• امتیاز 1
لینک به ارسال

فکر نمیکنم جایی باشه که دامینها را لیست کرده باشد تا بشود ذخیره کرد

• امتیاز 3
لینک به ارسال

البته ICANN یه جایی توضیح داده که چون این کار باعث ایجاد انحصار و تراست میشه باهاش مقابله می کنه

اما اگر جستجو کنید بعضی ها برخی روشهایی رو ارائه کردند که البته من تست نکردم - شما تست کنید:

https://www.google.com/search?q=how+to+find+list+all+domain+name&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

• امتیاز 2
لینک به ارسال

سلام... این همه کار داااش ! بیا یه افزونه ای ؛ پوسته ای ؛ چیزی فارسی کن ملت بیشتر خوششون میاد ... اونوقت هدفتون از جمع اوریش چیه ؟!

سلام؛ خب هر کسی یه هدفی داره ؛ چه ربطی به افزونه و ... داشت ؟ کارهایی که باید واسه Wp می کردیم رو کردیم :D

هدف هم نمی تونم بگم، Secret هست :D

فکر نمیکنم جایی باشه که دامینها را لیست کرده باشد تا بشود ذخیره کرد

منم ندیدم پارسا جان و برای همینم دنبال ایده شما هستم.. مثلا یه جستجوگری چیزی که بتونه همه دومین های ir لینک به یه سایت رو برداره Save کنه و همینطور ادامه پیدا کنه تا بینهایت بره!

البته ICANN یه جایی توضیح داده که چون این کار باعث ایجاد انحصار و تراست میشه باهاش مقابله می کنه

اما اگر جستجو کنید بعضی ها برخی روشهایی رو ارائه کردند که البته من تست نکردم - شما تست کنید:

https://www.google.c...lient=firefox-a

دومین های بین المللی فعلا زوده واسه ما ، همین ir رو بتونیم جمع کنیم ؛ شاهکار کردیم !

بررسی میکنم ، تشکر.

لینک به ارسال

دوستان با ابتکار یکی از دوستان ، یه سیستمی نوشته شد که عبارت ir.* یا domain:.ir رو در Bing.com سرچ می کرد و لیست دومین های ir رو می گرفت و save می کرد

ولی این سیستم مشکلی داشت، اینه که در وسط کار می مونه و گاهی دیگه نمی تونه هیچ دومینی رو بگیره ..

اگه میخواستیم از گوگل استفاده کنیم (api) با محدودیت های بالاتری مواجه بودیم و شاید اکانت حرفه ای نیاز میشده.

بنابراین با گوگل چنین چیزی رو نمیشه پیاده کرد .. .

دنبال یه ایده ای مثل همین جستجو در بینگ هستیم ... .

اگه کسی پیشنهادی / نظری / ... داره منتظریم ... .

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...