alizare22 0 ارسال شده در 15 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 15 فروردین با سلام من وب سایتی طراحی کردم و الان نزدیک به یک ماه است که وارد مدیریت ورد پرس نشدم حالا که می خواهم وارد شود می نویسد چنین صفحه ای وجود ندارد و ارور404 می دهد لطفا راهنمایی کنید لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در 16 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 16 فروردین در 10 ساعت قبل، alizare22 گفته است : با سلام من وب سایتی طراحی کردم و الان نزدیک به یک ماه است که وارد مدیریت ورد پرس نشدم حالا که می خواهم وارد شود می نویسد چنین صفحه ای وجود ندارد و ارور404 می دهد لطفا راهنمایی کنید سلام اول با پشتیبانی هاست تماس بگیرید و صحبت کنید ، این ارور از سمت سرور حل میشه به شرط اینکه شما تغییری ایجاد نکرده باشید و افزونه ای خود به خود به روز نشده باشه و مشکل ایجاد نکرده باشه یا سایت رو هک نکرده باشن اگر حل نشد ( یو آر الی که بهتون دادن باز نمیشد یا نام کاربری یا رمز عبور رو قبول نمیکرد ) احتمالا سایتتون هک شده و باید با روش های تغییر پسورد از طریق هاست پیش برید و امنیت سایت رو افزایش دهید ( پیشنهاد میکنم اگر نتونستند برطرف کنند بگید آخرین بک آپ سایت رو برگردونند و از اونجایی که یک ماه بیشتره استفاده نکردید احتمالا اطلاعات قبلی نمیپره) لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در 17 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 17 فروردین سلام همه افزونه ها رو از طریق دایرکت ادمین یا سی پنل غیر فعال کنید سپس با آدرس yoursite/wp-admin وارد بخش ورود بشید. جای yoursite ادرس سایت خودتون رو تایپ کنید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری