parsiboy 2 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 سلامابتدا بگم من گشتم اما چیزی پیدا نکردمسوالم اینه چجوری میتونم کپی رایت فوتر قالب هایی رو که میزنم قفل کنم ؟؟ که کسی نتونه اون ویراِش کنهممنون میشم دوستان جواب بدنیا علی 1 نقل قول لینک به ارسال
امیر مسکنی 345 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 فک کنم راحت ترینش کد کردن باشه.ionCube PHP Encoder 5 نقل قول لینک به ارسال
parsiboy 2 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 میشه بیشتر توضیح بدید ممنون 1 نقل قول لینک به ارسال
امیر مسکنی 345 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 یه نرم افزار که فایل هاتون رو کد می کنه دانلود کنید و بعد از فایل هاتون رو وارد کنین و ازش خروجی بگیرینیه مشکلیکه این روش داره اینه که باید روی سرور هاست حتماً دیکودر نصب باشه 4 نقل قول لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 یک راه دیگه هم داره متن فوتر را در یک div با id مشخص قرار بدید و به کمد لینک به استایلتون هم یک id بدید و در کدهای js یک فانکشن تعریف کنید function crcheck() {var crtxt= document.getElementById("copyrightNote").innerHTML;if(crtxt != "متنی که در فوتر قرار می دهید ")document.getElementById("style").href="" }crcheck()اینطوری با حذف کپی رایت قالب به استایل وصل نمی شه و صفحه به هم می ریزه 8 نقل قول لینک به ارسال
bmppc2 148 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 یک راه دیگه هم دارهمتن فوتر را در یک div با id مشخص قرار بدید و به کمد لینک به استایلتون هم یک id بدید و در کدهای js یک فانکشن تعریف کنیدfunction crcheck() {var crtxt= document.getElementById("copyrightNote").innerHTML;if(crtxt != "متنی که در فوتر قرار می دهید ")document.getElementById("style").href=""}crcheck()اینطوری با حذف کپی رایت قالب به استایل وصل نمی شه و صفحه به هم می ریزهمیشه بیشتر توضیح بدید؟لینک استایل را کجا باید بدیم؟کد رو کجا بزاریم ؟تو فوتر قالب چی بزاریم ؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34189 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 کد که جاوااسکریپت هستو کافیه آی دی یک المان در فورت رو بهش بدیداما خیلی کارایی بالایی نداره و میشه حذفش کردبرای بهترین حالت باید کدها رو انکد کنید 4 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .