رفتن به مطلب

افزونه تاریخ شمسی دکان (به همراه شمسی سازی وردپرس و ووکامرس)

پست های پیشنهاد شده

سلام به همه دوستان وردپرس‌باز

یه مدته دارم با دکان کار می‌کنم و هر چی جلوتر می‌رم، بیشتر به یه مشکل اعصاب‌خُردکن می‌خورم؛ تاریخ‌ها! دکان همه‌چی‌ش میلادیه، از تاریخ سفارش گرفته تا فیلدهای مربوط به تخفیف، کوپن، گزارش‌ها و حتی بعضی بخش‌های پنل فروشنده.

مشکل اصلی اینه که فروشنده ایرانی وقتی می‌ره تو پنلش، با تاریخ میلادی هیچ ارتباطی نمی‌گیره. مثلاً می‌خواد یه محصول زمان‌دار بذاره یا تاریخ شروع و پایان تخفیف رو تنظیم کنه، بعد باید هی بره تبدیل تاریخ کنه ببینه این 2025-01-10 می‌شه چند دی؟! این اصلاً تجربه کاربری خوبی نیست.

از اون طرف تو پنل مدیریت هم وضعیت بهتر نیست. گزارش فروش، سفارش‌ها، فیلتر بر اساس تاریخ، همه‌چی میلادیه. برای سایتی که مخاطبش کاملاً فارسی و ایرانیه، واقعاً عجیبه که هنوز تاریخ شمسی به صورت کامل و یکپارچه پشتیبانی نمی‌شه.

من دنبال یه افزونه یا راه‌حل درست‌درمون هستم که همه فیلدهای تاریخ دکان رو شمسی کنه؛ هم تو پنل فروشنده، هم تو پنل مدیریت، هم دیت‌پیکرها، هم نمایش تاریخ‌ها. نه این که فقط ظاهر رو شمسی کنه ولی تو دیتابیس یا فیلترها هنوز میلادی باشه.

چند تا افزونه تاریخ شمسی عمومی وردپرس رو تست کردم، ولی یا با دکان سازگار نبودن، یا نصفه‌نیمه کار می‌کردن، یا دیت‌پیکرهای خود دکان رو دست نمی‌زدن. خلاصه اون چیزی که بشه با خیال راحت تو سایت فروشگاهی استفاده کرد، پیدا نکردم. با جستجوی گوگل یه ماژول شمسی برای دکان و وردپرس هم پیدا کردم که ظاهرا خیلی خوبه ولی پولیه و قیمتش یک میلیون هست در سایت سازنده. دنبال یه چیز رایگان یا جمع و جور و ارزون هستم.

حالا می‌خواستم از شما بپرسم:
کسی تجربه‌ای تو این زمینه داره؟ افزونه‌ای می‌شناسید که واقعاً دکان رو شمسی کنه، نه فقط اسمی؟ یا اگه خودتون راه‌حلی پیاده‌سازی کردید، خوشحال می‌شم تجربتون رو بگید.

ممنون از همگی
امیدوارم بالاخره یه راه‌حل بومی (فارسی واقعی و نه خارجی فارسی سازی و شمسی سازی شده) و تمیز برای این مشکل قدیمی پیدا بشه

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...