error_aux 0 ارسال شده در 7 آبان گزارش بازنشر ارسال شده در 7 آبان سلام دوستان غزیز من یک سوال در مورد نام سایت در نتایج جستجوی گوگل مثلا تصویر ریر که پیوشد کردم چرا بعضی سایت ها اسم سایت رو میاره ولی برای بعضی ها فقط نام دامنه سایت رو میاره آیا به سئو مربوط میشه به تنظیمات افزونه سئو مربوط میشه یا به چی میبوط میشه ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید لینک به ارسال
error_aux 0 ارسال شده در 8 آبان مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 8 آبان از دوستان و مدیرات گرامی کسی نبود جواب سوال من رو بده؟ لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در 9 آبان گزارش بازنشر ارسال شده در 9 آبان سلام به انجمن خوش اومدین. در حات عادی عنوان رو از تنظیمات سایت، سپس قسمت همگانی خونه. البته بازم به قالب ربط داره ولی تو 90 درصد موارد همینه. البته با افزونه های سئو مثل Yoast میشه این مورد رو مدیریت کرد. لینک به ارسال
error_aux 0 ارسال شده در 10 آبان مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 10 آبان سلام ممنون از جوابتون نمی دونم متوجه منظور من شدین یا نه من تصویر واضح تر رو گذاشتم لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در 13 آبان گزارش بازنشر ارسال شده در 13 آبان این مورد توسط مدیر سایت باید تنظیم بشه در تنظیمات بخش عمومی و همچنین در افزونه یواست سئو هر اسمی در قسمت عنوان وارد کنید، همون اسم رو در گوگل نشون میده لینک به ارسال
error_aux 0 ارسال شده در 15 آبان مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 15 آبان خوب مهندس من خودم مدیر سایت هستم و افزونه یواست سئو رو هم نصب کردم کدوم قسمت هست توضیج ممیدن چون من تنظیمات افرونه رو انجام دادم لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در 15 آبان گزارش بازنشر ارسال شده در 15 آبان پیشخوان > تنظیمات > عمومی در جلوی فیلد عنوان سایت هرچیزی بنویسید تو گوگل همون رو نشون میده البته بعد از تغییر چند روزی زمان میبره تا گوگل تغییرات رو اعمال کنه لینک به ارسال
error_aux 0 ارسال شده در 17 آبان مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 17 آبان سلام دوباره مهندس جان من همه اینها رو انجام دادم متاسفانه فقط نامه دامنه رو میاره چون تنها ساین من نیست کلی سایت هست توی نتایج گوگل که به همین شکل میاره من احتمال میدم این یا بافرونه سئو مربوط میشه یا اینکه به خود گوگل مربوط میشه لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در 17 آبان گزارش بازنشر ارسال شده در 17 آبان اگر از یواست استفاده میکنید مسیر زیر رو چک کنید: تنظیمات > عمومی > پایه سایت > اطلاعات سایت > نام وبسایت لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در 23 آبان گزارش بازنشر ارسال شده در 23 آبان سلام این یکی از باگ های گوگل هست خیلی دیدم این مورد رو وقتی تنظیمات رو تصحیح می کنید انگار لینک های قدیمی رو با نام قدیمی میاره ( نام دامنه یا نام انگلیسی ) منم این مشکل رو روی یکی از سایت ها داشتم ولی بعد چند ماه خودش برطرف شد بدون هیچ کار جدیدی 1 لینک به ارسال
error_aux 0 ارسال شده در 23 آذر مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 23 آذر (ویرایش شده) ممنون از جوایتون بله به گوگل مربوط میشه گوگل خودش میاره این مورد رو در در ۱۴۰۲/۸/۱۳ در 15:46، b.soshiant گفته است : این مورد توسط مدیر سایت باید تنظیم بشه در تنظیمات بخش عمومی و همچنین در افزونه یواست سئو هر اسمی در قسمت عنوان وارد کنید، همون اسم رو در گوگل نشون میده در در ۱۴۰۲/۸/۲۳ در 18:53، mojtaba662007 گفته است : سلام این یکی از باگ های گوگل هست خیلی دیدم این مورد رو وقتی تنظیمات رو تصحیح می کنید انگار لینک های قدیمی رو با نام قدیمی میاره ( نام دامنه یا نام انگلیسی ) منم این مشکل رو روی یکی از سایت ها داشتم ولی بعد چند ماه خودش برطرف شد بدون هیچ کار جدیدی بله درسته به گوگل مربوط میشه ولی دامنه و سایت من رنکش خوبه و سئو عالیی داره ولی نمی دونم چرا اینجور میاره تیو نتایج انشالا به زودی درست بشه ویرایش شده 23 آذر توسط error_aux لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری