masterweb 0 ارسال شده در 23 آبان گزارش بازنشر ارسال شده در 23 آبان سلام من طی 2 هفته گذشته پیامی در کنسول گوگل دریافت کردم که کلیه ویدئو ها از ایندکس خارج شده و اروری که در کنسول گوگل داده هم اینه که Video Outside Viewpoint ، من قبلا این مشکل رو داشتم و اینطوری حل شد که سایز ویدئو را نسبت به صحفه نمایش سایت کوچکتر کردم اما الان هر چی کم میکنم بازم همین ارور رو میده و فیکس نمیشه . یک نمونه از ویدئویی که ایندکس نشده در این لینک میتونید ببینید . ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در 23 آبان گزارش بازنشر ارسال شده در 23 آبان بهتره ویدئوها در یوتیوب یا آپارات آپلود بشه و از اونجا در سایت جایگذاری بشه لینک به ارسال
masterweb 0 ارسال شده در 23 آبان مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 23 آبان سلام به این دلیل که نیاز هست حتما ایندکس بشه از روی سایت ، میخوام که خودم هاست کنم لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در 24 آبان گزارش بازنشر ارسال شده در 24 آبان ببینید شما چه ویدئو رو در هاست خودتون اپلود کنید و چه در یوتیوب یا سایتهای اینچنینی، امتیازش مال سایت شماست. ضمنا اگر بر روی یوتیوب اختصاصی سایتتون اپلود کنید و بعد لینکش رو به صورت embed در لای پستهاتون بذارید، فوقالعاده برای سئوی سایت مفیدتر هست. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری