رفتن به مطلب

درست نیامدن سایت در فایرفاکس

پست های پیشنهاد شده

سلام

میخواستم بدونم برای سایتم چه کنم ؟

خوتون ببینین :

www.2roos.ir :blink:

البته همونجوری که تو عنوان نوشتم فقط برای فایرفاکس خرابه برای مرورگرهای دیگه(از کروم گرفته تا آی ای) درسته . ;)

لینک به ارسال

دوست عزیز بر خلاف انجمن های دیگه اینجا " up! " هیچ معنایی نداره و جز اسپم چیزی تلقی نمی شه . این کار باعث میشه پست شما به بایگانی انتقال داده بشه .

معمولاً طراحان قالب رو اول بر اساس عملکردش در مرورگر فایرفاکس میسازن بعد استایل های اصلاحی برای مرورگرهای دیگه ارائه میکنن که ضمیمه فایل های قالب میشه و هنگامی که کاربر با اون مرورگر خاص سایت رو میبینه اون استایل مخصوص براش لود میشه .

شما هم برای بهینه کردن قالبتون فقط باید استایل رو کمی تغییر بدید . این کد نویسی رو کسی براتون انجام نمیده و اگر هم انجام بده قطعاً هزینش رو دریافت میکنه . در راه اصلاح استایلتون اگر کمک خواستید و یا سوالی داشتید حتماً سوالتون رو بپرسید که بچه های انجمن با کمال میل پاسخ میدن اما انتظار نداشته باشید کسی بیاد استایل رو برایگان براتون اصلاح کنه .

• امتیاز 3
لینک به ارسال

خیلی ممنون

ببخشید که از "up" استفاده کردم!

معمولا استفاده نمیکنم چون صفحه کلید فارسی نداشتم و یک کم هم دیگه گدشته بود از پست قبلیم و... مجبور شدم دیگه

ممنون

لینک به ارسال

قبلا صحبت کرده بودیم که....

چرا تاپیک بی جواب مونده؟!

امیدوارم تکرار نشه

• امتیاز 2
لینک به ارسال

چشم

ولی من که عذر خواهی کردم :wacko:

راستی خب مگه نگفتین که :

اگر بعد از 24 ساعت تاپیکتون بی پاسخ موند کافیه یک یاداوری در تاپیک ارسال بشه.

؟

منم همین قد تقریبا بعد از آحرین تاپیک خودم ارسال کردم

- البته اشتباه خودم رو قبول دارم ، ولی دیگه چه کنم جایی غیر از wp-parsi ندارم! -

----

راستی قالب رو هم از اول ساختم مشکلم حل شد ;)

• امتیاز 1
لینک به ارسال

قالب سایت من هم تقریبا همینجوری بود ... !

باید دونه دونه بشینید درست کنید ... ! یا اینکه بدید با هزینه کسی براتون درست کنه ... !

• امتیاز 1
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...