elshan 269 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 درود ، آیا این امکان هست که در وردپرس بریا هر دسته مثلا 20 تا برچسب تعریف کنی و بگی هر وقت پستی با این دسته زده شد این بر چسب ها بهش اضافه بشن؟آیا این کار کلا خوبه؟آیا در صورت نمایش دادن برچسب ها ، برچسب ها اثری دارند؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
ereta 11 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 درود ،آیا این امکان هست که در وردپرس بریا هر دسته مثلا 20 تا برچسب تعریف کنی و بگی هر وقت پستی با این دسته زده شد این بر چسب ها بهش اضافه بشن؟آیا این کار کلا خوبه؟آیا در صورت نمایش دادن برچسب ها ، برچسب ها اثری دارند؟اگر مثل من مبتدی هستید می تونید از پلاگین استفاده کنید.چند نمونه:http://wordpress.org/plugins/automatic-post-tagger/http://wordpress.org/plugins/auto-tag/در ادامه اگر به جز روش استفاده از پلاگین کد نویسی خاصی هست از اساتید محترم درخواست کمک که راهنمایی کنند.سپاس 1 نقل قول لینک به ارسال
imanfakhar 26,231 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 اگر هدفتون بهبود توی سئوست و حساب شدن چندین کلمه در مورد مطالب یک موضوع این موارد را به عنوان توضیحات هر دسته بندی در بخش مربوطه وارد کنید (پیشخوان> نوشته ها> دسته بندی) ولی می شه هم شرطی نوشته بشه که در صورت اینسرت شدن مطلب در یک دسته بندی چند تگ مشخص هم به تگهای اون مطلب اضافه بشه البته من الان فرصت نوشتن ندارم ولی اگر دوستان دیگه کد را نگذاشتند یک کمصبور باشید، عرض می کنم 3 نقل قول لینک به ارسال
elshan 269 ارسال شده در خرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 اگر هدفتون بهبود توی سئوست و حساب شدن چندین کلمه در مورد مطالب یک موضوع این موارد را به عنوان توضیحات هر دسته بندی در بخش مربوطه وارد کنید (پیشخوان> نوشته ها> دسته بندی)ولی می شه هم شرطی نوشته بشه که در صورت اینسرت شدن مطلب در یک دسته بندی چند تگ مشخص هم به تگهای اون مطلب اضافه بشه البته من الان فرصت نوشتن ندارم ولی اگر دوستان دیگه کد را نگذاشتند یک کمصبور باشید، عرض می کنمبله.تشکر منتظرم هستم نقل قول لینک به ارسال
elshan 269 ارسال شده در خرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 بنده وب سایتی رو براتون مثال می زنم با این که اصلا برچسب نمی زنه به پست هاش یا لااقل برچسب ها رو نشون نمی ده ولی تو ثفحه اول گوگل هست.این چطوری میشه؟؟4jok.com نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34,189 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 بله بدون برچسب هم میشه ایندکس خوبی داشتهمین انجمن هم ایندکس رو خیلی از برچسب نمیگیره 2 نقل قول لینک به ارسال
imanfakhar 26,231 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 در واقع نه تنها برچسب همه ی مسائل سئو مشکل ما نیست مشکل گوگله گوگل وظیفه داره وقتی کاربری دنبال پشتیبانی پارسی برای وردپرس می گرده این سایت رو براش پیدا کنه و الا کم کم مخاطبینش رو از دست می ده پس مطمئن باشید که جستجو گران گوگل به روش های اینچنینی (گذاشتن یک تعداد برچسب یک جور روی هر دسته بندی) خیلی سریع عکس العمل منفی نشون می دند و تشخیصش خواهند داد چندین مسئله در ورودی گوگل خیلی مهمه اولیش قدمت سایت و پیوسته کار کردنشه دومیش مدت زمانیه که جستجوگرانش قبلا در اون سایت ها وقت گذاشتند و تعداد دفعات بازدید یک کاربر بعد از اینکه یکبار توسط گوگل به سایتی معرفی می شهسومیش سخت افزار سایته که توان ترافیکی رو داشته باشه و کاربر را برای لود صفحات معطل نکنه چهارمیش مدت زمان مانده از اجاره هاست و دامینه که به نوعی برای سرمایه گذاری روی یک سایت تضمین ایجاد می کنه پنجمیش توجه کردن وبلاگ نویس به مناسبتهای تقویمیه که باعث می شه مطلب روز وبلاگ دقیقا موضوعی داشته باشه که بیش از 20% جستجوهای روز (محلی) رو به خودش اختصاص داده ششمیش کپی کار نبودن (رعایت کردن حقوق کپی برداری) از هفتم به بعدش می ره توی موارد سئو 4 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .