Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 شمسی سازی تاریخ bbpress نسخه standaloneابتدا فایلهای پیوست را بصورت افزونه در بی بی پرس خود نصب و فعال کنید.افزونه دو تابع ساده دارد که باید با توایع پیش فرض در پوسته بی بی پرس جایگزنی شوند.توابع مربوط به تاریخ در پست ها و تاپیک ها1- فایل post.php در پوسته راباز کنید. کد زیر را پیدا کنید:<?php printf( __('Posted %s ago'), bb_p_jal() ); ?>و با کد زیر جایگزین کنید:<?php bb_p_jal(); ?>2- فایل topic.php را باز کنید. کد زیر را پیدا کنید:<?php printf(__('Started %1$s ago by %2$s'), get_topic_start_time(), get_topic_author()) ?>و با کد زیر جایگزین کنید: <?php printf(__('Started %1$s by %2$s'), bb_t_jal(), get_topic_author()) ?>3- فایل forum.php را باز کنید. کد زیر را پیدا کنید (2 با در این فایل وجود دارد. هردوکد را باید جایگزین کنید):<?php topic_time(); ?>و با کد زیر جایگزین کنید:<?php bb_t_jal(); ?>4- فایل front-page.php را باز کنید. کد زیر را پیدا کنید(2 با در این فایل وجود دارد. هردوکد را باید جایگزین کنید):<?php topic_time(); ?>و با کد زیر جایگزین کنید:<?php bb_t_jal(); ?>انتشار افزونه فقط در وردپرس پارسیبرای شخصی سازی تاریخ ها می توانید فایل time.php را باز کنید و با تغییر مقاری d M Y نحوه نمایش تاریخ را تغییر دهید.WP-Parsi-jdate-bbpress-plugin.rar 10 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلامآقا مرتضی خسته نباشیدببخشی ساعت ارسال پست هم می شود نمایش داد؟تشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 بله میتونید این رو تست کنید. خط 13 فایل time.php بش :$lalaposttime = jdate( 'd M Y h:i:s', strtotime( $bb_post->post_time ) );و خط 20 فایل time.php بشه:$lalaposttime = jdate( 'd M Y h:i:s', strtotime( $topic->topic_start_time ) ); 2 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلامببخشید آقا مرتضی این رو با اینکه الان وارد سه شنبه شدیم همچنان دوشنبه است و ساعت هم معلوم نیست به وقت کجا زده می شه ساعت 1 و نیم است اما می زند 8در قسمت همگانی هم ساعت را روی تهران تنظیم کردیمتشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 باید ساعت سرور شما تنظم باشه.یا اینکه تفاوت ساعت رو در تابع جلالی باید ست کنید. 2 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلامآقا مرتضی به نظر بهتر باشه ساعت و تاریخ خود افزونه را تنظیم کنیمولی از این لینکی که لطف فرمودید چیزی نفهمیدیملطف می کندی هر زمان وقت داشتید ما را راهنمایی کنید که چه طور تاریخ روز و ساعت را تنظیم کنیم به طوریکه که ساعت 12 نیمه شب تاریخ یک روز جلوتر برودتشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 باید بخش تنظیم رو به تابع ها اضافه کنیم.ببینیم اگر شد مستقیم به تابع اضافه میکنم. 1 لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 date_default_timezone_set('Asia/Tehran'); 2 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلامخسته نباشیدببخشید این کد را باید چه کار کردتشکر لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 بذار توی فایل کانفیگ یا index.php روتت بی بی پرسیا بذار توی فایلی که آقا مرتضی دادن .هر جا دلت خواست بذار 2 لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلاماین پلاگین رو جایگزین کنید .(خودم تست نکردم مشکلی داشت بگید .)همون کارهایی که آقا مرتضی بالا گفتن رو واسه اینم انجام بدید .در حقیقت این همونه فقط کتابخونه شو عوض کردم.WP-Parsi-jdate-by_jcalendar_bbpress-plugin.zip 4 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلامخسته نباشیدساعت را نمایش نمی ده که ببینیم درست شده؟و در افزونه آقا مرتضی دو افزونه در لیست افزونه های بی بی پرس بود که نیاز داشت فعال بشوندو این افزونه یک مورد برای فعال شد به لیست افزونه ها اضافه می کنداین ایرادی نداره؟تشکر لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 و این افزونه یک مورد برای فعال شد به لیست افزونه ها اضافه می کنداین ایرادی نداره؟من فقط سورس رو خوندم و تغییر دادم . از اینش خبر ندارم و لی اون فایل رو اینکلود کردم مشکلی نباید باشه قاعدتاًبرای ساعت محتویات فایل time رو با این جایگزین کن .اون توضیحات آقا مرتضی رو هم میخوندی خودت متوجه میشدی !<?php/*Plugin Name: Bbpress Persian date by jCalender classDescription: Persian date for BbpressPlugin URI: http://wpbazar.comAuthor: Mortza GeransayehAuthor URI: http://geransayeh.comVersion: 0.1*/include_once dirname(__FILE__).'/jcalendar.class.php';$j_cal = new jCalendar;function bb_p_jal(){global $bb_post,$j_cal;$lalaposttime = $j_cal->date( 'd M Y h:m', strtotime( $bb_post->post_time ),3.5 );echo $lalaposttime; }function bb_t_jal(){global $topic,$j_cal;$lalaposttime = $j_cal->date( 'd M Y h:m', strtotime( $topic->topic_start_time ),3.5 );echo $lalaposttime;}?> 4 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 (ویرایش شده) سلامآقا رضا موضوع این است که ساعت رو دقیق نمی زینه ساعت 11.30 هست اما میزنه 6تشکر ویرایش شده تیر 91 توسط milad2 لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 این 3.5 رو این جا میبینی ؟$lalaposttime = $j_cal->date( 'd M Y h:m', strtotime( $bb_post->post_time ),3.5 ); و اینجا$lalaposttime = $j_cal->date( 'd M Y h:m', strtotime( $topic->topic_start_time ),3.5 );اون اختلاف ساعته !حالا میزونش کنبکنش 9 میزون میشه 3 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلامآقا رضا درست نشدتشکرآقا مرتضی در قسمت همگانی زمان را درست نشان می ده ولی در پستها نهالان در این عکس ساعت درست نمایش داده شده یعنی 1.1 دقیقهاما در پستها 8 نمایش داده می شودتشکر لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 آقا مرتضی ببخشید مشکل از افزونه است یا تنظیمات بی بی پرسما هر کاری کردیم ساعت 12 نمیره روز بعد و ساعتش هم تنظیم نمیشهببخشید زیادی پیام می دیمتشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 افزونه از تنظیمات بی بی پرس نمیخونه. مستقیم از سرور میخونه.م هنوز تست نکردم باید روی بی بی پرس تست کنم و نتیجه رو بهتون بگم. 1 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلامآقا مرتضی ببخشید وقت کردید افزونه را در بی بی پرس تست بفرماییدببخشید مزاحم شدیمتشکر لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلامآقا مرتضی در قسمت پروفایل هم تاریخ ثبت نام میلادی ثبت می شودسپاسگزار می شویم این افزونه را کامل بفرماییدتشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلامدر مورد تاریخ متاسفانه هنوز نتونستم خروجی مناسبی بگیرم.اما در مورد پروفایل هم تابعش رو آماده و به پکیج اصلی اضافه میکنیم. 1 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 آقا مرتضی اگر لطف کنید این تاریخ را هم اصلاح بفرمایید واقعا سپاسگزارتون می شویمما هر وقت نت هستیم مدام این صفحه را به امید کمک شما چک می کنیمخیلی وقته برای ساخت انجمن تلاش می کنیم هنوز هم مشکلات دیگری هم به غیر از افزونه جلالی داریم ولی خوب مهمترین افزونه همین جلالی هست که شما لطف فرمودیدآقا مرتضی در wpbazar همین افزونه را فعال داشتید ؟ در اون سایت درست کار می کرد؟تشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 بله همین افزونه بود. اماتنظیمات سرور دست خودمون بود و درست ست شده بود. 1 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلامخسته نباشیدآقا مرتضی کد 43 و 44 jalali-core را 4.5 گذاشتیم گویا ساعت درست شدسپاسگزار می شویم کد قسمت پروفایل را لطف کنیدتشکر 1 لینک به ارسال
javad abbasi 502 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) من وقتی از پوسته bbp-twenty ten استفاده می کنم تاریخ انجمن بی بی پرس شمسی می شود و کاملا هم درست کار می کند. حتی ساعتش.فکر کنم یک تابعی در این پوسته هست که این کار را انجام میده. فکر کنم اون تابع را پیدا کنیم به راحتی میشه تاریخ این انجمن ساز را برای همیشه شمسی کرد.من خودم فکر می کنم در این پوسته یک جوری از تاریخ وردپرس استفاده می کنه و با اون ست می شه.اگر دوستان کمک کنند خیلی ممنون می شویم.بی بی پرس را من روش کار کردم. الان یک انجمن خیلی قشنگ و با کارایی بالا دارم. شما خودتون یه نگاهی به انجمن ما بیندازید . شبیه IP.Board شده http://ibforums.net/forums ویرایش شده مهر 92 توسط javad abbasi لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری